Lainavertailu 100 – 60.000 euroa

Me vertailemme lainat puolestasi

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä


Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lainavertailulla voit säästää suuriakin summia

•  Tee lainavertailu huolellisesti ennen lainan hakemista, voit säästää selvää rahaa, etkä maksa lainastasi liikoja. Lainapalveluita löytyy netistä kokoajan enemmän ja siksi onkin välillä vaikeaa löytää sen halvin laina. Siksi me Varmalainalla haluammekin auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset, juuri haluamallesi summalle.

•  Aloita lainan hakeminen täyttämällä hakemus sivuillamme. Valitse haluamasi lainasumma ja maksuaika, jolloin me etsimme valitsemallesi summalle parhaat lainantarjoajat. Saat sitten lainatarjoukset näiltä palveluilta suoraan, tämän jälkeen vertaa lainoja ja valitse niistä sinulle sopivin.

•  Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä tärkeämpää lainavertailu on. Koska mitä suurempi lainasumma, sitä enemmän pienetkin muutokset korossa vaikuttavat sen kokonaiskustannuksiin. 

•  Lainavertailulla voit suurissa lainasummissa säästää satoja, ellei jopa tuhansia euroja, kun verrataan halvinta lainapalvelua kalleimpiin.

•  Sama lainapalvelu ei välttämättä ole joka lainasummalle se edullisin. Voi olla, että tietty lainapalvelu on yhdelle lainasummalle edullisin, mutta eri lainasummalle voikin olla toinen edullisin lainapalvelu. Siksi onkin tärkeää aina kilpailuttaa jokainen haluamansa lainasumma erikseen. 

•  Voit saada lainaa pienemmällä korolla, jos haet lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on henkilö, joka on kanssasi tasapuolisesti vastuussa hakemastanne lainasta. Koska toinen hakija on yhtälailla vastuussa lainasta kanssasi, kannattaa hakijan olla tuttu ja läheinen, esim. oma puolisosi.

•  Jos et itse halua kuluttaa aikaasi etsimällä lainapalveluita, tekemällä heille yksitellen hakemuksia ja sitten vertailemalla niiden lainatarjouksia, kannattaa tuo homma jättää meidän huoleksi. Me vertailemme lainat puolestasi täysin maksuttomasti. Toimimme yhteistyössä jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kautta, joten pystymme etsimään sinulle aina edullisimmat lainatarjoukset. Saat useampia lainatarjouksia, jotka mielestämme ovat parhaat, ja näistä pystyt vapaasti valitsemaan haluamasi lainan. 

•  Voit vertailla lainoja myös Suomen suosituimmassa lainavertailupalvelussa: VertaaLainaa.fi

Lainavertailu on erittäin järkevää

Oletko samaa mieltä kanssamme siitä, että lainojen vertailu on järkevää?

Oletko kokeillut vertailla netin lainapalveluita?

Tiesitkö että me voimme tehdä sen puolestasi, täysin ilman mitään maksua?

 

Anna meidän auttaa sinua lainojen vertailussa

Me olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Suomen johtavien lainapalveluiden kanssa jo useiden vuosien ajan.

Tämän seurauksena meillä on vahvat ja hyvät suhteet yli 30 pankkiin ja muuhun rahoitusyhtiöön.

Voimme auttaa sinua lainavertailussa ja olla tukenasi lainapäätöksen teossa.

Kun sinä tarvitset lainatarjouksia joita voisit vertailla, me pystymme toimittamaan niitä sinulla todella nopeasti.

Voit siis pyytää meitä toimittamaan sinulle jopa 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön lainatarjoukset, täysin ilman mitään maksua.

Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja tehdä omat itsenäiset päätökset jonkin lainatarjouksen hyväksymisestä.

Hae lainaa tästä!

Lainavertailu alkaa oikeiden lainapalveluiden valinnalla

Netissä toimii nykyään noin 100 erilaista palvelua, joista voi hakea lainaa ilman vakuuksia.

Lainaa voikin siis hakea todella monesta paikasta ja todella moneen tarpeeseen.

Tiedätkö sinä mikä lainapalvelu, tai lainatuote on oikea valinta juuri sinun lainan tarpeeseen?

Tiedämme että oikean lainapalvelun etsiminen ja löytäminen voi olla erittäin haastavaa ja aikaa vievää puuhaa.

Tämän vuoksi tarjoudummekin tekemään tämän etsimistyön sinun puolestasi.

Pitkän historiamme aikana olemme oppineet tuntemaan eri toimijat Suomen lainamarkkinoilla.

Vuosien kokemukseemme nojaten voimmekin ylpeänä sanoa, että meillä on yhteistyösopimukset Suomen johtavien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa.

Sinä saat sinulle sopivimpien yhteistyökumppaniemme lainatarjoukset täyttämällä vain yhden ainoan hakemuksen.

Et siis itse joudu etsimään ja miettimään sinulle sopivaa lainapalvelua, sillä me teemme sen puolestasi täysin ilmaiseksi.

 

Vertaa henkilökohtaisia lainatarjouksia niin säästät selvää rahaa

Netissä toimii kymmeniä lainavertailupalveluita, jotka vain esittelevät eri lainapalveluiden esimerkkikorkoja.

Näiden esimerkkikorkojen vertailusta ei näe sitä, mikä palveluista on juuri sinulle se halvin vaihtoehto.

Lainojen korko määräytyy aina luotonantajan tekemän riskianalyysin mukaan, eikä yksikään verkkosivusto voi ennustaa juuri sinun korkoprosenttiasi.

Ainut varma tapa vertailla lanapalveluita on pyytää lainatarjoukset, joita voi vertailla.

Voit pyytää lainatarjouksia yksi kerrallaan eri palveluista, tai sitten voit kertoa meille lainasumman ja maksuajan, niin me pyydämme sinulle lainatarjoukset sinun puolestasi.

Vasta lopullisia lainatarjouksia vertailemalla osaat valita sinulle sopivimman lainan. Vertaa ensin saamiesi lainatarjousten kuluja ja korkoja, niin löydät helpoiten tarpeeseesi soveltuvan lainan.

 

Apua lainavertailuun

Lainavertailuun kannattaa aina käyttää aikaa.

Jos puhutaan esimerkiksi 10.000 euron suuruisesta lainasta, voit lainavertailun avulla säästää jopa tuhansia euroja lainan kuluissa ja koroissa.

Kuten jo edellä kirjoitin, me voimme toimittaa sinulle täysin maksuttomat lainatarjoukset milloin vain.

Jos olet jo pyytänyt lainatarjoukset, mutta et ole 100 % tyytyväinen meiltä saamiisi lainatarjouksiin, voit toki jatkaa lainavertailua ja pyytää lainatarjouksia myös muista lainapalveluista.

Tässä tapauksessa suosittelemme tutustumaan Suomen johtavaan rahoitustuotteiden vertailusivustoon: VertaaLainaa.fi – Suomen suurin lainavertailu

 

Silläkin on eroa, haetko lainaa yksin vai yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa

Lainaa haetaan yleensä yksin, mutta jos sen haluaa saada mahdollisimman edullisesti, kannataa sitä hakea yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Lainojen kulut ja korot perustuvat aina lainanmyöntäjän tekemään riskianalyysiin.

Mitä suurempi luottotappioriski lainassa on, sitä korkeammalla korolla se myönnetään.

Jokainen lainanhakija voi kuitenkin itse pienentää hakemansa lainan luottotappioriskiä hakemalla sitä yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Toinen yhteisvastuullinen hakija voi olla esimerkiksi oma puolisosi.

VarmaLaina.fi - Facebook

VarmaLaina.fi - Twitter

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.