Lainojen yhdistäminen - Yhdistä lainat ja säästä

Aloita lainojen yhdistäminen ja säästä jatkossa lainanhoitokuluissa

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Sisällysluettelo

Lainojen yhdistäminen selkeyttää taloutta

  • Onko sinulle huomaamatta tullut maksettavaksi useita pieniä lainoja?
  • Oletko tullut ajatelleeksi, että lainojen yhdistäminen voisi tuoda kuukausilyhennyksiin selvää säästöä?
  • Olisitko kiinnostunut selvittämään, voisitko sinä yhdistää lainasi edullisempaan yhdistelylainaan?

Lainojen yhdistäminen on viisasta, sillä se selkeyttää talouden hallintaa ja säästää rahaa lainan kuluissa ja koroissa. Jos sinulla on useita pieniä lainoja maksettavana, maksat silloin myös lainan kiinteät kulut moninkertaisina. Yhdistä lainat yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi, niin säästät lainan kuluissa ja koroissa. Me voimme auttaa sinua yhdistämään lainojasi aina 60 000 euroon asti. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset, niin näet nopeasti sen millä korolla pankit voisivat myöntää sinulle yhdistelylainaa.

Lainojen yhdistämisessä lainasi velkamäärä ei muutu, mutta monen yksittäisen lainan yhdistäminen tuo talouteesi kaivattua selkeyttä. Jokainen erikseen solmittu lainasopimus nostaa korkokuluja, mutta kun yhdistät lainat maksat jatkossa lainanhoitokuluja vain yhdestä lainasta. Tällä tavoin saat säästöä joka kuukausi. Säästettävä summa riippuu hyvin paljon siitä, millaiset ovat nykyisten lainojesi korot ja minkä verran sinulla on lainoja maksettavana.

Selvitä, minkä verran sinä voit säästää yhdistämällä lainasi – täytä maksuton lainahakemus, kilpailuta laina ja vertaa saamiasi lainatarjouksia. Vertaa lainoja todellisen vuosikorko perusteella sekä muiden lainaehtojen mukaan. Jos sopiva yhdistelylaina löytyy, hyväksy lainatarjous, allekirjoita uusi lainasopimus ja maksa vanhat korkeakorkoisemmat lainat kokonaan pois.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi palvelun avulla lainojen yhdistäminen on helppoa

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa uuden 1000 – 60.000 euron lainan, mutta palvelu tarjoaa myös samat edut hakijoille, jotka haluavat yhdistää vanhat lainat ja pyytää niille lainatarjouksen. Lainojen yhdistäminen ei voi jäädä siitä kiinni, että se olisi aikaa vievää tai jollain tavalla vaikeaa. Lainojen yhdistäminen on muutaman vaiheen avulla helppoa ja nopeaa. 

Neljä vaihetta yhdistää lainat:

  1. Täytä lainahakemus tiedoillasi ja kilpailuta laina
  2. Lisää lainahakemukseen nykyisten lainojesi yhteenlaskettu summa
  3. Lähetä hakemus ja vertaa tulleita lainatarjouksia nykyisiin lainoihin
  4. Valitse sopiva yhdistelylaina ja maksa vanhat lainat kokonaan pois

 

Kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Esimerkki siitä kuinka lainojen yhdistäminen käytännössä tapahtuu:

Huomaat olevasi kyllästynyt maksamaan lainaa, jossa korkokulut hipoo taivaita. Jokaisesta lainasta on maksettava erikseen kuukausittaiset tilinhoitomaksut sekä muut kulut. Lisäksi on muistettava lainojen eräpäivät, jotka pahimmassa tapauksessa ovat muutaman viikoin välein, yksi kuun lopussa, toinen kuun puolivälissä.

Päätät, että et halua enää maksaa turhasta, vaan haluat etsiä edullisemman ja selkeämmän kulutusluoton lainoillesi. Täytä palvelumme sivulla oleva maksuton lainahakemus muutamassa minuutissa. Heti alkuun lasket yhteen yhdistettävien lainojen summat ja pyydät kyseiselle summalle lainatarjousta, kohdassa lisää lainasumma.

Lainasumman voit valita 1000 – 60.000 euron väliltä, sadan euron tarkkuudella. Maksuajan saat itse valita 1 – 15 vuoden väliltä.  Näet heti oikealla puolella arvioidun kuukausieräsi sekä kulut ja koron, mutta tarkemman tarjouksen saat vain kun täytät hakemuksen loppuun ja lähetät sen. Hakemuksen loppupuolella sinulta kysytään vielä haetko lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa?

Tämän edun voit hyödyntää pyytämällä rinnallesi esimerkiksi ystävän tai aviopuolison, koska yhdessä haettu laina parantaa mahdollisuuksia saada laina alhaisemmalla korolla. VarmaLaina.fi kautta hakijan ei kuitenkaan ole pakko hankkia lainalle henkilötakaajia tai vakuuksia, yhteishakijan ottaminen on täysin vapaaehtoista. Valitse vielä lopuksi lainan käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistäminen.

Muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset tutustumaan tulleisiin lainatarjouksiin. Voit tutustua lainatarjouksiin saman tien ja aloittaa lainojesi yhdistämisen. Hyväksytty laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana ja voit tämän jälkeen maksaa vanhat lainat heti pois.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä LainojenYhdistäminen.com palvelusta.

 

VarmaLaina.fi on kotimainen ja turvallinen

Kilpailuttamalla lainasi tai yhdistämällä olemassa olevat lainasi palvelumme kautta, varmistat myös että saat lainaa luotettavasti ja varmasti. Palvelumme tekee tiivistä yhteistyötä useiden Suomessa toimivien pankkien ja rahalaitosten kanssa, joihin hakijoiden hakemukset välitetään käsiteltäväksi. Tämä yhteistyöpankkien kanssa solmittu sopimus takaa, että hakija saa yhdistelylainaa aina varmemmin, helpommin ja paremmilla eduilla. Palvelussamme lainojen yhdistäminen tai tarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään, vaan me saamme oman palkkiomme yhteistyökumppaneiltamme.

 

Lainojen yhdistämisen muistilista:

Lainat yhdistämällä uudelle lainalle saa todennäköisesti alhaisemman koron ja muut kulut.

Lainat yhdistämällä myös takaisinmaksuaika pitenee, joten jatkossa kuukausierä on pienempi.

Taloudellinen tilanne selkiytyy, koska jatkossa maksettavana on vain yksi yhdistelylaina.

Aloita lainojen yhdistäminen maksuttoman lainahakemuksen avulla VarmaLainan kautta

 

Lue nämä lainojen yhdistämisestä

•  Tiesithän, että voit säästää kuukausittain suuriakin summia lainojen yhdistämisellä? Kun yhdistät aiemmat pienet ja korkeakorkoisemmat lainat yhdeksi kulutusluotoksi, säästät jatkossa, kun maksat jatkossa kulut ja korot vain yhdestä lainasta. 

•  Palvelustamme voit hakea lainaa lainojen yhdistämiseen jopa 60.000 euroon saakka. Ei ole väliä, onko sinulle kertynyt aiempia lainoja paljon vai vähän, löydät meiltä varmasti sopivan lainasumman niiden yhdistämiseen.

•  Pystyt itse vaikuttamaan uuden lainasi kuukausierään, koska laina-aikaa sinulla on valittavissa 1 – 15 vuotta. Laina-ajan pidentäminen pienentää automaattisesti kuukausierää. Kuukausierä kannattaakin valita vähän liian pieneksi, koska sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainaa kuukausierää suurempi summa takaisin, mutta et koskaan voi maksaa vaadittua kuukausierää pienempää summaa. Kuukausierää ja lainan maksuaikaa suunnitellessa kannattaakin käyttää apuna lainalaskuria, jonka avulla on helpompi hahmottaa maksuajan ja koron vaikutukset lainan kuukausierään.

•  Lainojen yhdistäminen selkeyttää myös omaa talouttasi, koska nyt sinun tarvitsee muistaa vain yhden lainan eräpäivät. Jos aiempia lainoja on kertynyt useampia, voi olla liki mahdotonta pysyä perillä jokaisen laskun eräpäivistä. Tämä johtaa helpolla siihen, että laskuja unohtuu maksaa ajoissa, jolloin ne kerryttävät turhaan perintäkuluja. 

•  Monesti maksuvaikeudet voivat johtua siitä, että lainalle on valittu liian pitkä maksuaika ja kuukausierä on ollut tätä myöden liian suuri. Siksi yhdistelylainaa hakiessa kannattaakin varmistaa, että kuukausierä on sopivan kokoinen, ettei sen maksamisessa tule ongelmia missään vaiheessa.

•  Jos haluat varmistaa edullisen lainatarjouksen saamisen, niin yhdistä lainat yhteishakijan kanssa, jolloin saatte kahdestaan isommankin lainan helpommin ja mahdollisesti myös paremmalla korolla. Yhteishakijaksi käy esim. avo-tai aviopuoliso tai muu läheinen. Kun haette lainaa netistä yhdessä, olette molemmat vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta. Yhteishakija ei ole siis lainan takaaja, vaan toinen lainan hakijoista.

•  Mikäli olet maksanut nyt vanhaa lainaasi useamman vuoden, voi olla aika tarkistaa oma lainatarjouksesi. Lainat elävät kokoajan, kun uusia lainapalveluita ja lainatuotteita tulee markkinoille. Voit siis saada huomattavasti paremman lainatarjouksen, kuin muutama vuosi sitten. Joten miksi et päivittäisi lainaasi uuteen, jos se tarkoittaa sinulle ainoastaan säästöä? Tee nyt hakemus kauttamme ja hae tämän päivän parhaat lainatarjoukset.

 

VarmaLaina.fi auttaa lainojen yhdistämisessä

VarmaLaina.fi on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista.

Useat suomalaiset ovat tottuneita kilpailuttamaan suunnitellut lomamatkat, vakuutukset ja esimerkiksi sähkö- ja puhelinliittymät. Yhä suositummaksi on tullut myös lainojen kilpailuttaminen sekä olemassa olevien lainojen yhdistäminen selkeämmäksi kokonaisuudeksi. Enää hakija ei tyydy vain vuodesta toiseen maksamaan korkeakorkoista lainaansa, vaan haluaa kilpailuttaa nykyisen lainan uudelleen tietyin väliajoin. Ja miksi ei, koska ainoastaan kilpailuttamalla vanhat lainat uudelleen, voit varmistaa ettet jatkossa maksa lainan korkoja ja kuluja yhtään sen enempää kuin tarvitsee. Vanhojen jo olemassa olevien lainojen yhdistäminen on varsin helppoa ja palvelumme tehtävä on auttaa sinua tässä helpossa prosessissa. Lasket vain yhteen kaikki olemassa olevat lainasi ja VarmaLaina.fi kilpailuttaa lainahakemuksen monen pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Saat lainojen yhdistämistä varten tarkoitetut lainatarjouksen vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan itsellesi sopivan, uuden lainaratkaisun.

 

Päivitä vanhojen lainojesi kulut ja korko tähän päivään

Ethän huomaamattasi maksa liikaa korkoja ja kuluja lainastasi?

Haluaisitko tietää kuinka paljon voit säästää yhdistämällä olemassa olevat lainasi yhteen selkeään kulutusluottoon tai pankkilainaan?

Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus säästää korkokuluissa ja selkeyttää taloudenpitoasi. VarmaLaina.fi kilpailuttaa kaikki olemassa olevat lainasi uudelleen ja saat muutamassa minuutissa jo uusia lainatarjouksia vertailtavaksi. Palvelun kautta voit yhdistää kaikki vanhat osamaksut, joustoluotot, pikavipit, luottokorttimaksut, kulutusluotot ja muut velat yhdeksi taloudellisesti järkevämmäksi kokonaisuudeksi. Päivitä siis mahdollisimman nopeasti lainasi korko tähän päivään. 

 

Lainojen yhdistäminen onnistuu ilman vakuuksia ja takaajia

VarmaLaina.fi kautta haettuun lainaan et tarvitse henkilötakaajia tai muitakaan vakuuksia. Hae yhdistelylainaa jo tänään ja katso millä korolla voit saada uuden lainan. Hakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen ei ole sitova päätös.

Halutessasi voit ottaa rinnallesi toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan. Yleensä rinnakkaishakija on avo- tai aviopuoliso, jonka kanssa talouteen liittyvät asiat halutaan hoitaa yhdessä. Kun lainaa hakee kaksi yhteisvastuullista hakijaa, on pankin luottotappioriski huomattavasti pienempi, jolloin pankki voi myöntää lainaa suuremman määrää, pienemmällä lainakorolla ja paremmilla lainaehdoilla.

 

Hae edullisempaa yhdistelylainaa velkojen maksuun

Jos sinulla on maksettavana useampi korkoinen laina ja etsit uudenlaista ratkaisua vanhojen velkojen maksamiseen, kannattaa sinun harkita lainojen uudelleenjärjestelyä.

Lainojen uudelleenjärjestely tarkoittaa lainojen uudelleenjärjestämistä siten, että lainaehdot ja -ehdot muuttuvat, jotta ne sopivat paremmin taloudelliseen tilanteeseesi. Tämä voi tapahtua useilla eri tavoilla, mutta yleensä se sisältää lainojen yhdistämisen tai lainojen uudelleenrahoituksen.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usein useiden pienempien lainojen yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi auttaa vähentämään maksuja, koska se vähentää lainojen määrää, joista on maksettava korkoa ja muita maksuja. Se voi myös tehdä hallinnoinnista helpompaa, koska vain yhden lainan maksaminen kuukausittain on helpompaa kuin useiden lainojen maksaminen.

Lainojen yhdistäminen ja vanhojen velkojen maksaminen uudella lainalla ei vähennä velan määrää, mutta auttaa hallinnoimaan paremmin lainoja. Yhdistämällä lainat yhdeksi pääset eroon myös monen pienen lainan aiheuttamista päällekkäisistä kuluista ja korkomaksuista, jolloin säästät jatkossa lainan kustannuksissa.

 

Lainojen yhdistäminen selkeyttää talouden hallintaasi

On varmasti sanomattakin selvää, että yhden lainan hoitaminen on aina helpompaa kuin usean lainan samanaikainen hoitaminen. Lainojen yhdistäminen tuo siis rahan säästön lisäksi myös selkeyttä omaan talouden hallintaasi ja helpottaa lainojen takaisinmaksun suunnittelua.

Kun maksaa useaa lainaa ja muuta osamaksua samanaikaisesti, voi lainojen eräpäivät unohtua ja mennä sekaisin. Tämä taas aiheuttaa entisestään lisää kuluja maksumuistutusten ja viivästyskorkojen muodossa. Kun haet yhdistelylainaa ja maksat pois kaikki päällekkäiset lainasi ja osamaksusi, talouden hallintasi tulee helpottumaan merkittävästi.

Laske yhteen kaikkien lainojesi yhteissumma ja pyydä meiltä lainatarjous yhdistelylainalle jo tänään. Näet Varmalaina.fi etusivulla pankit ja rahoitusyhtiöt, joiden kesken lainahakemus kilpailutetaan.

 

Hae yhdistelylainaa reilulla maksuajalla

Kun päätät yhdistää useat lainasi yhdeksi järkevämmäksi kokonaisuudeksi, kannattaa lainan maksuaikaa harkita tarkasti. Suurin osa lainojen maksuvaikeuksista johtuvat siitä, että lainaan on otettu liian lyhyt maksuaika. Yleensä lainaa haettaessa ajatellaan siten, että lainaan on parempi ottaa lyhyt maksuaika, jotta siitä pääsisi nopeasti eroon. Tämä lyhyen maksuajan valinta kuitenkin aiheuttaa sen, että talous on lainan lyhentämisen ajan niin tiukoilla, että pienikin lisämeno saattaa koitua ylipääsemättömäksi esteeksi.

Ja kun lainan lyhennys jää maksamatta, alkaa siihen kertyä heti viivästyskorkoa ja muita kuluja. Tämän vuoksi yhdistelylainaa hakiessa kannattaa aina muistaa se, että hieman pidempi maksuaika antaa pienemmän kuukausierän ja merkittävästi helpomman takaisinmaksun. Optimaalisin tilanne on silloin, kun pystyy lainan lyhennyksen maksettuaan laittamaan vielä pienen summan rahaa säästöön pahan päivän varalle. Näin toimimalla voisi lyhentää lainaa kuukausittain ja samalla kerryttää pientä vara-rahastoa. Ja jos mitään yllättäviä kuluja ei tule lainan maksuaikana, niin voihan tuon säästyneen rahasumman käyttää myös lainan viimeisten lyhennyserien maksamiseen tai voit myöhemmin maksaa lainaa ennenaikaisesti. 

 

Lainojen yhdistäminen netissä on helppoa

Kenelle tahansa saattaa huomaamatta kertyä useampia lainoja ja muita maksuja, joista kertyykin kuukausittain yllättävän suuri summa maksettavaksi. Liian usein kuluttajat huomaavat tilanteen ja alkavat miettiä ratkaisuja, vasta kun taloudelliset ongelmat ovat jo alkaneet. Tästä syystä lainojen yhdistämistä kannattaisi miettiä hyvissä ajoin, eikä sen kanssa kannata turhaan odotella. Esimerkiksi pikavippien yhdistäminen kannattaa aloittaa heti, jos sinulla on kaksi tai useampi pikalaina. Pikavipeissä voi olla korkeampi korko kuin esimerkiksi suuremmassa kulutusluotossa, joten sinun kannattaa kokeilla palvelumme kautta, voisitko saada useamman pikalainan tilalle kulutusluoton.

Ei ole väliä montako yhdistettävää lainaa sinulla on tai onko niiden takaisinmaksussa vielä mitään ongelmia. Lainojen yhdistäminen voi kuitenkin tuoda säästöä ja selkeyttä taloudelliseen tilanteeseesi. Miksi siis turhaan maksaisi ylimääräisiä korkoja ja kuluja, jos niistä on mahdollista päästä helposti eroon?

 

Miten lainojen yhdistäminen käytännössä tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen mielletään usein aikaa vieväksi ja vaikeaksi asiaksi. Näin ei kuitenkaan ole, koska verkosta löytyy useampi lainavertailuun ja lainankilpailuttamiseen erikoistunut palvelu – yksi niistä on monelle tuttu VarmaLaina.fi palvelu.

Lainojen yhdistäminen aloitetaan siitä, että lasketaan vanhat velat yhteen. Maksamattomat lainat voivat olla luottokorttivelkaa, osamaksuja, pikavippejä, kulutusluottoja tai jotain muuta lainoja. Lainasummat ynnättyään yhdistelylainaa etsivä hakija täyttää seuraavaksi maksuttoman lainahakemuksen kohdassa “Hae lainaa”.

Hakijan lainahakemus välitetään hetkessä kilpailutettavaksi jopa 25 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Jokainen lainantarjoaja pyrkii tekemään hakijalle mahdollisimman hyvän lainatarjouksen. Toki lainatarjousten määrään vaikuttaa hakijan hakema lainasumma ja laina-aika. Jokaisella lainapalvelulla on tarjottavanaan hakijalle hieman toisistaan poikkeavaa lainatuotetta, joten kaikilta lainanmyöntäjiltä hakija ei välttämättä saa tarjousta. Lainatarjoukset saatuaan hakija saa tutustua tarjouksiin vaikka kotisohvalla ja valita lainatarjouksista edullisimman.

Lainatarjouksia kannattaa verrata tällä hetkellä voimassa oleviin lainasopimuksiin. Vertaa onko lainoihin mahdollista saada uuden lainatarjouksen myötä pienempi korko kuin nykyisiin lainoihin? Onko lainatarjouksissa muita ominaisuuksia, jotka vaikuttavat lainatarjouksen hyväksymiseen, kuten mahdollisuus maksuvapaan pitämiseen?

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen saa hakija tarkemmat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Kaiken ollessa kunnossa, laina maksetaan hakijan tilille viipymättä. Uudella lainalla lainansaaja voi maksaa kaikki vanhat lainat kokonaan pois.

 

Kuinka suuret lainat voin yhdistää?

Voit yhdistää lainat netissä väliltä 1000 – 60.000 euroa. Laina-aika riippuu haetusta lainasummasta ja on väliltä 1 – 15 vuotta. Kaikki kilpailutuksessa mukana olevat lainantarjoajat myöntävät vakuudetonta lainaa, joten yhdistelylainaa etsivä hakija ei tarvitse lainalleen vakuuksia tai takausta.

 

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Lainojen uudelleenjärjestely on aina järkevää kaikille henkilöille, joilla on maksettavanaan kaksi tai useampi laina. Kun lainat yhdistää yhteen selkeämpään kokonaisuuteen pääsee velallinen eroon monen lainan aiheuttamista päällekkäisistä lainanhoitokuluista.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea yhdistelylainaa VarmaLaina.fi palvelun kautta. Jos et saa yhdistelylainaa pankilta tai rahoitusyhtiöltä, voit hakea sitä myös Takuusäätiöltä. Takuusäätiö antaa ilmaista apua talous- ja velkaongelmissa.

 

Kuinka suurta säästöä vain saada yhdistämällä lainat?

Tarkkaa säästöä on vaikea sanoa, koska säästö riippuu siitä paljonko sinulla on nykyistä velkaa maksettavana sekä mikä on lainojesi tämän hetkiset korot ja kulut. Tarkan arvion saat, kun pyydät maksuttomat lainatarjoukset.

Lainahakemuksen täyttäminen, lainan kilpailuttaminen tai lainatarjouksen vastaanottaminen ei maksa hakijalle mitään eikä sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen.

Monet suomalaiset ovat olleet todella tyytyväisiä, kun ovat yhdistäneet lainansa. Oli kyseessä iso tai pieni summa kuukautta kohden, on se vuodessa jo merkittävä summa.

Yhdistä lainat helposti jo tänään, niin saat selville nopeasti millainen voisi olla sinun säästösi.

 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainojen yhdistämisestä:

Kannattaako lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua hallitsemaan velkaasi paremmin ja säästämään rahaa kuukausimaksuissa. Useat pienet lainat voivat olla vaikeita hallita, ja niistä saatavat korot voivat olla korkeammat kuin yhden suuremman lainan korko.

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Lainojen yhdistäminen sopii henkilölle, joka on täysi-ikäinen hyvän maksukyvyn omaava henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Millaisille lainoille voi hakea järjestelylainaa?

Järjestelylainaa voi hakea hyvin monenlaisille lainoille. Laina voi olla esimerkiksi kulutusluotto, joustoluotto, osamaksu, pikavippi tai vaikka maksettavana oleva luottokorttivelka.

Miten haen lainojen yhdistämiseen tarkoitettua lainaa?

Lainojen yhdistäminen on VarmaLaina.fi palvelussa maksutonta ja helppoa. Lasket vain yhteen lainat, jotka haluat yhdistää. Lisää summa lainahakemukseen sekä täytä hakemus huolellisesti loppuun. Hakemus välitetään palvelumme kautta useille lainantarjoajille kilpailutettavaksi ja saat jo saman päivän aikana lainatarjoukset vertailtavaksesi. Jos joukosta löytyy uusi edullisempi laina, hyväksyt yhdistelylainan ja maksat vanhat lainat pois.

Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usein useiden pienempien ja korkeakorkoisten lainojen yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi auttaa vähentämään maksuja, koska se vähentää lainojen määrää, joista on maksettava korkoa ja muita maksuja.

Paljonko yhdistelylainaa voi hakea?

Lainoja voi yhdistää aina jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia.

Voinko yhdistää lainat, joissa on erilaisia korkoja?

Kyllä, voit yhdistää lainat, joissa on erilaisia korkoja. Yhdistetty korko voi olla korkeampi tai alhaisempi, riippuen siitä, mitkä lainat yhdistetään ja millä ehdoilla uutta lainaa tarjotaan.

Maksaako lainojen kilpailuttaminen?

Ei, voit turvallisin mielin aloittaa lainojesi yhdistämisen ja täyttää VarmaLainan lainahakemuksen. Lainojen kilpailuttaminen, lainojen yhdistäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään. Vasta kun päädyt vastaanottamaan uuden lainan ja allekirjoitat lainasopimuksen olet velvoitettu maksamaan lainan sovitusti valitsemallesi pankille tai rahoituslaitokselle.

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

Lainojen yhdistäminen ei aina onnistu, sillä lainanantajat voivat arvioida, että lainanottaja on riskialtis tai että hänen maksukykynsä on heikko. Lisäksi uuden lainan korko tai ehdot eivät välttämättä ole paremmat kuin vanhojen lainojen ehdot, jolloin lainojen yhdistäminen ei ole järkevää. Lisäksi, jos lainojen yhteismäärä on liian suuri, lainanantaja voi hylätä hakemuksen.

Lue lisää blogista:

VarmaLaina.fi
Logo