Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Remonttilaina

Nyt voit hakea remonttilainaa netistä jopa 60 000 euroon saakka.

Täytä vain yksi hakemus ja saat muutaman minuutin kuluttua useiden pankkien lainatarjoukset.

Tämän jälkeen voit rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ja katsoa että mikä pankki antaa remonttilainan parhaalla korolla.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä, jos olet harkitsemassa remonttilainaa

• Voit hakea kauttamme remonttilainaa 100 – 60.000 euroa.

• Sinun tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

• Kilpailutamme remonttilainasi jopa 30:lla pankilla ja muulla lainantarjoajalla täysin maksuttomasti.

• Olet sitten tekemässä pientä pintaremonttia tai esimerkiksi suurempaa keittiöremonttia, onnistuu rahoituksen hakeminen meiltä.

• Voit hakea remonttilainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit saada lainaa kunhan sinulla on riittävän hyvä maksukyky.

• Remonttilainojen hinnoitteluissa saattaa olla suuriakin eroja. Ainut tapa löytää parhaat lainat on kilpailuttaa ja vertailla ne huolellisesti.

• Lainatarjousten pyytäminen ei maksa mitään, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Pyydä tarjoukset ja päätä vasta sitten, otatko lainaa.

 

Remonttilaina

Remonttilainaa moneen tarpeeseenRemonttilaina - VarmaLaina.fi

Oletko suunnittelemassa kodin remonttia?

Onko remonttisuunnitelmat valmiina, mutta rahoitus puuttuu?

Haluaisitko saada useita laadukkaita lainatarjouksia vain yhdellä hakemuksella?

Jos vastasit kyllä edes yhteen kysymykseen, suosittelemme että jatkat lukemista.

   

Remonttilaina auttaa unelmien toteuttamisessa

Oletko aina haaveillut uudesta keittiöstä, josta saisit tehdä juuri sellaisen kuin itse haluat? Monille suosituin uudistuksen kohde kodissa on juurikin keittiö, eikä tietenkään mikään ihme. Vietetäänhän keittiössä monesti suuri osa päivästä, joten olisi toivottavaa että se olisi juuri sellainen kuin itse haluaa.

Remontit kuitenkin harmittavan usein kaatuvat rahoituksen puutteeseen. Uudet kodinkoneet, kaapistot, ammattilaisten palkat ym. voivat kasvaa yllättävänkin suuriksi, johon monilla ei ole varaa.

Remonttilaina on kuitenkin yksi apu tälläisiin tilanteisiin. Remonttilainaa voi hakea kauttamme jopa 60.000 euroa, joten lainaa löytyy varmasti myös suurempiin uudistuksiin.

 

Ota huomioon ennen remonttilainan hakemista

Remonttilaina kannattaa aina hakea harkiten. Ihan kuin remontin kanssa, kannattaa lainan hakeminenkin suunnitella etukäteen tarkkaan, ettei myöhemmin tarvitse katua.

Ennenkuin voit hakea lainaa, tulee tietenkin arvioida mitä remontti tulee kokonaisuudessaan kustantamaan. Tähänkin vaikuttaa paljon se, millaista remonttia olet suunnittelemassa ja se, toteutatko sen itse vai palkkaatko ammattilaisen tekemään tarvittavat työt.

Kustannusten arvioiminen saattaa olla vaikeaa silloin, kun toteutat remontin itse. Harva osaa ottaa laskuissa huomioon kaikkia mahdollisia tarvikkeita ja työkaluja, joita tulee tarvitsemaan. Tähän voi kuitenkin saada apua rautakaupasta, jossa osataan neuvoa mitä kaikkea tulet remontissa tarvitsemaan. He voivat myös laskea sinulle tarjouksen, johon sisältyy kaikki tarvittava remonttia varten.

Ammattilaisen palkkaaminen nostaa tietenkin remontin kustannuksia, mutta useimmissa tapauksissa remontin laatu on parempi kuin itse tehdyssä. He myös osaavat arvioida remontin kustannukset ennen sen aloittamista. On myös tiettyjä kodin remontteja, joita ei voi itse edes toteuttaa, vaan ammattilainen on pakko palkata.

Kun tiedät remontin kustannukset, on remonttilaina helpompi hakea.

 

VarmaLaina.fi auttaa remonttilainan kilpailuttamisessa

Kuten aiemmin mainitsimme, on eri lainantarjoajien välisissä hinnoitteluissa todella suuria eroja. Siksi lainaa ei ikinä kannata hakea ensimmäisestä paikasta, joka sitä myöntää.

Kun haet kauttamme remonttilainan, kilpailutamme sen ilmaiseksi puolestasi jopa 30 lainantarjoajalla. Näin saat useita lainatarjouksia, joita pääset helposti vertailemaan ja valitsemaan omaan tarpeeseesi edullisimman lainan.

Käyttämällä palveluamme, säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa. Ei ole ajallisesti kovinkaan järkevää täyttää hakemuksia erikseen jokaiselle lainapalvelulle, kun se onnistuu yhdellä hakemuksella meidän kautta. Se on ilmaista, riskitöntä ja nopeaa. Pyydä lainatarjoukset ja päätä sitten vasta, otatko lainaa vai et.

   

Vakuudeton kulutusluotto helposti

Monella tulee vastaan tilanne, ettei heillä ole sopivia vakuuksia tai takaajia vakuudellisiin lainoihin. Tällöin vakuudeton remonttilaina on sopiva ratkaisu. Sen avulla hankit uudet keittiökalusteet, korjaat talosi katon tai teet pientä pintaremonttia.

Vakuudettomissa lainoissa etuna on myös niiden hakemisen helppous ja nopeus. Lainantarjoajien ei tarvitse tarkistella hakijoiden vakuuksia tai takaajien tietoja, jolloin he pystyvät käsittelemään hakemukset ja antamaan lainatarjouksen todella nopeasti.

Vakuudettomaa remonttilainaa voit hakea koska tahansa VarmaLaina.fi:n kautta. Otamme hakemuksia vastaan vuorokauden jokaisena hetkenä. Lainapäätöksen saat todella nopeasti.

 

Laske aina oma maksukykysi

Vaikka monet haaveilevat suurista remonteista, kannattaa aina ennen remonttilainan hakemista varmistaa, että sen pystyy todella maksamaan ongelmitta takaisin.

Ensimmäinen askel tähän on laskea oma takaisinmaksukyky ennen lainan hakemista. Laske kaikki omat tulot yhteen, jonka jälkeen vähennä niistä kaikki kuukausittaiset menosi. Jäljelle jäävän summan perusteella tiedät, millaista kuukausierää sinun on mahdollista maksaa.

Lainan kuukausierä on silloin sopiva, kun sen maksamisen jälkeen sinulle jää vielä rahaa säästöön. Kun sinulle jää rahaa säästöön joka kuukausi, niin yllättävät menot eivät pääse horjuttamaan talouttasi liikaa.

Voit käyttää palvelumme ilmaista lainalaskuria edellä mainittujen asioiden laskemiseen.

 

Kuka voi hakea remonttilainaa VarmaLaina.fi palvelusta?

Palvelumme ikäraja on 18 vuotta.

Lainatarjousten saaminen edellyttää puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.

Kaikkien pankkien asiakkaat ovat tervetulleita myös VarmaLaina.fi:n asiakkaaksi.

Asuntolainan kilpailutus

Pankkilaina

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi