Lainaa netistä ilman vakuuksia tai takaajia

Kauttamme voit hakea lainaa netistä 100 - 60.000 euroa

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa netistä

Nyt voit hakea lainaa netistä aina 60.000 euroon asti. Lainojen kilpailuttaminen on aina erittäin tärkeää, sillä lainojen kuluissa ja koroissa on suuria eroja. Lainan hakeminen kannattaakin aina aloittaa useiden lainatarjousten hankkimisella. Lainatarjouksia voi pyytää yhdestä lainapalvelusta kerrallaan, tai lainanvälityspalveluita hyväksi käyttäen. Hakemalla lainaa  maksuttoman kilpailutuspalvelumme kautta, saat aina useiden pankkien lainatarjoukset vertailtavaksesi. Tämä tekee lainojen vertailusta entistä helpompaa ja nopeampaa. 

 

Lue nämä, jos etsit edullista lainaa netistä

•  Voit hakea lainaa netistä, mikäli olet vähintään 18 vuotias, hyvät luottotiedot omaava Suomen kansalainen.

•  Voimme etsiä sopivaa lainaa netistä vain hakijoille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi lainanhakijalla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot. Kaikki pankit ja lainapalvelut tekevät oman arvion ja riskianalyysin siitä, kenelle he voivat lainaa myöntää. Kaiken kaikkiaan myönnettyyn lainapäätökseen vaikuttaa todella moni eri asia. Lue Ylen sivuilta artikkeli, jossa käsitellään asioita jotka vaikuttavat luottokelpoisuuteen.

•  VarmaLaina.fi palvelun kautta voit hakea lainaa 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka.

•  Kilpailutamme lainat puolestasi jopa 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä, eikä se maksa sinulle yhtään mitään.

•  Ei ole väliä etsitkö täysin uutta lainaa vai haluatko etsiä edullisemman lainan kalliin pikavipin tilalle, me autamme sopivan lainan löytämisessä.

•  Täytä vain yksi hakemus palveluumme, jonka jälkeen saat useita edullisia lainatarjouksia, joista voit täysin vapaasti valita sinulle sopivimman.

•  Otamme hakemuksia vastaan vuorokauden jokaisena hetkenä, joten voit täyttää hakemuksen juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

•  Tiesithän, että myös lainojen yhdistäminen onnistuu palvelumme kautta huolettomasti? Hae kauttamme hyvin kilpailutettua lainaa netistä ja pääset nopeasti eroon useista korkeakorkoisista pikkulainoista.

 

Lainaa netistä jopa 60.000 euroaLainaa netistä - VarmaLaina.fi

Etsitkö edullista lainaa netistä?

Onko oikean lainantarjoajan löytäminen netistä vaikeaa ja työlästä?

Haluatko kilpailuttaa lainasi jopa 30 Suomessa toimivalla pankilla ja muulla rahalaitoksella täysin ilmaiseksi?

Jos vastasit kyllä edes yhteen kysymykseen, suosittelemme että jatkat lukemista.

 

Palvelumme auttaa löytämään sopivimman lainan netistä

Kun lainantarjoajia tulee kokoajan lisää ja lisää markkinoille, voi oikean lainantarjoajan löytäminen olla kuluttajalle melko työlästä.

Siksi perustimme VarmaLaina.fi palvelun. Haluamme auttaa kuluttajia löytämään helposti ja nopeasti parhaat lainapalvelut, mahdollisimman vähällä työllä.

Autamme kaikkia kuluttajia, jotka etsivät sopivaa lainatuotetta netistä. Haluat sitten hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhan lainan uudelleen tai vaikka yhdistää useat lainat yhdeksi, onnistuu se palvelumme kautta helposti.

Voit hakea lainaa netistä aina 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Joten etsit lainaa sitten pieneen tai suureen tarpeeseen, löytyy meiltä varmasti siihen ratkaisu.

Teemme tämän kaiken täysin ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse maksaa palvelumme käytöstä mitään. Lainatarjousten pyytäminen on täysin riskitöntä, sillä se ei sido sinua ottamaan lainaa.

Lainatarjoukset saatuasi voit aivan rauhassa vertailla niitä keskenään ja mikäli löydät tilanteeseesi sopivan tarjouksen, voit hyväksyä sen ja hylätä muut tarjoukset. Voit tarvittaessa hylätä myös kaikki saamasi tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

 

Lainaa netistä erilaisiin tarpeisiin

On erilaisia tilanteita, jossa netistä haettu laina tulee tarpeeseen. Erilaisten asioiden rahoittaminen lainarahalla on täysin normaalia ja näitä tilanteita voi syntyä kenelle tahansa.

Voit hakea VarmaLaina.fi palvelun kautta lainaa netistä mihin tahansa tarpeeseen, eikä sinulta koskaan vaadita selityksiä siitä mihin olet lainaa hakemassa.

Voit siis huoletta hakea lainaa sen verran kuin haluat ja sen saatuasi, käyttää sen juuri kuten itse haluat.

Yleisiä käyttökohteita, johon haetaan lainaa netistä, ovat esimerkiksi seuraavat:

• Auton hankinta/korjaus
Auton hankintaan haetaan usein lainaa, varsinkin kun kyseessä on uudempi auto. Keskimäärin uuteen autoon haetaan lainaa 10000 euroa. Myös auton hajoaminen on tilanne, jossa voi tarvita lainarahaa. Tämä on yllättävä tilanne, johon tarvitsee rahoitusta nopeasti, sillä yleensä auto on monelle välttämätön esimerkiksi työssä kulkemiseen. Tähän voit hakea myös rahoitusta meidän kautta.

• Kodin remontit
Erilaisiin remontteihin saa uppoamaan halutessaan suuriakin summia, varsinkin jos kyseessä on muukin kuin pieni pintaremontti. Monelle suurimpia remontteja on keittiöremontti, johon yleisesti haetaan lainaa 5000 euroa tai yli. On mielessäsi sitten millainen remontti tahansa, löydät siihen varmasti hyvin kilpailutetun lainan netistä VarmaLaina.fi palvelun avulla.

• Lomamatkat
Monet haaveilevat koko perheen lomamatkasta ulkomaille. Tähän kuitenkin saa uppoamaan helposti suuremmankin summan, riippuen tietenkin lomakohteesta, loman pituudesta ja perheen suuruudesta. Voit hakea kauttamme helposti esimerkiksi lainaa 2000 euroa, jolla kustantaa jo mukavan ulkomaan loman suuremmallekin perheelle.

Nämä ovat 3 suosituinta kohdetta, johon haetaan usein lainaa netistä. Voit kuitenkin hakea lainaa mihin tahansa tarpeeseen haluatkin.

Autamme sopivan lainan löytämisessä, oli mielessäsi sitten pieni laina, suurempi kulutusluotto tai jatkuva joustoluotto.

 

Hae vakuudeton laina netistä

Kaikki VarmaLaina.fi palvelun kautta kilpailutetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin tarvitse takaajia.

Tämä nopeuttaa huomattavasti lainahakemusten käsittelyä, kun lainantarjoajien ei tarvitse arvioida vakuuksien tai takaajan sopivuutta lainallesi.

Vakuudettomat lainat ovat nostaneet jatkuvasti suosiota netissä ja kasvavan kilpailun myötä niiden hinnoittelu on tullut kokoajan alaspäin.

Kasvanut kilpailu hyödyttää kuluttajia, koska lainantarjoajat joutuvat kokoajan tarjoamaan edullisempaa lainaa kilpaillessaan asiakkaista.

Kuitenkin lainantarjoajien kasvava määrä aiheuttaa myös jonkin verran ongelmia. Kun lainapalveluita tulee jatkuvasti lisää, on kuluttajien vaikeampi etsiä niiden seasta juuri heille sopivinta ja edullisinta lainantarjoajaa.

Siksi suosittelemme hakemaan lainan palvelumme kautta, sillä meidän kautta tavoitat yhdellä hakemuksella kaikki tämän hetken suosituimmat ja luotettavimmat lainantarjoajat.

Älä turhaan kuluta aikaasi etsiessäsi jokaista lainapalvelua erikseen ja täyttämällä monia erilisiä hakemuksia, kun voit tehdä kaiken muutamassa minuutissa meidän kautta, täysin ilmaiseksi.

 

Hae lainaa silloin kun sinulle sopii

Toisin kuin perinteistä pankkilainaa hakiessa, sinun ei tarvitse varailla aikoja tai tehdä lainahakemuksia tietyn ajan sisällä.

Me otamme hakemuksia vastaan vuorokauden jokaisena hetkenä, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Hakemuksen voi tehdä helposti ja nopeasti millä tahansa laitteella, jossa on internetyhteys. 

Lainan hakeminen on nopeaa esimerkiksi lomareissulla, kun huomaakin ettei varattu lomakassa meinaakaan riittää tai kun vaikka auto hajoaa ja rahaa tarvitsisi nopeasti sen korjaamiseen. Tee hakemus ja saat lainapäätöksen välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat ensimmäiset lainahakemukset nopeasti nähtäville.  Vertaa ensin lainan kuluja ja muita ehtoja ja valitse paras laina, joka parhaiten sopii sen hetkiseen tilanteeseesi.

 

Lainaa haetaan yhä useammin netistä

Netistä haettavat lainat jatkavat edelleen kasvua kuluttajien keskuudessa. Myös pankit ovat aloittaneet tiettyjen lainojen myöntämisen netin välityksellä.

Nykyisin ihmiset viettävät suuria osia päivästä netissä joko tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Ei mikään ihmekään siis, että nykyään haetaan lainaa netistä jopa useammin, kuin perinteisesti pankeista. Nettilainojen yleistyminen on myös lisännyt kilpailua ja tuonut lainojen hintoja alaspäin, siihen pisteeseen, että nettilainat voivat jo kilpailla perinteistä pankkilainaa vastaan.

Pankista haettava vakuudellinen laina on hidas saada ja se monesti vaatii useamman käynnin joko yksin tai takaajan kanssa. Niihin voidaan myös vaatia molempia, eli vakuus sekä takaaja. Kun taas haet lainaa netistä, et tarvitse koskaan vakuuksia tai takaajia. Tästä syystä netistä haettava laina on mahdollista saada paljon nopeammin ja pienemmällä vaivalla. Netistä lainaa haettaessa säästyt turhalta, aikaa vievältä paperityötä, eikä sinun tarvitse kauan odotella alustavaa lainapäätöstä.

Hyväksyäksesi lainan voit käyttää lainan allekirjoittamiseen omia henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia.

Nopein tapa allekirjoittaa lainasopimus, on hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla.

 

Kuinka paljon netistä voi hakea lainaa?

Netistä ei välttämättä saa niin suurta lainaa kuin pankeista. Suurimmaksi osaksi tämä johtuu siitä, että netistä haettaviin lainoihin tarvita vakuuksia eikä takaajia, kuten pankkilainoihin tarvitaan. Suomen suurimmat pankit myöntävät tyypillisesti asuntolainat kuluttajille.

Voit kuitenkin hakea nopean lainan heti yllättävänkin suuriin tarkoituksiin. Pienemmät pikavipit liikkuvat ihan muutamien kymppien tai satojen eurojen kohdalla. Suuremmat lainat ovatkin sitten jo kymmenissä tuhansissa.

Esimerkiksi me esittelemme lainapalvelut, joista voi hakea enimmillään jopa 60.000 euron lainaa. Suurempia lainoja voidaan hakea esimerkiksi auton hankintaan tai vaikkapa suurempiin kodin remontteihin.

Myös lainojen yhdistäminen on yksi asia, johon suurempia kulutusluottoja monesti haetaan.

Yleisimmät käyttökohteet, johon lainaa haetaan netistä ovat:

  • Auton hankinta tai nykyisen auton korjaus

Auton hankintaan haetaan usein rahoitusta verkosta, kun perhekoko kasvaa tai halutaan hankkia parempi menopeli. Autoliikkeen kanssa onnistuu myös rahoitus, mutta usein hakijat haluavat itse etsiä ja kilpailuttaa autolainansa, eivätkä suoraan ottaa autoliikkeen tarjoamaan rahoitusta. Keskimäärin autolainaa haetaan 10 000 euroa. Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia.

  • Kodin pienet tai suuremmat remontit

Remonttiin saa uppoamaan rahaa nopeasti suuremmankin summan. Ennen remontin aloittamista kannattaa tehdä tarkempi budjetti, paljonko lainaa on järkevää ottaa? Remontin aloittamisen jälkeen kun tahtoo käymään niin, että haluaisi laittaa kaikki pinnat uusiksi. Lainalaskurimme avulla voit realistisesti laskea miten haettava lainasumma ja maksuaika vaikuttaa mm. lainan kuukausierään. Näin lainan ottaminen pysyy kontrollissa ja lainaa tulee haettua vain sen verran kuin mitä oma talous sallii.

  • Lomamatkaa varten

Arjen pyörittäminen ei aina anna mahdollisuutta lomakassan kartuttamiseen, mutta silti jokainen on välillä loman tarpeessa. Monet ovatkin tehneet siten, että ovat ottaneet ensin lomalainaa ja maksaneet lainaa loman jälkeen takaisin kerran kuukaudessa sopivan summan. Yleisin lomaa varten haetaan lainaa 2000 euroa, jolla saa mukavasti kustannettua perheelle viikon pituisen loman.

 

Voit hakea lainaa netistä myös yhteishakijan kanssa

Suurempia lainasummia on helpompi saada silloin, kun hakijoita on kaksi. Voit hakea lainaa netistä esimerkiksi avio-tai avopuolison kanssa. Muukin perheenjäsen sopii hyvin yhteishakijaksi.

Kun hakijoita on kaksi, paranee heidän maksukykynsä niin paljon, että lainapalveluiden on helpompi myöntää suurempia lainoja.

Jotkin lainapalvelut voivat myös antaa lainaa pienemmällä korolla, koska kun hakijoita on kaksi, pienenee heidän riskinsä lainanantajana.

Yhteishakijan tulee myös täyttää kriteerit, jotka lainapalvelu on asettanut hakijalle. Hänellä ei voi myöskään olla maksuhäiriömerkintöjä.

Alaikäinen henkilö ei sovellu yhteyshakijaksi.

Lainan hakeminen netistä yhteishakijan kanssa tapahtuu samoin kuin yksinkin hakiessa. Ainoa ero on, että myös yhteishakijan tiedot tulee lisätä lainahakemukseen.

Kun olette saaneet lainan, olette molemmat siitä yhtälailla vastuussa.

 

Vertaa lainoja ennen lainasopimuksen allekirjoitusta

Kun lainojen hakeminen on siirtynyt pitkälti nettiin on lainojen vertailu ja lainojen kilpailuttaminen tullut paljon helpommaksi.

Netissä toimii monia lainavertailu-palveluita, jotka voivat kilpailuttaa lainat hakijan puolesta.

Palvelumme onkin yksi Suomen suosituimmista lainavertailupalveluista, jonka kautta voi hakea lainaa netistä aina 60.000 euroon asti.

Palvelumme on kotimainen ja 100 % maksuton palvelu, jota käyttämällä säästät jopa tuhansia euroja lainojen kuluissa ja koroissa.

 

Tarvitsenko vakuuksia lainalle?

Et tarvitse.

Esittelemme sivuillamme vain sellaisia lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia. He eivät myöskään vaadi henkilötakausta lainoilleen.

Huomioitavaa on kuitenkin se, ettei tämä tarkoita ettei hakijalla tarvitsisi olla säännöllisiä tuloja.

Varsinkin isommissa lainasummissa lainapalvelut vaativat hakijalta kopion palkkakuitista, jotta voidaan varmistua hakijan takaisinmaksukyvystä.

 

Mihin tarkoitukseen voin hakea lainaa netistä?

Voit hakea lainaa ihan minkälaiseen käyttöön tahansa. Netistä haettavien lainojen etuna on se, ettei sinun tarvitse selitellä kenellekään, mihin olet lainasi käyttämässä.

Lainaa haetaan netistä monipuolisesti erilaisiin tarkoituksiin. Niitä voivat olla auton äkillinen hajoaminen, yllättävien laskujen maksaminen, lomamatkan järjestäminen ym.

Suurempia lainoja taas haetaan uuden auton hankintaan, kodin remontteihin, hääjuhlien järjestämiseen jne.

Kun saat hakemasi lainan tilillesi, on sinulla täysi oikeus käyttää se juuri niin kuin itse haluat.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi