Lainaa pienellä korolla

Hae lainaa alkaen vain 4,19 % korolla

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa pienellä korolla

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa pienellä korolla

Netin kautta voi hakea lainaa monesta eri pankista tai rahalaitoksesta.

Mikä näistä palveluista on sitten halvin ja mistä voi saada lainaa pienellä korolla?

Tämä selviää vain kilpailuttamalla mahdollisimman monta pankkia ja muuta rahalaitosta.

Nyt voit hoitaa yli 30 pankin ja muun rahalaitoksen kilpailuttamisen yhdellä ainoalla hakemuksella.

Jätä oma hakemuksesi jo tänään ja katso millä korolla pankit ovat valmiit myöntämään lainaa juuri sinun tarpeeseesi.

 

Kilpailuta lainasi ja hae lainaa pienellä korolla

• Kilpailutamme lainat 100 ja 60.000 euron väliltä.

• Palvelumme on suunnattu kaikille täysi-ikäisille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

• Palvelumme on maksuton, riskitön, nopea ja täysin kotimainen.

• Voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhat pikavipit uudelleen tai tehdä lainojen yhdistämisen helposti kauttamme.

• Saat useita tarjouksia yhdellä hakemuksella, joka parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa pienellä korolla.

• Pienikorkoisten lainojen löytämiseen paras vaihtoehto on lainan kilpailuttaminen ja huolellinen vertailu.

• Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Vertaile saamiasi tarjouksia ja mikäli löydät lainan sopivan pienellä korolla, voit hyväksyä sen.

Lainaa pienellä korolla

Näin saat lainaa pienellä korolla

Ei ole olemassa yhtä ja ainoaa pankkia tai muuta rahalaitosta, josta jokainen saisi automaattisesti halvan lainan.

Lainatarjouksiin vaikuttaa myös monet muut asiat kuin se, mistä sitä haetaan. Siihen vaikuttaa suuresti myös hakijoiden määrä ja heidän taloudellinen tilanne.

Mitä parempi taloudellinen tilanne hakijalla on, sitä varmemmin hän pystyy hoitamaan lainan takaisinmaksun ajallaan. Tällöin lainantarjoajan riski lainan myöntämisessä pienenee ja he voivat myöntää lainaa pienellä korolla.

Selkein tapa löytää parhaat lainat on niiden kilpailuttaminen. VarmaLaina.fi auttaa kuluttajia säästämään aikaa ja vaivaa. Kilpailuttamalla lainan useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä saat parhaiten selville sen, miltä lainantarjoajalta saat lainaa pienimmällä korolla.

Täytä lainahakemus palvelussamme, niin tavoitat yhdellä hakemuksella noin 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa.

Saatuihin lainatarjouksiin hakija voi tutustua rauhassa kotona noin viikon verran ja päättää haluaako hyväksyä jonkun tulleista tarjouksista vai hylätä kaikki.

Jokainen lainan kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tietää, että hakijan lainahakemuksesta kilpailee myös moni muu. Tästä syystä jokainen mahdollinen lainantarjoaja pyrkii tekemään hakijalle mahdollisimman houkuttelevan ja edullisen lainatarjouksen. Ellei kilpailuttamista tee, on hyvin vaikea arvuutella maksaako lainasta liikaa? Usein kilpailuttamisen kautta on löytynyt juuri se edullisin laina.

  Lainalaskurin avulla hahmotat lainan kulut paremmin

Pienennä lainan korkoa yhteishakijan avulla

Kun lainaa hakee kaksi henkilöä, paranee heidän maksukykynsä huomattavasti. Tällöin heidän on mahdollista saada pienempi korko lainalle, koska he pystyvät varmemmin maksamaan sen ajallaan takaisin.

Tässä toki tulee ottaa huomioon, että saadakseen pienempi korko, tulee molemmilla hakijoilla olla säännölliset tulot, ei liikaa muita lainoja ja tuloihin verrattuna kohtuulliset menot.

Yhteishakijan kanssa on myös mahdollista saada suurempaa lainaa helpommin kuin yksin hakiessa. Jotkin lainapalvelut voivat myös vaatia, että jos haettu lainasumma ylittää 10000 euroa, tulee hakijoita olla kaksi.

Yhteishakijalla ei tarkoiteta lainan takaajaa. Yhteishakija olla on toisen hakijan kanssa yhtälailla vastuussa lainan takaisinmaksusta ja muista siihen liittyvien asioiden hoitamisesta. 

On suositeltavaa hakea lainaa esimerkiksi perheenjäsenen tai muun luotettavan läheisen kanssa, joka luotettavasti hoitaa oman osuuden lainasta. Siinä tapauksessa, ettei toisella ole varaa maksaa osuuttaan lainastaan, on toisen pystyttävä hoitamaan lainan kuukausierän maksaminen.

 

Pienempi korko lainojen yhdistämisellä

Onko sinulle kertynyt useita pieniä korkeakorkoisia lainoja?

Silloin suosittelemme lainojen yhdistämistä, jonka jälkeen sinun ei enää tarvitse maksaa monia päällekkäisiä korkoja ja kuluja.

Lainojen yhdistely voi tuoda huomattavia säästöjä silloin, kun joutuu lyhentämään montaa erilaista lainaa yhtä aikaa. Jokaisesta lainasta joutuu maksamaan erikseen lainanhoitokulut, jotka voivat kuukaudessa haukata suuren osan kuukausierästä. 

Kilpailuta itsellesi yksi laina pienellä korolla, jolla maksat kaikki pienemmät lainat pois. Näin sinulle jää vain yksi laina hoidettavaksi, etkä maksa kuin yhden lainan korkoja ja kuluja.

Lainojen yhdistäminen pienentää korkoa, mutta myös helpottaa talouden hallintaa, kun enää ei tarvitse muistaa monien laskujen summia ja eräpäiviä.

Voit hakea VarmaLaina.fi palvelusta yhdistelylainaa aina 60.000 euroon saakka. Kilpailutamme sen puolestasi jopa 30 lainapalvelulla. Saat useita tarjouksia, joista voit vapaasti valita edullisimman.

Palvelumme käyttö on sinulle täysin ilmaista ja säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse tehdä hakemuksia erikseen jokaiseen lainapalveluun.

Hae halvin laina Varmalainalta

Lainatarjouksesta näet todelliset kulut

Lainapalveluita verratessa monesti törmää lainantarjoajan verkkosivuilla olevaan laskuriin, jossa voi katsoa kuukausierien suuruuksia eri lainasummille ja maksuajoille. Kannattaa kuitenkin huomioida, että nämä ovat usein vain esimerkkejä ja voivat muuttua hakijakohtaisesti. 

Tästä syystä ainut asia mikä on vertailukelpoinen, on saamasi lainatarjous. Lainatarjouksesta näet lainan todellisen vuosikoron, johon sisältyy lainan koron lisäksi myös muut kulut, kuten avausmaksu, laskutuslisät, nostopalkkio ja muut mahdolliset kulut joita koron lisäksi tulee.

Joten, kun haluat lainaa pienellä korolla, on siihen ainut tapa pyytää mahdollisimman monta lainatarjousta.

Niiden pyytäminen on aina maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit vapaasti valita edullisimman tarjouksen ja hylätä muut. Voit myös hylätä kaikki saamasi tarjoukset, jos sopivan pientä korkoa ei löydy.

Saamastasi tarjouksesta kannattaa myös aina tarkistaa lainan kuukausierä ja muut lainaehdot. Vaikka saisit lainan pienellä korolla, ei siitä juurikaan ole hyötyä jos et pysty maksamaan lainan kuukausierää ongelmitta takaisin.

Varmista siis, että lainasumma on varmasti se, mitä olit hakenutkin ja että kuukausierä on maksukyvyllesi sopiva. Rahaa tulisi aina jäädä hieman säästöönkin kuukausittaisten menojen jälkeen.

Mikäli rahaa ei jää säästöön, vaan kaikki menee lainan kuukausierään, voi yllättävät ja äkilliset laskut aiheuttaa nopeasti ongelmia omaan talouteen.

 

Usein kysyttyä aiheesta lainaa pienellä korolla:

Mistä tunnistaa edullisen lainan?

Edullisessa lainassa on alhainen korko, pienet lainanhoitokustannukset sekä kohtuullinen laina-aika. Lainojen vertailussa hyvänä mittarina voi pitää lainan todellista vuosikorkoa. Vuosikorko pitää sisällään lainaan kohdistuvat kulut ja korkomaksut yhteensä. Mitä pienempi on lainan todellinen vuosikorko, sen edullisemmasta lainasta on kyse.

Mistä saan lainaa pienellä korolla?

Tähän ei kukaan voi antaa yhtä oikeaa vastausta. Lainan korkoon vaikuttaa hakijan hakema laina, maksuaika sekä hakijan maksukyky. Kilpailuttamalla lainan usean eri lainantarjoajan välillä pystyy hyvin tarkastelemaan mikä lainantarjoaja tarjoaa sinulle lainaa pienimmällä korolla.

Miksi käyttäisin VarmaLaina palvelua lainan etsimiseen?

VarmaLaina.fi kilpailuttaa jättämäsi lainahakemuksen yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Tämä kilpailuasetelma pistää lainantarjoajat kilpailemaan sinusta ja näin ollen sinulla on hyvät mahdollisuudet saada lainaa pienellä korolla.

Kuka voi hakea lainaa pienellä korolla?

Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalle tulee lisäksi olla säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi