Lainojen yhdistäminen - Yhdistä lainat ja säästä

Hae varma yhdistelylaina ja maksa pois kalliit pikalainat

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainojen yhdistäminen

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on aina erittäin viisasta, sillä se selkeyttää omaa talouden hallintaa ja säästää rahaa lainan kuluissa ja koroissa.

Jos sinulla on useita pieniä lainoja maksettavana, maksat silloin myös lainan kiinteät kulut moninkertaisina.

Yhdistä lainat yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi, niin säästät lainan kuluissa ja koroissa.

Me voimme auttaa sinua yhdistämään lainojasi aina 60 000 euroon asti.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset, niin näet nopeasti sen millä korolla pankit voisivat myöntää lainaa juuri sinulle.

 

Lue nämä ennen lainojen yhdistämistä

•  Tiesithän, että voit säästää kuukausittain suuriakin summia lainojen yhdistämisellä? Kun yhdistät aiemmat pienet ja korkeakorkoisemmat lainat yhdeksi kulutusluotoksi, säästät jatkossa, kun maksat jatkossa kulut ja korot vain yhdestä lainasta. 

•  Palvelustamme voit hakea lainaa lainojen yhdistämiseen jopa 60.000 euroon saakka. Ei ole väliä, onko sinulle kertynyt aiempia lainoja paljon vai vähän, löydät meiltä varmasti sopivan lainasumman niiden yhdistämiseen.

•  Pystyt itse vaikuttamaan uuden lainasi kuukausierään, koska laina-aikaa sinulla on valittavissa 1 – 20 vuotta. Laina-ajan pidentäminen pienentää automaattisesti kuukausierää. Kuukausierä kannattaakin valita vähän liian pieneksi, koska sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainaa kuukausierää suurempi summa takaisin, mutta et koskaan voi maksaa vaadittua kuukausierää pienempää summaa. Kuukausierää ja lainan maksuaikaa suunnitellessa kannattaakin käyttää lainalaskuria, jonka avulla on helpompi hahmottaa maksuajan ja koron vaikutukset lainan kuukausierään.

•  Lainojen yhdistäminen selkeyttää myös omaa talouttasi, koska nyt sinun tarvitsee muistaa vain yhden lainan eräpäivät. Jos aiempia lainoja on kertynyt useampia, voi olla liki mahdotonta pysyä perillä jokaisen laskun eräpäivistä. Tämä johtaa helpolla siihen, että laskuja unohtuu maksaa ajoissa, jolloin ne kerryttävät turhaan perintäkuluja. Lue lisää perintäkulujen muodostumisesta Kilpailu- ja kuluttajaviraston palvelusta.

•  Monesti maksuvaikeudet voivat johtua siitä, että lainalle on valittu liian pitkä maksuaika ja kuukausierä on ollut tätä myöden liian suuri. Siksi yhdistelylainaa hakiessa kannattaakin varmistaa, että kuukausierä on sopivan kokoinen, ettei sen maksamisessa tule ongelmia missään vaiheessa.

•  Jos haluat varmistaa edullisen lainatarjouksen saamisen, niin yhdistä lainat yhteishakijan kanssa, jolloin saatte kahdestaan isommankin lainan helpommin ja mahdollisesti myös paremmalla korolla. Yhteishakijaksi käy esim. avo-tai aviopuoliso tai muu läheinen. Kun haette lainaa netistä yhdessä, olette molemmat vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta. Yhteishakija ei ole siis lainan takaaja, vaan toinen lainan hakijoista.

•  Mikäli olet maksanut nyt vanhaa lainaasi useamman vuoden, voi olla aika tarkistaa oma lainatarjouksesi. Lainat elävät kokoajan, kun uusia lainapalveluita ja lainatuotteita tulee markkinoille. Voit siis saada huomattavasti paremman lainatarjouksen, kuin muutama vuosi sitten. Joten miksi et päivittäisi lainaasi uuteen, jos se tarkoittaa sinulle ainoastaan säästöä? Tee nyt hakemus kauttamme ja hae tämän päivän parhaat lainatarjoukset.

Yhdistä lainat

Lainojen yhdistäminen tuo sinulle huomattavaa säästöä

Onko sinulle huomaamatta tullut maksettavaksi useita pieniä lainoja?

Oletko tullut ajatelleeksi, että lainojen yhdistäminen voisi tuoda kuukausilyhennyksiin selvää säästöä?

Olisitko kiinnostunut tietämään kuinka saat helposti yhdistettyä jo olemassa olevat lainasi selkeämmäksi kokonaisuudeksi?

Jos vastasit kyllä edes yhteen kysymykseen, suosittelemme että jatkat lukemista.

 

VarmaLaina.fi auttaa sinua lainojen yhdistämisessä

VarmaLaina.fi on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista.

Useat suomalaiset ovat tottuneita kilpailuttamaan suunnitellut lomamatkat, vakuutukset ja esimerkiksi sähkö- ja puhelinliittymät.

Yhä suositummaksi on tullut myös lainojen kilpailuttaminen sekä olemassa olevien lainojen yhdistäminen selkeämmäksi kokonaisuudeksi.

Enää hakija ei tyydy vain vuodesta toiseen maksamaan korkeakorkoista lainaansa, vaan haluaa kilpailuttaa nykyisen lainan uudelleen tietyin väliajoin.

Ja miksi ei, koska ainoastaan kilpailuttamalla vanhat lainat uudelleen, voit varmistaa ettet jatkossa maksa lainan korkoja ja kuluja yhtään sen enempää kuin tarvitsee.

Vanhojen jo olemassa olevien lainojen yhdistäminen on varsin helppoa ja palvelumme tehtävä on auttaa sinua tässä helpossa prosessissa.

Lasket vain yhteen kaikki olemassa olevat lainasi ja VarmaLaina.fi kilpailuttaa lainahakemuksen monen pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Saat lainojen yhdistämistä varten tarkoitetut lainatarjouksen vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan itsellesi sopivan, uuden lainaratkaisun.

 

Päivitä vanhojen lainojesi kulut ja korko tähän päivään

Ethän huomaamattasi maksa liikaa korkoja ja kuluja lainastasi?

Haluaisitko tietää kuinka paljon voit säästää yhdistämällä olemassa olevat lainasi yhteen selkeään kulutusluottoon tai pankkilainaan?

Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus säästää korkokuluissa ja selkeyttää taloudenpitoasi.

VarmaLaina.fi kilpailuttaa kaikki olemassa olevat lainasi uudelleen ja saat muutamassa minuutissa jo uusia lainatarjouksia vertailtavaksi.

Palvelun kautta voit yhdistää kaikki vanhat osamaksut, joustoluotot, pikavipit, luottokorttimaksut, kulutusluotot ja muut velat yhdeksi taloudellisesti järkevämmäksi kokonaisuudeksi.

Päivitä siis mahdollisimman nopeasti lainasi korko tähän päivään. 

 

Lainojen yhdistämisen muistilista:

  1. Lainat yhdistämällä saat uudelle kilpailutetulle lainalle alhaisemman koron ja muut kulut.
  2. Usein lainat yhdistämällä myös takaisinmaksuaika pitenee, joten jatkossa kuukausieräsi on pienempi.
  3. Taloudellinen tilanteesi selkiytyy, koska jatkossa maksat vain yhtä yhdistelylainaa.

 

Kilpailuta nykyinen laina

VarmaLaina.fi palvelun avulla lainojen yhdistäminen on helppoa

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa uuden 100 – 60.000 euron lainan, mutta palvelu tarjoaa myös samat edut hakijoille, jotka haluavat yhdistää vanhat lainat ja pyytää niille lainatarjouksen.

Lainojen yhdistäminen ei voi jäädä siitä kiinni, että se olisi aikaa vievää tai jollain tavalla vaikeaa.

Tässä esimerkki siitä kuinka kaikki tapahtuu:

Huomaat olevasi kyllästynyt maksamaan lainaa, jossa korkokulut hipoo taivaita.

Jokaisesta lainasta on maksettava erikseen kuukausittaiset tilinhoitomaksut sekä muut kulut.

Lisäksi on muistettava lainojen eräpäivät, jotka pahimmassa tapauksessa ovat muutaman viikoin välein, yksi kuun lopussa, toinen kuun puolivälissä.

Päätät, että et halua enää maksaa turhasta, vaan haluat etsiä edullisemman ja selkeämmän kulutusluoton lainoillesi.

Täytä palvelumme sivulla oleva maksuton lainahakemus muutamassa minuutissa.

Heti alkuun lasket yhteen yhdistettävien lainojen summat ja pyydät kyseiselle summalle lainatarjousta, kohdassa lisää lainasumma.

Lainasumman voit valita 100 – 60.000 euron väliltä, sadan euron tarkkuudella.

Maksuajan saat itse valita 1 – 20 vuoden väliltä. 

Näet heti oikealla puolella arvioidun kuukausieräsi sekä kulut ja koron, mutta tarkemman tarjouksen saat vain kun täytät hakemuksen loppuun ja lähetät sen.

Hakemuksen loppupuolella sinulta kysytään vielä haetko lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa?

Tämän edun voit hyödyntää pyytämällä rinnallesi esimerkiksi ystävän tai aviopuolison, koska yhdessä haettu laina parantaa mahdollisuuksia saada laina alhaisemmalla korolla.

VarmaLaina.fi kautta hakijan ei kuitenkaan ole pakko hankkia lainalle henkilötakaajia tai vakuuksia, yhteishakijan ottaminen on täysin vapaaehtoista.

Valitse vielä lopuksi lainan käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistäminen.

Muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset tutustumaan tulleisiin lainatarjouksiin.

 

VarmaLaina.fi on kotimainen ja turvallinen

Kilpailuttamalla lainasi tai yhdistämällä olemassa olevat lainasi palvelumme kautta, varmistat myös että saat lainaa luotettavasti ja varmasti.

Palvelumme tekee tiivistä yhteistyötä useiden suomessa toimivien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa, joihin hakijoiden hakemukset välitetään käsiteltäväksi.

Tämä yhteistyöpankkien kanssa solmittu sopimus takaa, että hakija saa yhdistelylainaa aina varmemmin, helpommin ja paremmilla eduilla.

Palvelussamme lainojen yhdistäminen tai tarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään, vaan me saamme oman palkkiomme yhteistyökumppaneiltamme.

 

Lainojen yhdistäminen onnistuu ilman vakuuksia ja takaajia

VarmaLaina.fi kautta haettuun lainaan et tarvitse henkilötakaajia tai muitakaan vakuuksia.

Hae yhdistelylainaa jo tänään ja katso millä korolla voit saada uuden lainan.

Hakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen ei ole sitova päätös.

 

Lainojen yhdistäminen selkeyttää talouden hallintaasi

On varmasti sanomattakin selvää, että yhden lainan hoitaminen on aina helpompaa kuin usean lainan samanaikainen hoitaminen.

Lainojen yhdistäminen tuo siis rahan säästön lisäksi myös selkeyttä omaan talouden hallintaasi ja helpottaa lainojen takaisinmaksun suunnittelua.

Kun hoitaa useaa lainaa ja muuta osamaksua samanaikaisesti, voi lainojen eräpäivät unohtua ja mennä sekaisin.

Tämä taas aiheuttaa entisestään lisää kuluja maksumuistutusten ja viivästyskorkojen muodossa.
Kun haet yhdistelylainaa ja maksat pois kaikki päällekkäiset lainasi ja osamaksusi, talouden hallintasi tulee helpottumaan merkittävästi.

Laske yhteen kaikkien lainojesi yhteissumma ja pyydä meiltä lainatarjous yhdistelylainalle jo tänään.

Näet Varmalaina.fi etusivulla pankit ja rahoitusyhtiöt, joiden kesken lainahakemus kilpailutetaan.

 

Hae yhdistelylainaa reilulla maksuajalla

Kun päätät yhdistää useat lainasi yhdeksi järkevämmäksi kokonaisuudeksi, kannattaa lainan maksuaikaa harkita tarkasti.

Suurin osa lainojen maksuvaikeuksista johtuvat siitä, että lainaan on otettu liian lyhyt maksuaika.

Yleensä lainaa haettaessa ajatellaan siten, että lainaan on parempi ottaa lyhyt maksuaika, jotta siitä pääsisi nopeasti eroon.

Tämä lyhyen maksuajan valinta kuitenkin aiheuttaa sen, että talous on lainan lyhentämisen ajan niin tiukoilla, että pienikin lisämeno saattaa koitua ylipääsemättömäksi esteeksi.

Ja kun lainan lyhennys jää maksamatta, alkaa siihen kertyä heti viivästyskorkoa ja muita kuluja.

Tämän vuoksi yhdistelylainaa hakiessa kannattaa aina muistaa se, että hieman pidempi maksuaika antaa pienemmän kuukausierän ja merkittävästi helpomman takaisinmaksun.

Optimaalisin tilanne on silloin, kun pystyy lainan lyhennyksen maksettuaan laittamaan vielä pienen summan rahaa säästöön pahan päivän varalle.

Näin toimimalla voisi lyhentää lainaa kuukausittain ja samalla kerryttää pientä vara-rahastoa.

Ja jos mitään yllättäviä kuluja ei tule lainan maksuaikana, niin voihan tuon säästyneen rahasumman käyttää myös lainan viimeisten lyhennyserien maksamiseen.

 

Lainojen yhdistäminen netissä on helppoa

Kenelle tahansa saattaa huomaamatta kertyä useampia lainoja ja muita maksuja, joista kertyykin kuukausittain yllättävän suuri summa maksettavaksi.

Liian usein kuluttajat huomaavat tilanteen ja alkavat miettiä ratkaisuja, vasta kun taloudelliset ongelmat ovat jo alkaneet. Tästä syystä lainojen yhdistämistä kannattaisi miettiä hyvissä ajoin, eikä sen kanssa kannata turhaan odotella. Esimerkiksi pikavippien yhdistäminen kannattaa aloittaa heti, jos sinulla on kaksi tai useampi pikalaina. Pikavipeissä voi olla korkeampi korko kuin esimerkiksi suuremmassa kulutusluotossa, joten sinun kannattaa kokeilla palvelumme kautta, voisitko saada useamman pikalainan tilalle kulutusluoton.

Ei ole väliä montako yhdistettävää lainaa sinulla on tai onko niiden takaisinmaksussa vielä mitään ongelmia.

Lainojen yhdistäminen voi kuitenkin tuoda säästöä ja selkeyttä taloudelliseen tilanteeseesi. Miksi siis turhaan maksaisi ylimääräisiä korkoja ja kuluja, jos niistä on mahdollista päästä helposti eroon?

 

Miten lainojen yhdistäminen käytännössä tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen mielletään usein aikaa vieväksi ja vaikeaksi asiaksi.

Mitä sitten, vaikka tietäisin paljonko minulla on velkaa maksettavana? Miten minä nyt osaisin lainani uudelleen yhdistää, johonkin toiseen lainaan? Ja onko se edes käytännössä mahdollista?

Kaikki edellä mainitut asiat on helposti hoidettavissa. Kerromme kuinka kaikki tapahtuu käytännössä.

Lainojen yhdistäminen aloitetaan siitä, että lasketaan vanhat velat yhteen. Maksamattomat lainat voivat olla luottokorttivelkaa, osamaksuja, pikavippejä, kulutusluottoja tai jotain muuta lainoja.

Lainasummat ynnättyään yhdistelylainaa etsivä hakija täyttää seuraavaksi maksuttoman lainahakemuksen kohdassa “Hae lainaa”.

Hakijan lainahakemus välitetään hetkessä kilpailutettavaksi jopa 30 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Jokainen lainantarjoaja pyrkii tekemään hakijalle mahdollisimman hyvän lainatarjouksen. Toki lainatarjousten määrään vaikuttaa hakijan hakema lainasumma ja laina-aika. Jokaisella lainapalvelulla on tarjottavanaan hakijalle hieman toisistaan poikkeavaa lainatuotetta, joten kaikilta lainanmyöntäjiltä hakija ei välttämättä saa tarjousta.

Lainatarjoukset saatuaan hakija saa tutustua tarjouksiin vaikka kotisohvalla ja valita lainatarjouksista edullisimman.

Lainatarjouksia kannattaa verrata tällä hetkellä voimassa oleviin lainasopimuksiin. Vertaa onko lainoihin mahdollista saada uuden lainatarjouksen myötä pienempi korko kuin nykyisiin lainoihin? Onko lainatarjouksissa muita ominaisuuksia, jotka vaikuttavat lainatarjouksen hyväksymiseen, kuten mahdollisuus maksuvapaan pitämiseen?

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen saa hakija tarkemmat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Kaiken ollessa kunnossa, laina maksetaan hakijan tilille viipymättä. Uudella lainalla lainansaaja voi maksaa kaikki vanhat lainat kokonaan pois.

 

Kuinka suuret lainat voin yhdistää?

Voit yhdistää lainat netissä väliltä 100 – 60.000 euroa. Laina-aika riippuu haetusta lainasummasta ja on väliltä 1 – 20 vuotta.

Kaikki kilpailutuksessa mukana olevat lainantarjoajat myöntävät vakuudetonta lainaa, joten yhdistelylainaa etsivä hakija ei tarvitse lainalleen vakuuksia tai takausta.

 

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Lainojen uudelleenjärjestely on aina järkevää kaikille henkilöille, joilla on maksettavanaan kaksi tai useampi laina.

Kun lainat yhdistää yhteen selkeämpään kokonaisuuteen pääsee velallinen eroon monen lainan aiheuttamista päällekkäisistä lainanhoitokuluista.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea yhdistelylainaa VarmaLaina.fi palvelun kautta. Jos et saa yhdistelylainaa pankilta tai rahoitusyhtiöltä, voit hakea sitä myös Takuusäätiöltä.

Takuusäätiö antaa ilmaista apua talous- ja velkaongelmissa.

 

Kuinka suurta säästöä vain saada yhdistämällä lainat?

Tarkkaa säästöä on vaikea sanoa, koska säästö riippuu siitä paljonko sinulla on nykyistä velkaa maksettavana sekä mikä on lainojesi tämän hetkiset korot ja kulut.

Tarkan arvion saat, kun pyydät maksuttomat lainatarjoukset.

Lainahakemuksen täyttäminen, lainan kilpailuttaminen tai lainatarjouksen vastaanottaminen ei maksa hakijalle mitään eikä sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen.

Monet suomalaiset ovat olleet todella tyytyväisiä, kun ovat yhdistäneet lainansa. Oli kyseessä iso tai pieni summa kuukautta kohden, on se vuodessa jo merkittävä summa.

Yhdistä lainat helposti jo tänään, niin saat selville nopeasti millainen voisi olla sinun säästösi.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainojen yhdistämisestä:

Kuka voi yhdistää lainoja?

Lainojen yhdistäminen sopii henkilölle, joka on täysi-ikäinen hyvän maksukyvyn omaava henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistäminen kannattaa monestakin syystä. Yhdistämällä lainat pääsee eroon monen lainan aiheuttamista lainanhoitokustannuksista. Yhdistelylainan avulla hakija myös selkeyttää omaa talouttaan, kun maksettavana on vain yksi laina.

Millaiset lainat on mahdollista yhdistää

Yhdistelylainaa voi hakea hyvin monenlaisille lainoille. Laina voi olla esimerkiksi kulutusluotto, joustoluotto, osamaksu, pikavippi tai vaikka maksettavana oleva luottokorttivelka.

Miten lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen on palvelussamme helppoa. Lasket vain yhteen lainat, jotka haluat yhdistää. Lisää summan lainahakemukseen sekä täytät hakemuksen huolellisesti loppuun. Hakemus välitetään palvelumme kautta useille lainantarjoajille kilpailutettavaksi ja saat jo saman päivän aikana lainatarjoukset vertailtavaksesi. Jos joukosta löytyy uusi edullisempi laina, hyväksyt yhdistelylainan ja maksat vanhat lainat pois.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi