Lomalaina - Rahoita unelmiesi lomamatka

Lomalaina ilman vakuuksia nopeasti tilille

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lomalainalla toteutat unelmiesi lomamatkan

Matkailu ei ole halpaa hupia, mutta perheen kanssa lomailua pidetään kuitenkin tärkeänä ja ja pieni irtiotto arjesta on toisinaan paikallaan. Kotimaanmatkailu on jo muutaman vuoden ollut suosittua, mutta ulkomaanmatkailu on jälleen selkeässä nousussa. Oli kohteena sitten kotimaa tai ulkomaa tarvitaan matkan toteuttamiseen usein säästöjä tai lomalainaa. 

Hae lomalainaa netistä matkasi toteuttamiseen. Oli lainatarpeesi suuri tai pieni, löydät VarmaLainan kautta sopivan rahoituksen. Varmalaina kilpailuttaa lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken ja pääset nopeasti vertailemaan lainoja ja valitsemaan parhaiten sopivan, edullisen lomalainan. Lainaa ilman vakuuksia voi maksuttomalla lainahakemuksella hakea 1000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden maksuajalla. Lainapäätöksen jälkeen allekirjoitat lainasopimuksen valitsemasi lainantarjoajan kanssa ja laina maksetaan tilillesi heti. Pääset lomalainan avulla nopeasti suunnittelemaan unelmiesi lomaa.

Näin haet lomalainaa:

  1. Täytä maksuton lainahakemus
  2. Vertaa lainatarjouksia
  3. Valitse sopiva lomalaina

Lainahakemuksen täyttäminen ei maksa sinulle mitään eikä velvoita lainan ottamiseen. Saat tutustua henkilökohtaisiin lainatarjouksiin rauhassa kotona ja päättää hyväksytkö jonkun tulleista lainatarjouksista. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen solmit lainasopimuksen valitsemasi pankin tai rahoituslaitoksen kanssa.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Lomalaina

Mikä on lomalaina?

Kulutusluotolla rahoitat pidemmänkin loman perheellesi, mutta onko lomalaina hyvä rahoitusratkaisu matkusteluun? 

Lomalainalla tarkoitetaan rahoitusta, joka otetaan lomaa varten. Lomalainalla pystyy tarvittaessa kattamaan kaikki lomaa liittyvät kustannukset, mutta lomalainan voi ottaa rahoitusratkaisuksi myös osaan lomaa, kuten esimerkiksi majoituskuluja varten. Lomalainan voi käyttää niin ulkomaan- kuin kotimaanmatkailuun.

Lomaa suunniteltaessa kannattaa heti alkuun miettiä lomamatkaan tarvittava budjetti, jotta lainahaun yhteydessä pystyy ottamaan juuri sopivan määrän lainaa. Laina voi olla usein myös turva kauemmas matkustettaessa. Toki useat matkavakuutukset korvaavat matkalla aiheutuneet vahingot, onnettomuudet tai sairastelun, mutta tapahtumahetkellä mikään vakuutus ei heti korvaa. Tästä syystä matkalle lähdettäessä on hyvä olla edes jonkin verran ylimääräistä rahaa tilillä, jos akuutissa tilanteessa joutuu maksamaan kuluja. Tästä syystä osa suomalaista ottaa matkalleen niin sanotuksi vararahastokseen kulutusluoton, joustoluoton tai varmistavat, että luottokortilla on tarpeeksi avointa saldoa. 

 

Kuinka paljon lomalainaa kannattaa ottaa?

Lomalainaa kannattaa hakea vain sen verran kuin, mitä sitä tarvitsee matkakulujen kattamiseen. Toki pieneen ylimääräiseen summaan on hyvä varautua, jos matkalla tapahtuu jotain yllättävää, joka vaatii asian nopeaa hoitamista.

Ennen lomamatkalle lähtöä kannattaa tehdä tarkempi budjetti kuinka paljon loma suurin piirtein tulee maksamaan ja kuinka paljon lomaa varten tarvitaan lainaa? Rahoitetaanko koko loma lainalla ja onko mahdollista käyttää lomaan osaksi säästöjä? Lomalainaa netistä voi hakea ilman vakuuksia tai takausta 1000 eurosta aina jopa 60.000 euroon saakka. Lainaan saa soviteltua sopivan kuukausierän lainasumman mukaan.

Mieti ennen lomaa, mihin rahaa kuluu:

  • ravintolassa syömiseen
  • majoitukseen
  • aktiviteetteihin
  • bussi – tai taksimatkoihin
  • tuliaisiin
  • lentoihin
  • yllättäviin kuluihin.

Esimerkkilaskelma 2000 euron lomalainasta. 

Lainaa 2000 euroa, 1 vuoden maksuajalla, lainan korko 5 % ja lainan muut kulut 6 euroa. Lainan kuukausierä 171 euroa, todellinen vuosikorko 6,74 % ja korkojen osuus 54,58 euroa.

Laskelma on tehty suuntaa antavalla lainalaskurilla. Tarkan arvion lainan kuluista ja kuukausierästä saat, kun pyydät maksuttomat ja henkilökohtaiset lainatarjoukset VarmaLaina-palvelun kautta.

 

Mihin lomalaina tulee käyttää?

Lainanmyöntäjät eivät sen tarkemmin erittele mihin laina tulee käyttää. Lainan käyttötarkoituksen saa jokainen lainansaaja päättää itse. Yleensä lomalaina käytetään majoituskuluihin, lentomatkoihin, ruokailuun, pääsylippuihin tai muihin ostoksiin. Osa suomalaista ottaa pienen summan lomalainaa sen varalle, ettei ennalta varatut lomarahat riitäkään kattamaan kaikki loman kuluja. Tähän tilanteeseen, kun on osannut varautua jo ennalta, on tarvittaessa käytössä hätävara. Lomalainan saa käyttää vapaasti juuri siihen tarkoitukseen, mihin haluaa. Lainan voi käyttää kokonaan lomaan tai osan voi käyttää myöhemmin lomalta palattua. Usein voi nimittäin käydä niin, että lomaa varten löytyy tarvittava raha, mutta lomalta paluun jälkeen tili onkin tyhjänä. Lomalainan voi ottaa niin kotimaanmatkailua kuin ulkomaanreissua varten.

Lomalainan voi käyttää myös äkkilähtöön. Tällaisissa tilanteissa ei ole välttämättä osannut varautua loman suunnitteluun ja säästämiseen niin pitkäjänteisesti. Ylimääräistä rahaa ei olekaan tarpeeksi, vaan loman toteuttamiseen tarvitsee ulkopuolista rahoitusta, jonka pystyy maksamaan erissä takaisin loman jälkeen. Jos lomasi on äkkilähtö hae tarvittava rahoitus VarmaLaina-palvelun kautta. Kilpailutamme lainasi yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken heti ja saat lainatarjoukset välittömästi vertailtavaksesi. Jos päätät hyväksyä lainatarjoukset, voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksillasi ja laina maksetaan tilillesi heti. Hyvin usein laina maksetaan lainansaajan tilille jopa saman päivän aikana lainahakemuksen jättämisestä. Nopea lomalaina mahdollistaa lomalle lähdön äkkilähdölläkin.

Lomalaina

Milloin lomalaina kannattaa ottaa?

Lomalaina sopii henkilölle, jonka taloudellinen tilanne on vakaa ja hänellä on riittävä maksukyky. Vaikka lomareissulle voisi löytyä tarvittava rahoitus, niin lomalaina tuo joustoa reissun aiheuttamiin kuluihin. Lainaa maksetaan loman jälkeen kerran kuukaudessa takaisin ennalta sovituissa maksuerissä. Lomalaina mahdollistaa monelle perheelle loman, mikä olisi kenties muuten jäänyt toteuttamatta.

Lomalainaa ei kannata ottaa henkilön, jonka maksuvalmius on heikko. Niin lomalainaan kuin muihinkin lainoihin liittyy aina omat riskinä, joten lainaa tulee ottaa vastuullisesti. Ota avuksesi maksuton lainalaskuri, niin näet kannattaako sinun hakea lomalainaa. Lomasta on ihana haaveilla, mutta on hyvä olla rehellinen itselleen ja miettiä, onko minulla juuri nyt varaa pidempään lomaan. Pienelläkin budjetilla voi lomailla kunhan ensin ottaa selville, mitä lomakohteita tai aktiviteettejä oman kodin läheltä löytyy.

 

Mistä lomalainaa kannattaa hakea?

Lomalainaa tarjoavat useat lainantarjoajat. VarmaLaina.fi on lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, joka kilpailuttaa hakijan puolesta myös lomalainan. Täytä VarmaLaina palvelussa oleva lainahakemus, niin se välitetään heti kilpailutettavaksi yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle, jotka tarjoavat lainaa muun muassa matkailuun, kulutustarkoitukseen, lainojen yhdistämiseen sekä moneen muuhun.

Kilpailuta lomalaina niin tiedät, mikä kilpailutuksessa mukana oleva pankki tai rahoitusyhtiö voi myöntää sinulle henkilökohtaisesti edullisinta lainaa. Lomalainaa ilman vakuuksia tai takausta voi maksuttoman palvelun avulla hakea 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Lainaan saa lainasummasta riippuen maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainatarjouksista näet, mikä on lainan korko, maksuaika, lainasumma sekä lainan kuukausierä.

Voit ottaa lomalainaa sen verran kuin koko loma kaikkine kuluineen tulee kustantamaan tai vain osan loman budjetista. Esimerkiksi, jos sinulla on säästössä lomaa varten 1000 euroa ja tarvitse loman toteuttamiseen vielä parituhatta euroa, ota lainaa 2000 euroa ja maksa loput lomastasi omilla säästöilläsi.

Lainahakemuksen täyttäminen sekä lomalainan kilpailuttaminen ei maksa eikä velvoita sinua mihinkään. Aloita lainan kilpailuttaminen, vaikka heti. Saat lainatarjoukset vertailtavaksesi muutamassa minuutissa ja pääset vertailemaan, mikä lainantarjoajista myöntää sinulle lainaa pienellä korolla.

 

Kenelle lomalainaa voidaan myöntää?

Lomalaina on laina siinä missä mikä tahansa muukin. Lainaa voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle henkilölle, mutta osalla lainantarjoajista hakijalle on asetettu korkeampi ikä. Muita hakuehtoja ovat säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä. Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa. Hakijalla on hyvä olla käytössään myös omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, koska nykyisin lainasopimus on helpointa allekirjoittaa pankkitunnuksilla.

Hae lomaa varten lainaa ilman vakuuksia tai takausta. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan heti tilille. 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä lomalainasta:

Kuka voi hakea lomalainaa?

Lomalainaa voi hakea henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus tai hänellä on pysyvä osoite Suomessa. Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakijalla ei saa olla merkintää luottotiedoissa. Lomalainaa voi hakea maksuttomalla lainahakemuksella, joka ei sido mihinkään. Lainavertailun avulla selvität nopeasti, mistä löytyy sinulle paras lomalaina.

Kuinka paljon lomalainaa voi hakea?

Lomalainaa voi hakea netistä 1000 eurosta aina 60.000 euroon saakka lainahakemuksella joka on sähköisessä muodossa ja aina avoinna. Netistä haettavalla lomalainalla voit toteuttaa pitkään haaveilemasi lomamatkan tai äkkilähdöllä toteutettavan matkan. Lomalaina maksetaan tilille heti.

Tarvitsenko lomalainaa varten takaajia tai vakuuksia?

Et tarvitse. Lomalainaa voi saada, vaikka sinulla ei olisi lainaa varten vakuuksia tai henkilötakaajaa. Lomalainaa voi halutessaan hakea yhdessä yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Yhdessä haettuun lainaan saa usein paremman koron ja pidemmän maksuajan. Yhteisvastuullisen hakijan kanssa lomalainaa voi myös saada suuremman määrän kuin yksin haettaessa.

Miten löydän edullisen lomalainan?

Kilpailuta lomalaina VarmaLaina.fi kautta, niin saat vertailtavaksesi lainatarjouksia, mistä pääset valitsemaan itsellesi edullisimman lomalainan. Lainahakemuksesi kilpailutetaan aina yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joka mahdollistaa että saat lainaa mahdollisimman kilpailukykyisellä lainan korolla.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo