Autolaina - Hae nyt ilman vakuuksia tai takaajia

Autolaina on hyvä lääke autokuumeeseen - Hae nyt

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Autolaina

Päivitetty: 1,heinäkuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Autolaina

Aloita autolainan hakeminen pyytämällä lainatarjoukset useasta eri pankista.

Hakemalla autolainaa maksuttoman kilpailutuspalvelumme kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.

 

Lue nämä ennen kuin haet autolainaa

•  Kun tarvitset autolainaa, se kannattaa aina kilpailuttaa hyvin sillä lainan kuluissa ja koroissa voi olla suuria eroja.

•  Kun haet autolainaa palvelumme kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta rahalaitosta.

•  Valitse autolainalle riittävän pitkä maksuaika, jolloin myös kuukausittain maksettava kuukausierä jää omaan talouteen nähden sopivan suuruiseksi. Arvion kuukausierästä saat ottamalla avuksi maksuttoman lainalaskurin. Lainalaskuriin syötetään lainasumma ja maksuaika, jonka jälkeen laskuri laskee arvion autolainasi kuukausierästä.

•  Yksi hyvä tapa autolainaa hakiessa on valita maksuaika hankittavan auton käyttöajan mukaan. Jos arvelet että uusi auto on käytössäsi seuraavat 5 vuotta, voisit ottaa myös lainaan 5 vuoden maksuajan.

•  Älä hae lainaa jos arvelet että et pysty maksamaan sitä takaisin sovitusti.

•  Jos sinulla on vanhaa lainaa osittain maksamatta, kannattaa vanha laina yhdistää uuteen lainaan. Lainojen yhdistäminen sujuu samassa ajassa kuin uuden lainan hakeminen. 

•  Jos olet ostamassa uutta autoa ja tarvitset hieman suurempaa vakuudetonta lainaa, voit parantaa lainansaanti mahdollisuuksiasi hakemalla autolainaa yhdessä toisen

yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

•  Kun olemme kilpailuttaneet autolainasi ja toimittaneet sinulle lainatarjoukset, saat tunnukset palvelumme ”Omille – sivuille” jossa voit vertailla saamiasi lainatarjouksia.

•  Muista kilpailuttaa myös vanha autolaina uudelleen, täysin ilmaiseksi.

•  Autolainojenlainavertailun avulla voit säästää jopa tuhansia euroja, eikä autolainan kilpailuttaminen vie nykyään kuin muutaman minuutin. Yle.fi teki kyselyn pankeille: Aktia, Danske Bank, Nordea, OP ja Säästöpankit ja tuon kyselyn perusteella perinteisten pankkien autolainoissa on todella suuria eroja.

Lainalaskuri auttaa kulujen laskemisessa
Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Niina 22v, Helsinki

Autolaina löytyi varsin nopeasti. Yllätyin siitä, kuinka helppoa ja nopeaa lainojen kilpailuttaminen nykyään voi olla, sillä aikaisemman autolainan hain omasta pankistani ja sen neuvottelu + paperityöt veivät noin 2 tuntia. Nyt minulla oli rahat tililläni alle tunnissa lainahakemuksen täyttämisestä.


Rami 44v, Iisalmi

Vanha autoni sanoi työsopimuksen irti, joten ei auttanut kuin lähteä autokaupoille. Sopiva ajopeli löytyi varsin nopeasti mutta autoliikkeen tarjoama rahoitus tuntui kalliilta. Onneksi olin kuullut VarmaLaina.fi palvelusta jo aikaisemmin. Sain 30 minuutin sisällä kaikkiaan yli 10 lainatarjousta, joista oli helppoa valita sopivin. Nyt pihaa koristaa uusi menopeli =)


Timo 38v, Vaasa

Sain todella hyvää palvelua VarmaLaina.fi palvelun asiakaspalvelulta. Autolainan hakeminen oli varsin selkeää ja nopeaa. Tulen suosittelemaan palveluanne myös ystävilleni.

Tee kulutusluottovertailua Varmalainassa

Usein kysyttyä autolainasta:

Kuinka kattavaa autolainan kilpailutus on VarmaLainan kautta?

Autolainan kilpailuttaminen ja sopivan autorahoituksen löytäminen VarmaLainan kautta onnistuu yhdellä hakemuksella, joka kilpailutetaan jopa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä muutamassa minuutissa.

Miten varmistan, että saan autolainan mahdollisimman edullisesti?

Jo pelkästään lainan kilpailuttaminen monen eri lainantarjoajan välillä varmistaa, että saat mahdollisimman kilpailukykyiset lainatarjouksen vertailtavaksi. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö pyrkii tarjoamaan autolainaa alhaisella korolla, jotta tarjous olisi lainanhakijalle sopiva. Lainaa kannattaa hakea toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa, koska tällöin lainantarjoajan luottotappioriski pienenee ja he voivat tarjota lainaa alhaisemmalla korolla.

Tarvitaanko autolainaan vakuuksia tai henkilötakausta?

Ei tarvita. Autolainaa voi hakea ilman, että lainalle on pakko ottaa henkilötakaus tai muu vakuus.

Mitkä ovat autolainan saannin edellytykset?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakija voi olla työssä käyvä tai eläkeläinen, mutta hänellä tulee olla säännölliset tulot palkasta tai sosiaalietuudesta. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintää.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (”me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi