Halvin laina löytyy vertailemalla

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita halvimman

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Halvin laina

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Halvin laina

Halvin laina löytyy nopeasti kun osaa etsiä oikein.

Pyytämällä lainatarjoukset meidän palvelustamme, saat aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä kaikessa rauhassa ja valita halvimman.

Palvelumme kautta voit hakea lainaa heti jopa 60.000 € asti.

 

Ohjeet, joiden avulla halvin laina löytyy helpommin:

•  Netissä toimii tällä hetkellä noin 100 lainapalvelua, joten halvin laina voi olla todella työlästä ja vaikeaa löytää ilman asiantuntevaa apua. Ainoastaan lainapalveluiden etsiminen vie hurjan paljon aikaa, saati vielä niiden kilpailuttaminen yksitellen. 

•  Palvelussamme tarjoamme asiantuntevaa apua käyttöösi täysin ilmaiseksi. Autamme sinua säästämään aikaa ja vaivaa, sekä teemme parhaamme, että sinulle löytyy halvin laina. Olemme poimineet suosituimmat lainapalvelut, joiden kanssa teemme yhteistyötä, joka taas takaa sinulle parhaat lainatarjoukset.

•  Olipa lainan tarve pikavippi, joustoluotto tai kulutusluotto, kauttamme voit kilpailuttaa lainaa 100 eurosta aina 60.000 euroon asti. Maksuaikaa voit valita 1 – 20 vuotta.

•  Halvimman lainan löytää parhaiten, kun teet lainavertailun huolellisesti. Kauttamme saat parhaimmat lainatarjoukset haluamallesi summalle. Näistä tarjouksista olemme jättäneet pois jo kaikki, mistä et syystä tai toisesta saa lainaa, jolloin sinun ei tarvitse tuhlata niihin turhaan aikaa. 

•  Saatuasi lainatarjoukset, aloita niiden karsiminen löytääksesi halvimman lainan. Vertaile lainapalveluiden todelliset vuosikorot, jotka kertovat heti, kuinka paljon lainalle kertyy korkoa ja muita kuluja maksettavaksi. Seuraavaksi kannattaa tutkia lainojen takaisinmaksuajat. Maksuajat vaikuttavat myös suoraan kuukausierään. Karsi heti pois sellaiset, joissa on sinulle liian suuri kuukausierä maksettavaksi.

•  Kun olet karsinut lainatarjoukset korkojen ja kuukausierien perusteella, voit vertailla niiden lainaehtoja. Näihin kuuluu erilaisia asioita, kuten vaikka se, tarjoaako lainapalvelu tarvittaessa maksuvapaiden kuukausien pitämistä tai laina-ajan muuttamista.

•  On myös mahdollista saada halpaa lainaa, kun hakijoita on kaksi. Joten jos pystyt hakemaan lainan esimerkiksi oman puolisosi kanssa, paranee teidän lainansaantimahdollisuudet, sekä voitte saada lainaa pienemmällä korolla.

•  Jos sinulle on kertynyt pieniä ja ehkä suurikorkoisiakin lainoja, kannattaa silloin ne yhdistää yhdeksi. Voit tehdä selvää säästöä, kun kilpailutat kauttamme yhden edullisen lainan, jolla lainojen yhdistäminen onnistuisi vaivatta. Se helpottaa laskujen hoitamista, sekä voi pienentää lainojen kokonaiskustannuksia.

•  Miten sitten aloitat halvimman lainan etsimisen? Se on hyvin yksinkertaista. Aloita täyttämällä hakemus sivuillamme, jonka jälkeen me hoidamme hakemuksesi lähettämisen eri lainapalveluille. Tämän jälkeen saat heiltä lainatarjouksia, joista voit aloittaa niiden karsimisen. Voit näistä sitten vapaasti valita itsellesi sen halvimman lainan.

Vertaa lainoja Varmalaina palvelussa

Palvelumme avulla säästät aikaa ja vaivaa

Jokainen joka on hakenut lainaa netin kautta, tietää varmasti sen kuinka työlästä halvimman lainan löytyminen voi olla. Netissä toimii noin 100 erilaista lainapalvelua, joten on mahdotonta tietää mikä niistä on halvin. Tämän vuoksi lainatarjouksia yleensä pyydetäänkin useasta eri palvelusta, joka on aikaa vievää puuhaa.

Yhteen lainapalveluun tutustuminen ja lainatarjouksen pyytäminen vie helposti noin 10 minuuttia, joten tunnissa ehtii pyytämään korkeintaan 6 lainatarjousta.

Se on varsin pieni määrä, jos ajattelee että vaihtoehtoja on kuitenkin lähes 100 kappaletta. Palvelumme pystyy kuitenkin auttamaan sinua tässä tilanteessa.  Me pystymme välittämään sinun lainahakemuksesi yli 30 eri pankille ja rahalaitokselle.

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus ja me hoidamme loput. Jos pyytäisit itse lainahakemukset 30 eri palvelulta, se veisi sinulta aikaa 4 tuntia ja 10 minuuttia.

VarmaLaina.fi palvelun avulla teet tuon alle 10 minuutissa.

Varmalaina etsii halvimman lainan

Halvin laina löytyy lainatarjouksia vertailemalla

Kun käytät maksutonta lainan kilpailutuspalveluamme, saat todella nopeasti useita erilaisia lainatarjouksia. Saatuasi lainatarjoukset voit aloittaa niiden lainavertailun ja karsia pois ne lainatarjoukset, jotka eivät sovi juuri sinun tarpeeseesi. Vertaa ensin todellisia vuosikorkoja ja aloita karsiminen niistä lainatarjouksista, joiden todellinen vuosikorko on aivan liian suuri.

Tämän jälkeen voit poistaa ne tarjoukset, joiden maksuaika on joko liian lyhyt tai liian pitkä. Tämän jälkeen sinulla ei varmasti ole kovin montaa lainatarjousta enää jäljellä, joten näihin jäljellä oleviin kannattaa tutustua hieman tarkemmin.

Perehdy lainaehtoihin ja muista katsoa kuinka joustavan maksuajan kukin lainapalvelu tarjoaa?

Katso annetaanko sinulle esimerkiksi mahdollisuutta lyhennysvapaisiin, tai kokonaan maksuvapaisiin kuukausiin?

Tämän vertailun jälkeen sinulla ei varmasti ole kovin montaa lainatarjousta jäljellä, joten voit valita jäljellä olevista tarjouksista halvimman ja sopivimman.

 

Lainaehtojen vertailu on yhtä tärkeää kuin kulujenkin vertailu

Kun etsit palvelua josta löytyy netin halvin laina, älä keskity pelkästään lainan todelliseen vuosikorkoon.

Lainan todellinen vuosikorko kertoo kyllä sen, mikä lainatarjous on halvin, mutta se ei kerro sitä onko se sinulle sopivin?

Sen vuoksi lainaehtojen vertailu on yhtä tärkeää kuin lainan kulujenkin vertailu.

Tarkista ainakin seuraavat asiat lainaehdoista:

  • Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?
  • Onko sinulla mahdollisuus pitää lyhennys / maksuvapaita kuukausia?
  • Voitko tarvittaessa pidentää maksuaikaa ja samalla pienentää kuukausierääsi?
  • Onko lisälainan nostaminen mahdollista?

Muista että mitä joustavammat ehdot lainassa on, sitä helpompaa ja joustavampaa sen takaisinmaksukin on.

Kilpailuta laina Varmalaina palvelussa

Haluatko vaihtaa kalliin lainan halvempaan?

Oletko hakenut lainan jonka olet vasta jälkeenpäin huomannut liian kalliiksi?

Nyt kun sinulla on jo valmiiksi vanha laina haettuna, on sen vaihtaminen halvempaan lainaan erittäin helppoa.

Voit kilpailuttaa nykyisen lainan siten, että pyydät uudet lainatarjoukset maksuttomalla lainahakemuksella samalle lainasummalle ja maksuajalle kuin mitä ne on nyt.

Me toimitamme sinulle useita lainatarjouksia, joita voit helposti verrata nykyiseen lainaasi.

Jos löydät lainatarjouksista halvemman lainan kuin nykyinen lainasi, voit vaihtaa lainasi uuteen ja edullisempaan.

 

Hae halvin laina yhdessä toisen hakijan kanssa

Tiesithän, että voit hakea lainaa netistä myös yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa?

Lainat joissa on kaksi hakijaa, ovat lähes poikkeuksetta halvempia kuin ne, joissa hakijoita on vain yksi.

Tämä johtuu siitä, että jokainen lainapalvelu hinnoittelee lainansa niiden luottotappioriskin mukaan.

Mitä suurempi luottotappioriski lainassa on, sitä korkeampi on myös lainan korko.

Sinä voit kuitenkin pienentää hakemasi lainan luottotappioriskiä jopa puolella, hakemalla sitä yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta halvin laina:

Mistä löytyy halvin laina?

Halvin laina löytyy kilpailuttamalla ja vertailemalla eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset. VarmaLaina auttaa lainan kilpailuttamisessa. Täytä lainahakemus ja se kilpailutetaan sinun puolesta yli 30 lainantarjoajan välillä.

Mikä on halvin laina?

Halvin laina on sellainen laina, missä on muihin lainatarjouksiin nähden alhaisin korko. Helpoin tapa selvittää mistä lainan saa halvimmalla, on kilpailuttaa lainahakemus ja vertailla lainatarjouksia. Ota tarkasteluun lainan todellinen vuosikorko, se sisältää lainan kaikki kulut yhteensä. Mitä pienempi on lainan todellinen vuosikorko, sen edullisemmasta lainasta on kyse.

Mikä on halvin korko lainaan?

Vakuudettoman lainan voi saada netistä halvimmillaan 4,19 % korolla. Lainan korkoon vaikuttaa haettu lainasumma, maksuaika sekä lainanhakijan maksukyky.

Miten parantaa mahdollisuuksia saada halvin laina?

Ota lainan hakuun rinnallesi toinen yhteisvastuullinen lainanhakija. Henkilö voi olla avo- tai aviopuoliso, ystävä jne. Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa, pienenee lainantarjoajan luottotappioriski ja näin ollen he voivat myöntää lainaa alhaisemmalla korolla ja paremmilla lainaehdoilla.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi