Autolainaa ilman vakuuksia

Kilpailutamme autolainan puolestasi

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä


Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä ennen kuin haet autolainaa

•  Kun tarvitset autolainaa, se kannattaa aina kilpailuttaa hyvin sillä niiden kuluissa ja koroissa on suuria eroja.

•  Kun haet autolainaa VarmaLaina.fi palvelun kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä.

•  Valitse autolainalle riittävän pitkä maksuaika, jolloin myös kuukausittain maksettava kuukausierä jää riittävän pieneksi.

•  Yksi hyvä tapa autolainaa hakiessa on valita maksuaika hankittavan auton käyttöajan mukaan. Jos arvelet että uusi auto on käytössäsi seuraavat 5 vuotta, voisit ottaa myös lainaan 5 vuoden maksuajan.

•  Älä hae lainaa jos arvelet että et pysty maksamaan sitä takaisin sovitusti.

•  Jos sinulla on vanhaa autolainaa osittain maksamatta, kannattaa vanha laina yhdistää uuteen lainaan.

•  Jos olet ostamassa uutta autoa ja tarvitset hieman suurempaa vakuudetonta lainaa, voit parantaa lainansaanti mahdollisuuksiasi hakemalla autolainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

•  Kun olemme kilpailuttaneet autolainasi ja toimittaneet sinulle lainatarjoukset, saat tunnukset palvelumme “Omille – sivuille” jossa voit vertailla saamiasi lainatarjouksia.

•  Muista että me voimme kilpailuttaa myös vanhan autolainasi uudelleen, täysin ilmaiseksi.

•  Autolainojen lainavertailu on nopein tapa säästää jopa tuhansia euroja!.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Autolaina löytyi varsin nopeasti. Yllätyin siitä, kuinka helppoa ja nopeaa lainojen kilpailuttaminen nykyään voi olla, sillä aikaisemman autolainan hain omasta pankistani ja sen neuvottelu + paperityöt veivät noin 2 tuntia. Nyt minulla oli rahat tililläni alle tunnissa lainahakemuksen täyttämisestä!

Niina

22v, Helsinki

Vanha autoni sanoi työsopimuksen irti, joten ei auttanut kuin lähteä autokaupoille. Sopiva ajopeli löytyi varsin nopeasti mutta autoliikkeen tarjoama rahoitus tuntui kalliilta. Onneksi olin kuullut VarmaLaina.fi palvelusta jo aikaisemmin. Sain 30 minuutin sisällä kaikkiaan yli 10 lainatarjousta, joista oli helppoa valita sopivin. Nyt pihaa koristaa uusi menopeli =)

Rami

44v, Iisalmi

Sain todella hyvää palvelua VarmaLaina.fi palvelun asiakaspalvelulta. Autolainan hakeminen oli varsin selkeää ja nopeaa. Tulen suosittelemaan palveluanne myös ystävilleni!

Timo

38v, Vaasa

VarmaLaina.fi - Facebook

VarmaLaina.fi - Twitter

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.