VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä kun etsit kulutusluottoa netistä

• Jos mielessäsi on kulutusluotto, voit kilpailuttaa sen VarmaLaina.fi palvelussa täysin maksuttomasti. Kauttamme voit hakea kulutusluottoa aina 60.000 euroon saakka. Maksuaikaa voit valita joustavasti 1-15 vuotta.

 

•  Kaikki kauttamme haetut kulutusluotot ovat aina vakuudetonta lainaa, eikä sinulta vaadita niihin henkilötakausta.

 

•  Kulutusluotto on yksi tämän hetken suosituimmista lainatuotteista, sen takia sitä myöntäviä lainapalveluitakin löytyy todella paljon. Siksi edullisimman kulutusluoton löytäminen voikin olla vaikeaa, ilman asiantuntevaa apua.

 

•  Kulutusluottoa haetaan monesti myös lainojen yhdistämiseen. Mikäli sinulle on sattunut kertymään pieniä lainoja, voit maksaa ne pois yhdellä suuremmalla kulutusluotolla. Tämä voi tuoda sinulle suuriakin säästöjä, kun sinulla on vain yhden lainan korot ja kulut maksettavana. 

 

•  Voit myös kilpailuttaa kauttamme uuden kulutusluoton, mikäli sinulla on jo aiemmin haettu kulutusluotto. Kilpailuta laina uudestaan niin voit saada paljonkin nykyistä paremman lainatarjouksen. Koska palvelumme käyttö on täysin ilmaista, eikä lainatarjouksen pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa, voit testata palveluamme täysin riskittömästi.

 

•  Sinulla on myös mahdollisuus hakea kulutusluotto kauttamme yhdessä esim. puolisosi kanssa. Kun haette lainaa kahdestaan, teidän takaisinmaksukykynne paranee ja lainapalvelut myöntävät varmemmin teille suurempaakin kulutusluottoa.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jota voit hakea netistä useammaltakin lainapalvelulta tai pankilta.

Kulutusluottoa tarkoitetaan yleensä silloin, kun puhumme suuremmista, (yli 2000 euron) lainoista.

Kulutusluottoja haetaan kokoajan enemmän ja enemmän netistä ja niiden suuruudet voivat vaihdella muutamasta tuhannesta jopa 60.000 euroon asti.

Koska lainasummatkin on suurempia, on maksuaikakin huomattavasti pidempi, kuin normaaleissa pikalainoissa. Normaalisti kulutusluottoon saa maksuaikaa 1-15 vuotta.

Kulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia

Suurin osa tällä hetkellä netistä haettavista luotoista on vakuudettomia lainoja, eikä niihin vaadita henkilötakausta.

Myös kaikki Varmalaina.fi palvelun kautta kilpailutetut kulutusluotot saat ilman vakuuksia tai henkilötakausta.

Koska lainoihin ei tarvita takaajia, mahdollistaa se paljon nopeamman käsittelyn, kuin vakuudellisissa lainoissa.

Voit saada meidän kautta haetut kulutusluotot parhaassa tapauksessa tilillesi jo saman päivän aikana.

Normaaleissa pankkilainoissa voi mennä useita päiviä ennenkuin saat kulutusluoton omalle tilillesi.

Sinulla pitää myös olla niihin hankittuna yleensä joko takaaja tai vakuuksia, joiden löytäminen saattaa joskus olla hyvinkin vaikeaa.

Kun haet luotot meidän kautta, onnistuu kaikki erittäin joustavasti netin kautta, eikä sinun tarvitse selitellä, mihin olet lainaa hakemassa.

Vertaile kulutusluotto ja säästä

Jos olet vähääkään tutustunut netin lainatarjontaan, tiedät että löytyy kymmeniä kulutusluottoa myöntäviä lainapalveluita.

Niiden kilpailuttaminen ja lainojen vertailu voi olla tavalliselle lainanhakijalle erittäin työlästä ja hankalaa.

Me voimme auttaa sinua edullisimman kulutusluoton etsimisessä, jolloin sinulta säästyy aikaa ja vaivaa.

Voit aloittaa kulutusluottojen vertailun täyttämällä sivuillamme olevan hakemuksen, jonka jälkeen me kilpailutamme sen yhteistyökumppaneillamme.

Tämän jälkeen he lähettävät omat lainatarjouksensa suoraan sinulle. Saatuasi lainatarjoukset vertaa ensin lainan kuluja ja korkoja, valitse sen jälkeen sopin lainatarjous.

Mitä tietoja vertailla lainatarjouksesta?

Kuulostaa helpolta, kun sanotaan että voit vertailla lainatarjouksia keskenään ja valita niistä parhaimman.

Mutta onko se sitten niin helppoa, jos ei ole sitä koskaan tehnyt, eikä oikein tiedä mitkä tiedot tarjouksessa merkitsevät eniten?

Tästä syystä listasimme tärkeimmät asiat, joita sinun tulisi vertailla, kun saat lainatarjouksia. Näitä asioita ovat esimerkiksi seuraavat:

 • Todellinen vuosikorko. Se kertoo aina kulutusluoton todelliset kustannukset. Vuosikorko on aina eri asia kuin nimelliskorko. Kulutusluoton todellista vuosikorkoa tulisi aina verrata nimelliskoron sijasta. Vuosikorkoon on sisällytetty myös kaikki kiinteät kulut, kuten järjestelypalkkiot ja laskutuslisät, sekä muut mahdolliset kulut.
 • Maksuaika ja kuukausierä. Näistä tärkeämpi lainanhakijalle on usein kuukausierä. Se tulisi aina tarkistaa ja tehdä laskelmat, jossa varmistat, onko sinulla varaa tähän tarjottuun kuukausierään. Liian suuri kuukausierä voi johtaa tulevaisuudessa maksuongelmiin. Maksuaika määräytyy aina kuukausierän perusteella.
 • Muut lainaehdot. Voit tarkistaa näistä tiedoista, onko sinulla mahdollisuus pitää maksuvapaita kuukausia. Maksuvapaat kuukaudet ovat oiva apu silloin, kun sinulle tulee joitain yllättäviä menoja. Voit myös tarkistaa, onko sinun mahdollista muutaa laina-aikaa tai vaikka hakea korotusta nykyiseen lainaasi.

Todellinen vuosikorko

Kuten yllä kirjoitimme, vertaile aina todellista vuosikorkoa, älä nimelliskorkoa. 

Eroa näillä on se, ettei nimelliskorkoon ole otettu kaikki lainakustannuksia huomioon, kuten todellisessa vuosikorossa. 

Todelliseen vuosikorkoon kuuluu kaikki seuraavat:

 • Nimelliskorko
 • Laskutuslisät
 • Järjestelypalkkiot
 • Tilinhoitomaksut
 • Muut mahdolliset kulut

Esimerkki todellisen vuosikoron laskelmasta: Lainaa 5000 euroa, Laina-aika on 24 kuukautta, Nimelliskorko on 24,9 %, Lainan järjestelypalkkio: 690 euroa, Tilinhoitomaksu 18 € / kk, Lainan todellinen vuosikorko on tässä esimerkissä 53,75 %.

Kuten yllä olevasta laskelmasta huomaat, on todellinen vuosikorko yli tuplasti suurempi, kuin lainan nimelliskorko.

 

Kulutusluotto moneen tarpeeseen

Kulutusluotto on suosituin lainatuote tällä hetkellä. Ehkä juuri siksi, että sitä voi hakea lähes joka tarpeeseen. Kulutusluottoa voi hakea niin pieneen, kuin suureenkin lainantarpeeseen.

Kauttamme voit hakea lainaa 60000 euroon asti, joten periaatteessa, oli luoton käyttötarkoitus mikä tahansa, siihen löytyy sopivan kokoinen kulutusluotto.

Yleisiä käyttötarkoituksia kulutusluotoille ovat:

 • Asunnon hankinta
 • Remontti
 • Auton, moottoripyörän tai muun kulkuneuvon hankinta
 • Lomamatka 
 • Yllättävät menot, kuten kodinkoneen hajoaminen
 • Aiempien lainojen yhdistäminen

Kun haet kulutusluoton kauttamme, ei sinun koskaan tarvitse selitellä mihin olet käyttämässä lainaasi.

Hae kulutusluotto vastuullisesti

Kulutusluottoa, varsinkaan suurempia, ei tulisi hakea hätiköiden.

Sinun kannattaa aina hakea laina harkiten ja mahdollisimman hyvin kilpailutettuna. Me voimme auttaa sinua tässä ilmaiseksi.

Voit toki hakea kulutusluoton ensimmäisestä paikasta, joka tarjoaa sinulle hyväksytyn lainapäätöksen. Olemme kuitenkin aika varmoja siitä, että tulet maksamaan lainastasi enemmän kuin olisi tarpeen.

Tai sitten voit tehdä, kuten niin monet muut, ja antaa meidän kilpailuttaa kulutusluotto puolestasi. Sinun täytyy tehdä ainoastaan yksi hakemus meidän sivuilla, jonka jälkeen me hoidamme loput.

Voit valita haluamasi lainasumman 100 – 60 000 euron väliltä ja maksuaikaa voit valita 1-15 vuotta. Maksuajan valinta vaikuttaa suoraan lainasi kuukausierään. Mitä pienemmän kuukausierän siis haluat, sitä pidempi maksuaika sinun tulee valita.

Kuukausierä on silloin oikean kokoinen, kun sinulle jää rahaa myös säästöön, vaikka lyhentäisitkin lainaasi. 

Ota myös huomioon, että lainan lyhennykset tulisi saada maksettua, vaikka tulisikin joitain yllättäviä menoja tai taloudellinen tilanteesi heikkenisi väliaikaisesti.

Siksi onkin vastuullista valita hieman liian pieni kuukausierä. Silloin sinulle ei tule ongelmia takaisinmaksun kanssa. Voit kuitenkin koska tahansa tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä lainaasi, jos haluat.

Kilpailutamme luottosi jopa 25 pankilla ja rahoitusyhtiöllä varmistaaksemme parhaan lainatarjouksen juuri sinulle.

Kun hoidat luoton hakemisen järkevästi, voit säästää kulutusluoton kokonaiskustannuksissa satoja, jopa tuhansia euroja.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi