Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Veronpalautus ennakkoon

Monet ihmiset haluavat hakea veronpalautukset ennakkoon. 

Mitä tämä sitten tarkoittaa? Miten veronpalautuksen voi saada tilille ennakkoon?

Lue artikkelimme loppuun, niin tiedät miten muut ovat tämän hoitaneet.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Veronpalautus ennakkoon

Vuoden 2019 jälkeen veronpalautusten maksaminen muuttui. Uusi laki astui voimaan, joka mahdollistaa veronpalautusten maksamisen portaittain.

 

Vuonna 2019 ja sen jälkeen veronpalautuksia maksetaan saajien tileille elo-, syys-, loka- ja marraskuussa.

 

Mikä sitten on syynä siihen, että maksuja tehdään eri aikoihin? Vaikuttavia tekijöitä verottajan mukaan siihen on oman verotuksen päättymispäivä, veroilmoitukseen tekemäsi muutokset tai puolisosi tekemät muutokset hänen veroilmoitukseen.

 

Nykyisin siis ne, jotka eivät tee muutoksia omiin veroilmoituksiin, voivat saada palautukset muita aiemmin, eikä heidän tarvitse odotella että kaikkien veroilmoitukset olisi saatu käsiteltyä.

 

Jos toiveenasi on saada veronpalautus ennakkoon, lue vinkkimme siihen alta.

Veronpalautus ennakkoonKoska oma veronpalautus maksetaan?

Ensimmäisten veronpalautusten saajat ovat yleensä sellaisia henkilöitä, jotka eivät ole tehneet muutoksia huhtikuussa toimitettuun esitäytettyyn veroehdotukseen ja joille ei ole yritystoimintaa taloudessa.

Tällaisten henkilöiden on mahdollista saada veropäätös jo kesäkuussa. Veropäätöksessä näkyy niin palautusten määrä, kuin myös niiden maksupäivä. Maksupäivä voi tässä tapauksessa olla ensimmäisten joukossa elokuussa.

Syys-, loka- ja marraskuulla veronpalautus maksetaan niille henkilöille, jotka ovat tehneet muutoksia esitäytettyyn veroehdotukseen tai taloudessa on yritystoimintaa.

Palautusten maksukuukausi määräytyy järjestyksessä sitä mukaan, kun verohallinto saa käsiteltyä veroehdotusten muutokset. Mitä nopeammin siis teet tarvittavat muutokset veroehdotukseesi, sitä aiemmin voit saada veronpalautuksen tilille.

Tarkista aina tietosi saamastasi veropäätöksestä. Palautusten maksupäivä on yleisesti noin 2 kuukauden kuluttua veropäätöksen antamisesta.

 

Onko mahdollista saada veronpalautus ennakkoon?

Veronpalautus on periaatteessa mahdollista saada ennakkoon. Verohallinnon kautta se ei kuitenkaan ole mahdollista.

Tee näin, jos haluat palautukset aiemmin tilillesi:

  • Varmista omasta veropäätöksestäsi, kuinka suuri veronpalautuksesi on.
  • Samasta päätöksestä kannattaa tarkistaa myös, että verottajalla on oikea tilinumero, sekä palautuksiesi maksupäivä.
  • Siirry täyttämään sivun yläosassa olevaa hakemusta.
  • Täytä ensin tarvittavat perustiedot, jonka jälkeen tarvitsemme hieman tietoja taloudellisesta tilanteestasi.
  • Kun hakemus on huolellisesti täytetty, voit lähettää sen.
  • Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 pankilla ja luotonantajalla.
  • He antavat oman tarjouksensa suoraan sinulle.
  • Vertaile saamiasi tarjouksia, valitse niistä edullisin ja allekirjoita sopimus luotonantajan ohjeiden mukaan.
  • Rahat siirtyvät pian tilillesi.
  • Kun veronpalautukset maksetaan tilillesi, maksa heti aiemmin hyväksymäsi laina pois.

Lainatarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin avausmaksuihin ja todelliseen vuosikorkoon. Koska laina-aikasi oletettavasi on lyhyt, ei lainalle ehdi kertymään paljoa korkoa. Avausmaksu kuitenkin veloitetaan heti, kun laina siirretään hakijan tilille.

Avausmaksuissa voi olla eroja eri luotonantajien välillä ja joillakin se voi olla jopa 0 euroa, joten tähän kannattaa kiinnittää huomiota.

Saamissasi tarjouksissa laina-aika voi olla pidempi kuin olit ajatellut, mutta tämä ei aiheuta mitään ongelmia. Sinulla on aina täysi oikeus maksaa laina aikaisemmin takaisin, eikä tästä peritä mitään lisäkuluja.

 

Jäännösverot muuttuvat

Vuoden 2019 jälkeen myös jäännösveroihin tuli huomattavia muutoksia.

Aiempina vuosina jäännösveron korko oli 0,5%, jos veron määrä oli alle 10 000 euroa. Jos jäännösverot olivat alle 20 euroa, se jätettiin perimättä. Tästä voimme laskea, että alle 4788 euron veroista ei peritty korkoa ollenkaan.

Vuoden 2019 jälkeen jäännösveron korko muuttui 2 prosenttiin, oli veron suuruus mikä tahansa. Kuitenkin alle 20 euron korot jätetään edelleen perimättä.

Huomattava muutos siis on se, että aiemman 4788 euron sijaan jäännösvero voikin olla enää enintään 1200 euroa, jos haluaa huolehtia ettei siitä peritä korkoa.

 

Veronpalautus ennakkoon – Miksi?

Ennen vuotta 2019, palautukset maksettiin ennen joulua, jolloin ne menivät lähes kaikilla joulun järjestämiseen ja lahjojen ostamiseen. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, kun ensimmäiset palautukset ilmestyvätkin tilille jo elokuussa.

Veronpalautuksen hakemiseen ennakkoon voi olla monia erilaisia syitä. Rahan tarve voi yllättää kesän jälkeen kenet tahansa, jos kesän lomamatkat ja muut menot ovatkin kuluttaneet lompakkoa odotettua enemmän.

Toisaalta rahan tarve voi tulla täysin suunnitelluista menoista. Uuden auton hankinta, kodin remontit ja muut haaveet saattavat olla jatkuvasti mielessä, eikä veronpalautuksia jakseta odottaa, eikä säästäminen onnistu lyhyellä aikavälillä. Tällöin voi olla hyvä idea hakea hyvin kilpailutettu edullinen laina, jolla voi rahoittaa erilaiset tarpeet. Lainan voikin maksaa heti pois kokonaisuudessaan, kun veronpalautukset viimein tulevat tilille.

Hae VarmaLaina.fi palvelusta lainaa ja me kilpailutamme sen ilmaiseksi yli 30 pankilla ja luotonantajalla. Saat itse valita vapaasti edullisimman tarjouksen.

Hakemuksen tekeminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua yhtään mihinkään, ellet hyväksy mitään saamistasi tarjouksista.

Joustoluotto

Pikavippi

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi