Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Pikavippi

Pikavippi oli pieni laina, joka oli tarkoitettu nopeiden ja yllättävien kulujen maksamiseen.

Nykyään perinteiset pikavipit ovat kuitenkin aika lailla poistuneet markkinoilta ja niiden tilalle on tullut edullisempia kulutusluottoja ja pankkilainoja.

Monet vakuudetonta kulutusluottoa myöntävistä palveluista myöntävät kuitenkin myös pientä lainaa, joten vaikka lainantarpeesi olisikin pieni, voit silti kilpailuttaa sen meidän palvelussamme.

Meiltä voit pyytää lainatarjousta summille 100 – 60 000 euroa. Saat aina yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä, jos sinulla on etsinnässä pikavippi

• Tarvitsetko nopeasti pikalainaa? VarmaLaina.fi palvelun kautta voit kilpailuttaa pikavipin siinä, kun mitä muutakin lainaa. Lainan kilpailuttaminen takaa hyvät mahdollisuudet pikavipin mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan.

 

•  Pikavippi alkaen 100 euroa. Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä nopeuttaa lainaprosessia ja saat lainaa heti.

 

•  Pikavippi on laina, joka maksetaan hakijalle mahdollisimman nopeasti hänen omaan vapaaseen käyttöönsä. Pikalaina otetaan usein akuuttiin lainatarpeeseen. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi pesukoneen hajoaminen, auton kuntoon laittaminen nopealla aikataululla tai esimerkiksi yllättävät menot joihin ei ole osannut ennalta varautua.

 

•  Lainan nopea tarvitseminen ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita, että laina olisi silloin kallis. Kun otat avuksesi VarmaLaina.fi lainan kilpailutuspalvelun, tiedät saavasi pienenkin lainan edullisesti. Palvelun kautta voit kilpailuttaa niin isot kuin pienet lainan nopeasti.

 

•  Lainahakemus kilpailutetaan aina yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Saatuasi lainatarjoukset saat tutustua niihin rauhassa ja valita joukosta sinulle sopivimman pikalainan. Lainapäätöksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan tilille välittömästi. 

Veronpalautus ennakkoon

Uudet lainat

Mikä on pikavippi?Pikavippi - VarmaLaina.fi

Pikavippi on pieni laina, joka maksetaan tilille nopeasti ja on tarkoitettu usein akuuttiin lainatarpeeseen.

Pikavippiä haetaan keskimäärin 100 eurosta noin 3000 euroon saakka.

Lainasumma ja myös sen takaisinmaksuaika on lyhyt.

Vielä vuosia sitten pikavippi miellettiin kalliiksi lainaksi ja jos lainan halusi saada nopeasti tilille veloitettiin siitä lisäkuluja.

Näin ei kuitenkaan enää ole, koska uusi lainsäädäntö on kiristänyt lainan nimelliskorkoa ja muita kuluja.

Pikavipin saa edullisella lainakorolla ja muilla kuluilla heti tilille, jos muistaa muutaman seikan.

Niistä lisää seuraavassa kappaleessa.

 

Pienikin laina kannattaa kilpailuttaa

Olit sitten hakemassa suurta kulutusluottoa tai pienempää lainaa, kannattaa laina aina kilpailuttaa ensin.

Usein ajatellaan, että vain kulutusluotto on syytä kilpailuttaa usean lainantarjoajan välillä, mutta pienempi laina vain otetaan ensimmäisestä vastaan tulevasta paikasta.

Näin ei kuitenkaan kannata toimi, varsinkin kun lainan kilpailuttaminen ei maksa hakijalle mitään.

VarmaLaina.fi kilpailuttaa lainasummat 100 eurosta aina jopa 60.000 euroon saakka yli 30 pankin ja rajoituslaitoksen kesken.

Lainan kilpailuttaminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen.

Vertaa lainoja saatuasi maksuttomat lainatarjouksemme ja valitse niistä sinulle sopivin lainatarjous.

 

Vertaile pikavippi ja säästä

Lainavertailu alkaa lainatarjouksien vastaanottamisesta.

Lainatarjouksiin tutustuminen onnistuu, vaikka kotisohvalta käsin ja kun olet päätöksesi tehnyt, voit joko hylätä kaikki lainatarjoukset tai valita edullisimman lainan.

Lainan kilpailuttaminen monen eri lainantarjoajan välillä on lähes aina auttanut hakijaa löytämään halvimman pikavippivaihtoehdon.

Tämä toki on myös täysin ymmärrettävää, koska hakijan lainahakemus kilpailutetaan yli 30 lainantarjoajan välillä ja jokainen kilpailutuksessa oleva pankki ja rahoituslaitos tietää, että hakijasta on kilpailemassa myös monta muuta.

Näin jokainen pankki ja rahoitusyhtiö haluaa omien lainahakuehtojensa puitteissa jättää hakijalle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

 

Kuka voi hakea pikavipin?

Jokaisella lainantarjoajalla on hieman toisistaan poikkeavat lainanhakuehdot.

Siitä syystä, hakija ei välttämättä tule saamaan lainatarjouksia kaikilta 30:ltä pankilta ja rahoituslaitokselta.

Yleisesti ottaen hakijan tulee olla lainaa saadakseen 18 – vuotias suomalainen henkilö tai vakituisesti kolmen vuotta Suomessa asunut hakija.

Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, joka tarkoittaa ettei lainaa voida myöntää, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä.

Lainaa voi joissain tapauksissa saada myös työtön henkilö, mutta yleensä hakijalta vaaditaan säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa netistä ilman aikaisempaa asiakkuutta.

Pikavippiä varten hakija ei tarvitse lähipiiristä ketään takaajaksi, eikä lainalle tarvitse hankkia vakuuksia.

 

Mihin pikavippi usein otetaan?

Jokainen hakija määrittää itse lainatarpeensa ja sen mihin lainansa käyttää.

Pankit ja rahoituslaitokset eivät sitä erikseen kysele.

Aina lainaa hakiessa asiakkaalta toivotaan kuitenkin vastuullista lainan ottamista, juuri sen verran mitä hän tarvitsee.

Laina tulee aina maksaa takaisin lainasopimuksen mukaisesti.

Pikavippi on lainasummaltaan usein muutaman sadan euron laina, jossa maksuaika on keskimäärin yksi vuosi.

Äkillinen rahantarve on yleisin syy pikavipin ottamiselle, kun omaan palkkapäivään on vielä reilusti aikaa.

Yllättäviä menoja voivat olla mm. kodinkoneen rikkoutuminen, auton hajoaminen juuri huonoimpaan mahdolliseen aikaan tai muu hankinta mihin ei ole osannut varautua.

Toki aina akuutti tilanne ei tarkoita jotain elämän ikävää käännettä, vaan lainaa voidaan ottaa perheen yhteiseen lomamatkaan tai vaikka ostoksiin.

 

Hae pikavippi vastuullisesti

Pikavippi ajatellaan yleisesti sellaiseksi lainaksi, joka aiheuttaa maksuvaikeuksia. Näin asia on aikaisemmin ollutkin, sillä kun pikavipit tulivat Suomen lainamarkkinoille vuonna 2010, niiden kulut ja korot olivat varsin korkeat.

Nykyään pikavippien suosio on laskenut merkittävästi, eikä perinteisiä pikavippejä enää edes myönnetä. Tämä johtuu siitä, että vakuudettomille lainoille on lailla määrätty korkokatta lainan nimelliskorolle ja se saa nykyään olla korkeintaan 20 %.

Mutta olitpa hakemassa netistä pientä tai suurta lainaa, se kannattaa hakea vakaasti harkiten. Jos epäilet omaa maksukykyäsi, ei lainaa kannata silloin hakea. Jos tiedät että lainan takaisinmaksu aiheuttaa ongelmia, mutta tarvitset silti pienen lainan, voit hakea pienlainaa myös Takuusäätiöstä.

Pikavippien vertailu kannattaa

On varsin normaalia että eteen tulee joskus yllättävä rahanmeno, johon sen kuukauden palkka ei riitä. Pikavippi on hyvä ratkaisu juuri näihin tilanteisiin, sillä se netin nopein lainatuote. Pikavippi siirtyy tilille yleensä alle tunnissa ja nopeimmillaan jopa muutamassa minuutissa.

Nykyään pikavippien kulut ja korot ovat erittäin maltilliset, sillä vuonna 2019 tuli voimaan laki, joka määräsi niille 20 % korkokaton pikavipin nimelliskorolle. Myös lainapalveluiden toiminta on muuttunut vastuullisemmaksi ja nykyään kaikkien lainanhakijoiden palkka- ja luottotiedot tarkistetaan.

Pientä ja nopeaa lainaa hakiessa kannattaa suosiolla unohtaa pankkilainat ja kulutusluotot, sillä niiden käsittelyajat ovat yleensä muutamia päiviä.

Suomalaiset ovat tunnetusti kovia kilpailuttamaan sähkö- ja puhelinliittymät, joten toivottavasti myös lainojen kilpailuttaminen yleistyisi.

Puhelinliittymien liittymävertailu ja liittymätarjoukset käytetään aina hyväksi, joten toivomme että myös lainavertailua käytettäisiin enemmän.

Pikavippivertailu kannattaa aina suorittaa huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, sillä halvimman ja kalleimman pikavipin hintaero on varsin suuri.

Nämä hintaerot johtuvat puhtaasti eri lainapalveluiden erilaisista hinnoitteluista. Osa palveluista veloittaa lainasta täydet laina sallimat kulut (nimelliskorko 20 % ja muut kulut 150 €/vuodessa), kun osa palveluista suosii maltillisempaa hinnoittelua.

Pikavippivertailu on siis todella tärkeää ja sitä ei kannata jättää tekemättä.

Kun sinä tarvitset lainaa mutta et itse ehdi kilpailuttamaan sitä, voit pyytää palveluamme tekemään sen puolestasi.

 

Pikavippi on nopea kertaluontoinen laina

Pikavippi on vakuudetonta lainaa, jota haetaan usein kun lainaa tarvitaan nopeasti yllättäviin menoihin.

Aiemmin pikavippi oli mahdollista saada vain lyhyellä maksuajalla, mutta nykyään niihin on mahdollista saada paljon pidempi maksuaika.

Takaisinmaksuaika riippuukin paljon haettavasta summasta, mitä suurempi pikavippi, sitä pidempi maksuaika.

Pikavippiä hakiessa kannattaa rauhassa tutustua eri lainapalveluihin. Koska lainanmyöntäjiä on useita, on heidän hinnoittelussakin eroa.

Tässä muutama palvelu, josta voi saada nopeasti pienen lainan:

 

Ferratum Joustava on 4000 euron laina, josta voi nostaa haluamansa määrän vippiä tilille.

Sinun ei siis tarvitse käyttää koko summaa ja maksatkin vain siitä, mitä käytät.

Osamaksua hyödynnettäessä alkaa korot ja kulut juoksemaan normaalin hinnaston mukaisesti. Laina-aika riippuu siis tehtyjen lyhennyksien suuruudesta.

Ferratum Joustavan etu on siinä, että voit myös myöhemmin nostaa pikavippiä tilillesi, ilman että sinun tulee täyttää hakemuksia uudelleen.

Ferratum Joustava on aina käytössäsi ja kuluja kertyy vain jos nostat lainaa tilillesi.

Ferratum Joustavan ikäraja on 21 vuotta.

Lue lisää: Ferratum

 

POP Pankin kautta voit hakea lainaa 20.000 euroon saakka. Maksuaikaa saat  1 – 10 vuotta.

POP Pankin kulutusluotto on kätevä ja joustava apu monenlaiseen lainantarpeeseen.

Nyt voit kilpailuttaa POP Pankin maksutta myös meidän palvelussa.

Lue POP Pankista tehty artikkeli ja anna meidän kilpailuttaa POP Pankki ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa puolestasi.

Lue lisää: POP Pankki

 

Suosittelemme myös seuraavia lainapalveluita

Suosittelemme tutustumaan myös seuraaviin lainapalveluihin, mikäli et voi hakea joitain ylläolevista ilmaisista pikavipeistä tai haluat hakea suurempaa lainaa.

Alta löydät suosittuja lainapalveluita, jotka ovat auttaneet tuhansia ihmisiä heidän rahoitustarpeissaan. Voit hakea niin pientä, kuin suurempaakin lainaa mihin tahansa tarpeeseen.

Muista vertailla pikavippejä ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, näin vältyt kalliin pikavipin ottamiselta.

 

Bank Norwegian on hiljattain Suomen markkinoillekin siirtynyt lainapalvelu, josta on mahdollisuus hakea lainaa jopa 60.000 euroon saakka.

He nousivat nopeasti suomalaisten suosioon kilpailukykyisen hinnoittelunsa johdosta. Heidän kautta on voit hakea niin suurta kuin pientäkin vippiä kiinteällä maksuajalla. Vippi on kuitenkin mahdollista maksaa takaisin etuajassa ilman lisäkustannuksia.

Bank Norwegianin lainassa nimellinen vuosikorko on n. 6,99 – 19,49 %. Lainanhakijan taloudellinen tilanne ja takaisinmaksukyky vaikuttaa suuresti vuosikoron suuruuteen.

Heiltä haetaan lainaa myös monesti lainojen yhdistämiseen, jolloin useat pienemmät lainat maksetaan pois yhdellä suuremmalla lainalla. Tällöin vuosikorko ja kokonaiskulut pienenevät huomattavasti.

Voit hakea lainaa Bank Norwegianilta, mikäli olet vähintään 23-vuotias Suomen kansalainen. Luottotiedot tarkistetaan aina, joten maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille.

Lue lisää: Bank Norwegian

 

Pikavippi ilman vakuuksia

Tällä hetkellä kaikki netissä toimivat, pikavippiä myöntävät yritykset myöntävät pikavippiä ilman vakuuksia.

Tämä tarkoittaa sitä, ettei vippiä saadakseen tarvitse hankkia lainalle mitään vakuuksia, eikä myöskään henkilötakausta.

Huomioitavaa kuitenkin on, että vaikka saat vippiä ilman vakuuksia, tulee sinulle kuitenkin olla säännölliset tulot saadaksesi lainaa.

Yhä useammat lainapalvelut vaativat hakijoilta tositteita hakijan palkkatuloista, jotta he voivat varmistaa sen, että hakijalla on mahdollisuus maksaa laina takaisin ajallaan.

On kuitenkin edelleen yrityksiä, joihin tositteita ei tarvitse lähettää. Usein mitä suurempaa vippiä haet, sitä varmemmin myös hakijan tulot tullaan tarkistamaan.

 

Pikavippi heti tilille

Pikavippi on yksi nopeimmin haettavista lainatuotteista. Koska kyseessä on suhteessa pieni lainasumma, on sen hakeminen helpompaa ja nopeampaa.

Useat lainapalvelut antavat lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Mikäli lainahakemus on hyväksytty, siirtyy pikavippi hakijan tilille muutamassa minuutissa.

Jos sinulla on tarve saada pikavippi heti, on syytä tarkistaa että teet hakemuksen lainapalvelun aukioloaikana. Tällöin he voivat käsitellä hakemuksesi välittömästi loppuun saakka ja siirtää vipin tilillesi.

Hakemuksen voi kuitenkin tehdä ja lähettää lainapalveluille mihin aikaan tahansa. Kuitenkin jos hakemuksen tekee esimerkiksi yöllä, siirtyy sen käsittely ja lainan siirtäminen seuraavaan aamuun, kun lainapalvelu taas aukeaa.

Yleisimmät aukioloajat lainapalveluille on klo 7.00 – 23.00.

Mahdollisten tositteiden lähettämisessä kannattaa ottaa huomioon, että liittää ne jo hakemusta tehdessä hakemukseen mukaan. Näin lainapalvelu voi käsitellä hakemuksen heti loppuun, eikä heidän tarvitse pyytää toimittamaan liitteitä erikseen.

Jos lainapalvelu tarjoaa palkkatulojen tarkistamisessa Instator-palvelua, kannattaa tätä ehdottomasti käyttää. Tällöin sinun ei tarvitse lähettää liitteitä erikseen, vaan Instator-palvelulla palkkatulot voi todentaa muutamassa minuutissa.

 

Pikavippi vai kulutusluotto?

Monet varmasti miettivät, tulisko heidän hakea pikavippiä vai kulutusluottoa.

Pikavippi soveltuu monesti pieneen ja nopeaan lainantarpeeseen. Vaikka pikavippeihin on saatavilla pitkiä maksuaikoja, on yleinen oletus kuitenkin se, että ne tulisi maksaa noin kuukauden kuluessa takaisin.

Kulutusluotto taas soveltuu monesti suurempiin hankintoihin. Kun kyseessä on tuhansien eurojen laina, on kulutusluotto usein ainut vaihtoehto.

Kulutusluottoon on mahdollista myös saada todella pitkiä maksuaikoja, jolloin kuukausierätkään eivät kasva liian suuriksi isommissakaan lainasummissa.

Joten lyhyesti sanottuna, jos tarvitset pientä lainaa, jonka voit maksaa pian takaisin, on pikavippi hyvä valinta.

Mikäli kuitenkin mietit useampien tuhansien eurojen hankintaa, jonka haluat maksaa takaisin pidemmällä aikavälillä, on kulutusluotto paras ratkaisu.

Lue myös: LS24.fi – Osaatko erottaa netin lainapalvelut toisistaan? – Vinkki joka kannattaa painaa mieleen

Miten löytää halvin pikavippi?

Halvin pikavippi löytyy parhaiten vertailemalla eri lainojen kokonaiskustannuksia.

Pelkät esimerkkilaskelmat eivät kerro koko totuutta, vaan paras tapa lainojen vertailuun on pyytää maksuttomat lainatarjoukset eri lainantarjoajilta.

Halvinta pikalainaa etsivän kannattaa ehdottomasti käyttää muutama minuutti lainan kilpailuttamiseen, koska vain tällä tavoin hakija voi selvittää mikä pikavippi on hänelle edullisin.

Suoralta kädeltä ei voida sanoa mikä on halvin pikavippi. Jokainen lainantarjoaja tekee hakijalle oman riskianalyysin ja henkilökohtaiseen lainatarjoukseen vaikuttaa hakijan hakema lainasumma, laina-aika, hakijan tiedot sekä maksukyky. Selkein tapa selvittää asia, on pyytää lainatarjoukset monesta eri pankista sekä rahoituspalvelusta.

Näin saat vertailuvaihtoehtoja ja näet mikä lainantarjouksista on halvin.

Usein kuitenkin kuulee hakijoiden miettivän, kuinka suuri työ on täytellä monta lainahakemusta lainatarjousten saamiseksi. Onneksi tähän löytyy markkinoilta juuri tähän tarkoitukseen erikoistuneita lainan kilpailutuspalveluita, kuten esimerkiksi meidän VarmaLaina.fi.

Ideana meidän palvelussa on, että hakijan laina kilpailutetaan yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen välillä hakijan puolesta. Hakijan tehtäväksi jää vain yhden hakemuksen täyttäminen ja saapuneisiin lainatarjouksiin tutustuminen, sekä lainojen vertailu.

Eikö tunnukin järkevältä kilpailuttaa lainahakemus monen eri lainantarjoajan välillä löytääksesi juuri sinun tarpeisiisi sopiva halvin pikavippi?

Ottaen vielä huomioon, että lainan kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään eikä lainatarjouksien vastaanottaminen sido sinua mihinkään. Voit tutustua tarjouksiin rauhassa, vaikka kotisohvalla ja tarkastella löytyy lainantarjouksista sinulle sopivin edullinen laina vai onko paras jatkaa etsintää muualta.

Lainan kilpailuttamiseen tarkoitettua palvelua voi hyödyntää myös edullisen kulutusluoton sekä joustoluoton löytämiseen. Haettavat lainasummat ovat 100 eurosta aina jopa 60.000 euroon saakka, joten sopiva lainasumma löytyy varmasti niin pieneen lainaan kuin suurempaan kulutusluottoon.

 

Halvin pikavippi tarkemmassa vertailussa

Olet nyt saanut useamman lainatarjouksen vertailtavaksesi. Mihin asioihin sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota?

Kaikki saamasi lainatarjoukset ovat sinulle räätälöityjä henkilökohtaisia tarjouksia. Lainatarjoukset perustuvat hakemaasi lainasummaan, maksuaikaan sekä antamiisi tietoihin. Lainatarjoukseen vaikuttaa aina maksukykysi, säännölliset tulosi ja se haetko lainaa toisen henkilön kanssa sekä mistä lainatyypistä on kyse.

Halvimmassa pikavipissä on tietenkin alhaisimmat kulut ja korkomaksut kuin muissa. Lainan kuluja ovat mm. avausmaksu, nimelliskorko, laskutuslisä, pikamaksu tilille lisäveloituksella tai esimerkiksi nostopalkkio. Näitä kuluja on vaikea vertailla erikseen. Sen vuoksi on tärkeää kiinnittää huomio lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainan todellinen vuosikorko kertoo lainan koron siten, että siinä on otettu huomioon kaikki kyseisen lainan lisäkulut.

Lainan todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa miettiä kuinka nopeasti tarvitset lainaa? Voi olla, että lainapalvelu veloittaa lainan nopeasta tilisiirrosta lisämaksua. Yleisesti kuitenkin voidaan sanoa, että myönnetty laina maksetaan tilille ilman mitään lisäkuluja noin 1 – 3 pankkipäivässä. Lainan tilille siirtymiseen vaikuttaa oleellisesti myönnetyn lainasumman määrä. Mitä suurempi laina on kyseessä, sen kauemmin tilille siirto keskimäärin kestää. Lainan tilille siirtämiseen vaikuttaa myös mihin kellonaikaan haet lainaa ja missä pankissa sinulla on pankkitili.

Lainavertailussa kannatta kiinnittää huomiota myös lainassa oleviin muihin ominaisuuksiin, kuten onko lainassa mahdollista pitää myöhemmin maksu- tai lyhennysvapaata kuukautta. Tämä voi olla tärkeä seikka, jos lainan takaisinmaksamisen aikana sairastut tai elämässä tulee vastaan jokin muu lyhytaikainen arvaamaton tilanne. Maksu – sekä lyhennysvapaasta kuukaudesta kuitenkin aina sovitaan erikseen lainanmyöntäjän kanssa.

 

Lainaa ilman vakuuksia vai toisen henkilön kanssa?

Lainaa voi hakea yksin ilman vakuuksia tai takausta, mutta yksi tapa saada lainaa hieman edullisemmin, on ottaa rinnalle yhteisvastuullinen hakija.

Pankit sekä rahoituslaitoksen myöntävät lainaa paremmilla lainaehdoilla, jos lainan hakijoita on kaksi. Syynä tähän on, että lainanmyöntäjän luottotappioriski on huomattavasti matalampi, kun lainalla on kaksi maksajaa. Jos haluat saada tästä kaiken hyödyn irti, pyydä lähipiiristä henkilö hakemaan lainaa kanssasi.

 

Onko sinulla useampi pikavippi maksettavana?

Jos olet jo aikaisemmin ottanut pikavippiä ja sinulla on tällä hetkellä maksettava useampi pikavippi, on sinun hyvä miettiä pikavippien yhdistämistä yhteen halvempaan lainaan.

Pikavippien yhdistäminen auttaa usein selkeyttämään taloudenpito, kun pääsee eroon monesta pienestä lainasta, joissa jokaisessa sattuu olemaan eri lainanlyhennyspäivä.

Toinen hyvä syy yhdistää pikavipit on päästä eroon monen lainan aiheuttamista lainanhoitokuluista. Kun lainaa on ottanut moneen eri otteeseen, joutuu jokaisesta lainasta maksamaan erikseen kulut, korot, laskutuslisät yms.

Yhdistämällä lainat yhteen, poistuu moninkertaiset kulut ja säästö voi olla näin kuukautta kohden huomattava.

Usein pikavipit yhdistetään suurempaan kulutusluottoon, koska kulutusluottoa saa jopa 60 000 euroon saakka ja kulutusluoton korko- ja kulumaksut ovat pikavippiä pienemmät.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pikavipeistä:

Kuka voi hakea pikavipin?

Pikavippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kuinka pitkä maksuaika pikavipissä on?

Pikavipin maksuaika on yleensä suhteellisen lyhyt. Yleisin pikavipin maksuaika on noin 1 - 24 kuukautta.

Miten löydän halvimman pikavipin?

Me kerromme mistä kaikkialta voit hakea pikavipin. Tarjoamme myös maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jonka avulla saat yhdellä hakemuksella useiden luotonantajien lainatarjoukset. Lainatarjouksia vertailemalla näet nopeasti sen, mikä niistä on halvin.

Kuinka suuri korko pikavipissä on?

Tämä riippuu paljon siitä lainapalvelusta, josta olet pikavippiä hakemassa. Vuoden 2019 voimaan tullut vakuudettomia lainoja koskeva lakimuutos laski myös pikavippien hintoja ja asetti niiden nimelliskoron katoksi 20%. Muut pikavippiin liittyvät kulut saavat olla max. 150 € vuodessa.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi