Lainavertailu 1000 - 60.000€

Aloita lainavertailu kilpailuttamalla lainasi yli 25 eri luotonmyöntäjän kesken

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainavertailu

Lainavertailu kannattaa suorittaa aina ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Nyt voit helpottaa lainavertailun tekemistä antamalla meille luvan kilpailuttaa lainahakemus puolestasi.

Kun täytät yhden lainahakemuksen palvelussamme me kilpailutamme sen yli 25 pankin ja muun rahalaitoksen kesken.

Jätettyäsi lainatarjouspyynnön meille saat muutaman minuutin kuluttua lainatarjoukset usealta eri pankeilta.

Tämän jälkeen voit vertailla saamiasi lainatarjouksia kaikessa rauhassa ja päättää haluatko hyväksyä jonkin tarjouksista.

Tällä tavoin lainavertailu onnistuu nopeasti, helposti ja turvallisesti.

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa minkä tahansa lainatuotteen, olipa sitten kyseessä pieni pikavippi tai suurempi pankkilaina.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Lainaa 1000 – 60 000 euroa – Aloita lainavertailu tästä

Valitse alta tarvitsemasi lainasumma ja vertaile lainoja eri maksuaikojen mukaan.

Lainavertailuista löydät nopeasti eri kokoisten lainojen kuukausierät ja lainakustannukset eri suuruisilla vuosikoroilla.

Lainavertailu kannattaa – vertailemalla saat säästöä

  • Oletko samaa mieltä kanssamme siitä, että lainojen vertailu on järkevää?
  • Oletko kokeillut vertailla netin lainatuotteita?
  • Tiesitkö että me voimme tehdä sen puolestasi täysin ilman mitään maksua?

Lainojen koroissa ja muissa kuluissa voi olla huomattavia eroja eikä näitä eroja voi millään tietää ellei lainaa hakiessa tee tarkempaa lainavertailua.

Lainavertailun avulla selvität, millainen lainatuote kannattaa ottaa, mikä pankki tai rahalaitos tarjoaa lainaa parhaimmilla lainaehdoilla ja minkä pankin lainatarjous on edullisin. Nämä tekijät ovat erittäin tärkeitä, kun olet valitsemassa itsellesi lainaa, jota todennäköisesti maksat useamman vuoden ajan. Ei ole siis laisinkaan yhdentekevää, mistä lainan otat. Tee lainapäätös harkitusti lainatarjouksia vertailemalla.

Lainavertailun avulla voit saada merkittävää säästöä. Asiakkaidemme kokemusten perusteella kalleimman ja halvimman lainatarjouksen välillä on ollut jopa lähemmän tuhannen euron ero. Esimerkiksi asiakas on saanut lainatarjoukset 30 000 euron lainalle. Vertailemalla lainatarjouksia hän on huomannut, että halvin lainatarjous on ollut 899 euroa edullisempi kuin kallein lainatarjous.

 

Lainavertailu on helppoa VarmaLaina- palvelun avulla

Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Suomen johtavien lainapalveluiden kanssa jo useiden vuosien ajan. Tämän seurauksena meillä on vahvat ja hyvät suhteet yli 25 pankkiin ja muuhun rahoitusyhtiöön.

Voimme auttaa sinua lainavertailussa ja olla tukenasi lainapäätöksen teossa. Kun tarvitset lainatarjouksia joita voisit vertailla, me pystymme toimittamaan niitä sinulla todella nopeasti. Täyttämällä palvelussamme yhden lainahakemuksen välitämme sen hetkessä pankeille ja rahalaitoksille, jotka ovat mukana lainojen kilpailutuksessa. Parhaassa tapauksessa saat vertailtavaksesi useita lainatarjouksia.  Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja tehdä omat itsenäiset päätökset jonkin lainatarjouksen hyväksymisestä.

 

Lainavertailu ja lainan kilpailuttaminen

Netissä toimii jopa 100 erilaista lainapalvelua, joista voi hakea lainaa kotoa käsin ilman vakuuksia. Lainaa voi hakea monesta paikasta ja todella monella eri tavalla eri lainatarpeeseen. Tiedätkö sinä mikä lainapalvelu, tai lainatuote on oikea valinta juuri sinun lainan tarpeeseen? Vai onko sinulle epäselvää millaisen lainan valitset ja mikä on halvin lainan korko?

Tiedämme että oikean lainapalvelun etsiminen ja löytäminen voi olla erittäin haastavaa ja aikaa vievää puuhaa. Tämän vuoksi tarjoudummekin tekemään tämän etsimistyön sinun puolestasi. Pitkän historiamme aikana olemme oppineet tuntemaan eri toimijat Suomen lainamarkkinoilla. Vuosien kokemukseemme nojaten voimmekin sanoa, että kauttamme moni lainanhakija on löytänyt itselleen sopivan lainan edullisella lainan korolla. 

Kilpailutamme lainan aina useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Lainan kilpailutuksessa on mukana jopa yli 25 eri lainantarjoajaa, joten lainahakemus välitetään hyvin laajalle joukolle. Kilpailutilanteen ansioista lainanhakijalla on aina paremmat mahdollisuudet löytää edullisin laina, koska jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoituslaitos haluaa antaa parhaan koron lainatarjouksen.

 

Vertaa henkilökohtaisia lainatarjouksia niin säästät selvää rahaa

Netissä toimii kymmeniä lainavertailupalveluita, jotka vain esittelevät eri lainapalveluiden esimerkkikorkoja. Näiden esimerkkikorkojen vertailusta ei näe sitä, mikä palveluista on juuri sinulle se halvin vaihtoehto.

Lainojen korko määräytyy aina luotonantajan tekemän riskianalyysin mukaan, eikä yksikään sivusto voi ennustaa juuri sinun korkoprosenttiasi. Ainut varma tapa vertailla lanapalveluita on pyytää lainatarjoukset, joita voit vertailla henkilökohtaisten lainatarjousten perusteella. Lainatarjouksia vertailemalla osaat valita sinulle sopivimman lainan. Vertaa ensin saamiesi lainatarjousten kuluja ja korkoja, niin löydät helpoiten tarpeeseesi soveltuvan lainan.

Lainalaskurilla laskettu esimerkki:

Lainavertailun mukaan halvin kulutusluotto tulisi olemaan kokonaiskustannuksiltaan 11 623 € ja kallein kulutusluotto 16 046,33 €. Ero kalleimman ja halvimman lainan välillä olisi siis jopa 4 423,33 €.

Pyydä omat henkilökohtaiset lainatarjoukset maksuttomalla lainahakemuksella, niin näet millaisia tarjouksia sinä saat eri pankeilta ja rahoitusyhtiöltä.

 

Lainavertailu on riskitöntä VarmaLainan kautta

Lainavertailuun kannattaa aina hiukan aikaa. Jos puhutaan esimerkiksi 10.000 euron suuruisesta lainasta, voit lainavertailun avulla säästää jopa tuhansia euroja lainan kuluissa ja koroissa. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksiin tutustuminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa mitään, joten maksuton lainojen kilpailuttaminen ja lainavertailu kannattaa hyödyntää. 

  • Lainahakemus kilpailutetaan yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken maksutta
  • Lainan korko on alkaen 4,19 prosenttia
  • Lainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia
  • Voit vertailla lainoja välitä 1000 – 60 000 euroa. 

Haetko lainaa yksin vai yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa – sillä on merkitystä

Lainaa haetaan yleensä yksin, mutta jos sen haluaa saada mahdollisimman edullisesti, kannattaa sitä hakea yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Lainojen korot ja kulut perustuvat aina lainanmyöntäjän tekemään riskianalyysiin. Mitä suurempi luottotappioriski lainassa on, sitä korkeammalla korolla se myönnetään. Jokainen lainanhakija voi kuitenkin itse pienentää hakemansa lainan luottotappioriskiä hakemalla sitä yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Toinen yhteisvastuullinen hakija voi olla esimerkiksi oma puolisosi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainavertailusta:

Miksi lainavertailu on tärkeää?

Lainavertailu on tärkeää, koska sillä tavoin pystyt parhaiten selvittämään, mistä saat lainan pienellä lainan korolla ja joustavilla lainaehdoilla. Lainan korkokulujen vertailu on kannattavaa, koska sillä tavoin saat säästöä etkä maksa lainastasi liikaa korkoja.

Mikä on lainasumma mihin lainavertailu kannattaa tehdä?

Voit vertailla lainasummia väliltä 1000 - 60.000 euroa.

Millaisia lainoja voi vertailla

Laina voi olla kulutusluotto, autolaina, pankkilaina, joustoluotto tai vaikka pikavippi.

Milloin tarkempi lainavertailu kannattaa tehdä?

Lainavertailu kannattaa tehdä ennen lainan hakemista. Tarkastele eri lainantarjoajia, lainasummia sekä maksuaikoja. Näin löydät omaan talouteesi nähden parhaimman vaihtoehdon.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo