Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Vertaa lainoja

Vertaa lainoja ja säästä lainojen kuluissa ja koroissa.

Me teemme lainojen vertailusta helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Jätä vain yksi ainut lainatarjouspyyntö, niin me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä, ja tiedät miksi lainojen vertailu on tärkeää

• Vertaa lainoja keskenään niin tiedät yksinkertaisesti mistä kannattaa hakea edullinen laina

 

• Lainojen vertailu on VarmaLaina.fi kautta tehty hakijalle mahdollisimman helpoksi – Yksi hakemus tavoittaa jopa 30 lainantarjoajaa

 

• Tämä kilpailuasetelelma antaa hakijalle hyvät mahdollisuudet löytyy laina nopeasti, mutta silti lainamarkkinoiden edulisimpaan hintaan lainaehdoista tinkimättä

 

• Hae lainaa tarvitsemasi määrä kilpailuttamalla ja vertailemalla – Näin varmistat ettet maksa mistään liikaa

 

• Lainojen vertailu VarmaLaina.fi palvelun kautta onnistuu täyttämällä hakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailuun jo muutamassa minuutissa

 

• Vertaa lainoja puolueettoman lainojen kilpailutuspalvelun avulla

 

• VarmaLaina.fi kilpailuttaa – Sinä päätät mistä lainan otat

 

Vertaa lainoja

Vertaa lainoja, niin tiedät mistä löytyy edullisin lainaVertaa lainoja - VarmaLaina.fi

Tuntuuko sinusta, että lainojen vertaileminen vie hirveästi aikaa?

Oletko ajatellut, kuinka paljon voisit säästää pienelläkin lainavertailulla?

Oletko tiennyt, että useat suomalaiset vertaa lainoja, ennen lainapäätöksen tekoa?

 

VarmaLaina.fi auttaa lainojen vertailussa

VarmaLainan kautta saadut lainatarjoukset ovat täysin samat kuin, jos olisit hakenut lainaa itse kymmeniltä lainantarjoajilta.

VarmaLaina.fi lainojen kilpailutuspalvelua käyttämällä säästät huomattavasti omaa aikaasi, sekä saat säästöä lainakuluihin.

Vertaa lainoja jättämällä lainahakemuksesi VarmaLaina.fi palvelun välitettäväksi, niin he aloittavat välittömästi lainasi kilpailuttamisen.

Valmiit lainatarjoukset saat muutamassa minuutissa vertailtavaksesi ja saat rauhassa tutustua tarjouksiin.

Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä kaikessa rauhassa. Vertailun apuna voit käyttää palvelustamme löytyvää maksutonta lainalaskuria.

Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään lainasopimukseen.

Vasta hyväksyttyäsi jonkun lainapalveluiden tarjouksista ja allekirjoitettuasi sopimuksen, olet velvollinen maksamaan lainan takaisinmaksuohjelman mukaisesti.

Vertaa lainoja, niin tiedät mistä edullisin laina löytyy.

 

Vertaa lainoja ennen lainatarjouksen hyväksymistä

Jos lainalle on tarvetta, ei ole mitään järkeä hyväksyä ensimmäistä vastaan tulevaa lainaa.

Lainan kilpailuttaminen ja lainojen tarkempi vertaileminen on tehty hakijalle niin helpoksi, ettei ole mitään syytä jättää vertailua tekemättä.

Älä tyydy vertailemaan vain lainojen esimerkkikorkolaskelmia, vaan pyydä henkilökohtaiset lainatarjoukset VarmaLaina.fi palvelun kautta.

VarmaLaina.fi välittää hakemuksesi noin 30 yhteistyöpankille ja rahoitusyhtiölle, jotka tekevät oman riskianalyysina mukaan hakijalle lainatarjouksen.

Voit vertailla lainoja ja voit hakea lainaa 60000 euroon saakka.

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, mutta halutessasi voit ottaa rinnallesi yhteisvastuullisen rinnakkaishakijan.

Yhdessä haettu laina parantaa lainansaantimahdollisuuksia ja yhdessä haetun lainan saa hyvin todennäköisesti paremmilla lainaehdoilla ja pidemmällä maksuajalla.

Tutustu tulleisiin lainatarjouksiin ja jos sopiva löytyy, hyväksyt tarjouksen.

Lainalle saat takaisinmaksuaikaa lainasummasta riippuen 1 – 20 vuotta.

 

Lainavertailussa lainasummat väliltä 100 – 60.000 euroa

VarmaLaina.fi kautta voit vertailla minkä suuruiset lainasummat tahansa väliltä 100 – 60.000 euroa.

Vertaa esimerkiksi hakea lainaa heti 1000 euroa, pyytämällä lainatarjoukset ja katsomalla mistä löytyy 1000 euron laina edullisimmin.

Mitä suuremmasta lainasummasta on kyse, se tärkeämpää on lainavertailu.

Ei ole väliä minkä suuruista lainaa haet, VarmaLaina.fi kilpailuttaa sen aina kaikkien yhteistyöpankkien välillä.

Kaikki yhteistyökumppanimme myöntävät lainaa ilman henkilötakaajia ja muita vakuuksia.

Lainaa

Joustoluotto

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi