VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Muista nämä ennen kuin haet lainaa 8000 euroa

•  Kannattaa ottaa huomioon, kun haet lainaa 8000 euroa, ettei kyse ole kovinkaan pienestä summasta. Älä siis hae lainaa heti hätiköiden, vaan kilpailuta laina mahdollisimman monella pankilla ja rahoitusyhtiöllä varmistaaksesi edullisen lainan saanti. Meidän kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

 

•  Lainan maksuaikaa muuttamalla pääset vaikuttamaan suoraan myös kuukausierän suuruuteen. On aina turvallisempaa valita vähän pidempi maksuaika ja sitä myöden sopivan pieni kuukausierä.

 

•  Kuukausierä kannattaa laskea siten, että sinulle jää ylimääräistä joka kuukausi laskujen maksamisen jälkeen. Ota myös huomioon, että yllättävät menot eivät saisi haitata lainan takaisinmaksua.

 

•  Lainaa ei tulisi hakea, jos ei omaa säännöllisiä tuloja tai tietää niiden loppuvan lähiaikoina.

 

• Jos sinulle on kertynyt pieniä pikavippejä tai muita luottoja, voit helposti yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Hae kauttamme lainaa 8000 euroa, jolla maksetaan kaikki aikaisemmat lainat pois. Näin voit säästää kuukausittain kymmeniäkin euroja, kun minimoit kaikki lainojen korot ja kulut.

 

•  Lainapalveluiden myöntämissä koroissa ja kuluissa voi olla suuriakin eroja, silloin VarmaLaina.fi auttaa sinua löytämään aina juuri sinun tarpeeseesi edullisimman lainan. Pyydä lainatarjous helposti täyttämällä sivullamme oleva hakemus.

 

•  Kun olet tehnyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Vertaa lainoja ja valitse juuri sinun tarpeeseesi sopivin laina.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Jouduin ensimmäistä kertaa hakemaan lainaa netistä, enkä oikein tiennyt mistä löytäisin edullisen lainan. Onneksi Varmalaina.fi auttoi minua löytämään lainan edullisesti.

Anneli 45v, Lahti

Sain haettua lainaa 8000 euroa yllättävänkin vaivattomasti. Kaikki onnistui kätevästi netin välityksellä, eikä mennyt aikaakaan kun laina olikin jo tililläni.

Anna 33v, Mikkeli

Minulle tuli äkillinen tarve saada lainaa 8000 euroa, eikä minua millään huvittanut tuhlata aikaa kirjoittamalla hakemuksia erikseen jokaiseen lainapalveluun. Onneksi Varmalainan kautta kaikki tuo onnistui vain yhdellä hakemuksella. Suosittelen palvelua muillekkin.

Hannu 30v, Lahti

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi