Varma kulutusluotto arjen tarpeisiin

Varmalainan kulutusluotto on aina valmiiksi kilpailutettu ja nopea vaihtoehto

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Kulutusluotto

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Kulutusluotto

Aloita kulutusluoton hakeminen vertailemalla useiden pankkien lainatarjouksia.

Meiltä saat lukuisten pankkien ja muiden rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset vain muutamassa minuutissa.

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi.

Kulutusluoton kilpailuttaminen on sinulle maksutonta eikä sido mihinkään.

Pyydä lainatarjoukset lainasummille 100 – 60 000 euroa 1 – 20 vuoden maksuajalla.

 

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jota voit hakea netistä useammaltakin lainapalvelulta tai pankilta.

Kulutusluottoa tarkoitetaan yleensä silloin, kun puhumme suuremmista, yli 2000 euron lainoista.

Kulutusluottoja haetaan koko ajan enemmän ja enemmän netistä ja niiden suuruudet voivat vaihdella muutamasta tuhannesta jopa 60.000 euroon asti.

Koska lainasummatkin on suurempia, on maksuaikakin huomattavasti pidempi, kuin normaaleissa pikalainoissa. Normaalisti kulutusluottoon saa maksuaikaa 1 – 20 vuotta.

Kulutusluotto on netin suosituimpia lainatuotteita varmasti sen vuoksi, että se on niin monikäyttöinen. Kulutusluottoa voi hakea palvelumme kautta 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takausta.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainan voi käyttää mihin tahansa tarvitsee. Yleensä kulutusluotto otetaan johonkin suurempaan kertaostokseen tai remonttiin, kun kesämökin kunnostamiseen, auton hankintaan, lomamatkan suunnitteluun tai kodin remonttiin. Lainan käyttökohteita on varmasti yhtä monta kuin lainanhakijoita.

Lue lisää kulutusluotoista Kilpailu- ja kuluttajaviraston artikkelista.

 

Lue nämä kun etsit kulutusluottoa netistä

 • Jos mielessäsi on kulutusluotto, voit kilpailuttaa sen palvelussamme täysin maksuttomasti. Kauttamme voit hakea kulutusluottoa aina 60.000 euroon saakka. Maksuaikaa voit valita joustavasti 1 – 20 vuotta.
 • Kaikki kauttamme haetut kulutusluotot ovat aina vakuudetonta lainaa, eikä sinulta vaadita niihin henkilötakausta.
 • Kulutusluotto on yksi tämän hetken suosituimmista lainatuotteista, sen takia sitä myöntäviä lainapalveluitakin löytyy todella paljon. Siksi edullisimman kulutusluoton löytäminen voikin olla vaikeaa, ilman asiantuntevaa apua.
 • Kulutusluottoa haetaan monesti myös lainojen yhdistämiseen. Mikäli sinulle on sattunut kertymään pieniä lainoja, voit maksaa ne pois yhdellä suuremmalla kulutusluotolla. Tämä voi tuoda sinulle suuriakin säästöjä, kun sinulla on vain yhden lainan korot ja kulut maksettavana. 
 • Voit myös kilpailuttaa kauttamme uuden kulutusluoton, mikäli sinulla on jo aiemmin haettu kulutusluotto. Kilpailuta laina uudestaan niin voit saada paljonkin nykyistä paremman lainatarjouksen. Koska palvelumme käyttö on täysin ilmaista, eikä lainatarjouksen pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa, voit testata palveluamme täysin riskittömästi.
 • Sinulla on myös mahdollisuus hakea kulutusluotto kauttamme yhdessä esim. puolisosi kanssa. Kun haette lainaa kahdestaan, teidän takaisinmaksukykynne paranee ja lainapalvelut myöntävät varmemmin teille suurempaakin kulutusluottoa. Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa, lainantarjoajan luottotappioriski on huomattavasti pienempi. Näin ollen he voivat myöntää lainaa suuremman määrän pidemmällä maksuajalla ja paremmilla lainaehdoilla.

Lainaa heti

 

 

Kulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia

Suurin osa tällä hetkellä netistä haettavista luotoista on vakuudettomia lainoja, eikä niihin vaadita henkilötakausta.

Kaikki Varmalaina.fi palvelun kautta kilpailutetut kulutusluotot saat ilman vakuuksia tai henkilötakausta.

Koska lainoihin ei tarvita takaajia, mahdollistaa se paljon nopeamman käsittelyn, kuin vakuudellisissa lainoissa.

Voit saada meidän kautta haetun kulutusluoton parhaassa tapauksessa tilillesi jo saman päivän aikana.

Normaaleissa pankkilainoissa voi mennä useita päiviä ennen kuin saat kulutusluoton omalle tilillesi.

Sinulla pitää myös olla niihin hankittuna yleensä joko takaaja tai vakuuksia, joiden löytäminen saattaa joskus olla hyvinkin vaikeaa.

Kun haet luotot meidän kautta, onnistuu kaikki erittäin joustavasti netin kautta, eikä sinun tarvitse selitellä, mihin olet lainaa hakemassa.

 

Vertaile kulutusluottoja ja säästä

Jos olet vähääkään tutustunut netin lainatarjontaan, tiedät että netistä löytyy kymmeniä kulutusluottoa myöntäviä lainapalveluita.

Niiden kilpailuttaminen ja lainojen vertailu voi olla tavalliselle lainanhakijalle erittäin työlästä ja hankalaa.

Me voimme auttaa sinua kulutusluoton etsimisessä, jolloin sinulta säästyy aikaa ja vaivaa.

Voit aloittaa kulutusluottojen vertailun täyttämällä sivuillamme olevan hakemuksen, jonka jälkeen me kilpailutamme sen yhteistyökumppaneillamme.

Heti lainahakemuksen alapuolella on esiteltynä kaikki VarmaLaina.fi yhteistyökumppanit, joiden välillä hakijan hakemus kilpailutetaan.

Tämän jälkeen he lähettävät omat lainatarjouksensa suoraan sinulle. Saatuasi lainatarjoukset vertaa ensin lainan kuluja ja korkoja, valitse sen jälkeen sopivin lainatarjous.

Lainalaskuri

Mitä tietoja tulee vertailla lainatarjouksista?

Kuulostaa helpolta, kun sanotaan että voit vertailla lainatarjouksia keskenään ja valita niistä parhaimman.

Mutta onko se sitten niin helppoa, jos ei ole sitä koskaan tehnyt, eikä oikein tiedä mitkä tiedot tarjouksessa merkitsevät eniten?

Tästä syystä listasimme tärkeimmät asiat, joita sinun tulisi vertailla, kun saat lainatarjouksia.

Näitä asioita ovat esimerkiksi seuraavat:

 • Todellinen vuosikorko. Se kertoo aina kulutusluoton todelliset kustannukset. Vuosikorko on aina eri asia kuin nimelliskorko. Kulutusluoton todellista vuosikorkoa tulisi aina verrata nimelliskoron sijasta. Vuosikorkoon on sisällytetty myös kaikki kiinteät kulut, kuten järjestelypalkkiot ja laskutuslisät, sekä muut mahdolliset kulut.
 • Maksuaika ja kuukausierä. Näistä tärkeämpi lainanhakijalle on usein kuukausierä. Se tulisi aina tarkistaa ja tehdä laskelmat, jossa varmistat, onko sinulla varaa tähän tarjottuun kuukausierään. Liian suuri kuukausierä voi johtaa tulevaisuudessa maksuongelmiin. Maksuaika määräytyy aina kuukausierän perusteella.
 • Muut lainaehdot. Voit tarkistaa näistä tiedoista, onko sinulla mahdollisuus pitää maksuvapaita kuukausia. Maksuvapaat kuukaudet ovat oiva apu silloin, kun sinulle tulee joitain yllättäviä menoja. Voit myös tarkistaa, onko sinun mahdollista muuttaa laina-aikaa tai vaikka hakea korotusta nykyiseen lainaasi.

 

Todellinen vuosikorko

Kuten yllä kirjoitimme, vertaile aina todellista vuosikorkoa, älä nimelliskorkoa. 

Eroa näillä on se, ettei nimelliskorkoon ole otettu kaikki lainakustannuksia huomioon, kuten todellisessa vuosikorossa. 

Lainan todelliseen vuosikorkoon kuuluu kaikki seuraavat:

 • Nimelliskorko
 • Laskutuslisät
 • Järjestelypalkkiot
 • Tilinhoitomaksut
 • Muut mahdolliset kulut

Esimerkki lainalaskurilla lasketun todellisen vuosikoron laskelmasta: Lainaa 5000 euroa, Laina-aika on 24 kuukautta, Nimelliskorko on 14,9 %, Lainan järjestelypalkkio: 90 euroa, Tilinhoitomaksu 5 € / kk, Lainan todellinen vuosikorko on tässä esimerkissä 20,21 %.

Kuten yllä olevasta laskelmasta huomaat, on todellinen vuosikorko on merkittävästi suurempi, kuin lainan nimelliskorko.

 

Kulutusluotto moneen tarpeeseen

Kulutusluotto on suosituin lainatuote tällä hetkellä. Ehkä juuri siksi, että sitä voi hakea lähes joka tarpeeseen. Kulutusluottoa voi hakea niin pieneen, kuin suureenkin lainantarpeeseen.

Kauttamme voit hakea lainaa 60000 euroon asti, joten periaatteessa, oli luoton käyttötarkoitus mikä tahansa, siihen löytyy sopivan kokoinen kulutusluotto.

Yleisiä käyttötarkoituksia kulutusluotoille ovat:

 • Asunnon hankinta
 • Remontti
 • Auton, moottoripyörän tai muun kulkuneuvon hankinta
 • Lomamatka 
 • Yllättävät menot, kuten kodinkoneen hajoaminen
 • Aiempien lainojen yhdistäminen

Kun haet kulutusluoton kauttamme, ei sinun koskaan tarvitse selitellä mihin olet käyttämässä lainaasi.

 

Hae kulutusluotto vastuullisesti

Kulutusluottoa, varsinkaan suurempia, ei tulisi hakea hätiköiden.

Sinun kannattaa aina hakea laina harkiten ja mahdollisimman hyvin kilpailutettuna. Me voimme auttaa sinua tässä ilmaiseksi.

Voit toki hakea kulutusluoton ensimmäisestä paikasta, joka tarjoaa sinulle hyväksytyn lainapäätöksen. Olemme kuitenkin aika varmoja siitä, että tulet maksamaan lainastasi enemmän kuin olisi tarpeen.

Liian kalliin lainan valitseminen voi kuitenkin pahimmassa tapauksessa johtaa maksuvaikeuksiin ja jopa ulosottoon ja perintään. Lainaa ilman luottotietoja on lähes mahdoton saada mistään. Merkintä luottotiedoissa vaikuttaa myös moneen muuhun elämänalueeseen kuin vain lainan saamiseen.

Tai sitten voit tehdä, kuten niin monet muut, ja antaa meidän kilpailuttaa kulutusluotto puolestasi. Sinun täytyy tehdä ainoastaan yksi hakemus meidän sivuilla, jonka jälkeen me hoidamme loput.

Voit valita haluamasi lainasumman 100 – 60 000 euron väliltä ja maksuaikaa voit valita 1 – 20 vuotta. Maksuajan valinta vaikuttaa suoraan lainasi kuukausierään. Mitä pienemmän kuukausierän siis haluat, sitä pidempi maksuaika sinun tulee valita.

Kuukausierä on silloin oikean kokoinen, kun sinulle jää rahaa myös säästöön, vaikka lyhentäisitkin lainaasi. 

Ota myös huomioon, että lainan lyhennykset tulisi saada maksettua, vaikka tulisikin joitain yllättäviä menoja tai taloudellinen tilanteesi heikkenisi väliaikaisesti.

Siksi onkin vastuullista valita hieman liian pieni kuukausierä. Silloin sinulle ei tule ongelmia takaisinmaksun kanssa. Voit kuitenkin koska tahansa tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä lainaasi, jos haluat.

Kilpailutamme lainasi jopa 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä varmistaaksemme parhaan lainatarjouksen juuri sinulle.

Kun hoidat lainan hakemisen järkevästi, saat tarpeisiisi sopivan lainan mahdollisimman kilpailukykyisellä lainakorolla.

 

Kulutusluotto auttaa sinua suuremmissa hankinnoissa

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jota voi hakea niin pieniin, kuin suuriinkin hankintoihin.

Kulutusluottoa on mahdollista hakea netistä aina 60.000 euroon asti. Maksuaikaa lainalle saa usein lainapalveluista riippuen 1 – 20 vuotta.

Maksuaikaan usein vaikuttaa myös se, kuinka suurta lainaa on hakemassa. Mitä suurempi laina, sitä enemmän sille on mahdollista saada maksuaikaa.

Kulutusluottoa tarjoavia lainapalveluita on nykyisen netissä useita kymmeniä, mistä syystä lainan kilpailuttaminen on todella tärkeää.

Kilpailuttamalla ja vertailemalla lainoja, et päädy ottamaan kallista lainaa ja maksamaan turhia kuluja ja korkoja.

Kulutusluoton kilpailuttaminen on hakijalle aina täysin maksutonta ja riskitöntä, mutta ehdottomaan kannattavaa.

Jokainen lainan kilpailuttamisessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö pyrkii tekemään hakijalle parhaan mahdollisen lainatarjoukset erottuakseen joukosta.

Tämä antaa lainanetsijälle hyvät mahdollisuudet löytää halvin kulutusluotto kilpailukykyisillä eduilla.

Joissain tapauksissa on hyvä harkita kulutusluoton sijaan pienempää pikavippiä. Tällainen tilanne saattaa tulla vastaan, kun lainaa tarvitsee nopeasti pienemmän summan ja lainan voi maksaa melkeinpä seuraavan kuun aikana takaisin. Turhaan ottaa suurta kulutusluottoa, jos lainatarpeen voi paikata pienemmällä lainasummalla nopeasti.

 

Kulutusluoton hakeminen netistä

Mitä sitten kulutusluoton hakemisessa tulisi ottaa huomioon?

Ensimmäisenä suosittelemme lukemaan lyhyet esittelyt jokaisesta lainapalvelusta, jos sinulla on siihen aikaa. Tämä kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan voit myös siirtyä suoraan hakemaa lainaa netistä.

Lainapalveluiden esittelyn lukeminen antaa sinulle hyvän kuvan mitkä kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat kilpailutuksessa mukana.

Lainahakemuksen löydät useammalta sivulta ja sen täyttämisessä tulee olla huolellinen. Lisää hakemukseen tarvittavat tiedot ja tarvitsemasi lainasumma ja sille maksuaika.

Tarkista hakemuksen tiedot aina rauhassa ennen hakemuksen lähettämistä. Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa helposti hakemuksen hylkäämiseen.

Hakemusta tehdessä kannattaa myös tarkistaa, voitko lisätä siihen liitteeksi tositteet omista tuloistasi. Kun liität ne hakemukseen, nopeutuu lainahakemuksen käsittely, koska lainapalvelu pystyy heti käsittelemään sen loppuun asti, eikä heidän tarvitse erikseen pyydellä mitään tositteita.

Kun olet saanut lainatarjouksia, vertaile ne kaikessa rauhassa ja etsi niistä itsellesi sopivin vaihtoehto. Muut hakemukset voit hylätä, eikä niistä aiheudu mitään kuluja.

Muistutuksena, että tarjousten pyytäminen ei koskaan maksa mitään, eikä sinulle kerry kuluja, ellet hyväksy lainatarjousta.

 

Kulutusluoton takaisinmaksu

Lähes poikkeuksetta kulutusluotto maksetaan tasaerissä kuukausittain.

Näet lainatarjouksesta aina oman lainasi takaisinmaksuajan sekä kuukausierän. Kuukausierä lasketaan usein niin, että se pysyy samana koko takaisinmaksuajan.

Vaikka näetkin usein lainalaskureita lainapalveluiden sivuilla, on syytä huomioida, että ne ovat vain suuntaa antavia esimerkkejä. Koska jokainen hakija on erilainen, ei heille kaikille välttämättä voi luvata samanlaisia kuukausieriä ja maksuaikoja.

Siksi onkin tärkeää käydä läpi saamansa lainatarjous ja varmistaa, että kuukausierä on sellainen, minkä pystyy ongelmitta maksamaan. Yleisesti ottaen kulutusluotto on kuitenkin lähes aina edullisempi kuin pienlaina.

Kulutusluottoa voi lainapalvelusta riippumatta lyhentää nopeamminkin. Mikäli maksat suurempaa kuukausierää, lyhentää ylimääräinen osa lainaa aina loppupäästä. Seuraavat kuukausierät tulee aina maksaa normaalisti.

Lyhentämällä lainaa nopeammin, säästät myös sen koroissa ja kuluissa. Kun laina-aika lyhenee, ei sille ehdi kertymään korkoa ja kulua niin paljoa. Tästä syystä lainoja kannattaa yrittää maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti, jos vain taloudellinen tilanne sen sallii.

 

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Toisin kuin pankeissa, netistä haettaessa et tarvitse lainalle vakuuksia, etkä henkilötakaajia.

Vakuudettomissa lainoissa etuna on se, että lainan käsittelyaika nopeutuu huomattavasti.

On kuitenkin huomioitavaa, että hakijalla tulee olla silti säännölliset tulot ja tarvittava takaisinmaksukyky lainan saamiseksi.

Hakijan takaisinmaksukyky varmistetaan usein pyytämällä kopioita palkka-tai eläketuloista.

Esimerkiksi alla olevista lainapalveluista voit hakea lainaa ilman vakuuksia:

 

Bank Norwegian myöntää kulutusluottoja aina 60.000 euroon saakka. Suurempia summia kannattaa hakea yhteishakijan kanssa, mikäli vain mahdollista.

Maksuaikaa heiltä lainalle saa 1 – 15 vuotta. Voit siis valita juuri sopivan maksuajan, ettei kuukausierä kasva liian suureksi. He myöntävät kaikki lainansa täysin ilman vakuuksia tai takaajia.

Voit tehdä hakemuksen koska tahansa heidän verkkosivuilla. Suosittelemme liittämään tarvittavat kopiot palkka-tai eläketuloista jo hakemusta tehdessä. Näin Bank Norwegian voi käsitellä lähettämäsi hakemuksen heti loppuun saakka.

Täytä ilmainen hakemus ja pyydä tarjous. Se on täysin riskitöntä, sillä mitään kuluja ei kerry, ellet hyväksy tarjousta.

Lue lisää: Bank Norwegian

 

POP Pankin yksi syy suosioon on heidän nopeus. Heidän kautta voit hakea kulutusluottoa, jonka voit saada tilille jo alle puolessa tunnissa. Lainanhakeminen on tehty todella helposti ja lainahakemusten käsittely on todella nopeaa. Saat lainapäätöksen lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Heidän kautta voi hakea kulutusluottoa 2000 – 20.000 euroa.

Voit jättää lainahakemuksen palvelumme koska tahansa ja me kilpailutamme sen POP Pankilla. Lainapäätöksen saat heti ja mikäli olet jättänyt mahdolliset liitteet hakemuksen yhteydessä, saat myös lopullisen lainapäätöksen todella nopeasti.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen POP Pankki siirtää lainan nopeasti hakijan tilille.

Lue lisää: POP Pankki

 

Lainojen yhdistäminen kulutusluotolla

Monet käyttävät kulutusluottoa myös lainojen yhdistämiseen. Silloin haetaan yksi isompi ja edullisempi laina, jolla maksetaan useampia pienempiä lainoja pois.

Kun useita pieniä lainoja pääsee kertymään, kasvaa ne kaikki päällekkäin korkoa ja kulua. Usein niiden korot ja kulut ovat suurempia, kuin hyvin kilpailutetulla kulutusluotolla.

Monen pienen lainan kuukausierät saattavat yhdessä kasvaa myös todella suuriksi, joka voi johtaa maksuvaikeuksiin.

Yhdistämällä pienet lainat yhdeksi, pienenee niin kuukausierä, korot kuin muutkin kulut. Myös kuukausierän saa silloin helposti muutettua sopivamman kokoiseksi.

Lainojen yhdistäminen on erittäin suosittua ja kannattavaa.

Lue lisää aiheesta: pikavippien yhdistäminen.

 

Kilpailuta yhdistelylaina

Jotta saisit parhaan edun ja säästön lainojen yhdistämisessä, tulee sinun kilpailuttaa uusi kulutusluotto huolellisesti.

Nykyisin netissä toimii niin monia tähän erikoistuneita palveluita, ettemme edes suosittele kilpailutuksen tekemistä yksin.

Yksin se vie todella paljon aikaa ja on todella vaikeaa löytyy tarvittavia lainapalveluita ja lähettää niihin erikseen hakemuksia.

Käyttämällä meidän maksutonta lainanvälityspalvelua, sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus. Silloin palvelumme toimittaa sen omille yhteistyökumppaneilleen, joita on jo yli 30 kappaletta.

Eli sen sijaan, että etsisit itse 30 lainapalvelua ja täyttäisit jokaiseen hakemuksen erikseen, voit tehdä sen helposti yhdellä ainoalla hakemuksella.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainatarjoukset suoraan niiltä lainapalveluilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa. Silloin sinun on helppo valita niistä juuri itsellesi sopivin vaihtoehto.

Palvelumme käyttäminen on aina täysin ilmaista ja riskitöntä. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit ilman mitään kustannuksia hylätä kaikkikin lainatarjoukset, jos et jostain syystä löytänyt itsellesi sopivaa.

 

Kulutusluotto vai pikavippi?

Kulutusluotto sopii yleisesti ottaen sellaisiin hankintoihin, joihin tarvitsee rahoitusta usean tuhannen euron edestä.

Siihen saa enemmän maksuaikaa, jolloin sitä voi lyhentää itselle sopivissa kuukausierissä pidemmällä aikavälillä.

Kulutusluotto haetaan monesti esimerkiksi auton hankintaa varten, kodin remontointiin, lomamatkojen järjestämiseen, sekä moneen muuhun tarkoitukseen.

Pikavippi sen sijaan sopii lyhytkestoiseen lainantarpeeseen, kun etsitään muutamien satojen eurojen rahoitusta.

Yleisesti pikavippi maksetaan takaisin nopealla aikataululla. Sen saa haettua nopeammin kuin kulutusluoton ja siksi sopii yllättäviin menoihin.

Yllättäviä menoja, joihin pikavippi sopii voivat olla auton äkillinen hajoaminen, yllättävien laskujen maksaminen, kodinkoneen uusiminen sekä monet muut menot, joihin ei osata varautua.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä kulutusluotosta:

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voi hakea henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus tai hänellä on pysyvä osoite Suomessa. Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakijalla ei saa olla merkintää luottotiedoissa.

Kuinka paljon kulutusluottoa voi hakea?

Kulutusluottoa voi hakea netistä 100 eurosta aina 60.000 euroon saakka lainahakemuksella joka on sähköisessä muodossa ja aina avoinna.

Tarvitaanko kulutusluottoa varten takaajia tai vakuuksia?

Ei tarvita. Kulutusluoton voi saada, vaikka lainaa varten ei olisi vakuuksia tai henkilötakaajaa. Kulutusluottoon voi halutessaan ottaa yhteisvastuullisen hakijan. Yhdessä haettuun lainaan saa usein paremman koron.

Mikä on kulutusluoton korko?

Kulutusluoton korko on alkaen 4,19 %. Lainakorkoon vaikuttaa hakijan maksukyky sekä haettava lainasumma ja minkä lainantarjoajan lainan hän hyväksyy. Kilpailuta kulutusluotto VarmaLaina.fi kautta, niin saat vertailtavaksesi lainatarjouksia mistä pääset valitsemaan itsellesi edullisimman lainan koron.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi