Lainaa ilman vakuuksia jopa 60.000 € asti

Hae lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainaa ilman vakuuksia

Voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 60.000 euroon asti. Lainaa ilman vakuuksia haetaan usein akuuttiin lainatarpeeseen, kun tarve lainalle on äkillinen. Tällainen tilanne voi tulla vastaan, kun tarvitset lainaa kodinkoneen hankintaan, auton korjauskuluihin tai uuden puhelimen ostamiseen. Harvalta löytyy lainaa heti tililtään useita satoja euroja, vaan toisinaan voi olla järkevämpää ottaa laina ja maksaa sitä takaisin kerran kuukaudessa pienemmissä erissä.

Hae lainaa ilman vakuuksia, vaikka heti. Riittää, kun jätät yhden lainahakemuksen palveluumme, niin me kilpailutamme sen yli 25 pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksesi alle kahdessa minuutissa.

Lainaa ilman vakuuksia Varmalainan kautta:

 • Alkaen 4,19 prosentin korolla
 • Helposti täytettävällä lainahakemuksella
 • Mihin vuorokauden aikaan tahansa
 • Hae lainaa 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Laina ilman vakuuksia maksetaan nopeasti tilille

Koska netistä haettaviin lainoihin ei tarvitse vakuuksia, on lainojen käsittelyajat huomattavasti lyhyempiä kuin perinteisissä vakuudellisissa lainoissa. Kun lainantarjoajan ei tarvitse käyttää aikaa hakijan vakuuksien tai takaajan sopivuuden tarkistamiseen, voivat he keskittyä täysin hakijan maksukyvyn tarkistamiseen ja lainatarjouksen antamiseen. Koska lainatarjoukset saa todella nopeasti, ei lainan kilpailutus vie juurikaan aikaasi. Varsinkin jos käytät lainavertailupalveluamme lainan kilpailuttamiseen, kuluu sinulta ensimmäisten lainatarjousten vastaanottamiseen vain muutama minuutti.

 

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

VarmaLaina.fi lainavertailupalvelun kautta voivat hakea pikavipin tai muuta lainaa ilman vakuuksia kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Lainan myöntämisen esteenä ei ole henkilötakauksen puuttuminen tai vakuuksien saaminen, vaan kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahalaitoksen myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takausta aina 60 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden maksuajalla.

Lainanhakija voi kuitenkin halutessaan ottaa rinnalleen yhteisvastuullisen hakijan, joka voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. Kun lainaa hakee kaksi yhteisvastuullista hakijaa pienenee lainantarjoajan luottotappioriskin mahdollisuus, jolloin päähakijalla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa varsinkin, jos kyseessä on suurempi lainasumma. Pankkien ja rahalaitosten luottoluokituksen mukaan yhteishakijan kanssa haettu laina on aina parempi, jolloin hakija voi saada lainaan myös pienemmän koron ja pidemmän maksuajan.

Vakuudet tai takaus lainalle ei ole kuitenkaan pakollinen, vaan lainaa voi hakea yksin ilman vakuuksia seuraavin ehdoin:

 • Olet vähintään 18 – vuotias
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Saat säännöllisiä palkkatuloja tai eläkettä
 • Olet Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva henkilö.
Jos täytät lainahakemuksen yhdessä toisen henkilön kanssa, voit saada lainaa pienemmällä korolla suuremman määrän.

 

Vakuudeton laina tarjoaa taloudellista joustavuutta

Vakuudetonta lainaa varten ei tarvitse vakuuksia tai takausta. Tämä antaa talouteesi tarvittavaa joustavuutta, kun sinun ei tarvitse hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Saat vapaasti päättää ja käyttää lainan siihen tarkoitukseen, mihin haluat. Lainan avulla pystyt rahoittamaan suurempia hankintoja ja suunnittelemaan itsenäisesti, mihin lainan käytät.

Laina tulee aina ottaa vastuullisesti ja harkitusti eikä vakuudettoman lainan ottaminen tee lainasta yhtään sen vastuuttomampaa – päinvastoin. Kun olet yksin vastuussa lainan takaisinmaksusta olet varmasti hyvin tarkka, mihin lainan käytät.

Jos haluat lainan pienellä kuukausierällä ja alhaisella lainan korolla, kannattaa laina kilpailuttaa Varmalainan kautta useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Kilpailuttamisen kautta saat lainatarjoukset heti vertailtavaksi ja näet nopeasti, mistä saat lainaa pienellä kuukausierällä ja sopivalla maksuajalla. Lainatarjouksissa on selkeästi esillä lainasumma, maksuaika, kuukausierä ja todellinen vuosikorko. Vertailemalla lainoja pystyt päättelemään, mikä on sinulle sopivin laina.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen maksetaan vakuudeton laina heti tilille, jos käytät lainan allekirjoittamiseen sähköistä palvelua. Pienemmät vakuudettomat lainan siirtyvät tilille jopa saman päivän aikana, suuremman vakuudettoman lainan tilille siirtyminen saattaa kestää 1 – 2 pankkipäivää riippuen, missä pankissa sinulla on tili.

 

Lue nämä, jos haluat hakea lainaa ilman vakuuksia

•  Kauttamme voit hakea lainaa 60000 euroon asti.

•  Lainalle voit valita 1 – 15 vuoden maksuajan. Maksuaikaa muuttamalla voit helposti vaikuttaa kuukausierän suuruuteen. Vertaa lainojen kuluja ja korkoja palvelumme lainalaskurilla.

•  Kilpailutamme vakuudettomat lainat yli 25:llä pankilla ja lainantarjoajalla täysin maksuttomasti.

•  Palvelumme on avoinna kaikille 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

•  Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja sitten päättää, otatko lainaa.

•  Hae uutta lainaa ilman vakuuksia, kilpailuta vanhat lainat uudelleen tai hae lainaa lainojen yhdistämiseen. Kaikki nämä onnistuvat helposti palvelumme kautta.

•  Vain vertailemalla lainoja voit löytää edullisimman lainan itsellesi. Meidän kautta lainojen vertaileminen onnistuu minuuteissa.

•  Vakuudettomissa lainoissa käsittelyajat ovat todella nopeat, eikä sinun tarvitse turhaan odotella lainapäätöksiä, vaan saat ne lähes välittömästi.

Lainaa ilman vakuuksia

 

Lainaa ilman vakuuksia netistä

Vakuudeton laina on vakuudellista lainaa suositumpi lainatuote netissä.

Yhä useammat pankit ja muut lainantarjoajat ovat alkaneet myöntämään vakuudettomia lainoja, joita voi hakea kätevästi netin välityksellä. Koska tarjonta kasvaa jatkuvasti, on kuluttajan vaikeampi tietää mistä laina kannattaa hakea. Haluamme auttaa kuluttajia tässä ongelmassa palvelumme avulla. Meidän kautta kuluttajat voivat täyttää vain yhden hakemuksen, jolla hän tavoittaa jopa 25 eri lainantarjoajaa. Lainan kilpailutukseen on saatu mukaan myös useita pankkeja, joten voit saada kauttamme myös pankkilainaa ilman vakuuksia. Monet pankit Suomessa myöntävät vakuudetonta lainaa, mutta kyseisten lainojen vertaileminen ei aina onnistu nopeasti, koska jokaiselta pankilta täytyy erikseen pyytää lainatarjoukset. 

Kauttamme voi hakea pankkilainaa ilman vakuuksia 1000 – 60.000 euroa, joten sopiva lainasumma löytyy helposti sinunkin tarpeeseesi. Saatuasi lainatarjoukset, suosittelemme ensin vertailemaan lainan todellista vuosikorkoa ja vasta sitten lainan muita ehtoja. Näin pystyt helposti karsimaan liian kalliit lainatarjoukset pois.

Kilpailutuksessamme on mukana vakuudetonta lainaa tarjoavia pankkeja, mutta kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia lainantarjoajia. Kilpailuta laina kauttamme yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

 

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Vakuudeton kulutusluotto on tämän hetken suosituimpia netistä haettavia lainoja. Periaatteessa se ei poikkea pikavipistä, mutta kulutusluotossa lainasummat ovat yleensä hieman suurempia ja maksuajat pidempiä. Kulutusluotto on helppo hakea palvelumme avulla. Tyypillisesti kulutusluoton suuruudet ovat 3000 eurosta 60.000 euroon, joten sitä voi hakea niin pieniin kuin suurempiinkin lainantarpeisiin. Varsinkin jos lainaa haetaan suuria summia, on niiden kilpailuttaminen entistä tärkeämpää. Lainantarjoajien hinnoittelu vaihtelee todella paljon ja pitkien maksuaikojen takia pienetkin muutokset lainan todellisessa vuosikorossa voi kasvattaa kokonaiskustannuksia jopa tuhansilla euroilla.

Kilpailuttamalla lainat voit olla varma, että olet valinnut sopivan lainan, etkä maksa turhaan liian kallista lainan korkoa ja kuluja. Kilpailuttamalla lainantarjoajat ja pyytämällä heiltä lainatarjoukset, saat vertailtua niitä helposti keskenään ja karsimaan joukosta kalleimmat lainat ja valittua itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Voit vertailla tarjouksia kaikessa rauhassa ja sitten päättää, otatko jonkun tarjotuista lainoista vai hylkäätkö ne kaikki ja jatkat etsimistä. Palvelumme käyttö on täysin ilmaista, eikä sinulle aiheudu mitään kustannuksia, ellet hyväksy mitään saamistasi tarjouksista.

Vertaa lainatarjouksia:

 • lainasumman
 • maksuajan
 • vuosikoron ja
 • lainaehtojen perusteella

    

Lainaa ilman vakuuksia moneen tarpeeseen

Vakuudettomat lainat sopivat moniin eri tilanteisiin. Kuitenkin suosittelemme hakemaan sitä vain, jos sille on todella tarvetta. Kun siis saat lainan tilillesi, on sinulle oikeus käyttää se juuri kuten haluat. Yleisiä käyttökohteita, johon haetaan lainaa ilman vakuuksia, ovat:

 • Kodin remontit
  Remonttien suuruus voi vaihdella todella paljon, joten kodin remontteihin haetaankin erisuuruisia lainoja. Pieneen pintaremonttiin voi riittää pieni laina, kun taas esimerkiksi keittiön uudistamiseen voidaan hakea lainaa 5000 euroa, jolla jo saadaan hyvin uutta ilmettä vanhaan keittiöön.
 • Auton hankinta tai korjaus
  Auton hankkiminen on yleisesti harkittu päätös, johon kannattaa hakea lainakin harkiten. Samalla tavalla kuin autoja vertaillaan ennen päätöksen tekemistä, tulisi autolaina myös vertailla huolellisesti. Auton korjaukseen haettu laina taas voidaan joutua hakemaan huomattavasti nopeammin, koska auton hajoaminen tapahtuu usein yllättäen. Auto on monelle välttämätön esimerkiksi työssä käymisessä, joten se pitäisi saada korjattua mahdollisimman nopeasti. Mikäli tähän ei ole osannut varautua, voi siihen hakea lainaa ilman vakuuksia.
 • Yllättävät laskut
  Kenelle tahansa saattaa tulla yllättäen laskuja, joihin ei osannut varautua. Näitä voi olla vaikka eläinlääkärikulut, jotka saattavat nousta todella korkeaksi. Yllättäviin laskuihin voi hakea lainaa netistä, jonka jälkeen sitä voi lyhentää pienemmissä kuukausierissä takaisin.

Lainaa ilman vakuuksia

Mitä tehdä, jos vakuudettoman lainan takaisinmaksu vaikeutuu?

Jos huomaat, että taloudellinen tilanteesi on muuttunut, etkä pysty maksamaan lainaa takaisin takaisinmaksu suunnitelman mukaisesti, ota välittömästi yhteyttä lainanmyöntäjään. Löydät tietoa lainan viivästyneestä takaisinmaksusta myös lainasopimuksen ehdoista.

Useimmat pankit Suomessa ja monet luotonantajat antavat näissä tilanteissa tarvittavaa joustoa lainan takaisinmaksuun tai sopivat maksujärjestelyistä uudelleen. Yleensä pankit ja muut lainapalvelut tarjoavat lyhennys- tai maksuvapaita kuukausia, joiden turvin pääset helpommin vaikeiden aikojen ohitse. Tässä tilanteessa täytyy myös muistaa tarkistaa se, onko maksu- tai lyhennysvapaiden pitäminen maksullista tai maksutonta. Myös lainojen yhdistäminen eli järjestelylainan ottaminen on järkevää tilanteissa, jossa useamman lainan takaisinmaksaminen on vaikeutunut. Velkojen järjestelyä tulee viimeistään miettiä siinä vaiheessa, kun rahat eivät enää riitä velkojen maksamiseen, kerrotaan Takuusäätiön sivuilla.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta; lainaa ilman vakuuksia

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa ilman vakuuksia voi saada henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus tai hänellä on pysyvä osoite Suomessa. Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakijalla ei saa olla merkintää luottotiedoissa. Hakijan tulee olla myös vähintään 18 - vuotias.

Kuinka paljon vakuudetonta lainaa voi saada?

Lainaa ilman vakuuksia tai henkilötakausta voidaan myöntää nettihakemuksella maksimissaan 60.000 euroa 1 - 15 vuoden maksuajalla. Hae lainaa lainahakemuksen avulla tarvittava määrä, niin saat jo muutamassa minuutissa lainatarjoukset vertailtavaksesi.

Mihin tarkoitukseen vakuudettoman lainan saa käyttää?

Vakuudettoman lainan saa käyttää mihin tarkoitukseen haluaa. Tyypillisesti lainaa ilman vakuuksia haetaan kodin remontoimiseen, häiden järjestämiseen, veneen tai auton ostoon. Vakuudettoman lainan voi myös käyttää monen lainan yhdistämiseen tai vaikka lomamatkaan. Vakuudettomassa lainassa pankki tai rahoitusyhtiö ei kysele samalla tavalla lainan käyttökohdetta kuin vakuudellisessa lainassa.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Vakuudeton laina pystytään maksamaan lainansaajan tilille huomattavasti nopeammin kuin vakuudellinen laina. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, ettei lainaprosessin aikana tarvitse odottaa yhteishakijasta tietoja eikä niitä myöskään tarvitse erikseen tarkistella. Kun laina haetaan ilman vakuuksia tai takausta, on lainansaaja yksin vastuussa lainasta. Laina maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen hakijan tilille heti, keskimäärin saman päivän aikana.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo