Joustoluotto heti tilille

Kilpailuta laina nopeasti - Joustoluotto ilman takaajia tilille jo samana päivänä

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Sisällysluettelo

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on vakuudeton laina, jonka voi nostaa useammassa erässä tililleen. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen asiakas saa lainalleen luottorajan, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa tililleen. Joustoluotto toimii siis samalla tavalla kuin luottokortti, ainoa ero vain on, että joustoluotossa nostot tehdään sähköisesti esimerkiksi omalla kännykällä tilille. Joustoluoton voi nostaa omalle pankkitilille kokonaisuudessaan tai pienemmissä erissä. Kun asiakas on maksanut luottoa takaisin, vapautuu laina heti uudelleen käyttöön ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä. Tyypillisesti joustoluottoa haetaan 1000 eurosta noin 10000 euroon saakka, mutta lainamarkkinoilta löytyy myös luotontarjoajia, jotka myöntävät luottoa jopa 60 000 euroon asti.

Joustoluotto toimii hyvänä vararahastona, koska kuluja ei kerry ellei lainaa nosteta. Joustoluoton voi käyttää hyvin samalla tavalla kuin kulutusluotonkin esimerkiksi suurempiin hankintoihin, mutta luottotili toimii myös hyvin pienempien ostoksien yhteydessä.

 

Joustoluoton kilpailuttaminen

Aloita joustoluoton kilpailuttaminen vertailemalla useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia. VarmaLaina-palvelun kautta saat lainatarjoukset vertailtavaksesi jo muutaman minuutin kuluttua lainan hakemisesta. Me kilpailutamme joustoluoton puolestasi yli 25 luotontarjoajan kesken, täysin maksutta.

Toimi näin:

 • Täytä ja lähetä hakemus
 • Vertaile lainatarjoukset
 • Valitse paras joustoluotto

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Vertailemalla saat selville, mistä löytyy sinulle sopivin joustoluotto

Joustoluottoja vertailemalla löytyy usein laina, joka sopii juuri sinun lainatarpeeseen. Lainojen vertailu kannattaa aloittaa täyttämällä palvelumme lainahakemus. Lainahakemuksen avulla voit hakea joustoluottoa 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta, mutta joustoluotossa voit maksaa lainaa takaisin myös nopeammin tai pienemmissä erissä. Lainan korko on alkaen 4,19 %.

Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen lainahakemus välitetään toimestamme yli 30 pankille ja rahalaitokselle kilpailutettavaksi. Lainahakemuksen kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on hakijalle aina täysin maksutonta ja riskitöntä. Tarkemman vertailun jälkeen lainanhakija saa päättää hyväksyykö jonkun lainatarjouksista vai hylkääkö kaikki.

Usein lainahakemuksen kilpailuttaminen on auttanut lainanhakijaa löytämään itselleen sopivan lainan. Jokainen lainan kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahalaitos tietää, että hakijan lainasta kilpailee myös moni muu ja jokainen lainantarjoaja haluaa näin ollen antaa hakijalle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Toinen syy on, että hakija saa kilpailuttamalla monta eri lainatarjousta, joita vertailemalla on helppo katsoa, mistä löytyy itselleen parhaiten sopiva joustoluotto.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

Lue nämä, kun etsit joustoluottoa netistä

• Jos tarvitset joustoluottoa, voit kilpailuttaa sen palvelussamme täysin maksuttomasti. Kauttamme voit hakea joustoluottoa esimerkiksi jopa 50000 euroon saakka.

•  Kaikki kauttamme haetut joustoluotot ovat aina vakuudettomia lainoja, eikä sinulta vaadita niihin henkilötakausta tai muita vakuuksia.

•  Joustoluotto on jatkuva laina, johon hakijalle myönnetään luottoraja. Hakija voi oman luottorajan puitteissa nostaa lainaa omaan käyttöönsä tarvitsemansa määrän.

•  Joustoluottoa voi nostaa pienemmissä erissä tai kaikki kerralla. Joustoluoton kulut ja korot määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon joustoluottoa nostetaan käyttöön. Ellei joustoluottoa nosteta, ei siihen kohdistu myöskään mitään maksuja. 

•  Joustoluotto toimii hyvänä vara-rahastona, kun rahatilanne on heikko. Joustoluotolla voi tehdä myös pienempiä tai suurempia hankintoja oman tarpeen mukaan, kuitenkin aina harkitusti ja vastuullisesti. Joustoluotolta voi nostaa lainaa heti kun sitä tarvitsee.

 

Miten joustoluottoa käytetään?

Joustoluoton kulut jo korko määräytyy sen mukaan minkä verran asiakas nostaa joustoluottoa käyttöönsä. Ellei joustoluottoa nosteta, ei siitä aiheudu asiakkaalle myöskään mitään maksuja. Kyseessä on siis jatkuva luottotili, joka on asiakkaan vapaassa käytössä oman harkinnan mukaan. Suomen lain edellyttämällä tavalla luoton ensimmäinen nosto tulee tehdä kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana, mutta seuraavat nostot asiakas saa tehdä milloin vain, vaikka keskellä yötä.

Myönteisen joustoluottopäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa luottorajasi puitteissa. Voit nostaa luoton kokonaisuudessaan tilillesi tai pienemmissä erissä. Joustoluoton kulut ja takaisinmaksu määräytyy sen mukaan, mitä nostat luottoa tilillesi.

Esimerkki joustoluoton nostosta: Nostat 5000 euron joustoluotoltasi tilillesi 500 euroa, sinulle jää myöhempää käyttöä varten 4500 euroa. Ellet nosta luottoa ennen luoton eräpäivää enempää maksat lainan kulut 500 eurosta. Lainasopimuksesta näet, mikä on valitsemasi lainantarjoajan minimisumma, joka tulee vähintään maksaa avoimena olevasta saldosta. Halutessasi voit maksaa lainan takaisin myös kerralla, jolloin kulut ja korkomaksut jäävät hyvin pieneksi.

 

Joustoluoton takaisinmaksu

Takaisinmaksu joustoluotossa tapahtuu maksamalla kuukausittain vähintään vaadittu minimilyhennys. Minimilyhennyksen suuruus määräytyy käytetyn lainan perusteella. Usein lyhennys kuukausittain on noin 10 – 20 % avoimesta saldosta. Voit kuitenkin koska tahansa maksaa lainaa kerralla enemmänkin takaisin. Se ei vaadi mitään järjestelyjä, maksat vain saamasi laskun mukaisesti erän, mutta lisäät summaan haluamasi takaisinmaksumäärän. Voit myös maksaa koko lainan kerralla takaisin koska haluat. Suosittelemme ottamaan yhteyttä lainapalvelun asiakaspalveluun ja ilmoittamaan heille halutun takaisinmaksupäivän. Tällöin he osaavat laskea korot ja kulut tuohon päivään saakka, ja ilmoittavat sinulle maksettavan loppusumman.

Kun maksat lainaa takaisin, on se pian taas nostettavissa omalta luottotililtäsi. Jos koko laina on maksettu takaisin, ei sinulle enää kerry lainkaan kuluja, ellet tee uusia nostoja.

 

Joustoluoton korko

Joustoluoton korko on alkaen 4,19 prosenttia. Lainan korkoon vaikuttaa kuitenkin monet tekijät. Joustoluoton korko muodostuu nimelliskorosta, marginaalikorosta sekä tilinhoitomaksuista.

Jokaisella pankilla ja rahoituslaitoksella on hieman toisistaan poikkeavat lainahinnastot, joten varmin tapa selvittää joustoluoton korko on pyytää henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailuun. Lainavertailussa kannattaa kiinnittää nimelliskoron sijaan huomio lainan todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo parhaiten, onko kyseessä halvin joustoluotto vai kallis. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan kuuluvat korkomaksut kuten avausmaksun, tilinhoitokulut, laskutuslisän sekä muut palvelumaksut.

Vertaa joustoluotot palvelumme avulla, niin saat hetkessä selville henkilökohtaisen joustoluottosi koron. Lainan kilpailuttaminen ja lainavertailu on palvelumme kautta sinulle täysin maksutonta ja riskitöntä. Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. VarmaLainan kautta joustoluottovertailu on helppoa, koska saat melkein samanaikaisesti vertailtavaksesi kaikki sinulle tarjotut lainatarjoukset. Näin näet nopeasti vertailemalla, missä joustoluotossa on edullisin lainan korko ja mikä lainantarjoaja tarjoaa lainaa joustavimmilla lainaehdoilla.

 

Mihin tarkoitukseen joustoluotto yleensä otetaan?

Joustoluotto on lainasummaltaan yleensä 1000 – 10 000 euroa, mutta markkinoilta löytyy myös pankkeja, jotka myöntävät joustoluottoa jopa 60 000 euroon saakka. Joustoluottoa voi ottaa samalla periaatteella kuin perinteistä kulutusluottoa. Joustoluoton ja kulutusluoton ero on vain siinä, että kulutusluotto maksetaan aina myönteisen lainapäätöksen jälkeen kertaluontoisesti tilille, joustoluottoa voi nostaa myös pienemmissä erissä. Kun joustoluottoa nostaa erissä myös lainan kulut ja korko määräytyy sen mukaan mitä lainaa nostetaan.

Yleensä joustoluotto valitaan rahoitusmuodoksi, kun hakija ei tarkalleen tiedä kuinka paljon tulee lainaa kaikkiaan tarvitsemaan. Joustoluotto onkin erittäin joustava lainatuote, joka antaa lainannostoon pelivaraa. Lainaa voi nostaa erissä tarpeen mukaan tai sitten kerralla suuremman summan, kuitenkin aina oman luottorajan puitteissa. Monella joustoluotto toimii niin sanottuna vararahastona, jos säästöt tai palkka eivät riitä kattamaan kaikkia kuukauden kuluja.

Tyypilliset joustoluoton käyttökohteet ovat kodin remontin tuomat rahoitustarpeet, ulkomaanmatkan maksaminen kokonaan tai osittain luotolla tai ihan vain arjen pyörittämiseen otettu rahoitus. Osa maksaa myös lemmikin eläinlääkärikuluja joustoluotolla.  Joustoluoton käyttöä ei ole mitenkään rajattu, joten lainansaaja saa nostaa luottoa vapaasti juuri siihen tarkoitukseen mihin haluaa.

 

Joustoluotto joustavilla ehdoilla

Joustoluottoa voi maksaa takaisin pienemmissä erissä tai kerralla koko lainasumman. Joustoluotossa on yleensä tietty minimilyhennysmäärä, joka tulee ainakin maksaa kerran kuukaudessa, jos lainaa on nostanut käyttöön. Kun asiakas on maksanut luottoa takaisin, vapautuu hänelle uudestaan luottoa omaan käyttöön ilman, että hakijan tarvitsee hakea uudelleen henkilökohtaista luottorajaa.

Joustoluoton takaisinmaksu määräytyy sen mukaan paljonko asiakas on nostanut lainaa käyttöönsä. Ellei luottoa ole laisinkaan nostettu, ei myöskään kuluja synny. Joustoluotossa ei varsinaisesti ole takaisinmaksuaikataulua, vaan asiakas saa itse määrittää kuinka nopeasti haluaa lainaa lyhentää lainanmyöntäjälle.

Lainan takaisinmaksuun kannattaa aina suhtautua vakavasti ja jos aina maksaa vain minilyhennyksen ei velka juurikaan pienene. Jos laina ei lyhene, joustoluotto voi aiheuttaa odottamattomia kuluja. Lainaa kannattaa maksaa aina sen mukaan takaisin mitä oma talous antaa myöten. Joustoluotossa on hyvä puoli juuri se, että aina ei tarvitse maksaa etukäteen määriteltyä summaa, vaan asiakas saa maksaa lainaa oman taloudellisen tilanteen mukaisesti. Joustoluoton takaisinmaksuun kannattaa kuitenkin tehdä henkilökohtainen takaisinmaksusuunnitelma ja noudattaa sitä niin hyvin kuin mahdollista. Näin lainan kulut ja korko ei nouse ylitsepääsemättömän korkeasti ja luotosta on enemmän hyötyä kuin haittaa.

Joustoluotto on hyvä valinta, kun tiedät tarvitsevasi lainaa aina silloin tällöin ja kaipaat itsellesi sopivaa vara-rahastoa. Lainatuotteita ja lainatarjouksia vertailemalla pääset hyvään lopputulokseen ja löydät tarpeisiisi sopivan lainan.

Joustoluotto

Joustoluotto – joustavaa lainaa pitkällä maksuajalla

Joustoluotto on jatkuva laina, jonka saa käyttöönsä yhdellä hakemuksella. Yleisimmät joustoluoton suuruudet ovat 2000 – 4000 euroa, mutta jotkin lainapalvelut saattavat myöntää myös suurempia luottoja. Suuremmalla joustoluotolla tarkoitetaan jopa 50000 euron luottorajaa.

Joustoluotto on hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen aina hakijan käytettävissä. Omalta luottotililtä hakija voi nostaa tilille juuri sen verran, kuin milloinkin tarvitsee. Nostoja voi tehdä niin usein kuin haluaa ilman uusien hakemusten täyttämistä.

Joustoluotto on varma apu vaikka vain pahan päivän varalle sillä sen hakeminen ja luottotilin avaaminen ei maksa mitään. Mitään kuluja ei kerry, ellet nosta lainaa tilille. Vasta kun nostat joustoluottoa tilillesi, kertyy sille normaalin hinnaston mukaan kuluja ja korkoja. Jos sinusta tuntuu, että voit tarvita lainaa useammankin kerran lähiaikoina, voi joustoluotto olla sinulle paras ratkaisu. Joustoluotto on sopiva silloin, kun perinteinen pikavippi on liian pieni ja kulutusluotto liian suuri laina.

Joustoluoton ominaisuudet:

 • joustoluoton korko alkaen 4,19 %
 • luottoa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia
 • joustoluottoa voi nostaa oman lainatarpeen mukaan käyttöön
 • toimii loistavana vararahastona
 • luoton lyhennyksen jälkeen vapautuu lainaa uudelleen käyttöön.

 

Joustoluotto pienellä kuukausierällä

Joustoluottoa voi nostaa tarvitsemansa summan omaan vapaaseen käyttöön. Koska lainaa ei tarvitse nostaa kaikkea kerralla pystyy myös lainan lyhennyserää itse säätelemään. Mitä pienemmän summan nostat lainaa sen pienempi on lainan kuukausierä.

Joustoluottoa tulee maksaa avoimena olevasta saldosta vähintään minimiveloitus. Veloitettava summa riippuu siitä, minkä verran olet nostanut lainaa. Kuukausierä voi olla esimerkiksi vain 20 euroa, jos avoimena oleva saldo on hyvin pieni. Nostamalla joustoluottoa vain pienen määrän pystyy maksamaan joustoluottoa pienellä kuukausierällä.

 

Joustoluotto ilman vakuuksia

Vakuudella tarkoitetaan usein omaisuutta, joka asetetaan lainan pantiksi. Tällöin jos lainaa ei maksa takaisin, voi vakuutena oleva omaisuus siirtyä lainapalvelun haltuun.

Kaikki lainapalvelut jotka palvelumme kautta tavoitat, myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Lainan saamiseksi ei myöskään vaadita henkilötakausta. Tämä tarkoittaa sitä, että kunhan hakijalla on luottotiedot kunnossa ja riittävä takaisinmaksukyky, voidaan myös joustoluotto myöntää ilman vakuuksia ja takaajia. Hakijan takaisinmaksukyky voidaan varmistaa pyytämällä häneltä esimerkiksi todiste palkka-tai eläketuloista.

Suomalaiset lainapalvelut ja Suomessa toimivat ulkomaalaiset pankit ovat vastuullisia ja eivätkä siksi myönnä lainaa henkilöille, joille ei ole riittävää maksukykyä lainan takaisinmaksamiseksi. Lainaa ei myöskään myönnetä luottotiedottomalle.

Muita vaatimuksia lainanhakijalle on, että:

 • hän on Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö.
 • hakijalla tulee olla vähintään 18 vuoden ikä.
 • suomalainen pankkitili ja osoite Suomessa.
 • hakijalla tulee olla säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä.
 • hakijan luottotietojen on oltava kunnossa.

 

Joustoluotto on helppo hakea netistä

Lainan hakeminen on nykyään varsin helppoa ja nopeaa. Se onnistuu niin tietokoneella, tabletilla, kuin puhelimellakin, kunhan niissä on internetyhteys. Voit hakea joustoluottoa koska tahansa ja missä tahansa. Lainahakemusten tekeminen on yksinkertaista, eikä vie paljoa aikaa. Jos haluat viedä lainahakemukset loppuun saakka, tulisi sinulla olla mukana joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Näillä tunnistaudutaan lainapalveluun, jolloin voit tehdä lainahakemuksen loppuun saakka missä tahansa. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit nostaa usein heti joustoluottoa tilillesi. Sekin onnistuu millä tahansa laitteella. Usein joustoluottoa myöntävät lainapalvelut tarjoavat vaihtoehtoina nostaa lainaa tilille joko netissä heidän verkkosivuilla tai lähettämällä tekstiviesti heidän ohjeiden mukaan. Lainan siirtyminen tilille tapahtuu usein alle 15 minuutissa, joten voit ajasta ja paikasta riippumatta saada lainaa nopeasti tilille, olit sitten missä tahansa.

Joustoluotto on monelle hyvä ratkaisu silloin, kun lainaa tarvitsee pienen summan tarpeen mukaan. Pieni laina on sopivan suuruinen esimerkiksi silloin, kun lainaa tarvitaan nopeasti lemmikin eläinlääkärikuluihin, puhelimen hankintaan, auton korjaamiseen, laskujen maksamiseen tai johonkin muuhun menoon. Joustoluotolta voit nostaa pienen lainan heti tilille ja maksaa kulut saman päivän aikana ilman odottelua.

 

Halvin  joustoluotto löytyy vertailemalla

Varmista itsellesi halvin joustoluotto kilpailuttamalla laina Varmalainan kautta.

Jotta varmistat, että saat lainatarjoukset, täytä lainahakemus huolellisesti. Huolimattomasti tai puutteellisesti täytetty lainahakemus voi johtaa lainahakemuksen hylkäämiseen tai tarvittavia tietoja joudutaan pyytämään sinulta erikseen, mikä luonnollisesti pitkittää lainatarjousten saamista ajallaan.

Merkintä luottotiedoissa on lainantarjoajalle merkki siitä etteivät he voi myöntää lainaa. Luottotietojen menettämien on hakijalle aina ikävä tilanne, mutta lainaa luottotiedottomalle ei voida myöntää. Yleensä pankkien ja rahoituslaitosten sähköiset järjestelmät hylkäävät heti lainahakemuksen, jos hakijalla ei ole puhtaita luottotietoja.

 

Joustoluoton vertailu eri lainantarjoajien välillä

Joustoluotto on lainamuoto, joka tarjoaa joustavuutta lainan käytössä ja takaisinmaksussa. Useat lainantarjoajat tarjoavat joustoluottoja, ja niiden kustannukset ja ehdot voivat vaihdella huomattavasti. Siksi joustoluottojen vertailu eri lainantarjoajien välillä on tärkeää, jotta löydät sopivan lainan omiin tarpeisiisi. VarmaLaina on lainavertailusivustoista, joka tarjoaa mahdollisuuden vertailla eri lainojen kustannuksia ja ehtoja helposti ja nopeasti.

Kun etsit sopivaa joustoluottoa, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin vertailukohtiin:

 1. Lainan korko ja muut kulut- Joustoluoton korko ja muut kulut voivat vaihdella huomattavasti eri lainantarjoajien välillä. Kannattaa siis tutustua eri joustoluottojen todellisiin vuosikorkoihin ja muihin mahdollisiin kuluihin, kuten avausmaksuihin tai nostopalkkioihin.
 2. Lainan määrä ja maksuaika- Joustoluottojen määrät ja maksuajat voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä. Kannattaa siis miettiä tarkasti, minkä suuruisen lainan tarvitset ja millaisella aikataululla haluat maksaa sen takaisin.
 3. Lainan hakeminen ja myöntämisen edellytykset- Joustoluottoa hakiessa kannattaa ottaa huomioon eri lainantarjoajien hakuehdot ja vaatimukset. Joillakin lainantarjoajilla voi olla tiukemmat edellytykset kuin toisilla, joten kannattaa tutustua huolellisesti eri lainojen vaatimuksiin ennen lainan hakemista.
 4. Lainan lisäpalvelut – Joustoluoton lisäpalvelut voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä. Kannattaa siis tutustua, tarjoavatko eri lainantarjoajat esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia tai muita lisäpalveluita.

VarmaLaina tarjoaa mahdollisuuden vertailla eri joustoluottojen kustannuksia ja ehtoja helposti ja nopeasti. Lisää haluamasi lainasumma, laina-aika ja anna tarvittavat tiedot, niin VarmaLaina etsii sopivat joustoluotot eri lainantarjoajilta. Lainatarjouksista näet samalla tiedot jokaisen lainan koroista, todellisesta vuosikorosta, lainasummasta, takaisinmaksuajasta sekä mahdollisista lisäkuluista.

VarmaLaina auttaa sinua löytämään parhaan joustoluoton omiin tarpeisiisi. Palvelun kautta voit vertailla useiden eri lainantarjoajien joustoluottoja ja valita sopivimman lainatarjouksen.

 

Joustoluoton yleisimmät käyttökohteet

Minkälaisiin tarkoituksiin joustoluotto sitten sopii? Usein sitä haetaan, kun halutaan normaalia pikavippiä suurempaa ja joustavampaa lainaa.

Joustoluotto sopii mainiosti arjen äkillisiin menoihin. Varsinkin, jos se on hakenut jo aiemmin valmiiksi, saa yllättävien menojen kohdalla lainaa nostettua todella nopeasti tilille. Monille saattaa tulla tilanteita, kun auto tai vaikka kodinkone hajoaa äkillisesti. Tämän tyyppisiin tilanteisiin ei välttämättä osaa varautua, joten silloin pitää turvautua pieneen lainaan jotta saa esim. auton korjattua. Joustoluotto on tässä sopiva apu, koska voit nostaa sitä juuri tarvitsemasi summan tilille. Maksat aina vain nostamastasi lainasummasta, jolloin sinun ei turhaan tarvitse hakea liian suurta lainaa.

Se voi olla myös helpotus tilanteessa, kun tulee yllättäviä laskuja ja palkkapäivään on kuitenkin vielä aikaa. Silloin voit nostaa joustoluottoa tilillesi ja maksaa laskut pois. Seuraavasta palkasta voit maksaa joustoluoton takaisin kokonaan tai erissä. Joustoluotto toimii hyvin samalla tavoin kuin luottokortti ja joustoluottoa voi hyvinkin käyttää luottokortin rinnalla.

Joustoluotto pähkinänkuoressa:

 • 1000 – 60 000 euron joustoluottotili
 • Rahaa voi siirtää käyttötilille lainatarpeen mukaan
 • Luottoa lyhennetään sovituissa erissä
 • Lyhennyksen jälkeen luottoa vapautuu uudelleen käyttöön
 • Korko ja kulut määräytyvät käytössä olevan luotto-osuuden mukaan
 • Joustoluottoa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

 

Joustoluotto lomamatkaan

Lomamatkaan liittyy usein kuluja, kuten lentoliput, hotellimajoitus, ruokailut ja aktiviteetit. Jos lomamatkan kustannukset ylittävät omaa budjettia, joustoluotto voi olla hyvä ratkaisu lomamatkan rahoittamiseen.

Joustoluoton käyttäminen lomamatkaan voi kuitenkin olla hyvä vaihtoehto, sillä se mahdollistaa matkan maksamisen joustavasti erissä. Joustoluottoa voi käyttää myös lomamatkan odottamattomiin kuluihin, kuten matkavakuutukseen tai mahdollisiin terveyskuluihin matkan aikana. Joustoluottoa voi myös käyttää lomamatkan jälkeisiin kuluihin, kuten matkalaskujen maksuun.

Joustoluottoa voi käyttää myös odottamattomiin kuluihin matkan aikana ja lomamatkan jälkeisiin kuluihin, kuten matkalaskujen maksuun. On myös tärkeää muistaa, että joustoluotto on laina, joka tulee maksaa takaisin sovitusti ja sen kustannukset voivat olla korkeat, jos lainaa ei maksa takaisin sovitusti. Joustoluottoa käytettäessä onkin tärkeää huolehtia siitä, että takaisinmaksusuunnitelma on realistinen ja että lainaa käytetään harkitusti.

Joustoluottoa käytettäessä on tärkeää muistaa myös matkan budjetointi ja kulujen seuranta. Lomamatkan kustannukset kannattaa arvioida realistisesti ja pitää huoli siitä, että matka ei aiheuta liiallista velkaantumista. Matkan kuluja kannattaa myös seurata matkan aikana, jotta talouden hallinta pysyy hyvällä tasolla.

 

Joustoluotto kodin remonttikuluihin

Kodin remontti voi olla kallis projekti, joka voi vaatia suuren summan rahaa yhdellä kertaa. Jos oma talous ei riitä remonttikulujen kattamiseen, joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto..

Joustoluoton käyttäminen kodin remonttikuluihin voi kuitenkin olla hyvä vaihtoehto, sillä se mahdollistaa remontin maksamisen joustavasti erissä. Joustoluottoa voi käyttää esimerkiksi kodin pintaremonttiin, keittiö- ja kylpyhuoneremonttiin tai talon laajennukseen.

Joustoluoton avulla voit maksaa remontista aiheutuneet kulut sen mukaan, mitä maksettavaa tulee. Joustoluotolta voit nostaa lainaa aina tarpeen tullen, sinulle asetetun luottorajan puitteissa.

 

Joustoluotto suurempiin ostoksiin

Suuremmat ostokset, kuten auto, moottoripyörä, vene tai kodinkoneet, voivat olla kalliita investointeja, joihin ei välttämättä ole heti käytettävissä tarvittavaa summaa. Joustoluotto voi tarjota joustavan tavan rahoittaa nämä ostokset ja maksaa ne takaisin sopivassa ajassa. Joustoluotolla voi myös tehdä pienempiä muutaman sadan euron ostoksia, mitä tarvitsee lähes päivittäin.  Joustoluotolla voi rahoittaa myös jääkaapin, pesukoneen, puhelimen, kesä- tai talvirenkaiden ostamisen.

Joustoluoton käyttäminen suurempiin ostoksiin voi tarjota joustavuutta ja mahdollistaa ostosten toteuttamisen ilman suuria taloudellisia rasitteita. Joustoluotto mahdollistaa myös sen, että ostokset voi tehdä heti, eikä tarvitse odottaa, että rahat kerääntyvät omasta budjetista. Lisäksi joustoluottoa voi käyttää odottamattomiin kuluihin ostoksen aikana, kuten auton tai kodinkoneen huoltoon.

Ennen lainan hakemista on kuitenkin tärkeää arvioida omia taloudellisia mahdollisuuksia huolellisesti ja vertailla eri lainantarjoajien joustoluottojen kuluja ja ehtoja. On myös tärkeää huolehtia takaisinmaksusuunnitelmasta ja budjetoinnista, jotta laina ei aiheuta liiallista velkaantumista ja talouden hallinta pysyy hyvällä tasolla.

Joustoluotto voi tarjota joustavan tavan rahoittaa suurempia ostoksia ja jakaa niiden kustannukset sopivasti useammalle kuukaudelle. Kun käytät joustoluottoa suurempien ostosten rahoittamiseen, on tärkeää olla realistinen omien taloudellisten mahdollisuuksien suhteen ja pitää huolta siitä, että takaisinmaksusuunnitelma on realistinen ja toteutettavissa.

 

Joustoluotto kokemuksia

“Helppo ja nopea tapa rahoittaa pienet hankinnat. Luottoa on kätevä maksaa erissä, kun itseltä ei löydy tarvittavaa rahasummaa”.

“Toimii loistavana vararahastona pidemmällä ulkomaanmatkalla”.

“Ostin joustoluotolla tyttärelle skootterin, lyhentelen luottoa sopivissa takaisinmaksuerissä”.

Usein kysyttyjä kysymyksiä joustoluotosta:

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluottoa voidaan myöntää henkilölle, joka on vähintään täysi-ikäinen. Osalla lainantarjoajista on 18 vuoden ikää korkeampi vaatimus lainanhakijalle. Muita lainanhakukriteereitä ovat puhtaat luottotiedot, Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa, suomalainen pankkitili sekä säännölliset tulot. Jos hakijalla on merkintä luottotiedoissa ei joustoluottoa voida myöntää.

Miten joustoluotto toimii?

Joustoluotto on jatkuva luottotili, johon lainan hakemisen yhteydessä määritetään luottoraja. Lainaa voi nostaa myönteisen päätöksen jälkeen tililleen aina tarvitsemansa määrän luottorajan puitteissa. Luoton kulut ja korko määräytyy nostetun summan mukaan. Kun joustoluottoa maksaa takaisin, vapautuu luottoa uudelleen käyttöön. Joustoluoton voi maksaa takaisin kertasuorituksena tai erissä kerran kuukaudessa. Mitä nopeammin maksat luoton takaisin, sen enemmän säästät kuluissa ja koroissa. Ellei joustoluoton takaisinmaksu onnistu nopeasti, voit maksaa lainasta vain minimilyhennykset, joka määräytyy avoimena olevan saldon mukaan.

Tarvitaanko joustoluottoon takaajia tai vakuuksia?

Ei tarvita. Joustoluottoa voi hakea ilman takaajia tai vakuuksia. Mikään ei kuitenkaan estä ottamatta joustoluoton hakuprosessiin rinnalle toista yhteisvastuullista hakijaa, jos sopiva lähipiiristä löytyy. Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa saa lainaa usein enemmän ja paremmilla lainaehdoilla.

Mihin tarkoitukseen joustoluoton voi käyttää?

Joustoluoton käyttötarkoitusta ei ole sen tarkemmin määritelty. Tyypillisesti joustoluottoa käytetään päivittäisten ostosten tekemiseen, ulkomaanmatkalla hätärahastona, auton ostoon tai esimerkiksi joululahjojen ostamiseen. Joustoluotto toimii hyvin myös kodin remontin rahoittajana.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on laina, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tarpeidesi mukaan. Voit maksaa lainaa takaisin erissä tai kerralla.

Miten joustoluotto eroaa kulutusluotosta?

Joustoluotto on jatkuva luotto, jossa lainanhakijalle määritetään luottoraja, jonka puitteissa hakija voi nostaa lainaa. Luoton voi nostaa kerralla tai osissa. Kulutusluotto on vakuudeton laina, joka maksetaan kertaluontoisesti tilille lainapäätöksen jälkeen.

Miten joustoluoton korko määräytyy?

Joustoluoton korko määräytyy yleensä hakijan taloudellisen tilanteen, lainasumman ja takaisinmaksuajan perusteella. Korot voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja.

Miten joustoluoton takaisinmaksu tapahtuu?

Joustoluottoa maksetaan takaisin vähintään minimisumma avoimena olevasta saldosta. Lainaehdoissa määritellään takaisinmaksun määrä ja eräpäivä.

Lue lisää blogista:

VarmaLaina.fi
Logo