Halvin laina löytyy vertailemalla

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita halvimman lainan

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Halvin laina löytyy kilpailuttamalla ja vertailemalla lainat

Pyytämällä lainatarjoukset palvelustamme, saat aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä kaikessa rauhassa ja valita halvimman lainan. Usein halvin laina löytyy juuri kilpailuttamalla ja vertailemalla. Palvelumme kautta voit hakea lainaa heti jopa 60.000 € asti ilman takaajia tai vakuuksia.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Palvelumme avulla säästät aikaa ja vaivaa – katso mistä löytyy halvin laina

Jokainen joka on hakenut lainaa netin kautta, tietää varmasti sen kuinka työlästä halvimman lainan löytyminen voi olla. Netissä toimii noin 100 erilaista lainapalvelua, joten on mahdotonta tietää mikä niistä on halvin. Tämän vuoksi lainatarjouksia yleensä pyydetäänkin useasta eri palvelusta, joka on aikaa vievää puuhaa.

Yhteen lainapalveluun tutustuminen ja lainatarjouksen pyytäminen vie helposti noin 10 minuuttia, joten tunnissa ehtii pyytämään korkeintaan 6 lainatarjousta. Se on varsin pieni määrä, jos ajattelee että vaihtoehtoja on kuitenkin lähes 100 kappaletta.

Palvelumme pystyy kuitenkin auttamaan sinua tässä tilanteessa.  Me pystymme välittämään lainahakemuksesi yli 25 eri pankille ja rahalaitokselle. Saadaksesi maksuttomat lainatarjoukset sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus ja me hoidamme loput. Jos pyytäisit itse lainahakemukset 25 eri palvelulta, se veisi sinulta aikaa 4 tuntia ja 10 minuuttia.VarmaLaina.fi palvelun avulla kilpailutat lainan alle 10 minuutissa.

Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat nopeasti lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Tutustu lainatarjouksiin ja valitse itsellesi sopivin laina. Lähes poikkeuksetta asiakkaat valitsevat lainan, jossa on alhaisin lainan korko. Muita lainapäätökseen vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa joustavat takaisinmaksuehdot.

Toimi näin:

  1. Täytä maksuton lainahakemus
  2. Vertaa lainatarjouksia ja valitse sopivin laina
  3. Allekirjoita lainasopimus
  4. Saat rahat tilille.

 

Halvin laina löytyy lainatarjouksia vertailemalla

Kun käytät maksutonta lainan kilpailutuspalveluamme, saat todella nopeasti useita erilaisia lainatarjouksia. Saatuasi lainatarjoukset voit aloittaa niiden lainavertailun ja karsia pois ne lainatarjoukset, jotka eivät sovi sinun tarpeeseesi. Vertaa ensin todellisia vuosikorkoja ja aloita karsiminen niistä lainatarjouksista, joiden todellinen vuosikorko on aivan liian suuri.

Tämän jälkeen voit poistaa ne tarjoukset, joiden maksuaika on joko liian lyhyt tai liian pitkä. Tämän jälkeen sinulla ei varmasti ole kovin montaa lainatarjousta enää jäljellä, joten näihin jäljellä oleviin kannattaa tutustua hieman tarkemmin. Perehdy lainaehtoihin ja muista katsoa, kuinka joustavan maksuajan kukin lainapalvelu tarjoaa. Katso myös, onko sinulle laina-aikana mahdollisuutta lyhennysvapaisiin tai kokonaan maksuvapaisiin kuukausiin.

 

Ohjeet, joiden avulla halvin laina löytyy nopeasti:

•  Netissä toimii tällä hetkellä noin 100 lainapalvelua, joten halvin laina on vaikea löytää ilman asiantuntevaa apua. Ainoastaan lainapalveluiden etsiminen vie hurjan paljon aikaa, saati vielä niiden kilpailuttaminen yksitellen. 

•  Palvelussamme tarjoaa asiantuntevaa apua käyttöösi täysin ilmaiseksi. Autamme sinua säästämään aikaa ja vaivaa sekä teemme parhaamme, että sinulle parhaan koron lainan, joka tarkoittaa halvinta lainaa. Olemme poimineet suosituimmat lainapalvelut, joiden kanssa teemme yhteistyötä, joka takaa sinulle parhaat lainatarjoukset.

•  Olipa lainan tarve pikavippi, joustoluotto tai kulutusluotto, kauttamme voit kilpailuttaa lainan 1000 eurosta aina 60.000 euroon asti. Maksuajaksi voit valita 1 – 15 vuotta.

•  Halvimman lainan löytää parhaiten, kun tekee lainavertailun kilpailutetuille lainoille huolellisesti. Kauttamme saat parhaimmat lainatarjoukset haluamallesi summalle. Näistä tarjouksista olemme jättäneet pois jo kaikki, mistä et syystä tai toisesta saa lainaa, jolloin sinun ei tarvitse tuhlata niihin turhaan aikaa. 

•  Saatuasi lainatarjoukset, aloita lainojen vertaileminen. Vertaile lainapalveluiden todelliset vuosikorot, jotka kertovat heti, kuinka paljon lainalle kertyy korkoa ja muita kuluja maksettavaksi. Seuraavaksi kannattaa tutkia lainojen takaisinmaksuaikoihin. Maksuajat vaikuttavat myös suoraan kuukausierään. Karsi heti pois sellaiset lainat, joissa on sinulle liian suuri kuukausierä.

•  Kun olet karsinut lainatarjoukset korkojen ja kuukausierien perusteella, voit vertailla niiden lainaehtoja. Näihin kuuluu erilaisia asioita, kuten vaikka se, tarjoaako lainapalvelu tarvittaessa maksuvapaiden kuukausien pitämistä tai laina-ajan muuttamista.

•  On myös mahdollista saada edullista lainaa niin, että lainanhakijoita on kaksi. Joten jos pystyt hakemaan lainan esimerkiksi oman puolisosi kanssa, paranee teidän lainansaantimahdollisuudet ja voitte saada lainaa pienemmällä korolla.

•  Jos sinulle on kertynyt pieniä ja ehkä suurikorkoisiakin lainoja, kannattaa silloin ne yhdistää yhdeksi lainaksi. Voit tehdä selvää säästöä, kun kilpailutat lainan, jolla lainojen yhdistäminen onnistuu vaivatta. Se helpottaa laskujen hoitamista sekä voi pienentää lainojen kokonaiskustannuksia.

•  Miten sitten aloitat halvimman lainan etsimisen? Se on hyvin yksinkertaista. Aloita täyttämällä lainahakemus sivuillamme, jonka jälkeen me hoidamme hakemuksesi lähettämisen pankeille ja rahoitusyhtiöille. 

Varmalaina etsii halvimman lainan

 

Lainaehtojen vertailu on yhtä tärkeää kuin kulujenkin vertailu

Kun etsit palvelua josta löytyy netin halvin laina, älä keskity pelkästään lainan todelliseen vuosikorkoon.

Todellinen vuosikorko kertoo kyllä sen, mikä lainatarjous on halvin, mutta se ei kerro sitä onko se sinulle sopivin?

Sen vuoksi lainaehtojen vertailu on yhtä tärkeää kuin lainan kulujenkin vertailu.

Tarkista ainakin seuraavat asiat lainaehdoista:

  • Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?
  • Onko sinulla mahdollisuus pitää lyhennys / maksuvapaita kuukausia?
  • Voitko tarvittaessa pidentää maksuaikaa ja samalla pienentää kuukausierääsi?
  • Onko lisälainan nostaminen mahdollista?

Muista, että mitä joustavammat ehdot lainassa on, sitä helpompaa ja joustavampaa sen takaisinmaksukin on.

 

Haluatko vaihtaa kalliin lainan halvempaan?

Oletko hakenut lainan, jonka olet vasta jälkeenpäin huomannut liian kalliiksi?

Voit kilpailuttaa nykyisen lainan siten, että pyydät uudet lainatarjoukset maksuttomalla lainahakemuksella samalle lainasummalle ja maksuajalle kuin mitä ne ovat nyt. Me toimitamme sinulle valmiit lainatarjoukset, joita voit helposti verrata nykyiseen lainaasi. Jos löydät lainatarjouksista halvemman lainan kuin nykyinen lainasi, voit vaihtaa lainasi edullisempaan. Myönteisen lainapäätöksen sekä rahojen siirtymisen tilille jälkeen sinun kannattaa maksaa vanha laina heti kokonaan pois. Jatkossa säästät lainan korko ja kulumaksuissa. Erotuksella voit maksaa uutta lainaa nopeammin pois, laittaa rahat säästöön tai ostaa summalla jotain tärkeää.

 

Hae halvin laina yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Tiesithän, että voit hakea lainaa netistä myös yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa?

Lainat joissa on kaksi hakijaa, ovat lähes poikkeuksetta halvempia kuin ne, joissa hakijoita on vain yksi. Tämä johtuu siitä, että jokainen lainapalvelu hinnoittelee lainansa niiden luottotappioriskin mukaan. Mitä suurempi luottotappioriski lainassa on, sitä korkeampi on myös lainan korko. Sinä voit kuitenkin pienentää hakemasi lainan luottotappioriskiä jopa puolella, hakemalla sitä yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

 

Halvin laina ilman vakuuksia

Kun haet lainaa VarmaLainan kautta, et tarvitse lainaan vakuuksia tai takausta. Kilpailutamme lainasi vain pankeilla ja rahoituslaitoksilla, joilla ei ole lainan myöntämisen ehtona vakuuksien hankkiminen tai henkilötakauksen saaminen. Vakuudeton laina on monelle lainanhakijalle helpoin vaihtoehto, koska lainaprosessi on nopeampi kuin vakuudellisessa lainassa. Ja kaikilla ei yksinkertaisesti ole lähipiirissä henkilöä, joka sopisi tai edes haluaisi lähteä takaamaan lainaa.

Vakuudeton laina sopii hyvin monenlaiseen eri hankintaan. Lainalla voit rahoittaa auton, veneen tai vaikka moottoripyörän oston. Lainan voi myös käyttää erilaisiin suurempiin ja pienempiin ostoksiin. Halutessasi voit maksaa vakuudetonta lainaa nopeammin takaisin tai tehdä ennalta sovittuja lyhennyksiä oman taloudellisen tilanteen mukaan.

Vakuudeton lainaVakuudellinen laina
Lainaa1000 - 60 000 € 10 000 € ylöspäin
Laina-aika1 - 15 vuotta1 - 15 vuotta
Lainan korko alk. 4,19 %2 %
Vakuudetei tarvitaasunto, mökki, arvopaperit
Hakemusverkossa ajanvarauksella
Lainapäätösheti2 - 14 arkipäivää

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta halvin laina:

Mistä löytyy halvin laina?

Halvin laina löytyy kilpailuttamalla ja vertailemalla eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset. VarmaLaina auttaa lainan kilpailuttamisessa. Täytä lainahakemus ja se kilpailutetaan sinun puolesta yli 25 lainantarjoajan välillä.

Mikä on halvin laina?

Halvin laina on sellainen laina, missä on muihin lainatarjouksiin nähden alhaisin korko. Helpoin tapa selvittää mistä lainan saa halvimmalla, on kilpailuttaa lainahakemus ja vertailla lainatarjouksia. Ota tarkasteluun lainan todellinen vuosikorko, se sisältää lainan kaikki kulut yhteensä. Mitä pienempi on lainan todellinen vuosikorko, sen edullisemmasta lainasta on kyse.

Mikä on halvin korko lainaan?

Vakuudettoman lainan voi saada netistä halvimmillaan 4,19 % korolla. Lainan korkoon vaikuttaa haettu lainasumma, maksuaika sekä lainanhakijan maksukyky.

Miten parantaa mahdollisuuksia saada halvin laina?

Ota lainan hakuun rinnallesi toinen yhteisvastuullinen lainanhakija. Henkilö voi olla avo- tai aviopuoliso, ystävä jne. Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa, pienenee lainantarjoajan luottotappioriski ja näin ollen he voivat myöntää lainaa alhaisemmalla korolla ja paremmilla lainaehdoilla.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo