Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Pikavippi

Pikavippi oli pieni laina, joka oli tarkoitettu nopeiden ja yllättävien kulujen maksamiseen.

Nykyään perinteiset pikavipit ovat kuitenkin aika lailla poistuneet markkinoilta ja niiden tilalle on tullut edullisempia kulutusluottoja ja pankkilainoja.

Monet vakuudetonta kulutusluottoa myöntävistä palveluista myöntävät kuitenkin myös pientä lainaa, joten vaikka lainantarpeesi olisikin pieni, voit silti kilpailuttaa sen meidän palvelussamme.

Meiltä voit pyytää lainatarjousta summille 100 – 60 000 euroa. Saat aina yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Pankit ja muut luotonmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä, jos sinulla on etsinnässä pikavippi

• Tarvitsetko nopeasti pikalainaa? VarmaLaina.fi palvelun kautta voit kilpailuttaa pikavipin siinä, kun mitä muutakin lainaa. Lainan kilpailuttaminen takaa hyvät mahdollisuudet pikavipin mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan.

 

•  Pikavippi alkaen 100 euroa. Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä nopeuttaa lainaprosessia ja saat lainaa heti.

 

•  Pikavippi on laina, joka maksetaan hakijalle mahdollisimman nopeasti hänen omaan vapaaseen käyttöönsä. Pikalaina otetaan usein akuuttiin lainatarpeeseen. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi pesukoneen hajoaminen, auton kuntoon laittaminen nopealla aikataululla tai esimerkiksi yllättävät menot joihin ei ole osannut ennalta varautua.

 

•  Lainan nopea tarvitseminen ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita, että laina olisi silloin kallis. Kun otat avuksesi VarmaLaina.fi lainan kilpailutuspalvelun, tiedät saavasi pienenkin lainan edullisesti. Palvelun kautta voit kilpailuttaa niin isot kuin pienet lainan nopeasti.

 

•  Lainahakemus kilpailutetaan aina yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Saatuasi lainatarjoukset saat tutustua niihin rauhassa ja valita joukosta sinulle sopivimman pikalainan. Lainapäätöksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan tilille välittömästi. 

Mikä on pikavippi?VarmaLaina.fi

Pikavippi on pieni laina, joka maksetaan tilille nopeasti ja on tarkoitettu usein akuuttiin lainatarpeeseen.

Pikavippiä haetaan keskimäärin 100 eurosta noin 3000 euroon saakka.

Lainasumma ja myös sen takaisinmaksuaika on lyhyt.

Vielä vuosia sitten pikavippi miellettiin kalliiksi lainaksi ja jos lainan halusi saada nopeasti tilille veloitettiin siitä lisäkuluja.

Näin ei kuitenkaan enää ole, koska uusi lainsäädäntö on kiristänyt lainan nimelliskorkoa ja muita kuluja.

Pikavipin saa edullisella lainakorolla ja muilla kuluilla heti tilille, jos muistaa muutaman seikan.

Niistä lisää seuraavassa kappaleessa.

 

Pienikin laina kannattaa kilpailuttaa

Olit sitten hakemassa suurta kulutusluottoa tai pienempää lainaa, kannattaa laina aina kilpailuttaa ensin.

Usein ajatellaan, että vain kulutusluotto on syytä kilpailuttaa usean lainantarjoajan välillä, mutta pienempi laina vain otetaan ensimmäisestä vastaan tulevasta paikasta.

Näin ei kuitenkaan kannata toimi, varsinkin kun lainan kilpailuttaminen ei maksa hakijalle mitään.

VarmaLaina.fi kilpailuttaa lainasummat 100 eurosta aina jopa 60.000 euroon saakka yli 30 pankin ja rajoituslaitoksen kesken.

Lainan kilpailuttaminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen.

 

Vertaile pikavippi ja säästä

Lainavertailu alkaa lainatarjouksien vastaanottamisesta.

Lainatarjouksiin tutustuminen onnistuu, vaikka kotisohvalta käsin ja kun olet päätöksesi tehnyt, voit joko hylätä kaikki lainatarjoukset tai valita edullisimman lainan.

Lainan kilpailuttaminen monen eri lainantarjoajan välillä on lähes aina auttanut hakijaa löytämään halvimman pikavippivaihtoehdon.

Tämä toki on myös täysin ymmärrettävää, koska hakijan lainahakemus kilpailutetaan yli 30 lainantarjoajan välillä ja jokainen kilpailutuksessa oleva pankki ja rahoituslaitos tietää, että hakijasta on kilpailemassa myös monta muuta.

Näin jokainen pankki ja rahoitusyhtiö haluaa omien lainahakuehtojensa puitteissa jättää hakijalle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

 

Kuka voi hakea pikavipin?

Jokaisella lainantarjoajalla on hieman toisistaan poikkeavat lainanhakuehdot.

Siitä syystä, hakija ei välttämättä tule saamaan lainatarjouksia kaikilta 30:ltä pankilta ja rahoituslaitokselta.

Yleisesti ottaen hakijan tulee olla lainaa saadakseen 18 – vuotias suomalainen henkilö tai vakituisesti kolmen vuotta Suomessa asunut hakija.

Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, joka tarkoittaa ettei lainaa voida myöntää, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä.

Lainaa voi joissain tapauksissa saada myös työtön henkilö, mutta yleensä hakijalta vaaditaan säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa netistä ilman aikaisempaa asiakkuutta.

Pikavippiä varten hakija ei tarvitse lähipiiristä ketään takaajaksi, eikä lainalle tarvitse hankkia vakuuksia.

 

Mihin pikavippi usein otetaan?

Jokainen hakija määrittää itse lainatarpeensa ja sen mihin lainansa käyttää.

Pankit ja rahoituslaitokset eivät sitä erikseen kysele.

Aina lainaa hakiessa asiakkaalta toivotaan kuitenkin vastuullista lainan ottamista, juuri sen verran mitä hän tarvitsee.

Laina tulee aina maksaa takaisin lainasopimuksen mukaisesti.

Pikavippi on lainasummaltaan usein muutaman sadan euron laina, jossa maksuaika on keskimäärin yksi vuosi.

Äkillinen rahantarve on yleisin syy pikavipin ottamiselle, kun omaan palkkapäivään on vielä reilusti aikaa.

Yllättäviä menoja voivat olla mm. kodinkoneen rikkoutuminen, auton hajoaminen juuri huonoimpaan mahdolliseen aikaan tai muu hankinta mihin ei ole osannut varautua.

Toki aina akuutti tilanne ei tarkoita jotain elämän ikävää käännettä, vaan lainaa voidaan ottaa perheen yhteiseen lomamatkaan tai vaikka ostoksiin.

 

Hae pikavippi vastuullisesti

Pikavippi ajatellaan yleisesti sellaiseksi lainaksi, joka aiheuttaa maksuvaikeuksia. Näin asia on aikaisemmin ollutkin, sillä kun pikavipit tulivat Suomen lainamarkkinoille vuonna 2010, niiden kulut ja korot olivat varsin korkeat.

Nykyään pikavippien suosio on laskenut merkittävästi, eikä perinteisiä pikavippejä enää edes myönnetä. Tämä johtuu siitä, että bakuudettomille lainoille on lailla määrätty korkokatta lainan nimelliskorolle ja se saa nykyään olla korkeintaan 20 %.

Mutta olitpa hakemassa netistä pientä tai suurta lainaa, se kannattaa hakea vakaasti harkiten. Jos epäilet omaa maksukykyäsi, ei lainaa kannata silloin hakea. Jos tiedät että lainan takaisinmaksu aiheuttaa ongelmia, mutta tarvitset silti pienen lainan, voit hakea pienlainaa myös Takuusäätiöstä.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi