Lainaa ilman vakuuksia jopa 60.000 € asti

Hae lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa ilman vakuuksia

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa ilman vakuuksia

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 60.000 euroon asti.

Riittää kun jätät yhden lainahakemuksen palveluumme, niin me kilpailutamme sen yli 30 pankin ja muun rahalaitoksen kesken.

Saat ensimmäiset lainatarjoukset normaalisti alle kahdessa minuutissa.

 

Lue nämä, jos haluat hakea lainaa ilman vakuuksia

•  Kauttamme voit hakea lainaa 60000 euroon asti.

•  Lainalle voit valita 1 – 20 vuoden maksuajan. Maksuaikaa muuttamalla voit helposti vaikuttaa kuukausierän suuruuteen. Vertaa lainojen kuluja ja korkoja palvelumme lainalaskurilla.

•  Kilpailutamme vakuudettomat lainat yli 30:llä pankilla ja lainantarjoajalla täysin maksuttomasti.

•  Palvelumme on avoinna kaikille 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

•  Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja sitten päättää, otatko lainaa.

•  Hae uutta lainaa ilman vakuuksia, kilpailuta vanhat lainat uudelleen tai hae lainaa lainojen yhdistämiseen. Kaikki nämä onnistuvat helposti palvelumme kautta.

•  Vain vertailemalla lainoja voit löytää edullisimman lainan itsellesi. Meidän kautta lainojen vertaileminen onnistuu minuuteissa.

•  Vakuudettomissa lainoissa käsittelyajat ovat todella nopeat, eikä sinun tarvitse turhaan odotella lainapäätöksiä, vaan saat ne lähes välittömästi.

Lainaa ilman vakuuksia

Useimmat netin kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja

Vakuudeton laina on vakuudellista lainaa suositumpi lainatuote netissä.

Yhä useammat pankit ja muut lainantarjoajat ovat alkaneet myöntämään vakuudettomia lainoja, joita voi hakea kätevästi netin välityksellä.

Koska tarjonta kasvaa jatkuvasti, on kuluttajan vaikeampi tietää mistä laina kannattaa hakea. Monelle lainantarjoajien vertaileminen on vaikeaa ja työlästä, eikä lainavertailua sen takia tehdä huolellisesti. Haluamme auttaa kuluttajia tässä ongelmassa palvelumme avulla. Meidän kautta kuluttajat voivat täyttää vain yhden hakemuksen, jolla hän tavoittaa jopa 30 eri lainantarjoajaa.

Kauttamme voi hakea lainaa ilman vakuuksia 100 – 60.000 euroa, joten sopiva lainasumma löytyy varmasti sinunkin tarpeeseesi. Saatuasi lainatarjoukset, suosittelemme ensin vertailemaan lainan todellista vuosikorkoa ja vasta sitten lainan muita ehtoja. Näin pystyt helposti karsimaan liian kalliit lainatarjoukset pois.

 

Vakuudettoman lainan saa nopeasti tilille

Koska netistä haettaviin lainoihin ei tarvitse vakuuksia, on lainojen käsittelyajat huomattavasti lyhyempiä kuin perinteisissä vakuudellisissa lainoissa.

Kun lainantarjoajan ei tarvitse käyttää aikaa hakijan vakuuksien tai takaajan sopivuuden tarkistamiseen, voivat he keskittyä täysin hakijan maksukyvyn tarkistamiseen ja lainatarjouksen antamiseen.

Kun olet hakemassa lainaa ilman vakuuksia, on niiden vertaileminen tärkeää. Kilpailuttamalla lainantarjoajat ja pyytämällä heiltä lainatarjoukset, saat vertailtua niitä helposti keskenään ja karsimaan joukosta kalleimmat lainat ja valittua itsellesi edullisimman helposti.

Koska lainatarjoukset saa yleensä todella nopeasti, ei lainojen kilpailuttaminen vie juurikaan aikaasi. Varsinkin jos käytät esimerkiksi meidän palvelua lainan kilpailuttamiseen, kuluu sinulta siihen vielä vähemmän aikaa ja vaivaa.

Saat vertailla tarjouksia kaikessa rauhassa ja sitten päättää, otatko jonkun tarjotuista lainoista vai hylkäätkö ne kaikki ja jatkat etsimistä. Palvelumme käyttö on täysin ilmaista, eikä sinulle aiheudu mitään kustannuksia, ellet hyväksy mitään saamistasi tarjouksista.

  

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Vakuudeton kulutusluotto on tämän hetken suosituimpia netistä haettavia lainoja. Periaatteessa se ei poikkea pikavipistä, mutta kulutusluotossa lainasummat ovat yleensä hieman suurempia ja maksuajat pidempiä. Kulutusluotto on helppo hakea palvelumme avulla. 

Tyypillisesti kulutusluoton suuruudet ovat 3000 eurosta 60.000 euroon, joten sitä voi hakea niin pieniin kuin suurempiinkin lainantarpeisiin.

Varsinkin kun lainaa haetaan suuria summia, on niiden kilpailuttaminen entistä tärkeämpää. Lainantarjoajien hinnoittelu vaihtelee todella paljon ja pitkien maksuaikojen takia pienetkin muutokset lainan todellisessa vuosikorossa voi kasvattaa kokonaiskustannuksia jopa tuhansilla euroilla.

Vain kilpailuttamalla lainat voit olla varma, että olet valinnut edullisen lainan, etkä maksa turhaan liian kalliita korkoja ja kuluja.

    

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia moneen tarpeeseen

Vakuudettomat lainat sopivat moniin eri tilanteisiin. Kuitenkin suosittelemme hakemaan sitä vain, jos sille on todella tarvetta.

Sinulta ei koskaan vaadita selityksiä siitä, miten aioit hakemasi lainan käyttää. Lainantarjoajat eivät tee sillä tiedolla mitään, kunhan sinulla on riittävän hyvä maksukyky ja pystyt maksamaan lainasi ajoissa takaisin.

Kun siis saat lainan tilillesi, on sinulle oikeus käyttää se juuri kuten haluat. 

Yleisiä käyttökohteita, johon haetaan lainaa ilman vakuuksia, ovat:

  • Kodin remontit
    Remonttien suuruus voi vaihdella todella paljon, joten kodin remontteihin haetaankin erisuuruisia lainoja. Pieneen pintaremonttiin voi riittää pieni laina, kun taas esimerkiksi keittiön uudistamiseen voidaan hakea lainaa 5000 euroa, jolla jo saadaan hyvin uutta ilmettä vanhaan keittiöön.
  • Auton hankinta tai korjaus
    Auton hankkiminen on yleisesti harkittu päätös, johon kannattaa hakea lainakin harkiten. Samalla tavalla kuin autoja vertaillaan ennen päätöksen tekemistä, tulisi autolaina myös vertailla huolellisesti. Auton korjaukseen haettu laina taas voidaan joutua hakemaan huomattavasti nopeammin, koska auton hajoaminen tapahtuu usein yllättäen. Auto on monelle välttämätön esimerkiksi työssä käymisessä, joten se pitäisi saada korjattua mahdollisimman nopeasti. Mikäli tähän ei ole osannut varautua, voi siihen hakea lainaa ilman vakuuksia.
  • Yllättävät laskut
    Kenelle tahansa saattaa tulla yllättäen laskuja, joihin ei osannut varautua. Näitä voi olla vaikka eläinlääkärikulut, jotka saattavat nousta todella korkeaksi. Yllättäviin laskuihin voi hakea lainaa netistä, jonka jälkeen sitä voi lyhentää pienemmissä kuukausierissä takaisin.

Hae lainaa heti Varmalainalta

Entä jos lainan takaisinmaksu vaikeutuu?

Jos huomaat että taloudellinen tilanteesi on muuttunut, etkä pysty maksamaan lainaa takaisin takaisinmaksu suunnitelman mukaisesti, ota välittömästi yhteyttä lainanmyöntäjään.

Löydät tietoa lainan viivästyneestä takaisinmaksusta myös lainan lainasopimuksen ehdoista.

Useimmat pankit Suomessa ja monet luotonantajat antavat näissä tilanteissa tarvittavaa joustoa lainan takaisinmaksuun tai sopivat maksujärjestelyistä uudelleen.

Yleensä pankit ja muut lainapalvelut tarjoavat lyhennys- tai maksuvapaita kuukausia, joiden turvin pääset helpommin vaikeiden aikojen ohitse.

Tässä tilanteessa täytyy myös muistaa tarkistaa se, onko maksu- tai lyhennysvapaiden pitäminen maksullista tai maksutonta.

Myös lainojen yhdistäminen eli järjestelylainan ottaminen on järkevää tilanteissa, jossa useamman lainan takaisinmaksaminen on vaikeutunut.

Velkojen järjestelyä tulee viimeistään miettiä siinä vaiheessa, kun rahat eivät enää riitä velkojen maksamiseen, kerrotaan Takuusäätiön sivuilla.

 

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

VarmaLaina.fi palvelun kautta voivat hakea lainaa ilman vakuuksia kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Tarkistamme jokaisen lainanhakijan luottotiedot, emmekä pysty antamaan lainatarjouksia henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä.

 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta lainaa ilman vakuuksia:

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa ilman vakuuksia voi saada henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus tai hänellä on pysyvä osoite Suomessa. Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakijalla ei saa olla merkintää luottotiedoissa. Hakijan tulee olla myös vähintään 18 - vuotias.

Kuinka paljon vakuudeton lainaa voi saada?

Lainaa ilman vakuuksia tai henkilötakausta voidaan myöntää nettihakemuksella maksimissaan 60.000 euroa 1 - 20 vuoden maksuajalla.

Mihin tarkoitukseen vakuudettoman lainan saa käyttää?

Vakuudettoman lainan saa käyttää mihin tarkoitukseen haluaa. Tyypillisesti lainaa ilman vakuuksia haetaan kodin remontoimiseen, häiden järjestämiseen, veneen tai auton ostoon. Vakuudettoman lainan voi myös käyttää monen lainan yhdistämiseen tai vaikka lomamatkaan. Vakuudettomassa lainassa pankki tai rahoitusyhtiö ei kysele samalla tavalla lainan käyttökohdetta kuin vakuudellisessa lainassa.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Vakuudeton laina pystytään maksamaan lainansaajan tilille huomattavasti nopeammin kuin vakuudellinen laina. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, ettei lainaprosessin aikana tarvitse odottaa yhteishakijasta tietoja eikä niitä myöskään tarvitse erikseen tarkistella. Kun laina haetaan ilman vakuuksia tai takausta, on lainansaaja yksin vastuussa lainasta. Laina maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen hakijan tilille heti, keskimäärin saman päivän aikana.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi