Lainaa 9000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä


Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 9000 euroa

•  Kun tarvitset lainaa 9000 euroa, voit tehdä kilpailutuksen maksuttomasta Varmalaina.fi palvelun kautta. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joten saat varmasti kattavan listan erilaisista sinulle räätälöidyistä lainatarjouksista.

•  Voit hakemuksessa itse valita lainan maksuajan, jolla on suora vaikutus lainan kuukausierään. Mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä pienempi on myös kuukausierä.

•  Kuukausierä kannattaa valita ennemmin vähän liian pienenä, kuin suurena, koska silloin on pienempi riski siinä, että takaisinmaksun kanssa tulee ongelmia.

•  Kun saat hoidettua kuukausierän aina ajallaan ilman ongelmia, eikä satunnaiset yllättävät menot haittaa takaisinmaksua, on kuukausierä silloin sopivan kokoinen.

•  Tiesithän että kaikki VarmaLaina.fi palvelun kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, etkä myöskään tarvitse niihin takaajia.

•  Hae nyt lainaa 9000 euroa täyttämällä lainahakemus sivuillamme. Saat tämän jälkeen yhteistyökumppaneiltamme lainatarjoukset, joista voit valita itsellesi mieluisimman.

•  Kun löydät omaan tarpeeseesi sopivimman lainan, voit hyväksyä sen, jonka jälkeen voit saada lainaa heti tilille.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Olen todella tyytyväinen Varmalaina.fi palveluun. Heidän avulla löysin vaivattomasti sopivan lainan itselleni.

Armi

41v, Nokia

9000 euron laina löytyi varsin nopeasti. Oli yllättävä huomata, ettei lainan kilpailuttamisen tarvitse olla vaikeaa Varmalainan kaltaisen palvelun avulla.

Henna

32v, Vaasa

Halusin yhdistää aiemmat pienet lainani, koska niiden hoitaminen alkoi olla todella monimutkaista. Kiitos Varmalainan minulla on nyt vain yksi laina hoidettavana ja ohessa säästin selvästi myös lainojen koroissa ja kuluissa.

Pekka

36v, Kauhajoki

VarmaLaina.fi - Facebook

VarmaLaina.fi - Twitter

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.