Autolaina - Kilpailuta autolaina

Lainaa ilman vakuuksia tai takausta jopa 60 000 euroa

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Kilpailuta autolaina – et tarvitse lainaan vakuuksia tai takausta

Aloita autolainan hakeminen pyytämällä lainatarjoukset kauttamme. Hakemalla vakuudetonta autolainaa maksuttoman lainavertailupalvelumme kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja rahalaitosta. Saat tutusta lainatarjouksiin rauhassa ja päättää hyväksytkö jonkun tulleista lainatarjouksista. Kilpailuttamalla ja vertailemalla löytyy usein edullinen ja omaan lainatarpeeseen sopiva autolaina. Täytä maksuton lainahakemus ja valitse rahoitus auton ostamista varten. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takausta 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden maksuajalla.

  1. Täytä maksuton lainahakemus – Hakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa noin 5 minuuttia.
  2. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen kilpailutamme autolainasi heti useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken.
  3. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti ja pääset valitsemaan parhaan lainatarjouksen auton ostamista varten tai muuhun käyttöön.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Lainaa auton ostoon maksuttomalla lainahakemuksella

Autolainan voi hakea ja kilpailuttaa netissä ennen autokaupoille lähtöä. Näin tiedät jo valmiiksi, minkä hintaista autoa lähdet ostamaan ja voit ennen autoliikkeeseen menoa vertailla autolainojen korot rauhassa kotisohvallasi. Tällä tavoin löytyy usein halvin autolaina etkä tee äkkipikaisia tai hätiköityjä lainapäätöksiä sopivan auton löydettyäsi.

Käytä muutama minuutti aikaasi ja kilpailuta autolaina ennen ostopäätöstä. Lainan kilpailuttaminen onnistuu maksuttoman hakemuksemme avulla muutamassa minuutissa ja saat lainatarjoukset heti vertailtavaksesi. Autolainaa ilman vakuuksia voit saada jopa 60 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Lainan korko on alkaen 4,19 prosenttia ja sähköisen lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen autolaina maksetaan tilillesi heti.

Autolainaa netistä:

  • Alkaen 4,19 % korolla
  • Ilman vakuuksia tai takausta
  • 1000 – 60 000 euroa
  • 1 – 15 vuoden maksuajalla

 

Autolaina ilman vakuuksia netistä 

•  Kun tarvitset autolainaa, se kannattaa aina kilpailuttaa hyvin sillä lainan kuluissa ja koroissa voi olla suuria eroja.

•  Kun haet autolainaa palvelumme kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta rahalaitosta.

•  Valitse autolainalle riittävän pitkä maksuaika, jolloin myös kuukausittain maksettava kuukausierä jää omaan talouteen nähden sopivan suuruiseksi. Arvion kuukausierästä saat ottamalla avuksi maksuttoman lainalaskurin. Lainalaskuriin syötetään lainasumma ja maksuaika, jonka jälkeen laskuri laskee arvion autolainasi kuukausierästä.

•  Yksi hyvä tapa autolainaa hakiessa on valita maksuaika hankittavan auton käyttöajan mukaan. Jos arvelet että uusi auto on käytössäsi seuraavat 5 vuotta, voisit ottaa myös lainaan 5 vuoden maksuajan.

•  Älä hae lainaa jos arvelet että et pysty maksamaan sitä takaisin sovitusti.

•  Jos sinulla on vanhaa lainaa osittain maksamatta, kannattaa vanha laina yhdistää uuteen lainaan. Lainojen yhdistäminen sujuu samassa ajassa kuin uuden lainan hakeminen. 

•  Jos olet ostamassa uutta autoa ja tarvitset hieman suurempaa vakuudetonta lainaa, voit parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi hakemalla autolainaa yhdessä toisen

yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

•  Kun olemme kilpailuttaneet autolainasi ja toimittaneet sinulle lainatarjoukset, saat tunnukset palvelumme “Omille – sivuille” jossa voit vertailla saamiasi lainatarjouksia.

•  Muista kilpailuttaa myös vanha autolaina uudelleen, täysin ilmaiseksi.

•  Autolainojen lainavertailun avulla voit säästää jopa tuhansia euroja, eikä autolainan kilpailuttaminen vie nykyään kuin muutaman minuutin. 

 

Laske, minkä verran tarvitset autolainaa

Ennen autokaupoille lähtöä selaile verkosta löytyviä automyyntisivustoja. Vertaa autoliikkeiden hintoja haluamasi autonmerkin kohdalla. Hinnoissa voi olla yllättävän paljon eroja. Ota autovertailussa huomioon auton malli, merkki, ajetut kilometrit, moottorin koko sekä tulevat huollot. Selvitä myös, milloin auto on katsastettu ja kuuluuko kauppaan kesä – tai talvirenkaat.

Kun olet saanut selville auton hinnan laske lainalaskurin avulla, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin. Näin pystyt parhaiten hahmottamaan, minkä hintaiseen autoon sinulla on varaa. Laskelmien jälkeen sinun on helpompi hakea tarvittava summa autolainaa auton ostamista varten.

Keskimäärin autolainaa haetaan 10 000 – 30 000 euroa, mutta vakuudetonta autolainaa voi kaikkiaan hakea jopa 60 000 euroon saakka. Ota kuitenkin autolainan suunnittelussa huomioon, minkä verran lainasta tulee maksaa lyhennystä kerran kuukaudessa ja millainen on oma maksuvarasi. Suhteuta lainasumma ja maksuaika omaan talouteesi nähden sopivan suuruiseksi.

Esimerkiksi, jos haet lainaa 20 000 euroa 10 vuoden maksuajalla on lainan kuukausierä noin 200 euroa. Jos päädyt ottamaan kyseiseen lainasummaan maksuajaksi 12 vuotta, tippuu lainan kuukausierä arviolta noin 185 euroon.

 

Halvin autolaina netistä – Kilpailuta laina

Kilpailuttamalla autolainan mahdollisimman monen eri lainantarjoajan kesken, saat selville, mistä löytyy halvin autolaina.

VarmaLaina kilpailuttaa lainan yli 25 pankin ja rahalaitoksen kesken vain muutamassa minuutissa, joten sinulla on nopeasti autorahoitus kunnossa.

Hae autolainaa ilman vakuuksia tai takausta jopa 60 000 euroon saakka lähettämällä palveluumme maksuton ja helppo lainahakemus. Heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen välitämme sen useille autolainaa tarjoaville pankeille ja rahoituslaitoksille kilpailutettavaksi. Saat hetkessä lainatarjoukset tarkempaan vertailuun ja pääset valitsemaan itsellesi sopivan autolainan.

Autolainan kilpailuttaminen ja valinta kannattaa aina tehdä ennen autokaupoille lähtöä. Näin varmistat ettet maksa autolainastasi liikaa, koska lainavertailu on jäänyt kiireessä kokonaan tekemättä. Varaa siis heti aikaa ja kilpailuta autolaina.

Autolainan kilpailuttaminen

Kokemuksia autolainasta

Autolaina netistä voi monelle kuluttajalle olla uusi kokemus. Hyvin monet autolainaa tarvitsevat ovat kuitenkin päätyneet hakemaan autolainaa netistä sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Autolainan hakeminen netistä on myös turvallista ja nopeaa. Autolaina kokemukset on kaikin puolin olleet positiivisia.

 

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Niina 22v, Helsinki

Autolaina löytyi varsin nopeasti. Yllätyin siitä, kuinka helppoa ja nopeaa lainojen kilpailuttaminen nykyään voi olla, sillä aikaisemman autolainan hain omasta pankistani ja sen neuvottelu + paperityöt veivät noin 2 tuntia. Nyt minulla oli rahat tililläni alle tunnissa lainahakemuksen täyttämisestä.


Rami 44v, Iisalmi

Vanha autoni sanoi työsopimuksen irti, joten ei auttanut kuin lähteä autokaupoille. Sopiva ajopeli löytyi varsin nopeasti mutta autoliikkeen tarjoama rahoitus tuntui kalliilta. Onneksi olin kuullut VarmaLaina.fi palvelusta jo aikaisemmin. Sain 30 minuutin sisällä kaikkiaan yli 10 lainatarjousta, joista oli helppoa valita sopivin.


Timo 38v, Vaasa

Sain todella hyvää palvelua VarmaLaina.fi palvelun asiakaspalvelulta. Autolainan hakeminen oli varsin selkeää ja nopeaa. Tulen suosittelemaan palveluanne myös ystävilleni.

 

Autolaina netistä – Kilpailuta laina lainahakemuksen avulla

Useimmat meistä tarvitsevat autoa päivittäin, joten autolaina on monelle välttämätön.

VarmaLaina.fi on suomalainen lainankilpailutuspalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaan autolainan juuri sinun tarpeisiisi. Palvelu toimii yhteistyössä useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa, joten voit olla varma, että saat kilpailukykyisen tarjouksen.

Kilpailuta autolainan VarmaLaina.fi:n avulla. Maksuttomassa lainahakemuksessa sinun tulee antaa tietoja itsestäsi ja taloudellisesta tilanteestasi. Tämän jälkeen VarmaLaina.fi välittää hakemuksesi useille pankeille ja rahoitusyhtiöille kilpailutettavaksi, jotka tekevät sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Kun olet vastaanottanut useita tarjouksia, voit vertailla niitä keskenään ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Autolainan kilpailutus VarmaLaina.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa, sillä sinun ei tarvitse itse pyytää autolainatarjouksia itsenäisesti eri lainantarjoajilta.

 

Käytetyn auton ostaminen autolainalla

Käytetyt autot myydään usein yksityishenkilöiden välillä, jolloin kauppa voidaan hoitaa joko käteisellä tai autolainalla. Autolaina on yleinen tapa rahoittaa käytetyn auton osto, sillä se mahdollistaa auton hankkimisen heti ja maksujen jakamisen useammalle kuukaudelle.

Kun olet löytänyt sopivan käytetyn auton, voit hakea autolainaa useista eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä VarmaLainan avulla. Autolainan hakeminen on helppoa, sillä hakemus täytetään verkossa. Pankki tai rahoitusyhtiö tekee sinulle henkilökohtaisen tarjouksen, jossa määritellään lainan korko, maksuaika ja kuukausierän suuruus.

Autolainan korot voivat vaihdella suuresti eri lainanantajien välillä, joten kannattaa vertailla useita tarjouksia ennen päätöksen tekemistä. Muista myös lukea lainaehtojen pieni präntti huolellisesti ja varmistaa, että ymmärrät kaikki lainan ehdot ja kulut.

Kun olet hyväksynyt tarjouksen ja saanut rahat tilillesi, voit maksaa auton myyjälle. Autolaina maksetaan takaisin kuukausierissä, jotka sisältävät lainan koron ja lyhennyksen. Kuukausierän suuruus riippuu lainan suuruudesta, maksuajasta ja korosta.

 

Ota nämä asiat huomioon, kun olet ostamassa autoa

Auton ostaminen on usein iso investointi, johon liittyy monia asioita huomioitavaksi. Jotta voit tehdä hyvän päätöksen ja löytää itsellesi sopivan auton, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat asiat:

Budjetti – Ennen auton ostamista on tärkeää määrittää budjetti, joka kattaa auton hankintakustannukset sekä mahdolliset yllättävät kulut, kuten korjaukset tai huollot. Budjettia määrittäessä kannattaa myös ottaa huomioon rahoitusvaihtoehdot, kuten autolaina tai leasing, ja arvioida niiden kustannukset.

Auton tarve – Mieti, mihin käyttötarkoitukseen autoa tarvitset. Onko se päivittäiseen työmatkaliikenteeseen, perheen kuljettamiseen vai harrastusajoihin? Auton käyttötarkoitus vaikuttaa siihen, millaisia ominaisuuksia autolta tarvitset.

Auton kunto – Tutustu huolellisesti auton kuntoon ennen ostopäätöksen tekemistä. Tarkista muun muassa ajomäärä, katsastushistoria, huoltohistoria ja mahdolliset vauriot. Kannattaa myös koeajaa auto ja tarkistaa sen toimivuus ja kunto.

Auton hinta – Vertaile eri autojen hintoja ja varmista, että hinta vastaa auton kuntoa ja ominaisuuksia. Muista myös huomioida mahdolliset lisäkustannukset, kuten vakuutus, rekisteröinti ja verot.

Auton historia – Tutustu huolellisesti auton historiaan ja varmista, että se ei ole ollut esimerkiksi vakavassa onnettomuudessa tai varastettu. Tarkista myös, että auton omistajatiedot ovat kunnossa ja että se ei ole seisonut pitkiä aikoja käyttämättömänä.

Myyjä – Varmista, että myyjä on luotettava ja että hänellä on oikeus myydä autoa. Jos ostettava auto on yksityishenkilön omistama, kannattaa varmistaa myös myyjän henkilöllisyys ja osoite.

Vakuutus – Varmista, että autolle on otettu tarvittavat vakuutukset ennen sen käyttöönottoa. Muista myös vertailla eri vakuutusvaihtoehtoja ja valita sopivin vaihtoehto omiin tarpeisiin.

Rahoitus – Jos aiot rahoittaa auton ostoa esimerkiksi autolainalla, vertaile eri lainavaihtoehtoja ja varmista, että lainan ehdot ja korot sopivat omaan taloudelliseen tilanteeseen.

 

Edullinen autolaina – Kilpailuta laina maksutta niin tiedät, mistä löytyy laina pienellä korolla

Lainaa hakiessa moni miettii, mistä löytyisi edullinen laina pienellä korolla. Onneksi nykyään on helppoa kilpailuttaa laina maksutta ja löytää parhaat lainatarjoukset.

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa, sillä eri lainanantajien välillä voi olla suuriakin eroja lainan koroissa ja kuluissa.

Autolainan kilpailuttaminen on erityisen tärkeää, sillä autolainojen korot voivat olla korkeampia kuin muiden lainojen. Kilpailuttamalla autolainan voit löytää parhaan mahdollisen lainatarjouksen ja säästää rahaa.

Edullinen autolaina löytyy yleensä vertailemalla useita eri lainatarjouksia ja valitsemalla paras vaihtoehto omien tarpeiden ja taloudellisen tilanteen mukaan.

Kun kilpailutat autolainan, muista tarkistaa myös lainan muut ehdot ja kulut, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu ja mahdolliset muut lisäkulut. Tarkista myös lainan takaisinmaksuehdot ja varmista, että ne sopivat omaan taloudelliseen tilanteeseen.

Edullinen autolaina voi auttaa sinua rahoittamaan auton hankinnan ilman suuria kuluja ja maksamaan sen takaisin sopivassa aikataulussa. Kilpailuta siis laina maksutta ja löydä paras lainatarjous omiin tarpeisiisi.

 


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Usein kysyttyä aiheesta: Autolaina

Mitkä asiat vaikuttavat autolainan saamiseen?

Autolainan saaminen edellyttää yleensä hakijan luottokelpoisuuden arviointia, joka sisältää mm. tulojen ja menojen tarkastelua sekä mahdollisten muiden lainojen huomioimista. Autolainaa voi saada ilman takaajia tai vakuuksia henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot, riittävä maksukyky, Suomen kansalaisuus tai pysyä osoite Suomessa sekä vähintään 18 vuoden ikä.

Tarvitaanko autolainaan vakuuksia tai henkilötakausta?

Ei tarvita. Autolainaa voi hakea ilman, että lainalle on pakko ottaa henkilötakaus tai muu vakuus.

Mitkä ovat autolainan saannin edellytykset?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakija voi olla työssä käyvä tai eläkeläinen, mutta hänellä tulee olla säännölliset tulot palkasta tai sosiaalietuudesta. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintää.

Miten autolainan takaisinmaksu tapahtuu?

Autolainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittain sovitun ajanjakson aikana, joka voi vaihdella lainanantajan mukaan. Kuukausierän suuruus sisältää lainan koron ja lyhennyksen.

Kuinka kattavaa autolainan kilpailutus on VarmaLainan kautta?

Autolainan kilpailuttaminen ja sopivan autorahoituksen löytäminen VarmaLainan kautta onnistuu yhdellä hakemuksella, joka kilpailutetaan jopa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä muutamassa minuutissa.

Miten varmistan, että saan autolainan mahdollisimman edullisesti?

Jo pelkästään lainan kilpailuttaminen monen eri lainantarjoajan välillä varmistaa, että saat mahdollisimman kilpailukykyiset lainatarjouksen vertailtavaksi. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö pyrkii tarjoamaan autolainaa alhaisella korolla, jotta tarjous olisi lainanhakijalle sopiva. Lainaa kannattaa hakea toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa, koska tällöin lainantarjoajan luottotappioriski pienenee ja he voivat tarjota lainaa alhaisemmalla korolla.

Mikä on autolainan korko?

Autolainan korko on korko, joka lasketaan autolainan määrän päälle. Se on lainanantajan perimä maksu lainan käytöstä, ja sen suuruus voi vaihdella lainanantajan ja hakijan luottokelpoisuuden mukaan. Autolainan korolla on merkitystä, koska se vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Paljonko vakuudetonta autolainaa voidaan myöntää?

Vakuudetonta autolainaa voidaan myöntää jopa 60 000 euroon saakka.

Kuinka pitkän laina-ajan voi saada autolainaan?

Autolainaan voi saada 1 – 15 vuoden laina-ajan.

Lue lisää blogista:

VarmaLaina.fi
Logo