Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Autolaina

Aloita autolainan hakeminen pyytämällä lainatarjoukset useasta eri pankista.

Hakemalla autolainaa maksuttoman kilpailutuspalvelumme kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä ennen kuin haet autolainaa

•  Kun tarvitset autolainaa, se kannattaa aina kilpailuttaa hyvin sillä lainan kuluissa ja koroissa voi olla suuria eroja.

 

•  Kun haet autolainaa palvelumme kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä.

 

•  Valitse autolainalle riittävän pitkä maksuaika, jolloin myös kuukausittain maksettava kuukausierä jää omaan talouteen nähden sopivan suuruiseksi. Arvion kuukausierästä saat ottamalla avuksi maksuttoman lainalaskurin. Lainalaskuriin syötetään lainasumma ja maksuaika, jonka jälkeen laskuri laskee arvion autolainasi kuukausierästä.

 

•  Yksi hyvä tapa autolainaa hakiessa on valita maksuaika hankittavan auton käyttöajan mukaan. Jos arvelet että uusi auto on käytössäsi seuraavat 5 vuotta, voisit ottaa myös lainaan 5 vuoden maksuajan.

 

•  Älä hae lainaa jos arvelet että et pysty maksamaan sitä takaisin sovitusti.

 

•  Jos sinulla on vanhaa lainaa osittain maksamatta, kannattaa vanha laina yhdistää uuteen lainaan. Lainojen yhdistäminen sujuu samassa ajassa kuin uuden lainan hakeminen. 

 

•  Jos olet ostamassa uutta autoa ja tarvitset hieman suurempaa vakuudetonta lainaa, voit parantaa lainansaanti mahdollisuuksiasi hakemalla autolainaa yhdessä toisen

yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

 

•  Kun olemme kilpailuttaneet autolainasi ja toimittaneet sinulle lainatarjoukset, saat tunnukset palvelumme “Omille – sivuille” jossa voit vertailla saamiasi lainatarjouksia.

 

•  Muista kilpailuttaa myös vanha autolaina uudelleen, täysin ilmaiseksi.

 

•  Autolainojen lainavertailu on nopein tapa säästää jopa tuhansia euroja, eikä autolainan kilpailuttaminen vie nykyään kuin muutaman minuuti. Yle.fi teki kyselyn pankeille: Aktia, Danske Bank, Nordea, OP ja Säästöpankit ja tuon kyselyn perusteella perinteisten pankkien autolainoissa on todella suuria eroja.

 

• Lue myös: Autotalli.com – Kilpailuta autolaina ennen autoliikkeeseen astumista

Lainalaskuri

Kulutusluottovertailu

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Autolaina löytyi varsin nopeasti. Yllätyin siitä, kuinka helppoa ja nopeaa lainojen kilpailuttaminen nykyään voi olla, sillä aikaisemman autolainan hain omasta pankistani ja sen neuvottelu + paperityöt veivät noin 2 tuntia. Nyt minulla oli rahat tililläni alle tunnissa lainahakemuksen täyttämisestä!

Niina 22V, HELSINKI

Vanha autoni sanoi työsopimuksen irti, joten ei auttanut kuin lähteä autokaupoille. Sopiva ajopeli löytyi varsin nopeasti mutta autoliikkeen tarjoama rahoitus tuntui kalliilta. Onneksi olin kuullut VarmaLaina.fi palvelusta jo aikaisemmin. Sain 30 minuutin sisällä kaikkiaan yli 10 lainatarjousta, joista oli helppoa valita sopivin. Nyt pihaa koristaa uusi menopeli =)

Rami 44V, IISALMI

Sain todella hyvää palvelua VarmaLaina.fi palvelun asiakaspalvelulta. Autolainan hakeminen oli varsin selkeää ja nopeaa. Tulen suosittelemaan palveluanne myös ystävilleni!

Timo 38V, VAASA

Usein kysyttyjä kysymyksiä autolainasta:

Kuinka kattavaa autolainan kilpailutus on VarmaLainan kautta?

Autolainan kilpailuttaminen ja sopivan autorahoituksen löytäminen VarmaLainan kautta onnistuu yhdellä hakemuksella, joka kilpailutetaan jopa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä muutamassa minuutissa.

Miten varmistan, että saan autolainan mahdollisimman edullisesti?

Jo pelkästään lainan kilpailuttaminen monen eri lainantarjoajan välillä varmistaa, että saat mahdollisimman kilpailukykyiset lainatarjouksen vertailtavaksi. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö pyrkii tarjoamaan autolainaa alhaisella korolla, jotta tarjous olisi lainanhakijalle sopiva. Lainaa kannattaa hakea toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa, koska tällöin lainantarjoajan luottotappioriski pienenee ja he voivat tarjota lainaa alhaisemmalla korolla.

Tarvitaanko autolainaan vakuuksia tai henkilötakausta?

Ei tarvita. Autolainaa voi hakea ilman, että lainalle on pakko ottaa henkilötakaus tai muu vakuus.

Mitkä ovat autolainan saannin edellytykset?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakija voi olla työssä käyvä tai eläkeläinen, mutta hänellä tulee olla säännölliset tulot palkasta tai sosiaalietuudesta. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintää.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi