Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa 8000

Tarvitsetko lainaa 8000 euroa?

Aloita lainan kilpailuttaminen meidän maksuttomassa palvelussamme.

Me kilpailutamme lainan puolestasi ja toimitamme valmiit lainatarjoukset heti nähtäväksesi.

Pääset vertailemaan lainatarjouksia vain muutaman minuutin kuluttua siitä, kun olet jättänyt oman lainatarjouspyyntösi.


Lainaa 8000 euroa

Alla olevasta taulukosta näet edullisimman lainantarjoajan hintatiedot 8000 euron lainalle.

Voit valita 8000 euron lainalle 1 – 15 vuoden maksuajan.

LainaaLaina-aikaKuukausieräHakemus
8000€1 vuotta684€Hae lainaa
8000€2 vuotta351€Hae lainaa
8000€3 vuotta239€Hae lainaa
8000€4 vuotta184€Hae lainaa
8000€5 vuotta151€Hae lainaa
8000€6 vuotta128€Hae lainaa
8000€7 vuotta113€Hae lainaa
8000€8 vuotta101€Hae lainaa
8000€9 vuotta92€Hae lainaa
8000€10 vuotta84€Hae lainaa
8000€11 vuotta79€Hae lainaa
8000€12 vuotta74€Hae lainaa
8000€13 vuotta69€Hae lainaa
8000€14 vuotta66€Hae lainaa
8000€15 vuotta63€Hae lainaa


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Muista nämä ennen kuin haet lainaa 8000 euroa

•  Kannattaa ottaa huomioon, kun haet lainaa 8000 euroa, ettei kyse ole kovinkaan pienestä summasta. Älä siis hae lainaa heti hätiköiden, vaan kilpailuta laina mahdollisimman monella pankilla ja rahoitusyhtiöllä varmistaaksesi edullisen lainan saanti. Meidän kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

 

•  Lainan maksuaikaa muuttamalla pääset vaikuttamaan suoraan myös kuukausierän suuruuteen. On aina turvallisempaa valita vähän pidempi maksuaika ja sitä myöden sopivan pieni kuukausierä.

 

•  Kuukausierä kannattaa laskea siten, että sinulle jää ylimääräistä joka kuukausi laskujen maksamisen jälkeen. Ota myös huomioon, että yllättävät menot eivät saisi haitata lainan takaisinmaksua.

 

•  Lainaa ei tulisi hakea jos ei omaa säännöllisiä tuloja, tai jos tietää niiden loppuvan lähiaikoina.

 

• Jos sinulle on kertynyt pieniä pikavippejä tai muita luottoja, voit helposti yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Hae kauttamme lainaa 8000 euroa, jolla maksetaan kaikki aikaisemmat lainat pois. Näin voit säästää kuukausittain kymmeniäkin euroja, kun minimoit kaikki lainojen korot ja kulut.

 

•  Lainapalveluiden myöntämissä koroissa ja kuluissa voi olla suuriakin eroja, silloin VarmaLaina.fi auttaa sinua löytämään aina juuri sinun tarpeeseesi edullisimman lainan. Pyydä lainatarjous helposti täyttämällä sivullamme oleva maksuton lainahakemus.

 

•  Kun olet tehnyt lainahakemuksen, saat luottopäätöksen* eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Vertaa saamiasi lainatarjouksia ja valitse juuri sinun tarpeeseesi sopivin laina. *Katso myös: Intrumlehti.fi – Miten luottopäätös syntyy

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Jouduin ensimmäistä kertaa hakemaan lainaa netistä, enkä oikein tiennyt mistä löytäisin edullisen lainan. Onneksi Varmalaina.fi auttoi minua löytämään lainan edullisesti.

Anneli 45v, Lahti

Sain haettua lainaa 8000 euroa yllättävänkin vaivattomasti. Kaikki onnistui kätevästi netin välityksellä, eikä mennyt aikaakaan kun laina olikin jo tililläni.

Anna 33v, Mikkeli

Minulle tuli äkillinen tarve saada lainaa 8000 euroa, eikä minua millään huvittanut tuhlata aikaa kirjoittamalla hakemuksia erikseen jokaiseen lainapalveluun. Onneksi Varmalainan kautta kaikki tuo onnistui vain yhdellä hakemuksella. Suosittelen palvelua muillekkin.

Hannu 30v, Lahti

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi