Yhdistä lainat edullisempaan yhdistelylainaan

Aloita lainojen yhdistäminen pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Yhdistä lainat netissä

Tiesithän, että jos sinulla on monta erillistä lainaa, maksat niistä kaikista kiinteät kulut erikseen. Jokainen erikseen solmittu lainasopimus tietää sinulle moninkertaisia korkokuluja maksettavaksi. Jos yhdistäisit nykyiset lainasi, maksaisit kiinteät kulut vain yhdestä lainasta. Lainat jotka voi yhdistää voivat olla esimerkiksi kulutusluottoja, pikavippejä, joustoluottoja, osamaksuja tai vaikka luottokorttivelkaa. Yhteenvetona voidaan sanoa, että kaikki lainat voidaan yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi. 

Lainojen yhdistämisen hyödyt:

 • taloudenhallintasi selkeytyy, kun maksat vain yhtä lainaa
 • maksat jatkossa lainakulut vain yhdestä lainasta
 • saat uudelle yhdistelylainalle mahdollisesti alhaisemman koron

Anna meidän kilpailuttaa yhdistelylaina puolestasi. Saat nopeasti useita lainatarjouksia monelta eri pankilta.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Yhdistä lainat ja saat säästöä 

Lainojen yhdistämisestä on tullut nykyään suosittua. Jopa yli puolet palvelumme asiakkaista hakee itselleen yhdistelylainaa, joilla he voivat maksaa pois kaikki korkeakorkoiset lainat ja osamaksut. Lainojen yhdistely onkin tullut vuosi vuodelta suositummaksi ja samalla myös paljon helpommaksi. Sinäkin voit aloittaa lainojen yhdistämisen maksuttoman lainavertailupalvelumme avulla vaikka heti.

Lainojen yhdistämisessä on vain neljä yksinkertaista vaihetta:

 • Laske yhteen yhdistettävät lainat.
 • Pyydä meiltä lainatarjous tuolle summalle.
 • Valitse halvin ja sopivin lainatarjous.
 • Yhdistä lainat uudeksi ja halvemmaksi lainaksi.

 

Mitä hyötyä lainojen yhdistäminen tuo?

Jos sinulla on useita lainoja, luottokorttimaksuaja tai muita kulutusluottoja, tiedät varmasti kuinka työlästä niiden hoitaminen voi olla. Jo pelkästään usean eräpäivän muistaminen kuukausittain voi toisinaan olla haastavaa ja jokaisesta unohduksesta veloitetaan heti maksumuistutusmaksut.

Samalla kun lyhennät montaa lainaa samanaikaisesti, maksat myös lainojen kiinteät kulut moninkertaisina. Kun yhdistät kaikki erilliset lainat ja osamaksut yhdeksi yhdistelylainaksi, saat heti paitsi säästöä, saat myös selkeyttä omaan talouden hallintaasi. Yhden lainan kuukausittainen lyhentäminen on paljon helpompaa ja samalla olet paremmin perillä omasta taloudellisesta tilanteestasi, koska voit seurata vain yhden lainan lyhentymistä.

Säästöä saat lainan kiinteissä kuluissa ja usein myös lainojen koroissa, sillä yhden hieman suuremman yhdistelylainan saa yleensä huomattavasti pienemmällä korolla kuin aikaisemmin myönnetyn pikavipin tai muun lainan.

Lyhyesti voidaan siis sanoa, että lainojen yhdistäminen antaa selkeyttä oman talouden hallintaan, sekä selvää säästöä lainan kuluihin ja korkoihin. Mitä enemmän sinulla on lainaa, sitä enemmän voit myös säästää niiden kuluissa.

Voit laskea palvelumme maksuttomalla lainalaskurilla sen, miten pienikin muutos lainan korossa vaikuttaa lainan kokonaiskuluihin.

 

Kuka voi yhdistää lainojaan VarmaLaina.fi palvelussa?

Voit yhdistää lainat maksutta palvelussamme, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Olet vähintään 18 vuotias
 • Olet Suomen kansalainen
 • Asut pysyvästi Suomessa
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Sinulla on säännöllisiä tuloja

 

Yhdistä lainat VarmaLaina palvelun avulla

•  Monille meistä voi joskus kertyä pienempiä lainoja, luottokorttimaksuja tai muita osamaksuja. Näistä voi nopeasti yhteenlaskettuna kertyä suurikin summa. Koska lainoja on useita erilaisia, kertyy niistä myös kiinteitä kuluja jokaisesta erikseen. Voit säästää suuriakin summia, kun kilpailutat yhden suuremman lainan, jolla maksat aiemmat pienet lainat pois. Lainojen yhdistäminen ei kuitenkaan poista itse ongelmaa, vaan ainoastaan tarjoaa ratkaisun velkojen helpompaan maksamiseen.

•  Yhdistä lainat laskemalla ensin kaikki aiemmat lainat yhteen. Sitten tiedät mikä summa sinun tulisi vähintään hakea, jotta saat varmasti kaikki aiemmat lainat maksettua pois. Voit myös hakea suurempaa lainaa, jos sinulla on tarvetta ylimääräiselle lisälainalle.

•  Meidän kautta voit hakea lainaa 60000 euroon asti. Voit pyytää lainatarjouksen mille tahansa summalle haluatkin. Lainatarjousten pyytäminen ei koskaan sido sinua ottamaan lainaa. Voit siis vapaasti vertailla saamiasi tarjouksia ja sen jälkeen hyväksyä niistä parhaan tai hylätä kaikki. Näistä mikään ei aiheuta sinulle mitään kustannuksia.

•  Palvelumme on sinulle paras vaihtoehto silloin, kun olet vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja sinulla on vakituiset tulot, eikä maksuhäiriömerkintöjä.

•  Jos sinulla on aiempia lainoja esim. oman puolisosi kanssa, voitte hakea lainaa heti yhdessä. Yhdessä haettu laina on helpompi saada, sekä siihen on mahdollista saada parempi korko kuin yksin haettuun lainaan.

•  Koska lainan kilpailuttaminen ja tarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa, eikä maksa sinulle mitään, miksi et siis kokeilisi sitä? Mikäli et saa nykyistä lainaa parempaa tarjousta, voit olla ainakin varma, että sinulla on tällä hetkellä edullinen laina. Jos kuitenkin saat paremman lainatarjouksen, voit hyväksyä sen ja näin ollen säästää selvää rahaa.

•  Olemme täysin kotimainen palvelu, joka keskittyy lainojen kilpailuttamiseen. Etsimme asiakkaillemme aina markkinoiden edullisimmat lainatarjoukset ja autamme heitä lainan hakemisessa, täysin ilmaiseksi. Tee nyt siis ilmainen hakemus ja yhdistä lainat nopeasti ja helposti.

Yhdistä lainat

 

Kuinka paljon voin yhdistää lainoja?

VarmaLaina.fi palvelussa voit yhdistää lainaa 50000 euroon saakka.

Voit siis huoletta laskea yhteen kaikki lainat, joista haluat eroon ja pyytää sille summalle meiltä edullisemman lainatarjouksen.

 

Yhdistä lainat ja valitse sille sopiva maksuaika

Me pystymme etsimään sinulla lukuisia vaihtoehtoja 1 – 15 vuoden maksuajoilla.

Maksuajan voit päättää yhden vuoden tarkkuudella.

Nostetun lainan voi kuitenkin koska tahansa maksaa takaisin ennen aikaisesti.

 

Kuinka monta lainaa voin yhdistää yhdeksi lainaksi?

Lainojen lukumäärällä ei ole mitään merkitystä, kunhan lainojen yhteissumma ei ylitä 60.000 euroa.

Kun päätät yhdistää lainat, kannattaa silloin yhdistää kaikki mahdolliset lainat, joita sinulla sillä hetkellä on.

Lue myös: 5 tilannetta jolloin lainat kannattaa yhdistää

 

Kuinka suuri korko yhdistelylainassa on?

Me kilpailutamme sinulle lainatarjoukset yli 25 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken.

Lainan korko on aina henkilökohtainen ja siihen vaikuttaa monet eri asiat. Lainojen nimelliskorko on kuitenkin väliltä 4,19 – 20 %.

Saat oman korkotasosi selville helposti, pyytämällä vain maksuttomat lainatarjoukset. Näet saamistasi lainatarjouksista välittömästi lainojen todelliset vuosikorot ja muut lainaehdot.

 

Tarvitsenko lainaan vakuuksia tai takaajia?

Et tarvitse.

Meidän välittämät lainatuotteet ovat täysin vakuudettomia, joihin ei tarvita henkilötakaajia tai muitakaan vakuuksia.

 

Kuinka nopeasti saan yhdistelylainatarjoukset?

Tämä riippuu hieman siitä, kuinka suurta lainaa olet hakenut. Jos haet lainaa 10000 euroa tai vähemmän, pystymme toimittamaan lainatarjoukset alle puolessa tunnissa. Suurempien lainojen kilpailuttaminen vie hieman enemmän aikaa, mutta yleensä niistäkin saadaan lainatarjoukset vielä saman päivän aikana.

 

Kuinka paljon lainojen yhdistäminen maksaa?

Lainojen yhdistäminen palvelussamme on 100 % ilmaista. Me emme pyydä sinulta mitään kuluja tekemästämme työstä, sillä me saamme korvauksen omilta yhteistyöpankeiltamme. Voit siis huoletta pyytää lainatarjoukset juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

 

Lainojen yhdistäminen ei aina välttämättä onnistu

Saamme toisinaan kyselyitä, miksi yhdistelylainaa ei myönnetä. Tähän on varmasti olemassa yhtä monta syytä, kuin on kysyjääkin.

Yleisin syy on siinä, että lainanhakijalla on liian paljon velkaa suhteessa omiin tuloihin, jolloin pankkien määrittelemä riski on liian suuri. Näissä tilanteissa kannattaa kääntyä esimerkiksi Takuusäätiön puoleen ja pyytää heiltä velkaneuvontaa.

 

Kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Päätin yhdistää kolme pikavippiä yhdeksi lainaksi. Olin yllättynyt kuinka paljon säästän jatkossa. 

Kuulin ystävältäni, että hän oli yhdistänyt lainat. Halusin itsekin kokeilla ja sain neljä lainatarjousta lainojeni yhdistämistä varten.

Lainojen yhdistäminen oli hyvin helppoa. 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainojen yhdistämisestä:

Miksi lainat kannattaa yhdistää?

Jokaisesta erikseen solmitusta lainasopimuksesta joutuu maksamaan lainan kulut ja koron erikseen. Yhdistämällä lainat pääset eroon päällekkäisistä lainanhoitokustannuksista, mikä tietää säästöä.

Mikä on halvin yhdistelylaina?

Halvin yhdistelylaina löytyy kilpailuttamalla laina mahdollisimman monen eri lainantarjoajan välillä. Kilpailuta nykyiset lainasi Varmalaina-lainavertailupalvelun kautta, niin etsimme sinulle edullisimman yhdistelylainan.

Kuka voi yhdistää lainat?

Lainojen yhdistäminen sopii henkilöille, joilla on maksettavanaan kaksi tau useampi laina. Yhdistämällä lainat yhteen voi jatkossa säästää huomattavasti lainanhoitokustannuksissa.

Mikä on yhdistelylainan korko?

Yhdistelylainan korko on alkaen noin 4 %. Lainan korkoon vaikuttaa maksuvarasi sekä nykyiset velkasi. Yhdistä lainat VarmaLainan kautta niin saat vertailtavaksesi lainatarjouksia, mistä pääset valitsemaan itsellesi edullisimman lainan koron.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo