VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä, jos haluat hakea lainaa ilman vakuuksia edullisesti

•  Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia 100 – 60.000 euroa.

 

•  Lainalle voit valita 1-20 vuoden maksuajan. Maksuaikaa muuttamalla voit helposti vaikuttaa kuukausierän suuruuteen. Vertaa lainojen kuluja ja korkoja maksuttomalla lainalaskurilla.

 

•  Kilpailutamme vakuudettomat lainat yli 30:llä pankilla ja lainantarjoajalla täysin maksuttomasti.

 

•  VarmaLaina.fi on avoinna kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

 

•  Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja sitten päättää, otatko lainaa.

 

•  Hae uutta lainaa ilman vakuuksia, kilpailuta vanhat lainat uudelleen tai hae lainaa lainojen yhdistämiseen. Kaikki nämä onnistuvat helposti VarmaLaina.fi:n kautta.

 

•  Vain vertailemalla voit löytää edullisimman lainan itsellesi. Meidän kautta lainojen vertaileminen onnistuu minuuteissa.

 

•  Vakuudettomissa lainoissa käsittelyajat ovat todella nopeat, eikä sinun tarvitse turhaan odotella lainapäätöksiä, vaan saat ne lähes välittömästi.

Useimmat nettilainat ovat vakuudettomia lainoja

Laina ilman vakuuksia on tavallisia vakuudellisia lainoja suositumpi, kun haetaan lainaa netistä.

Yhä useammat pankit ja muut lainantarjoajat ovat alkaneet myöntämään vakuudettomia lainoja, joita voi hakea kätevästi netin välityksellä.

Koska tarjonta kasvaa jatkuvasti, on kuluttajan vaikeampi tietää mistä laina kannattaa hakea. Monelle lainantarjoajien vertaileminen on vaikeaa ja työlästä, eikä lainavertailua sen takia tehdä huolellisesti.

Haluamme auttaa kuluttajia tässä ongelmassa palvelumme avulla. Meidän kautta kuluttajat voivat täyttää vain yhden hakemuksen, jolla hän tavoittaa jopa 30 eri lainantarjoajaa.

Kauttamme voi hakea lainaa ilman vakuuksia 100-60.000 euroa, joten sopiva lainasumma löytyy varmasti sinunkin tarpeeseesi helposti ja nopeasti.

 

Hae lainaa tästä!

Laina ilman vakuuksia nopeasti tilille

Koska netistä haettaviin lainoihin ei tarvitse vakuuksia, on lainojen käsittelyajat huomattavasti lyhyempiä kuin perinteisissä vakuudellisissa lainoissa.

Kun lainantarjoajan ei tarvitse käyttää aikaa hakijan vakuuksien tai takaajan sopivuuden tarkistamiseen, voivat he keskittyä täysin hakijan maksukyvyn tarkistamiseen ja lainatarjouksen antamiseen.

Kun olet hakemassa lainaa ilman vakuuksia, on niiden vertaileminen tärkeää. Kilpailuttamalla lainantarjoajat ja pyytämällä heiltä lainatarjoukset, saat vertailtua niitä helposti keskenään ja karsimaan joukosta kalleimmat lainat ja valittua itsellesi edullisimman helposti.

Koska lainatarjoukset saa yleensä todella nopeasti, ei nettilainojen kilpailuttaminen vie juurikaan aikaasi. Varsinkin jos käytät esimerkiksi meidän palvelua lainan kilpailuttamiseen, kuluu sinulta siihen vielä vähemmän aikaa ja vaivaa.

Meidän kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 100 eurosta aina 60.000 euroon saakka. Täytä vain yksi hakemus, jolla tavoitat jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. He, jotka voivat myöntää sinulle lainaa, antavat omat lainatarjouksensa sinulle nopeasti.

Saat vertailla tarjouksia kaikessa rauhassa ja sitten päättää, otatko jonkun tarjotuista lainoista vai hylkäätkö ne kaikki ja jatkat etsimistä. Palvelumme käyttö on täysin ilmaista, eikä sinulle aiheudu mitään kustannuksia, ellet hyväksy mitään saamistasi tarjouksista.

   

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Vakuudeton kulutusluotto on tämän hetken suosituimpia netistä haettavia lainoja. Periaatteessa se ei poikkea pikavipistä, mutta kulutusluotossa lainasummat ovat yleensä hieman suurempia ja maksuajat pidempiä.

Kulutusluotto ilman vakuuksia on helppo hakea myös VarmaLaina.fi palvelun avulla. Sen avulla voit rahoittaa monia erilaisia hankintoja. 

Tyypillisesti kulutusluoton suuruudet ovat 1000 eurosta 60.000 euroon, joten sitä voi hakea niin pieniin kuin suurempiinkin lainantarpeisiin.

Varsinkin, kun lainaa ilman vakuuksia haetaan suuria summia, on kilpailuttaminen entistä tärkeämpää. Lainantarjoajien hinnoittelu vaihtelee todella paljon ja pitkien maksuaikojen takia pienetkin muutokset lainan todellisessa vuosikorossa voi kasvattaa kokonaiskustannuksia jopa tuhansilla euroilla.

Vain kilpailuttamalla lainat, voit olla varma että olet valinnut edullisen lainan, etkä maksa turhaan liian kalliita korkoja ja kuluja.

    

Lainaa ilman vakuuksia erilaisiin tarpeisiin

Vakuudettomat lainat sopivat moniin eri tilanteisiin. Kuitenkin suosittelemme hakemaan sitä vain, jos sille on todella tarvetta.

Sinulta ei koskaan vaadita selityksiä siitä, miten aioit hakemasi lainan käyttää. Lainantarjoajat eivät tee sillä tiedolla mitään, kunhan sinulla on riittävän hyvä maksukyky ja pystyt maksamaan lainasi ajoissa takaisin.

Kun siis saat lainan tilillesi, on sinulle oikeus käyttää se juuri kuten haluat. 

Yleisiä käyttökohteita, johon haetaan lainaa ilman vakuuksia, ovat:

  • Kodin remontit
    Remonttien suuruus voi vaihdella todella paljon, joten kodin remontteihin haetaankin erisuuruisia lainoja. Pieneen pintaremonttiin voi riittää pieni laina, kun taas esimerkiksi keittiön uudistamiseen voidaan hakea lainaa 5000 euroa, jolla jo saadaan hyvin uutta ilmettä vanhaan keittiöön.
  • Auton hankinta tai korjaus
    Auton hankkiminen on yleisesti harkittu päätös, johon kannattaa hakea lainakin harkiten. Samalla tavalla kuin autoja vertaillaan ennen päätöksen tekemistä, tulisi autolaina myös vertailla huolellisesti. Auton korjaukseen haettu laina taas voidaan joutua hakemaan huomattavasti nopeammin, koska auton hajoaminen tapahtuu usein yllättäen. Auto on monelle välttämätön esimerkiksi työssä käymisessä, joten se pitäisi saada korjattua mahdollisimman nopeasti. Mikäli tähän ei ole osannut varautua, voi siihen hakea lainaa ilman vakuuksia.
  • Yllättävät laskut
    Kenelle tahansa saattaa tulla yllättäen laskuja, joihin ei osannut varautua. Näitä voi olla vaikka eläinlääkärikulut, jotka saattavat nousta todella korkeaksi. Yllättäviin laskuihin voi hakea lainaa netistä, jonka jälkeen sitä voi lyhentää pienemmissä kuukausierissä takaisin.

 

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

VarmaLaina.fi palvelun kautta voivat hakea lainaa ilman vakuuksia kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Tarkistamme jokaisen lainanhakijan luottotiedot, emmekä pysty antamaan lainatarjouksia henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi