Lainaa 7000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä


Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue tämä ennen kuin haet lainaa 7000 euroa

•  7000 euron kulutusluotto ei ole enää mistään pienimmästä päästä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit joutua maksamaan lainasta paljonkin kuluja ja korkoja, jos päädyt ottamaan minkä tahansa lainan. Siksi on ehdottoman tärkeää kilpailuttaa lainaa mahdollisimman monella lainapalvelulla, jotta pystyt näistä karsimaan pois kaikki sinulle liian kalliit lainat. 

•  Ennen lainan hakemista sinun kannattaa laskea omat kuukausitulot ja vähentää niistä kaikki menot. Tämän jälkeen osaat arvioida minkä suuruista kuukausierää pystyt maksamaan.

•  Kuukausierä tulisi laskea siten, että sinulle jää aina kuitenkin ylimääräistäkin kaikkien laskujen maksamisen jälkeen. Jos haet lainaa 7000 euroa liian suurella kuukausierällä, huomaat pian olevasi vaikeuksissa sen takaisinmaksun kanssa.

•  Emme suosittele hakemaan lainaa, jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja tai tiedät että tulosi loppuvat lähiaikoina.

•  Ota huomioon myös se, että lainan kuukausierien lyhennys ei saisi tuottaa ongelmia, vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisikin väliaikaisesti. Kun haet lainaa 7000 euroa, on sinulla yleensä varaa valita juuri itsellesi sopivin takaisinmaksuaika ja siten myös kuukausierä.

•  VarmaLaina.fi palvelun kautta löytyy lainaa jokaiselle ja varmasti jokaiseen tarpeeseen. Voit hakea lainan, jos olet esimerkiksi hankkimassa autoa tai vaikka tekemässä keittiöremonttia. Voit myös tehdä lainojen yhdistämisen, jolloin voit yhdistää aiemmat pienemmät lainat yhdeksi järkeväksi kulutusluotoksi. Lainojen yhdistäminen voi säästää sinulta selvää rahaa kuukausittain, kun korkoa ja kuluja ei kerry enää monesta eri lainasta.

•  Kilpailuta laina joustavasti meidän kauttamme täyttämällä sivulla oleva hakemus. Tämän jälkeen välitämme hakemuksesi omille yhteistyökumppaneillemme, jotka puolestaan lähettävät omat lainatarjouksensa suoraan sinulle. Vertaa ensin saamiesi lainatarjousten kuluja ja korkoja ja valitse sitten sinulle sopivin lainatarjous.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Etsin itselleni edullista 7000 euron lainaa, mutta en halunnut tuhlata aikaa kilpailuttamalla itse kaikkia eri lainapalveluita. Onneksi löysin Varmalaina.fi palvelun, joka hoiti kilpailuttamisen puolestani.

Marko

36v, Kauhava

Halusin varmistaa suurempaa lainaa hakiessa, että löydän varmasti edullisen lainan, enkä päädy vahingossa ottamaan kallista lainaa. Onneksi Varmalainan kautta onnistuin kilpailuttamaan lainani vaivattomasti ja löysin edullisen lainan.

Arja

42v, Kokkola

Olen aina olettanut että netin kautta on vaikeaa ja kallista hakea lainaa, mutta yllätyin todella positiivisesti kuinka helppoa tämän palvelun käyttö oli ja kuinka kilpailukykyisiä tarjouksia sain.

Iida

28v, Joensuu

VarmaLaina.fi - Facebook

VarmaLaina.fi - Twitter

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.