Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on aina erittäin viisasta, sillä se selkeyttää omaa talouden hallintaa ja säästää rahaa lainan kuluissa ja koroissa.

Jos sinulla on useita pieniä lainoja maksettavana, maksat silloin myös lainan kiinteät kulut moninkertaisina.

Yhdistämällä useat pienet lainat yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi, säästäisit lainan kuluissa ja koroissa.

Me voimme auttaa sinua yhdistämään lainojasi aina 60 000 euroon asti.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset, niin näet nopeasti sen millä korolla pankit voisivat myöntää lainaa juuri sinulle.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Pankit ja muut luotonmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä ennen lainojen yhdistämistä

•  Tiesithän, että voit säästää kuukausittain suuriakin summia lainojen yhdistämisellä? Kun yhdistät aiemmat pienet ja korkeakorkoisemmat lainat yhdeksi kulutusluotoksi, voi sinulle kertyä säästyä huomattavankin paljon.

 

•  VarmaLaina.fi palvelusta voit hakea lainaa lainojen yhdistämiseen jopa 60.000 euroon saakka. Ei ole väliä, onko sinulle kertynyt aiempia lainoja paljon vai vähän, löydät meiltä varmasti sopivan lainasumman niiden yhdistämiseen.

 

•  Pystyt itse vaikuttamaan uuden lainasi kuukausierään, koska laina-aikaa sinulla on valittavissa 1 – 20 vuotta. Laina-ajan pidentäminen pienentää automaattisesti kuukausierää. Kuukausierä kannattaakin valita vähän liian pieneksi, koska sinulla on aina mahdollisuus maksaa lainaa kuukausierää suurempi summa takaisin, mutta et koskaan voi maksaa vaadittua kuukausierää pienempää summaa. Kuukausierää ja lainan maksuaikaa suunnitellessa kannattaakin käyttää lainalaskuria, jonka avulla on helpompi hahmottaa maksuajan ja koron vaikutukset lainan kuukausierään.

 

•  Lainojen yhdistäminen selkeyttää myös omaa talouttasi, koska nyt sinun tarvitsee muistaa vain yhden lainan eräpäivät. Jos aiempia lainoja on kertynyt useampia, voi olla liki mahdotonta pysyä perillä jokaisen laskun eräpäivistä. Tämä johtaa helpolla siihen, että laskuja unohtuu maksaa ajoissa, jolloin ne kerryttävät turhaan perintäkuluja.

 

•  Monesti maksuvaikeudet voivat johtua siitä, että lainalle on valittu liian pitkä maksuaika ja kuukausierä on ollut tätä myöden liian suuri. Siksi yhdistelylainaa hakiessa kannattaakin varmistaa, että kuukausierä on sopivan kokoinen, ettei sen maksamisessa tule ongelmia missään vaiheessa.

 

•  Jos haluat varmistaa edullisen lainatarjouksen saamisen, niin yhdistä lainat yhteishakijan kanssa, jolloin saatte kahdestaan isommankin lainan helpommin ja mahdollisesti myös paremmalla korolla. Yhteishakijaksi käy esim. avo-tai aviopuoliso tai muu läheinen. Kun haette lainaa netistä yhdessä, olette molemmat vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta. Yhteishakija ei ole siis lainan takaaja, vaan toinen lainan hakijoista.

 

•  Mikäli olet maksanut nyt vanhaa lainaasi useamman vuoden, voi olla aika tarkistaa oma lainatarjouksesi. Lainat elävät kokoajan, kun uusia lainapalveluita ja lainatuotteita tulee markkinoille. Voit siis saada huomattavasti paremman lainatarjouksen, kuin muutama vuosi sitten. Joten miksi et päivittäisi lainaasi uuteen, jos se tarkoittaa sinulle ainoastaan säästöä? Tee nyt hakemus kauttamme ja hae tämän päivän parhaat lainatarjoukset.

 

• Lue myös: LS24.fi | Lainojen yhdistäminen – Mitä se tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tuo sinulle huomattavaa säästöä

Onko sinulle huomaamatta tullut maksettavaksi useita pieniä lainoja?

Oletko tullut ajatelleeksi, että lainojen yhdistäminen voisi tuoda kuukausilyhennyksiin selvää säästöä?

Olisitko kiinnostunut tietämään kuinka saat helposti yhdistettyä jo olemassa olevat lainasi selkeämmäksi kokonaisuudeksi?

Jos vastasit kyllä edes yhteen kysymykseen, suosittelemme että jatkat lukemista.

VarmaLaina.fi auttaa sinua lainojen yhdistämisessä

VarmaLaina.fi on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista.

Useat suomalaiset ovat tottuneita kilpailuttamaan suunnitellut lomamatkat, vakuutukset ja esimerkiksi sähkö- ja puhelinliittymät.

Yhä suositummaksi on tullut myös lainojen kilpailuttaminen sekä olemassa olevien lainojen yhdistäminen selkeämmäksi kokonaisuudeksi.

Enää hakija ei tyydy vain vuodesta toiseen maksamaan korkeakorkoista lainaansa, vaan haluaa kilpailuttaa nykyisen lainan uudelleen tietyin väliajoin.

Ja miksi ei, koska ainoastaan kilpailuttamalla vanhat lainat uudelleen, voit varmistaa ettet jatkossa maksa lainan korkoja ja kuluja yhtään sen enempää kuin tarvitsee.

Vanhojen jo olemassa olevien lainojen yhdistäminen on varsin helppoa ja VarmaLainan tehtävä on auttaa sinua tässä helpossa prosessissa.

Lasket vain yhteen kaikki olemassa olevat lainasi ja haet tälle yhteenlasketulle summalle VarmaLainan kautta edullista yhdistelylainaa.

 

Päivitä vanhojen lainojesi kulut ja korko tähän päivään

Ethän huomaamattasi maksa liikaa korkoja ja kuluja lainastasi?

Haluaisitko tietää kuinka paljon voit säästää yhdistämällä olemassa olevat lainasi yhteen selkeään kulutusluottoon tai pankkilainaan?

Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus säästää korkokuluissa ja selkeyttää taloudenpitoasi.

VarmaLaina.fi kilpailuttaa kaikki olemassa olevat lainasi uudelleen ja saat muutamassa minuutissa jo uusia edullisempia lainatarjouksia vertailtavaksi.

Palvelun kautta voit yhdistää kaikki vanhat osamaksut, pikavipit, luottokorttimaksut, kulutusluotot ja muut velat yhdeksi taloudellisesti edullisemmaksi kokonaisuudeksi.

Päivitä siis mahdollisimman nopeasti lainasi korko tähän päivään ja säästät jatkossa satoja, ellet jopa tuhansia euroja lainan kuluissa.

 

Lainojen yhdistämisen muistilista:

  1. Lainat yhdistämällä saat uudelle kilpailutetulle lainalle alhaisemman koron ja muut kulut.
  2. Usein lainat yhdistämällä myös takaisinmaksuaika pitenee, joten jatkossa kuukausieräsi on pienempi.
  3. Taloudellinen tilanteesi selkiytyy, koska jatkossa maksat vain yhtä yhdistelylainaa.

 

VarmaLaina.fi palvelun avulla lainojen yhdistäminen on helppoa

VarmaLaina.fi palvelun kautta voit kilpailuttaa uuden 100 – 60.000 euron lainan, mutta palvelu tarjoaa myös samat edut hakijoille, jotka haluavat yhdistää vanhat lainat ja pyytää niille lainatarjouksen.

Lainojen yhdistäminen ei voi jäädä siitä kiinni, että se olisi aikaa vievää tai jollain tavalla vaikeaa.

Tässä esimerkki siitä kuinka kaikki tapahtuu:

Huomaat olevasi kyllästynyt maksamaan lainaa, jossa korkokulut hipoo taivaita.

Jokaisesta lainasta on maksettava erikseen kuukausittaiset tilinhoitomaksut sekä muut kulut.

Lisäksi on muistettava lainojen eräpäivät, jotka pahimmassa tapauksessa ovat muutaman viikoin välein, yksi kuun lopussa, toinen kuun puolivälissä.

Päätät, että et halua enää maksaa turhasta, vaan haluat etsiä edullisemman ja selkeämmän kulutusluoton lainoillesi.

Täytä VarmaLainan kotisivuilla maksuton lainahakemus muutamassa minuutissa.

Heti alkuun lasket yhteen yhdistettävien lainojen summat ja pyydät kyseiselle summalle lainatarjousta, kohdassa lisää lainasumma.

Lainasumman voit valita 100 – 60.000 euron väliltä, sadan euron tarkkuudella.

Maksuajan saat itse valita 1 – 20 vuoden väliltä. 

Näet heti oikealla puolella arvioidun kuukausieräsi sekä kulut ja koron, mutta tarkemman tarjouksen saat vain kun täytät hakemuksen loppuun ja lähetät sen.

Hakemuksen loppupuolella sinulta kysytään vielä haetko lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa?

Tämän edun voit hyödyntää pyytämällä rinnallesi esimerkiksi ystävän tai aviopuolison, koska yhdessä haettu laina parantaa mahdollisuuksia saada laina alhaisemmalla korolla.

VarmaLaina.fi kautta hakijan ei kuitenkaan ole pakko hankkia lainalle henkilötakaajia tai vakuuksia, yhteishakijan ottaminen on täysin vapaaehtoista.

Valitse vielä lopuksi lainan käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistäminen.

Muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset tutustumaan tulleisiin lainatarjouksiin.

 

VarmaLaina.fi on kotimainen ja turvallinen

Kilpailuttamalla lainasi tai yhdistämällä olemassa olevat lainasi VarmaLainan kautta, varmistat myös että saat lainaa luotettavasti ja varmasti.

VarmaLaina.fi tekee tiivistä yhteistyötä useiden suomessa toimivien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa, joihin hakijoiden hakemukset välitetään käsiteltäväksi.

Tämä yhteistyöpankkien kanssa solmittu sopimus takaa, että hakija saa yhdistelylainaa aina varmemmin, helpommin ja paremmilla eduilla.

VarmaLaina.fi palvelussa lainojen yhdistäminen tai tarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään, vaan VarmaLaina saa oman palkkionsa yhteistyökumppaneiltaan.

 

Lainojen yhdistäminen onnistuu ilman vakuuksia ja takaajia

VarmaLaina.fi kautta haettuun lainaan et tarvitse henkilötakaajia tai muitakaan vakuuksia.

Hae yhdistelylainaa jo tänään ja katso millä korolla voit saada uuden lainan.

Hakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen ei ole sitova päätös.

Lainojen yhdistäminen selkeyttää talouden hallintaasi

On varmasti sanomattakin selvää, että yhden lainan hoitaminen on aina helpompaa kuin usean lainan samanaikainen hoitaminen.

Lainojen yhdistäminen tuo siis rahan säästön lisäksi myös selkeyttä omaan talouden hallintaasi.

Kun hoitaa useaa lainaa ja muuta osamaksua samanaikaisesti, voi lainojen eräpäivät unohtua ja mennä sekaisin.

Tämä taas aiheuttaa entisestään lisää kuluja maksumuistutusten ja viivästyskorkojen muodossa.
Kun haet yhdistelylainaa ja maksat pois kaikki päällekkäiset lainasi ja osamaksusi, talouden hallintasi tulee helpottumaan merkittävästi.

Älä siis enää tyydy maksamaan korkeakorkoisia pikalainoja ja tililuottoja, sillä me voisimme etsiä sinulle merkittävästi edullisempaakin lainaa.

Laske yhteen kaikkien lainojesi yhteisumma ja pyydä meiltä lainatarjous yhdistelylainalle jo tänään.

 

Hae yhdistelylainaa reilulla maksuajalla

Kun päätät yhdistää useat lainasi yhdeksi järkevämmäksi kokonaisuudeksi, kannattaa lainan maksuaikaa harkita tarkasti.

Suurin osa lainojen maksuvaikeuksista johtuvat siitä, että lainaan on otettu liian lyhyt maksuaika.

Yleensä lainaa haettaessa ajatellaan siten, että lainaan on parempi ottaa lyhyt maksuaika, jotta siitä pääsisi nopeasti eroon.

Tämä lyhyen maksuajan valinta kuitenkin aiheuttaa sen, että talous on lainan lyhentämisen ajan niin tiukoilla, että pienikin lisämeno saattaa koitua ylipääsemättömäksi esteeksi.

Ja kun lainan lyhennys jää maksamatta, alkaa siihen kertyä heti viivästyskorkoa ja muita kuluja.

Tämän vuoksi yhdistelylainaa hakiessa kannattaa aina muistaa se, että hieman pidempi maksuaika antaa pienemmän kuukausierän ja merkittävästi helpomman takaisinmaksun.

Optimaalisin tilanne on silloin, kun pystyy lainan lyhennyksen maksettuaan laittamaan vielä pienen summan rahaa säästöön pahan päivän varalle.

Näin toimimalla voisi lyhentää lainaa kuukausittain ja samalla kerryttää pientä vara-rahastoa.

Ja jos mitään yllättäviä kuluja ei tule lainan maksuaikana, niin voihan tuon säästyneen rahasumman käyttää myös lainan viimeisten lyhennyserien maksamiseen.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi