Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa pienellä korolla

Netin kautta voi hakea lainaa monesta eri pankista tai rahoitusyhtiöstä.

Mikä näistä palveluista on sitten halvin ja mistä voi saada lainaa pienellä korolla?

Tämä selviää vain kilpailuttamalla mahdollisimman monta pankkia ja muuta luotonmyöntäjää.

Nyt voit hoitaa yli 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön kilpailuttamisen yhdellä ainoalla hakemuksella.

Jätä oma hakemuksesi jo tänään ja katso millä korolla pankit ovat valmiit myöntämään lainaa juuri sinun tarpeeseesi.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Kilpailuta lainasi ja hae lainaa pienellä korolla

• Kilpailutamme kaikki lainat 100 ja 60.000 euron väliltä.

 

• Palvelumme on suunnattu kaikille täysi-ikäisille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

 

• Palvelumme on maksuton, riskitön, nopea ja täysin kotimainen.

 

• Voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat lainat uudelleen tai tehdä lainojen yhdistämisen helposti kauttamme.

 

• Saat useita tarjouksia yhdellä hakemuksella, joka parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa pienellä korolla.

 

• Pienikorkoisten lainojen löytämiseen paras vaihtoehto on lainan kilpailuttaminen ja huolellinen vertailu.

 

• Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vertaile saamiasi tarjouksia ja mikäli löydät lainan sopivan pienellä korolla, voit hyväksyä sen.

 

Lainaa pienellä korolla

Näin saat lainaa pienellä korollaLainaa pienellä korolla - VarmaLaina.fi

Kun haluat löytää edullisen lainan, ei siihen löydy yhtä tiettyä lainantarjoajaa, josta jokaiselle löytyy halvin laina.

Lainatarjoukseen vaikuttaa myös monet muut asiat kuin se, mistä sitä haetaan. Siihen vaikuttaa suuresti myös hakijoiden määrä ja heidän taloudellinen tilanne.

Mitä parempi taloudellinen tilanne hakijalla on, sitä varmemmin hän pystyy hoitamaan lainan takaisinmaksun ajallaan. Tällöin lainantarjoajan riski lainan myöntämisessä pienenee ja he voivat myöntää lainaa pienellä korolla.

Selkein tapa löytää parhaat lainat on niiden kilpailuttaminen. VarmaLaina.fi auttaa kuluttajia säästämään aikaa ja vaivaa.

Täytä lainahakemus meidän palvelussa, niin tavoitat yhdellä hakemuksella noin 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa.

Saatuihin lainatarjouksiin hakija voi tutustua rauhassa kotona noin viikon verran ja päättää haluaako hyväksyä jonkun tulleista tarjouksista vai hylätä kaikki.

Jokainen lainan kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tietää, että hakijan lainahakemuksesta kilpailee myös moni muu. Tästä syystä jokainen mahdollinen lainantarjoaja pyrkii tekemään hakijalle mahdollisimman houkuttelevan ja edullisen lainatarjouksen. Usein kilpailuttamisen kautta on löytynyt juuri se edullisin laina.

   

Pienennä lainan korkoa yhteishakijan avulla

Kun lainaa hakee kaksi henkilöä, paranee heidän maksukykynsä huomattavasti. Tällöin heidän on mahdollista saada pienempi korko lainalle, koska he pystyvät varmemmin maksamaan sen ajallaan takaisin.

Tässä toki tulee ottaa huomioon, että saadakseen pienempi korko, tulee molemmilla hakijoilla olla säännölliset tulot, ei liikaa muita lainoja ja tuloihin verrattuna kohtuulliset menot.

Yhteishakijan kanssa on myös mahdollista saada suurempaa lainaa helpommin kuin yksin hakiessa. Jotkin lainapalvelut voivat myös vaatia, että kun haetaan lainaa 10000 euroa tai enemmän, tulee hakijoita olla kaksi.

Yhteishakijalla ei tarkoiteta lainan takaajaa. Yhteishakija olla on toisen hakijan kanssa yhtälailla vastuussa lainan takaisinmaksusta ja muista siihen liittyvien asioiden hoitamisesta. 

On suositeltavaa hakea lainaa esimerkiksi perheenjäsenen tai muun luotettavan läheisen kanssa, joka luotettavasti hoitaa oman osuuden lainasta. Siinä tapauksessa, ettei toisella ole varaa maksaa osuuttaan lainastaan, on toisen pystyttyvä hoitamaan lainan kuukausierän maksaminen.

 

Pienempi korko lainojen yhdistämisellä

Onko sinulle kertynyt useita pieniä korkeakorkoisia lainoja?

Silloin suosittelemme lainojen yhdistämistä, jonka jälkeen sinun ei enää tarvitse maksaa monia päällekkäisiä korkoja ja kuluja.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda huomattavia säästöjä silloin, kun joutuu lyhentämään montaa erilaista lainaa yhtäaikaa. Jokaisesta lainasta joutuu maksamaan erikseen lainanhoitokulut, jotka voivat kuukaudessa haukata suuren osan kuukausierästä. 

Kilpailuta itsellesi yksi laina pienellä korolla, jolla maksat kaikki pienemmät lainat pois. Näin sinulle jää vain yksi laina hoidettavaksi, etkä maksa kuin yhden lainan korkoja ja kuluja.

Lainojen yhdistäminen pienentää korkoa, mutta myös helpottaa talouden hallintaa, kun enää ei tarvitse muistaa monien laskujen summia ja eräpäiviä.

Voit hakea VarmaLaina.fi palvelusta yhdistelylainaa aina 60.000 euroon saakka. Kilpailutamme sen puolestasi jopa 30 lainapalvelulla. Saat useita tarjouksia, joista voit vapaasti valita edullisimman.

Palvelumme käyttö on sinulle täysin ilmaista ja säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse tehdä hakemuksia erikseen jokaiseen lainapalveluun.

 

Lainatarjouksesta näet todelliset kulut

Lainapalveluita verratessa monesti törmää lainantarjoajan verkkosivuilla olevaan laskuriin, jossa voi katsoa kuukausierien suuruuksia eri lainasummille ja maksuajoille. Kannattaa kuitenkin huomioida, että nämä ovat usein vain esimerkkejä ja voivat muuttua hakijakohtaisesti. 

Tästä syystä ainut asia mikä on vertailukelpoinen, on saamasi lainatarjous. Lainatarjouksesta näet lainan todellisen vuosikoron, johon sisältyy lainan koron lisäksi myös muut kulut, kuten avausmaksu, laskutuslisät, nostopalkkio ja muut mahdolliset kulut joita koron lisäksi tulee.

Joten, kun haluat lainaa pienellä korolla, on siihen ainut tapa pyytää mahdollisimman monta lainatarjousta.

Niiden pyytäminen on aina maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit vapaasti valita edullisimman tarjouksen ja hylätä muut. Voit myös hylätä kaikki saamasi tarjoukset, jos sopivan pientä korkoa ei löydy.

Saamastasi tarjouksesta kannattaa myös aina tarkistaa lainan kuukausierä ja muut lainaehdot. Vaikka saisit lainan pienellä korolla, ei siitä juurikaan ole hyötyä jos et pysty maksamaan lainan kuukausierää ongelmitta takaisin.

Varmista siis, että lainasumma on varmasti se, mitä olit hakenutkin ja että kuukausierä on maksukyvyllesi sopiva. Rahaa tulisi aina jäädä hieman säästöönkin kuukausittaisten menojen jälkeen.

Mikäli rahaa ei jää säästöön, vaan kaikki menee lainan kuukausierään, voi yllättävät ja äkilliset laskut aiheuttaa nopeasti ongelmia omaan talouteen.

Halvin laina

Lainalaskuri

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi