Varma joustoluotto heti tilille

Varmalainan joustoluotto on aina valmiiksi kilpailutettu ja nopea valinta

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Joustoluotto

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Joustoluotto

Aloita joustoluoton hakeminen vertailemalla useiden luotontarjoajien lainatarjouksia.

Meiltä saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksesi jo muutaman minuutin kuluttua lainan hakemisesta.

Me kilpailutamme joustoluoton puolestasi, täysin maksutta.

 

Lue nämä kun etsit joustoluottoa netistä

• Jos mielessäsi on joustoluotto, voit kilpailuttaa sen palvelussamme täysin maksuttomasti. Kauttamme voit hakea joustoluottoa jopa 50 000 euroon saakka.

•  Kaikki kauttamme haetut joustoluotot ovat aina vakuudetonta lainaa, eikä sinulta vaadita niihin henkilötakausta tai muita vakuuksia.

•  Joustoluotto on jatkuva laina, johon hakijalle myönnetään luottoraja. Hakija voi oman luottorajan puitteissa nostaa lainaa omaan käyttöönsä tarvitsemansa määrän.

•  Joustoluottoa voi nostaa pienemmissä erissä tai kaikki kerralla. Luoton kulut ja korko määräytyy sen mukaan kuinka paljon luottoa nostetaan omaan käyttöön. Ellei lainaa nosteta, ei siihen kohdistu myöskään mitään maksuja. 

•  Joustoluotto toimii hyvänä vara-rahastona, kun rahatilanne on heikko. Luotolla voi tehdä myös pienempiä tai suurempia hankintoja oman tarpeen mukaan, kuitenkin aina harkitusti ja vastuullisesti.

Lainaa nopeasti

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on vakuudeton laina, jonka lainansaaja voi nostaa useammassa erässä tililleen. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen asiakas saa lainalleen luottorajan, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa tililleen. Joustoluotto toimii siis samalla tavalla kuin luottokortti, ainoa ero vain että joustoluotossa nostot tehdään sähköisesti esimerkiksi omalla kännykällä tilille. Joustoluoton voin nostaa tilille kokonaisuudessaan tai pienemmissä erissä. Kun asiakas on maksanut luottoa takaisin, vapautuu lainaa heti uudelleen käyttöön ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä. Tyypillisesti joustoluottoa haetaan 1000 eurosta noin 10000 euroon saakka, mutta lainamarkkinoilta löytyy myös luotontarjoajia, jotka myöntävät luottoa jopa 50 000 euroon asti.

 

Miten joustoluottoa käytetään?

Joustoluoton kulut jo korko määräytyy sen mukaan mitä asiakas nostaa lainaa käyttöönsä. Ellei luottoa nosteta, ei siitä aiheudu asiakkaalle myöskään mitään maksuja. Kyseessä on siis jatkuva luottotili, joka on asiakkaan vapaassa käytössä oman harkinnan mukaan. Suomen lain edellyttämällä tavalla luoton ensimmäinen nosto tulee tehdä kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana, mutta seuraavat nostot asiakas saa tehdä milloin vain, vaikka keskellä yötä.

 

Vertailemalla saat selville mistä löytyy sinulle sopivin joustoluotto

Joustoluottoja vertailemalla löytyy usein laina, joka sopii juuri sinun lainatarpeeseen. Lainojen vertailu kannattaa aloittaa täyttämällä sivustollamme oleva lainahakemus. Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen lainahakemus välitetään toimestamme yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi. Hakemuksen kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on hakijalle aina täysin maksutonta ja riskitöntä. Tarkemman vertailun jälkeen lainanhakija saa päättää hyväksyykö jonkun lainatarjouksista vai hylkääkö kaikki.

Usein lainahakemuksen kilpailuttaminen on auttanut hakijaa löytämään itselleen sopivan lainan. Jokainen lainan kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoituslaitos tietää, että hakijan lainasta kilpailee myös moni muu ja jokainen lainantarjoaja haluaa näin ollen antaa hakijalle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Toinen syy on, että hakija saa kilpailuttamalla monta eri lainatarjousta, joita vertailemalla on helppo katsoa mistä löytyy itselleen parhaiten sopiva joustoluotto tai kulutusluotto.

Vertaa lainoja

Mihin tarkoitukseen joustoluotto yleensä otetaan?

Joustoluotto on lainasummaltaan yleensä 1000 – 10 000 euroa, mutta markkinoilta löytyy myös pankkeja, jotka myöntävät joustoluotto jopa 50 000 euroon saakka. Joustoluottoa voi ottaa samalla periaatteella kuin kulutusluottoa. Joustoluoton ja kulutusluoton ero on vain siinä, että kulutusluotto maksetaan aina myönteisen lainapäätöksen jälkeen kertaluontoisesti tilille, joustoluottoa voi nostaa myös pienemmissä erissä. Kun joustoluottoa nostaa erissä myös lainan kulut ja korko määräytyy sen mukaan mitä lainaa nostetaan.

Yleensä joustoluotto valitaan rahoitusmuodoksi, kun hakija ei tarkalleen tiedä kuinka paljon tulee lainaa kaikkiaan tarvitsemaan. Joustoluotto on joustava laina, joka antaa lainannostoon pelivaraa. Lainaa voi nostaa erissä tarpeen mukaan tai sitten kerralla suuremman summan, kuitenkin aina oman luottorajan puitteissa.

Tyypilliset joustoluoton käyttökohteet ovat kodin remontin tuomat rahoitustarpeet, ulkomaanmatkan maksaminen kokonaan tai osittain luotolla tai ihan vain arjen pyörittämiseen otettu rahoitus. Joustoluoton käyttöä ei ole mitenkään rajattu, joten lainansaaja saa nostaa luottoa vapaasti juuri siihen tarkoitukseen mihin haluaa.

 

Joustoluoton takaisinmaksu

Joustoluottoa voi maksaa takaisin pienemmissä erissä tai kerralla koko lainasumman. Joustoluotossa on yleensä tietty minimilyhennysmäärä, joka tulee ainakin maksaa kerran kuukaudessa, jos lainaa on nostanut käyttöön. Kun asiakas on maksanut luottoa takaisin, vapautuu hänelle uudestaan luottoa omaan käyttöön ilman, että hakijan tarvitsee hakea uudelleen henkilökohtaista luottorajaa.

Joustoluoton takaisinmaksu määräytyy sen mukaan paljonko asiakas on nostanut lainaa käyttöönsä. Ellei luottoa ole laisinkaan nostettu, ei myöskään kuluja synny. Joustoluotossa ei varsinaisesti ole takaisinmaksuaikataulua, vaan asiakas saa itse määrittää kuinka nopeasti haluaa lainaa lyhentää lainanmyöntäjälle.

Lainan takaisinmaksuun kannattaa aina suhtautua vakavasti ja jos aina maksaa vain minilyhennyksen ei velka juurikaan pienene. Jos laina ei lyhene, voi se aiheuttaa odottamattomia kuluja. Lainaa kannattaa maksaa aina sen mukaan takaisin mitä oma talous antaa myöten. Joustoluotossa on hyvä puoli juuri se, että aina ei tarvitse maksaa etukäteen määriteltyä summaa, vaan asiakas saa maksaa lainaa oman taloudellisen tilanteen mukaisesti. Joustoluoton takaisinmaksuun kannattaa kuitenkin tehdä henkilökohtainen takaisinmaksusuunnitelma ja noudattaa sitä niin hyvin kuin mahdollista. Näin lainan kulut ja korko ei nouse ylitsepääsemättömän korkeasti ja luotosta on enemmän hyötyä kuin haittaa.

Joustoluotto on hyvä valinta, kun tiedät tarvitsevasi lainaa aina silloin tällöin ja kaipaat itsellesi sopivaa vara-rahastoa. Lainatuotteita ja lainatarjouksia vertailemalla pääset hyvään lopputulokseen ja löydät tarpeisiisi sopivan lainan.

 

Joustoluotto – joustavaa lainaa pitkällä maksuajalla

Joustoluotto on jatkuva laina, jonka saa käyttöönsä yhdellä hakemuksella. Yleisimmät joustoluoton suuruudet ovat 2000 – 4000 euroa, mutta jotkin lainapalvelut saattavat myöntää myös suurempia luottoja. Suuremmalla joustoluotolla tarkoitetaan jopa 50000 euron luottorajaa.

Joustoluotto on hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen aina hakijan käytettävissä. Omalta luottotililtä hakija voi nostaa tilille juuri sen verran, kuin milloinkin tarvitsee.

Nostoja voi tehdä niin usein kuin haluaa ilman uusien hakemusten täyttämistä.

Joustoluotto on varma apu vaikka vain pahan päivän varalle sillä sen hakeminen ja luottotilin avaaminen ei maksa mitään. Mitään kuluja ei kerry, ellet nosta lainaa tilille.

Vasta kun nostat joustoluottoa tilillesi, kertyy sille normaalin hinnaston mukaan kuluja ja korkoja. Jos sinusta tuntuu, että voit tarvita lainaa useammankin kerran lähiaikoina, voi joustoluotto olla sinulle paras ratkaisu.

Joustoluotto on sopiva silloin kun pikavippi on liian pieni ja kulutusluotto liian suuri laina.

 

Joustoluoton takaisinmaksu

Takaisinmaksu joustoluotossa tapahtuu maksamalla kuukausittain vähintään vaadittu minimilyhennys.

Minimilyhennyksen suuruus määräytyy käytetyn lainan perusteella. Usein lyhennys kuukausittain on noin 10 – 20 % avoimesta saldosta.

Voit kuitenkin koska tahansa maksaa lainaa kerralla enemmänkin takaisin. Se ei vaadi mitään järjestelyjä, maksat vain saamasi laskun mukaisesti erän, mutta lisäät summaan haluamasi takaisinmaksumäärän.

Voit myös maksaa koko lainan kerralla takaisin koska haluat. Suosittelemme ottamaan yhteyttä lainapalvelun asiakaspalveluun ja ilmoittamaan heille halutun takaisinmaksupäivän. Tällöin he osaavat laskea korot ja kulut tuohon päivään saakka, ja ilmoittavat sinulle maksettavan loppusumman.

Kun maksat lainaa takaisin, on se pian taas nostettavissa omalta luottotililtäsi. Jos koko laina on maksettu takaisin, ei sinulle enää kerry lainkaan kuluja, ellet tee uusia nostoja.

 

Joustoluotto ilman vakuuksia

Vakuudella tarkoitetaan usein omaisuutta, joka asetetaan lainan pantiksi. Tällöin jos lainaa ei maksa takaisin, voi vakuutena oleva omaisuus siirtyä lainapalvelun haltuun.

Kaikki sivuillamme esiteltävät lainapalvelut myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Lainan saamiseksi ei myöskään vaadita henkilötakausta.

Tämä tarkoittaa sitä, että kunhan hakijalla on luottotiedot kunnossa ja riittävä takaisinmaksukyky, voidaan myöntää myös joustoluotto ilman vakuuksia ja takaajia.

Hakijan takaisinmaksukyky voidaan varmistaa pyytämällä häneltä esimerkiksi todiste palkka-tai eläketuloista.

Suomalaiset lainapalvelut ovat vastuullisia ja eivät siksi myönnä lainaa henkilöille, joille ei ole riittävää maksukykyä lainan takaisinmaksamiseksi.

Muita vaatimuksia lainanhakijalle on, että:

  • hän on Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö.
  • hakijalla tulee olla vähintään 18 vuoden ikä.
  • suomalainen pankkitili ja osoite Suomessa.
  • hakijalla tulee olla säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä.
  • hakijan luottotietojen on oltava kunnossa.

 

Joustoluotto netistä

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Se onnistuu niin tietokoneella, tabletilla, kuin puhelimellakin, kunhan niissä on internetyhteys.

Voit hakea joustoluottoa koska tahansa ja missä tahansa. Lainahakemusten tekeminen on yksinkertaista, eikä vie paljoa aikaa.

Jos haluat viedä lainahakemukset loppuun saakka, tulisi sinulla olla mukana joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Näillä tunnistaudutaan lainapalveluun, jolloin voit tehdä lainahakemuksen loppuun saakka missä tahansa.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa usein heti joustoluottoa tilillesi. Sekin onnistuu millä tahansa laitteella.

Usein joustoluottoa myöntävät lainapalvelut tarjoavat vaihtoehtoina nostaa lainaa tilille joko netissä heidän verkkosivuilla tai lähettämällä tekstiviesti heidän ohjeiden mukaan.

Lainan siirtyminen tilille tapahtuu usein alle 15 minuutissa, joten voit ajasta ja paikasta riippumatta saada lainaa nopeasti tilille, olit sitten missä tahansa.

 

Joustoluoton käyttökohteet

Minkälaisiin tarkoituksiin joustoluotto sitten sopii? Usein sitä haetaan, kun halutaan normaalia pikavippiä hieman suurempaa ja joustavampaa lainaa.

Joustoluotto sopii mainiosta arjen äkillisiin menoihin. Varsinkin, jos se on hakenut jo aiemmin valmiiksi, saa yllättävien menojen kohdalla lainaa nostettua todella nopeasti tilille.

Monille saattaa tulla tilanteita, kun auto tai vaikka kodinkone hajoaa äkillisesti. Tämän tyyppisiin tilanteisiin ei välttämättä osaa varautua, joten silloin pitää turvautua pieneen lainaan jotta saa esim. auton korjattua.

Joustoluotto on tässä sopiva apu, koska voit nostaa sitä juuri tarvitsemasi summan tilille. Maksat aina vain nostamastasi lainasummasta, jolloin sinun ei turhaan tarvitse hakea liian suurta lainaa.

Se voi olla myös helpotus tilanteessa, kun tulee yllättäviä laskuja ja palkkapäivään on kuitenkin vielä aikaa. Silloin voit nostaa luottoa tilillesi ja maksaa laskut pois. Seuraavasta palkasta voit maksaa joustoluoton takaisin kokonaan tai erissä.

 

Sosiaalinen luototus apuna yllättävään rahan menoon

Jos äkillinen lainantarve pääsi yllättämään ja et halua hakea jatkuvaa joustoluottoa sen pelossa, että se voi ajan myötä aiheuttaa entistä pahempia ongelmia, voisit kokeilla myös sosiaalisen luoton hakemista. Sosiaalisen luototuksen tarkoitus on ehkäistä ylivelkaantumista. Tällä hetkellä sitä tarjoaa jo yli 30 kuntaa ympäri suomen. Lue lisää sosiaalisesta luototuksesta Sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä joustoluotosta:

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluottoa voidaan myöntää henkilölle, joka on vähintään täysi-ikäinen. Osalla lainantarjoajista on 18 vuoden ikää korkeampi vaatimus lainanhakijalle. Muita lainanhakukriteereitä ovat puhtaat luottotiedot, Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa. Suomalainen pankkitili sekä säännölliset tulot.

Miten joustoluotto toimii?

Joustoluotto on jatkuva luottotili, johon lainan hakemisen yhteydessä määritetään luottoraja. Lainaa voi nostaa myönteisen päätöksen jälkeen tililleen aina tarvitsemansa määrän luottorajan puitteissa. Luoton kulut ja korko määräytyy nostetun summan mukaan. Kun joustoluottoa maksaa takaisin, vapautuu luottoa uudelleen käyttöön.

Tarvitaanko joustoluottoon takaajia tai vakuuksia?

Ei tarvita. Joustoluottoa voi hakea ilman takaajia tai vakuuksia.

Mihin tarkoitukseen joustoluottoa voi käyttää?

Joustoluoton käyttötarkoitusta ei ole sen tarkemmin määritelty. Tyypillisesti joustoluottoa käytetään päivittäisten ostosten tekemiseen, ulkomaanmatkalla hätärahastona tai esimerkiksi joululahjojen ostamiseen.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi