Autolaina - Kilpailuta autolaina

Lainaa ilman vakuuksia tai takausta jopa 60 000 euroa

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Päivitetty: 30,syyskuu, 2022

*Esimerkkikorko: Lainan määrä 5000 €. Takaisinmaksuaika 3 vuotta. Nimelliskorko 4,50 %. Lainan todellinen vuosikorko 4,97 %. Avausmaksu 29 €. Tällöin luoton ja luottokustannusten kokonaiskulut on 5383,45 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Kilpailuta autolaina – et tarvitse vakuuksia tai takausta

Aloita autolainan hakeminen pyytämällä lainatarjoukset kauttamme.

Hakemalla vakuudetonta autolainaa maksuttoman lainavertailupalvelumme kautta tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja rahalaitosta.

  1. Täytä maksuton lainahakemus – Hakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa noin 5 minuuttia.
  2. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen kilpailutamme autolainasi heti useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken.
  3. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti ja pääset valitsemaan parhaan lainatarjouksen auton ostamista varten tai muuhun käyttöön.

 

Lainaa auton ostoon maksuttomalla lainahakemuksella

Autolainan voi hakea ja kilpailuttaa netissä ennen autokaupoille lähtöä. Näin tiedät jo valmiiksi, minkä hintaista autoa lähdet ostamaan ja voit ennen autoliikkeeseen menoa vertailla autolainojen korot rauhassa kotisohvallasi. Tällä tavoin löytyy usein halvin autolaina etkä tee äkkipikaisia tai hätiköityjä lainapäätöksiä sopivan auton löydettyäsi.

Käytä muutama minuutti aikaasi ja kilpailuta autolaina ennen ostopäätöstä. Lainan kilpailuttaminen onnistuu maksuttoman hakemuksemme avulla muutamassa minuutissa ja saat lainatarjoukset heti vertailtavaksesi. Autolainaa ilman vakuuksia voit saada jopa 60 000 euroa 1 – 20 vuoden laina-ajalla. Lainan korko on alkaen 4,19 prosenttia ja sähköisen lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen autolaina maksetaan tilillesi heti.

Autolainaa netistä:

  • alkaen 4,19 % korolla
  • ilman vakuuksia tai takausta
  • 100 – 60 000 euroa
  • 1 – 20 vuoden maksuajalla

 

Autolaina ilman vakuuksia netistä 

•  Kun tarvitset autolainaa, se kannattaa aina kilpailuttaa hyvin sillä lainan kuluissa ja koroissa voi olla suuria eroja.

•  Kun haet autolainaa palvelumme kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta rahalaitosta.

•  Valitse autolainalle riittävän pitkä maksuaika, jolloin myös kuukausittain maksettava kuukausierä jää omaan talouteen nähden sopivan suuruiseksi. Arvion kuukausierästä saat ottamalla avuksi maksuttoman lainalaskurin. Lainalaskuriin syötetään lainasumma ja maksuaika, jonka jälkeen laskuri laskee arvion autolainasi kuukausierästä.

•  Yksi hyvä tapa autolainaa hakiessa on valita maksuaika hankittavan auton käyttöajan mukaan. Jos arvelet että uusi auto on käytössäsi seuraavat 5 vuotta, voisit ottaa myös lainaan 5 vuoden maksuajan.

•  Älä hae lainaa jos arvelet että et pysty maksamaan sitä takaisin sovitusti.

•  Jos sinulla on vanhaa lainaa osittain maksamatta, kannattaa vanha laina yhdistää uuteen lainaan. Lainojen yhdistäminen sujuu samassa ajassa kuin uuden lainan hakeminen. 

•  Jos olet ostamassa uutta autoa ja tarvitset hieman suurempaa vakuudetonta lainaa, voit parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi hakemalla autolainaa yhdessä toisen

yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

•  Kun olemme kilpailuttaneet autolainasi ja toimittaneet sinulle lainatarjoukset, saat tunnukset palvelumme “Omille – sivuille” jossa voit vertailla saamiasi lainatarjouksia.

•  Muista kilpailuttaa myös vanha autolaina uudelleen, täysin ilmaiseksi.

•  Autolainojen lainavertailun avulla voit säästää jopa tuhansia euroja, eikä autolainan kilpailuttaminen vie nykyään kuin muutaman minuutin. 

 

Laske, minkä verran tarvitset autolainaa

Ennen autokaupoille lähtöä selaile verkosta löytyviä automyyntisivustoja. Vertaa autoliikkeiden hintoja haluamasi autonmerkin kohdalla. Hinnoissa voi olla yllättävän paljon eroja.

Ota autovertailussa huomioon auton malli, merkki, ajetut kilometrit, moottorin koko sekä tulevat huollot. Selvitä myös, milloin auto on katsastettu ja kuuluuko kauppaan kesä – tai talvirenkaat.

Kun olet saanut selville auton hinnan laske lainalaskurin avulla, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin. Näin pystyt parhaiten hahmottamaan, minkä hintaiseen autoon sinulla on varaa.

Lainalaskuri auttaa kulujen laskemisessa

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Niina 22v, Helsinki

Autolaina löytyi varsin nopeasti. Yllätyin siitä, kuinka helppoa ja nopeaa lainojen kilpailuttaminen nykyään voi olla, sillä aikaisemman autolainan hain omasta pankistani ja sen neuvottelu + paperityöt veivät noin 2 tuntia. Nyt minulla oli rahat tililläni alle tunnissa lainahakemuksen täyttämisestä.


Rami 44v, Iisalmi

Vanha autoni sanoi työsopimuksen irti, joten ei auttanut kuin lähteä autokaupoille. Sopiva ajopeli löytyi varsin nopeasti mutta autoliikkeen tarjoama rahoitus tuntui kalliilta. Onneksi olin kuullut VarmaLaina.fi palvelusta jo aikaisemmin. Sain 30 minuutin sisällä kaikkiaan yli 10 lainatarjousta, joista oli helppoa valita sopivin.


Timo 38v, Vaasa

Sain todella hyvää palvelua VarmaLaina.fi palvelun asiakaspalvelulta. Autolainan hakeminen oli varsin selkeää ja nopeaa. Tulen suosittelemaan palveluanne myös ystävilleni.

 

Usein kysyttyä autolainasta:

Kuinka kattavaa autolainan kilpailutus on VarmaLainan kautta?

Autolainan kilpailuttaminen ja sopivan autorahoituksen löytäminen VarmaLainan kautta onnistuu yhdellä hakemuksella, joka kilpailutetaan jopa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä muutamassa minuutissa.

Miten varmistan, että saan autolainan mahdollisimman edullisesti?

Jo pelkästään lainan kilpailuttaminen monen eri lainantarjoajan välillä varmistaa, että saat mahdollisimman kilpailukykyiset lainatarjouksen vertailtavaksi. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö pyrkii tarjoamaan autolainaa alhaisella korolla, jotta tarjous olisi lainanhakijalle sopiva. Lainaa kannattaa hakea toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa, koska tällöin lainantarjoajan luottotappioriski pienenee ja he voivat tarjota lainaa alhaisemmalla korolla.

Tarvitaanko autolainaan vakuuksia tai henkilötakausta?

Ei tarvita. Autolainaa voi hakea ilman, että lainalle on pakko ottaa henkilötakaus tai muu vakuus.

Mitkä ovat autolainan saannin edellytykset?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakija voi olla työssä käyvä tai eläkeläinen, mutta hänellä tulee olla säännölliset tulot palkasta tai sosiaalietuudesta. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintää.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo