VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä, jos etsit edullista lainaa netistä

•  Voit hakea lainaa netistä, mikäli olet vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.

 

•  Voimme etsiä sopivaa lainaa netistä vain hakijoille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

 

•  VarmaLaina.fi palvelun kautta voit hakea lainaa 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka.

 

•  Kilpailutamme lainasi puolestasi jopa 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä, eikä se maksa sinulle yhtään mitään.

 

•  Ei ole väliä, etsitkö täysin uutta lainaa vai haluatko etsiä edullisempaa lainaa vanhan tilalle, me autamme sopivan lainan löytämisessä.

 

•  Täytä vain yksi hakemus VarmaLaina.fi palvelun sivulla, jonka jälkeen saat useita edullisia lainatarjouksia, joista voit täysin vapaasti valita sinulle sopivimman.

 

•  Otamme hakemuksia vastaan vuorokauden jokaisena hetkenä, joten voit täyttää hakemuksen juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

 

•  Tiesithän, että myös lainojen yhdistäminen onnistuu palvelumme kautta huolettomasti? Hae kauttamme hyvin kilpailutettua lainaa netistä ja pääset nopeasti eroon useista korkeakorkoisista pikkulainoista.

Lainaa netistä jopa 60.000 euroa.

Etsitkö edullista lainaa netistä?

Onko oikean lainantarjoajan löytäminen netistä vaikeaa ja työlästä?

Haluatko kilpailuttaa lainasi jopa 30 pankilla ja muulla lainantarjoajalla täysin ilmaiseksi?

Jos vastasit kyllä edes yhteen kysymykseen, suosittelemme että jatkat lukemista.

VarmaLaina.fi palvelu auttaa löytämään lainaa netistä

Kun lainantarjoajia tulee kokoajan lisää ja lisää markkinoille, voi oikean lainantarjoajan löytäminen olla kuluttajalle melko työlästä.

Siksi perustimme VarmaLaina.fi palvelun. Haluamme auttaa kuluttajia löytämään helposti ja nopeasti parhaat lainapalvelut, mahdollisimman vähällä työllä.

Autamme kaikkia kuluttajia, jotka etsivät lainaa netistä. Haluat sitten hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen tai vaikka yhdistää useat pienet lainat yhdeksi, onnistuu se palvelumme kautta helposti.

Voit hakea lainaa netistä aina 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Joten etsit lainaa sitten pieneen tai suureen tarpeeseen, löytyy meiltä varmasti siihen ratkaisu.

Teemme tämän kaiken täysin ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse maksaa palvelumme käytöstä mitään. Lainatarjousten pyytäminen on täysin riskitöntä, sillä se ei sido sinua ottamaan lainaa.

Lainatarjoukset saatuasi voit aivan rauhassa vertailla niitä keskenään ja mikäli löydät tilanteeseesi sopivan tarjouksen, voit hyväksyä sen ja hylätä muut tarjoukset. Voit tarvittaessa hylätä myös kaikki saamasi tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Hae lainaa tästä!

Lainaa netistä erilaisiin tarpeisiin

On erilaisia tilanteita, jossa netistä haettu laina tulee tarpeeseen. Erilaisten asioiden rahoittaminen lainarahalla on täysin normaalia ja näitä tilanteita voi syntyä kenelle tahansa.

Voit hakea VarmaLaina.fi palvelun kautta lainaa netistä mihin tahansa tarpeeseen, eikä sinulta koskaan vaadita selityksiä siitä, mihin olet lainasi hakemassa.

Voit siis huoletta hakea lainaa sen verran kuin haluat ja sen saatuasi, käyttää sen juuri kuten itse haluat.

Yleisiä käyttökohteita, johon haetaan lainaa netistä, ovat esimerkiksi seuraavat:

• Auton hankinta/korjaus
Auton hankintaan haetaan usein lainaa, varsinkin kun kyseessä on uudempi auto. Keskimäärin uuteen autoon haetaan lainaa 10000 euroa. Myös auton hajoaminen on tilanne, jossa voi tarvita lainarahaa. Tämä on yllättävä tilanne, johon tarvitsee rahoitusta nopeasti, sillä yleensä auto on monelle välttämätön esimerkiksi työssä kulkemiseen. Tähän voit hakea myös rahoitusta meidän kautta.

• Kodin remontit
Erilaisiin remontteihin saa uppoamaan halutessaan suuriakin summia, varsinkin jos kyseessä on muukin kuin pieni pintaremontti. Monelle suurimpia remontteja on keittiöremontti, johon yleisesti haetaan lainaa 5000 euroa tai yli. On mielessäsi sitten millainen remontti tahansa, löydät siihen varmasti hyvin kilpailutetun lainan netistä VarmaLaina.fi palvelun avulla.

• Lomamatkat
Monet haaveilevat koko perheen lomamatkasta ulkomaille. Tähän kuitenkin saa uppoamaan helposti suuremmankin summan, riippuen tietenkin lomakohteesta, loman pituudesta ja perheen suuruudesta. Voit hakea kauttamme helposti esimerkiksi lainaa 2000 euroa, jolla kustantaa jo mukavan ulkomaan loman suuremmallekkin perheelle.

Nämä ovat 3 suosituinta kohdetta, johon haetaan usein lainaa netistä. Voit kuitenkin hakea lainaa mihin tahansa tarpeeseen haluatkin.

Autamme sopivan lainan löytämisessä, oli mielessäsi sitten pieni ja nopea laina tai suurempi kulutusluotto, emmekä koskaan kysele mihin olet lainasi käyttämässä.

Vakuudeton laina netistä

Kaikki VarmaLaina.fi palvelun kautta lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin tarvitse takaajia.

Tämä nopeuttaa huomattavasti lainahakemusten käsittelyä, kun lainantarjoajien ei tarvitse arvioida vakuuksien tai takaajan sopivuutta lainallesi.

Vakuudettomat lainat ovat nostaneet jatkuvasti suosiota netissä ja kasvavan kilpailun myötä niiden hinnoittelu on tullut kokoajan alaspäin.

Kasvanut kilpailu hyödyttää kuluttajia, koska lainantarjoajat joutuvat kokoajan tarjoamaan edullisempaa lainaa kilpaillessaan asiakkaista.

Kuitenkin lainantarjoajien kasvava määrä aiheuttaa myös jonkin verran ongelmia. Kun lainapalveluita tulee jatkuvasti lisää, on kuluttajien vaikeampi etsiä niiden seasta juuri heille sopivinta ja edullisinta lainantarjoajaa.

Siksi suosittelemme hakemaan lainan palvelumme kautta, sillä meidän kautta tavoitat yhdellä hakemuksella kaikki tämän hetken suosituimmat ja luotettavimmat lainantarjoajat.

Älä turhaan kuluta aikaasi etsiessäsi jokaista lainapalvelua erikseen ja täyttämällä monia erilisiä hakemuksia, kun voit tehdä kaiken muutamassa minuutissa meidän kautta, täysin ilmaiseksi.

Hae lainaa silloin kun sinulle sopii

Toisin kuin perinteistä pankkilainaa hakiessa, sinun ei tarvitse varailla aikoja tai tehdä lainahakemuksia tietyn ajan sisällä.

Me otamme hakemuksia vastaan vuorokauden jokaisena hetkenä, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Hakemuksen voi tehdä helposti ja nopeasti millä tahansa laitteella, jossa on internetyhteys. 

Lainan hakeminen on nopeaa esimerkiksi lomareissulla, kun huomaakin ettei varattu lomakassa meinaakkaan riittää tai kun vaikka auto hajoaa ja rahaa tarvitsisi nopeasti sen korjaamiseen.

Tee hakemus ja saat lainapäätöksen välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat ensimmäiset lainahakemukset nopeasti nähtäville. 

Vertaile ja valitse paras laina, joka parhaiten sopii sen hetkiseen tilanteeseesi.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi