Lainaa pienellä korolla

Pienikorkoinen laina kilpailuttamisen avulla - Lainan korko alkaen noin 4 %

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainaa pienellä korolla alkaen noin 4 %

Jokainen joka etsii lainaa haluaa saada sen mahdollisimman pienellä korolla. Pienikorkoisen lainan löytäminen voi kuitenkin olla kuluttajalle haastavaa, koska mistä voit tietää, onko saatu lainatarjous paras mahdollinen, jos muuta vertailukohtaa ei ole. Tästä syystä lainan kilpailuttaminen on oleellista, jos haluaa oikeasti löytää lainan pienellä korolla.

Kun kilpailutat lainasi VarmaLaina – lainavertailupalvelun kautta saat yhdellä kertaa useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Täytä nopea ja maksuton lainahakemus, niin pääset heti vertailemaan eri lainatarjouksia, joissa lainan korko on valmiiksi kilpailutettu. Kilpailuttamalla lainan ilmaisen palvelun kautta pääset tarkastelemaan, mistä sinä voisit saada lainan pienimmällä korolla. 

Lainaa pienellä korolla lainavertailupalvelumme kautta:

  • alkaen 4 prosentin korolla
  • ilman takaajia tai vakuuksia
  • jopa 60 000 euroon saakka

Jätä oma lainahakemuksesi jo tänään ja katso millä korolla pankit ovat valmiit myöntämään lainaa juuri sinun tarpeeseesi.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Kilpailuta lainasi Varmalainassa – Vertaa lainat ja valitse pienikorkoisin laina

Kilpailutamme lainasummat 1000 – 60.000 euron väliltä. Palvelumme on suunnattu kaikille täysi-ikäisille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Palvelumme käyttö on kaikkien pankkien asiakkaille maksutonta, riskitöntä ja nopeaa. Olemme aidosti kotimainen lainavertailupalvelu, jonka kautta asiakas voi hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat pikavipit uudelleen tai tehdä lainojen yhdistämisen helposti. 

Palvelumme kautta välitetty yksi lainahakemus tavoittaa hetkessä yli 25 pankkia ja rahalaitosta, joka parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa pienellä korolla. Pienikorkoisten lainojen löytämiseen paras vaihtoehto onkin juuri lainan kilpailuttaminen ja huolellinen lainavertailu.

Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vertaile saamiasi tarjouksia ja mikäli löydät sopivan lainan pienellä korolla, voit hyväksyä sen. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana. Voi siis saada pienikorkoisen lainan heti tilille ilman odottelua tai monen hakemuksen täyttämistä.

 

Näin saat lainaa pienellä korolla

Ei ole olemassa yhtä ja ainoaa pankkia tai muuta rahalaitosta, josta jokainen saisi automaattisesti halvan lainan pienellä korolla. Lainatarjouksiin vaikuttaa myös monet muut asiat kuten se, millainen on lainanhakijan maksukyky, mahdolliset lainan vakuudet sekä haettava lainasumma. Mitä parempi taloudellinen tilanne hakijalla on, sitä varmemmin hän pystyy hoitamaan lainan takaisinmaksun ajallaan. Tällöin lainantarjoajan riski lainan myöntämisessä pienenee ja he voivat myöntää lainaa pienellä korolla ja paremmilla lainaehdoilla. Lisäksi jos hakijalla on mahdollisuus ottaa laina yhdessä toisen lainanhakijan kanssa, paranevat lainansaantimahdollisuudet. 

Selkein tapa löytää parhaat lainat on niiden kilpailuttaminen. VarmaLaina.fi auttaa kuluttajia säästämään aikaa ja vaivaa kilpailuttamalla lainan hakijan puolesta useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä. Näin saat parhaiten selville sen, miltä lainantarjoajalta saat lainaa pienimmällä korolla.

Täytä lainahakemus palvelussamme, niin tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta lainantarjoajaa. Saatuihin lainatarjouksiin voit tutustua rauhassa kotona noin viikon verran ja päättää haluatko hyväksyä jonkun tulleista tarjouksista vai hylätä kaikki. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei siis sido sinua mihinkään. Tästä syystä ei ole mitään riskiä pyytää maksuttomia lainatarjouksia vertailtavakseen- päinvastoin. Ellet kilpailuta lainaa, otat suuremman riskin, kun et tiedä maksatko lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen vuosia lainastasi korkeaa korkoa. 

Jokainen lainan kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tietää, että hakijan lainahakemuksesta kilpailee myös moni muu. Tästä syystä jokainen mahdollinen lainantarjoaja pyrkii tekemään hakijalle mahdollisimman houkuttelevan ja edullisen lainatarjouksen. Ellei kilpailuttamista tee, on hyvin vaikea arvuutella maksaako lainasta liikaa? 

Pienikorkoinen laina löytyy kilpailuttamalla ja vertailemalla.

Vertaa lainatarjouksissa:

  • lainan todellista vuosikorkoa
  • lainaehtoja
  • maksuaikaa ja lainasummaa

Lainaa 18- vuotiaalle, jolla on säännölliset tulot

Lainaa voidaan myöntää täysi-ikäiselle henkilölle, jolla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Samanlaiset vaatimukset pätee haetaanko lainaa sitten perinteisestä pankista tai verkosta nettihakemuksella. Hakijan luottotiedot sekä riittävät ja säännölliset tulot toimivat eräänlaisena vakuutena lainantarjoajalle, jolloin lainanhakija ei tarvitse lainaa varten erillistä takausta tai vakuuksia. Lainaa voi kuitenkin halutessaan hakea yhdessä toisen henkilön kanssa, varsinkin tilanteessa, jossa et ole täysin varma täytätkö kaikki lainanhakuehdot tai ovatko omat tulosi riittävät.

Jos olet esimerkiksi hakemassa suurempaa lainaa auton ostoon, remontoimiseen tai muuhun hankintaan, voi olla järkevää hakea lainaa avo-tai aviopuolison kanssa. Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa, pienenee lainantarjoajan luottotappioriski, jolloin hakijoiden on paremmat mahdollisuudet saada pienikorkoisempi laina pidemmällä maksuajalla.

Osalle hakijoista on myös tärkeä saada lainaa pienellä kuukausierällä, mikä ei suuremman lainan kohdalla onnistu muuta kuin pidentämällä lainan takaisinmaksuaikaa. Jos lainaa hakee yksin, voi lainalle olla vaikea saada kovin pitkää laina-aikaa, mutta jos lainaa hakee yhdessä toisen henkilön kanssa, voi pidemmän laina-ajan neuvottelu olla huomattavasti helpompaa.

 

Pienennä lainan korkoa yhteishakijan avulla

Kun lainaa hakee kaksi henkilöä, paranee heidän maksukykynsä huomattavasti. Tällöin heidän on mahdollista saada pienempi korko lainalle, koska luotottajat arvioivat kahden yhteisvastuullisen lainanhakijan riskiluokituksen alemmas. 

Tässä toki tulee ottaa huomioon, että saadakseen lainalle pienempi korko, tulee molemmilla hakijoilla olla säännölliset tulot, ei liikaa muita lainoja sekä tuloihin verrattuna kohtuulliset menot. Yhteishakijan kanssa on myös mahdollista saada suurempaa lainaa helpommin kuin yksin hakiessa. Jotkin lainapalvelut voivat myös vaatia, että jos haettu lainasumma ylittää 10000 euroa, tulee hakijoita olla kaksi.

Yhteishakijalla ei tarkoiteta lainan takaajaa. Yhteishakija on toisen päähakijan kanssa yhtälailla vastuussa lainan takaisinmaksusta ja muista lainaan liittyvistä asioiden hoitamisesta. On suositeltavaa hakea lainaa esimerkiksi perheenjäsenen tai läheisen kanssa, joka luotettavasti hoitaa oman osuuden lainasta. Siinä tapauksessa, ettei toisella ole varaa maksaa osuuttaan lainastaan, on toisen pystyttävä hoitamaan lainan kuukausierän maksaminen.

 

Pienempi korko yhdistelylainaan

Onko sinulle kertynyt useita pieniä korkeakorkoisia lainoja? Silloin suosittelemme lainojen yhdistämistä, jonka jälkeen sinun ei enää tarvitse maksaa monia päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Lainojen yhdistely voi tuoda huomattavia säästöjä silloin, kun joutuu lyhentämään montaa erillistä lainaa yhtä aikaa. Jokaisesta lainasta tulee maksaa erikseen lainanhoitokulut, jotka voivat kuukautta kohden olla huomattavan suuret. 

Kilpailuta itsellesi yhdistelylaina pienellä korolla, jolla voit maksaa kaikki pienemmät lainat kokonaan pois. Näin sinulle jää vain yksi laina hoidettavaksi, josta maksat korkoja ja kuluja. Lainojen yhdistäminen näin ollen pienentää korkoa, mutta myös helpottaa talouden hallintaa, kun enää ei tarvitse muistaa monien laskujen summia ja eräpäiviä.

Voit hakea VarmaLaina.fi palvelusta yhdistelylainaa aina 60.000 euroon saakka. Kilpailutamme lainan puolestasi yli 25 pankilla ja rahalaitoksella. Saat useita tarjouksia, joista voit vapaasti valita edullisimman. Palvelumme käyttö on sinulle täysin ilmaista ja säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse tehdä hakemuksia erikseen jokaiseen lainapalveluun.

Lainaa pienellä korolla

Lainatarjouksesta näet todellisen vuosikoron

Lainapalveluita verratessa törmää usein lainantarjoajan verkkosivuilla olevaan esimerkkilaskelmiin, josta kuluttaja näkee lainan koron ja kulut. Kannattaa kuitenkin huomioida, että nämä ovat usein vain esimerkkejä ja lainan korko muuttuu hakijakohtaisesti. Tästä syystä ainoa asia mikä on vertailukelpoinen, on saamasi lainatarjoukset.

Lainatarjouksesta näet lainan todellisen vuosikoron, johon sisältyy lainan koron lisäksi myös muut kulut, kuten avausmaksu, laskutuslisät, nostopalkkio ja muut mahdolliset kulut joita koron lisäksi tulee. Joten, jos haluat vertailla lainatarjouksia todellisen vuosikoron mukaan, tulee sinun pyytää palvelumme kautta lainatarjoukset. Niiden pyytäminen on aina maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit vapaasti valita edullisimman tarjouksen ja hylätä muut. Voit myös hylätä kaikki saamasi tarjoukset, jos sopivan pientä lainan korkoa ei löydy.

Lainatarjouksista kannattaa myös aina tarkistaa lainan kuukausierä ja muut lainaehdot. Vaikka saisit lainan pienellä korolla, ei siitä juurikaan ole hyötyä jos et pysty maksamaan lainan kuukausierää ongelmitta takaisin. Varmista siis, että lainasumma on varmasti se, mitä olit hakenutkin ja että kuukausierä on maksukyvyllesi sopiva. Rahaa tulisi aina jäädä hieman säästöönkin kuukausittaisten menojen jälkeen. Mikäli rahaa ei jää säästöön, vaan kaikki menee lainan kuukausierään, voi yllättävät ja äkilliset laskut aiheuttaa nopeasti ongelmia omaan talouteen.

Varmalaina- palvelusta löytyy myös helppo lainalaskuri, jonka avulla voit laskea, miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään ja lainan kokonaiskustannuksiin. Muutamalla ehtoja (summaa ja maksuaikaa) näet miten muutokset vaikuttavat laskelmiin. Tällä tavoin yleensä löytyy sopiva lainasumma, jonka takaisinmaksamisen kanssa ei tule ongelmia.

Hae lainaa ja vertaa lainatarjouksia, niin löydät pienikorkoisen lainan omaan käyttöösi. 

 

Usein kysyttyä aiheesta lainaa pienellä korolla:

Mistä tunnistaa edullisen lainan?

Edullisessa lainassa on alhainen korko, pienet lainanhoitokustannukset sekä kohtuullinen laina-aika. Lainojen vertailussa hyvänä mittarina voi pitää lainan todellista vuosikorkoa. Vuosikorko pitää sisällään lainaan kohdistuvat kulut ja korkomaksut yhteensä. Mitä pienempi on lainan todellinen vuosikorko, sen edullisemmasta lainasta on kyse.

Mistä saan lainaa pienellä korolla?

Tähän ei kukaan voi antaa yhtä oikeaa vastausta. Lainan korkoon vaikuttaa hakijan hakema laina, maksuaika sekä hakijan maksukyky. Kilpailuttamalla lainan usean eri lainantarjoajan välillä pystyy hyvin tarkastelemaan mikä lainantarjoaja tarjoaa sinulle lainaa pienimmällä korolla.

Miksi käyttäisin VarmaLaina palvelua lainan etsimiseen?

VarmaLaina.fi kilpailuttaa jättämäsi lainahakemuksen yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Tämä kilpailuasetelma pistää lainantarjoajat kilpailemaan sinusta ja näin ollen sinulla on hyvät mahdollisuudet saada lainaa pienellä korolla.

Kuka voi hakea lainaa pienellä korolla?

Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalle tulee lisäksi olla säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo