Remonttilaina netistä ilman vakuuksia

Lainaa 1000 - 60 000 euroa. Lainan korko alkaen 4,19 prosenttia.

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Remonttilaina – Lainaa jopa 60 000 euroon asti

Nyt voit hakea remonttilainaa netistä ilman vakuuksia tai takausta jopa 60 000 euroon saakka. Täytä vain yksi hakemus ja saat muutaman minuutin kuluttua useiden pankkien ja rahalaitosten lainatarjoukset. Tämän jälkeen voit rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita itsellesi halvin remonttilaina. Remonttilainan kilpailuttaminen on palvelussamme maksutonta ja täysin riskitöntä.

Myönteisen remonttilainapäätöksen ja lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat käyttää lainan tarvitsemaasi kohteeseen. Remonttilainalla voit esimerkiksi remontoida saunan, keittiön, kylpyhuoneen tai vaikka kaikki kodin pinnat. Remonttilainalla voit ostaa tarvittavat materiaalit ja työkalut. Remonttilaina maksetaan heti tilille, joten pääset remontissa nopeasti alkuun. Remonttilainaa varten ei tarvitse takaajia tai vakuuksia, joten lainaprosessi on nopea sähköisellä lainahakemuksella.

Varmalaina – vertailupalvelun kautta remonttilaina kannattaa kilpailuttaa koska:

  • Saat lainaa alkaen 4,19 prosentin korolla
  • Et tarvitse lainaa varten takaajia tai vakuuksia
  • Lainahakemuksesi kilpailutetaan ilmaiseksi yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken
  • Parhaat lainatarjoukset välitetään sinulle jo saman päivän aikana
  • Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään
  • Voit hakea remonttilainaa helpolla hakemuksella jopa 60 000 euroon saakka

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Remonttilaina auttaa unelmien toteuttamisessa

Oletko aina haaveillut uudesta keittiöstä, josta saisit tehdä juuri sellaisen kuin itse haluat? Monille suosituin uudistuksen kohde kodissa on juurikin keittiö, eikä mikään ihme. Vietetäänhän keittiössä monesti suurin osa päivästä, joten olisi toivottavaa että se olisi juuri sellainen kuin itse haluaa.

Kylpyhuoneremontti on myös kallis ja aikaa vievä kohde, mutta jo kodin arvon säilyttämisen ja kosteusvahinkojen välttämisen johdosta se on suorastaan pakollinen remontointikohde vuosien saatossa.

Pienemmällä vaivalla ja rahasummalla selviää, jos asunnossa täytyy uusia tapetit, lattia tai maalata pintoja. Näidenkin kustannukset voivat kuitenkin nousta reippaasti yli tuhannen euron, varsinkin, jos remontoinnissa täytyy käyttää ammattilaisten apua.

Remontit kuitenkin harmittavan usein kaatuvat rahoituksen puutteeseen. Uudet kodinkoneet, kaapistot, ammattilaisten palkat ym. voivat kasvaa yllättävänkin suuriksi, johon monilla ei ole varaa. Remonttilaina on kuitenkin yksi apu tällaisiin tilanteisiin. Remonttilainaa voi hakea kauttamme jopa 60.000 euroa, joten lainaa löytyy varmasti myös suurempiin remontointikohteisiin. 

Remontin aloittamista ei kannata viivästyttää rahoituksen puutteen vuoksi. Selvitä maksuttoman lainahakemuksen avulla, voitko saada henkilökohtaista lainaa remontointiin. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. Valmiit lainatarjoukset saat jo minuuttien kuluttua vertailtavaksi. Hae vakuudetonta remonttilainaa, kun sinulle parhaiten sopii. Hakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina.

 

Remonttilainan kilpailuttaminen 

Ennen remonttilainan ottamista on hyvä kilpailuttaa laina mahdollisimman monen eri lainantarjoajan välillä, jotta saa kattavan käsityksen remonttilainojen korkotasosta. Lainatarjoukset voi pyytää omatoimisesti itse pankeilta täyttämällä jokaisen lainahakemuksen erikseen tai vaihtoehtoisesti täyttämällä ilmaisen yhden lainahakemuksen Varmalaina-palvelussa, josta hakemus välitetään heti yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Remonttilainan kilpailuttaminen auttaa selvittämään, mistä sinun rahoitustarpeeseen löytyy halvin remonttilaina.

Remontin kulut nousevat aina melko korkeiksi, joten on hyvä että jokaisesta mahdollisesta asiasta saa remontin aikana säästöä – yksi säästön kohden on juuri remonttilaina. Kilpailuttamalla lainan kauttamme pystyt varmistamaan, että saat lainaa pienellä korolla tarvittavan määrän. Vakuudettoman remonttilainan korko on alkaen 4,19 % ja lainaa voi hakea 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka.

Lainan kilpailuttaminen aloitetaan täyttämällä maksuton lainahakemus. Tämän jälkeen hakemus välitetään yli 25 pankille ja rahalaitokselle kilpailutettavaksi. Sähköisen järjestelmän kautta lainanhakija saa ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa. Lainatarjouksiin voi tutustua useamman päivän ajan ja kun päätös on tehty, hakijan tulee hyväksyä valitsemansa lainatarjous. Myönteisen lainapäätöksen ja lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen maksetaan laina heti tilille.

 

 

Lyhyesti, miksi remonttilaina VarmaLainan kautta?

• Voit hakea kauttamme remonttilainaa 1000 – 60.000 euroa

• Sinun tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla ei ole tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä

• Kilpailutamme remonttilainasi jopa 30:lla pankilla ja muulla lainantarjoajalla täysin maksuttomasti

• Olet sitten tekemässä pientä pintaremonttia tai esimerkiksi suurempaa keittiöremonttia, onnistuu rahoituksen hakeminen kauttamme

• Voit hakea remonttilainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

• Remonttilainojen hinnoitteluissa saattaa olla suuriakin eroja. Ainut tapa löytää parhaat lainat on kilpailuttaa ja vertailla ne huolellisesti palvelumme avulla

• Lainatarjousten pyytäminen ei maksa mitään, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Pyydä tarjoukset ja päätä vasta sitten, otatko lainaa

Remonttilaina

Remonttilainan kustannusten arvioiminen

Remonttilaina kannattaa aina hakea harkiten. Ihan kuin remontin kanssa, kannattaa lainan hakeminenkin suunnitella etukäteen tarkkaan, ettei myöhemmin tarvitse katua.

Ennen kuin voit hakea lainaa, tulee arvioida, mitä remontti tulee kokonaisuudessaan kustantamaan. Tähänkin vaikuttaa paljon se, millaista remonttia olet suunnittelemassa ja se, toteutatko sen itse vai palkkaatko ammattilaisen tekemään tarvittavat työt.

Onko remontin tarkoitus tehdä parantaakseen asuinmukavuutta vai tehdäänkö remontti myynnin edistämiseksi? Tämä asia on tärkeä, koska jos remontoit itsellesi ovat materiaalivalinnan kenties rohkeampia ja ns. oman näköisiä. Jos taas remontoit myynnin edistämiseksi, ovat materiaalivalinnan usein hyvin neutraaleja ja ns. moneen makuun sopivia. 

Remontin budjetin arvioiminen saattaa olla vaikeaa silloin, kun toteutat remontin itse. Harva osaa ottaa laskelmissa huomioon kaikkia mahdollisia tarvikkeita ja työkaluja, joita tulee tarvitsemaan. Tähän voi kuitenkin saada apua rautakaupasta, jossa osataan neuvoa mitä kaikkea tulet remontissa tarvitsemaan. He voivat myös laskea sinulle tarjouksen, johon sisältyy kaikki tarvittava remonttia varten.

Ammattilaisen palkkaaminen nostaa tietenkin remontin kustannuksia, mutta useimmissa tapauksissa remontin laatu on parempi kuin itse tehdyssä. He myös osaavat arvioida remontin kustannukset ennen sen aloittamista. On myös tiettyjä kodin remontteja, joita ei voi itse edes toteuttaa, vaan ammattilainen on pakko palkata.

Kun tiedät remontin kustannukset, on remonttilaina helpompi hakea. Esimerkiksi kylpyhuoneremontin kustannuksia saattaa olla vaikea arvioida ilman ammattiapua ja keittiöremontti voi huomaamatta nousta melko korkeaksi, jos tarkkaa budjettia ei ole jo ennalta sovittu. 

 

Remonttilainan kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluu kaikki kotona tehtävät remonttityöt, jotka liittyvät asunnon tai mökin kunnossapitoon tai perusparannustyöhön. Tällaisia ovat esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen tai makuuhuoneiden remontointi. Omakotitalon sähkö-,putki-tai kaapelityöt, saunan remontointi, ulkorakennuksen maalaus, lukkojen asennukset, terassin lasitus, ilmalämpöpumpun asennustytöt tai pihalla tehtävät ovat myös töitä, joista voi hakea kotitalousvähennystä. Öljylämmityksestä luopumiseen voi saada Aluehallinnon kautta avustusta, mutta osan kuluista voi joutua rahoittamaan lainalla.

On kuitenkin hyvä muistaa, että vähennystä ei ole mahdollista saada esimeriksi materiaaleista, matkakuluista, työkaluista tai laitteista, vaan ainoastaan maksettavasta työnosuudesta. Kun siis pyydät ammattilaisen asuntoosi tekemään remonttia, pyydä laskuun erittely työtunneista. Voit vähentää 40 % työn osuudesta, jos olet ostanut työn yritykseltä. Vähennyksen voi myös jakaa puolison kanssa. Vähennykseen riittää, että avopuoliso on maksanut vähennykseen oikeuttavia kustannuksia ja asuu asunnossa. Kotitalousvähennyshakemus kannattaa täyttää Vero.fi -sivustolla ennakkoveroilmoituksen korjausajankohdan aikaan.

 

Vakuudeton laina remonttia varten

Monella tulee vastaan tilanne, ettei heillä ole sopivia vakuuksia tai takaajia vakuudellisiin lainoihin. Tällöin vakuudeton remonttilaina on sopiva ratkaisu. Sen avulla hankit muun muassa uudet keittiökalusteet, korjaat talosi katon tai teet pientä pintaremonttia.

Vakuudettomissa lainoissa etuna on myös niiden hakemisen helppous ja nopeus. Lainantarjoajien ei tarvitse tarkistella hakijoiden vakuuksia tai takaajien tietoja, jolloin he pystyvät käsittelemään hakemukset ja antamaan lainatarjouksen todella nopeasti.

Vakuudetonta remonttilainaa voit hakea palvelumme kautta koska tahansa. Otamme hakemuksia vastaan vuorokauden jokaisena hetkenä. Lainapäätöksen saat todella nopeasti. 

Tyypillisesti remonttia varten käyttöön otetaan vakuudeton kulutusluotto tai jatkuva joustoluotto. Pienet pikavipit eivät ole hyvä vaihtoehto remontin toteuttamiseen.

 

Kuinka suuren remonttilainan sinä voit ottaa?

Vaikka monet haaveilevat suuresta kodin remontoimisesta lattiasta kattoon, kannattaa aina ennen lainan hakemista varmistaa, että sen pystyy todella maksamaan ongelmitta takaisin.

Ensimmäinen askel tähän on laskea oma takaisinmaksukyky ennen lainan hakemista. Laske kaikki omat tulot yhteen, jonka jälkeen vähennä niistä kaikki kuukausittaiset menosi. Jäljelle jäävän summan perusteella tiedät, millaista kuukausierää sinun on mahdollista maksaa.

Lainan kuukausierä on silloin sopiva, kun sen maksamisen jälkeen sinulle jää vielä rahaa säästöön. Kun sinulle jää rahaa säästöön joka kuukausi, niin yllättävät menot eivät pääse horjuttamaan talouttasi liikaa. Voit käyttää palvelumme ilmaista lainalaskuria edellä mainittujen asioiden laskemiseen. Lainalaskuri laskee reaaliaikaisesti, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin.

 

Kuka voi hakea remonttilainaa VarmaLaina.fi palvelusta?

Palvelumme ikäraja on 18 vuotta. Lainatarjousten saaminen edellyttää puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea palvelumme kautta lainaa remonttiin ja moneen muuhun tarkoitukseen.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido mihinkään, joten jos tiedät tarvitsevasi lainaa nyt tai lähitulevaisuudessa kannattaa kilpailuttaa laina VarmaLaina-palvelun avulla. Laina kilpailutetaan aina kaikkien kilpailutuksessa mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Pyydä maksuttomat remonttilainatarjoukset. 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä remonttilainasta:

Kenelle remonttilaina voidaan myöntää ?

Remonttilainaa voi hakea henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus tai hänellä on pysyvä osoite Suomessa. Henkilöllä tulee lisäksi olla puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Kuinka paljon remonttilainaa voidaan myöntää?

Remonttilainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää netistä 1000 eurosta aina 60.000 euroon saakka lainahakemuksella joka on sähköisessä muodossa ja aina avoinna.

Mistä löytyy halvin remonttilaina?

Halvin remonttilaina löytyy kilpailuttamalla. Jokainen pankki ja rahalaitos tekee hakijalle oman riskikartoituksen, jonka perusteella he antavat lainatarjouksensa. Kilpailuttamalla remonttilainan monen eri lainantarjoajan kesken, löydät omaan lainatarpeeseesi sopivan, edullisen lainan.

Mikä on remonttilainan korko?

Remonttilainan korko on alkaen 4,19 %. Lainakorkoon vaikuttaa maksukykysi sekä haettava lainasumma ja minkä lainantarjoajan lainan hyväksyt. Kilpailuta remonttilaina VarmaLaina.fi kautta, niin saat vertailtavaksesi lainatarjouksia mistä pääset valitsemaan itsellesi edullisimman lainan koron.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo