Veronpalautus ennakkoon heti tilille

Hae veronpalautusta vastaava summa lainaa ja maksa palautuksilla laina myöhemmin pois

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Veronpalautus ennakkoon heti tilille

Verohallinto ei maksa veronpalautusta ennakkoon. Mutta, jos tarvitset veronpalautuksen ennakkoon, voit hakea veronpalautusta vastaavana summan lainaa ja maksaa veronpalautuksillasi lainan myöhemmin pois. Tällä tavoin olet saanut veronpalautusrahat aikaisemmin tarvitsemaasi käyttöön. Kilpailuta lainasumma kauttamme niin välitämme sinulle nopeasti veronpalautusta vastaavat lainatarjoukset vertailtavaksesi. 

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Näin voit saada veronpalautuksen ennakkoon vakuudettoman lainan muodossa

Veronpalautusta vastaavat summan lainaa voit hakea kauttamme:

 • Selvitä OmaVerosta minkä verran olet saamassa veronpalautusta
 • Tarkista, koska on veronpalautuksesi maksupäivä niin tiedät valita lainalle sopivan takaisinmaksuajan
 • Kilpailuta tarvitsemasi lainasumma Varmalaina- lainavertailupalvelussa
 • Valitse sopiva laina
 • Maksa laina takaisin, kun saat veronpalautuksen

 

Veronpalautus ennakkoon monesta eri syystä

Ennen vuotta 2019 veronpalautukset maksettiin ennen joulua, jolloin ne menivät lähes kaikilla joulun järjestämiseen ja lahjojen ostamiseen. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, kun ensimmäiset palautukset ilmestyvätkin tilille jo heinäkuussa.

Veronpalautuksen hakemiseen ennakkoon voi olla monia erilaisia syitä. Rahan tarve voi yllättää kesän jälkeen kenet tahansa, jos kesän lomamatkat ja muut menot ovatkin kuluttaneet lompakkoa odotettua enemmän. Toisaalta rahan tarve voi tulla täysin suunnitelluista menoista. Uuden auton hankinta, kodin remontit ja muut haaveet saattavat olla jatkuvasti mielessä, eikä veronpalautuksia jakseta odottaa, eikä säästäminen onnistu lyhyellä aikavälillä. Tällöin voi olla käytännöllistä hakea hyvin kilpailutettu laina, jolla voi rahoittaa erilaiset tarpeet. Lainan voi maksaa heti pois kokonaisuudessaan, kun veronpalautukset viimein tulevat tilille.

Hae lainaa heti VarmaLaina -palvelun kautta ja niin laina kilpailutetaan ilmaiseksi yli 25 pankilla ja rahalaitoksella. Saat itse valita vapaasti edullisimman lainatarjouksen. Hakemuksen tekeminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua yhtään mihinkään, ellet hyväksy mitään saamistasi tarjouksista. Jos päädyt ottamaan lainan ennen veronpalautusten maksupäivää, voit sopia lainanmyöntäjän kanssa lainalle sopivan takaisinmaksupäivän. Halutessasi voit maksaa lainaa takaisin myös pienemmissä lyhennyserissä ja käyttää veronpalautuksen muuhun tarkoitukseen.

 

Veronpalautuspäiviin tuli muutoksia vuonna 2019

Vuoden 2019 jälkeen veronpalautusten maksaminen muuttui. Uusi laki astui voimaan, joka mahdollistaa veronpalautusten maksamisen portaittain. Vuonna 2019 ja sen jälkeen veronpalautuksia maksetaan saajien tileille heinä, elo-, syys-, loka- ja marraskuussa.

Mikä sitten on syynä siihen, että maksuja tehdään eri aikoihin? Vaikuttavia tekijöitä verottajan mukaan siihen on oman verotuksen päättymispäivä, veroilmoitukseen tekemäsi muutokset tai puolisosi tekemät muutokset hänen veroilmoitukseen. Nykyisin siis ne, jotka eivät tee muutoksia omiin veroilmoituksiin, voivat saada palautukset muita aiemmin, eikä heidän tarvitse odotella että kaikkien veroilmoitukset olisi saatu käsiteltyä.

Veronpalautus ennakkoon

Koska veronpalautus maksetaan?

Ensimmäisten veronpalautusten saajat ovat yleensä sellaisia henkilöitä, jotka eivät ole tehneet muutoksia huhtikuussa toimitettuun esitäytettyyn veroehdotukseen ja joille ei ole yritystoimintaa taloudessa. Tällaisten henkilöiden on mahdollista saada veropäätös jo kesäkuussa. Veropäätöksessä näkyy niin palautusten määrä, kuin myös niiden maksupäivä. Maksupäivä voi tässä tapauksessa olla ensimmäisten joukossa elokuussa.

Syys-, loka- ja marraskuulla veronpalautus maksetaan niille henkilöille, jotka ovat tehneet muutoksia esitäytettyyn veroehdotukseen tai taloudessa on yritystoimintaa. Palautusten maksukuukausi määräytyy järjestyksessä sitä mukaan, kun verohallinto saa käsiteltyä veroehdotusten muutokset. Mitä nopeammin siis teet tarvittavat muutokset veroehdotukseesi, sitä aiemmin voit saada veronpalautuksen tilille. Tarkista aina tietosi saamastasi veropäätöksestä. Veronpalautuksen maksupäivä on yleisesti noin 2 kuukauden kuluttua veropäätöksen antamisesta.

 

Onko mahdollista saada veronpalautus ennakkoon?

Veronpalautus on periaatteessa mahdollista saada ennakkoon. Verohallinnon kautta se ei kuitenkaan onnistu.

Tee näin, jos haluat palautukset aiemmin tilillesi:

 • Varmista omasta veropäätöksestäsi, kuinka suuri veronpalautuksesi on.
 • Samasta päätöksestä kannattaa tarkistaa myös, että verottajalla on oikea tilinumero, sekä palautuksiesi maksupäivä.
 • Siirry täyttämään sivun yläosassa olevaa hakemusta.
 • Täytä ensin tarvittavat perustiedot, jonka jälkeen tarvitsemme hieman tietoja taloudellisesta tilanteestasi.
 • Kun hakemus on huolellisesti täytetty, voit lähettää sen.
 • Kilpailutamme hakemuksesi yli 25 pankilla ja rahoituslaitoksella.
 • He antavat oman tarjouksensa suoraan sinulle.
 • Vertaile saamiasi tarjouksia, valitse niistä edullisin ja allekirjoita sopimus luotonantajan ohjeiden mukaan.
 • Rahat siirtyvät pian tilillesi.
 • Kun veronpalautukset maksetaan tilillesi, maksa heti aiemmin hyväksymäsi laina pois.

Lainatarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin avausmaksuihin ja todelliseen vuosikorkoon. Koska laina-aikasi oletettavasi on lyhyt, ei lainalle ehdi kertymään paljoa korkoa. Avausmaksu kuitenkin veloitetaan heti, kun laina siirretään hakijan tilille. Avausmaksuissa voi olla eroja eri luotonantajien välillä ja joillakin se voi olla jopa 0 euroa, joten tähän kannattaa kiinnittää huomiota. Saamissasi tarjouksissa laina-aika voi olla pidempi kuin olit ajatellut, mutta tämä ei aiheuta mitään ongelmia. Sinulla on aina täysi oikeus maksaa laina aikaisemmin takaisin, eikä tästä peritä mitään lisäkuluja.

 

Jäännösverot eli mätkyt

Jäännösveroa eli mätkyjä joutuu maksamaan siinä tapauksessa, jos verotusvuoden aikana on maksanut liian vähän veroja tienattuun ansiotuloon nähden. Tällöin verottaja tasaa puuttuvan osan niin, että veronpalautusten sijaan joudutkin maksamaan puuttuvan osuuden takaisin.

Jäännösveroa tulee usein maksettavaksi silloin, jos verokortin tuloraja ylittyy. Hyvä vinkki onkin tarkistaa verokortin tuloraja ja tienattu palkka puoli vuotta veroajankohdan jälkeen (kesä- heinäkuulla). Verokortin tulorajaa voi nostaa itse kirjautumalla Omaveroon.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä veronpalautuksesta ennakkoon:

Kuka voi hakea veronpalautusta ennakkoon?

Veronpalautuksen ennakkoon voi saada henkilö, joka on vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on riittävä maksukyky ja riittävät tulot.

Miten veronpalautuksen saa ennakkoon?

Täytä Varmalaina lainavertailupalvelun maksuton lainahakemus ja lisää hakemukseen summa, minkä verran tarvitset veronpalautusta ennakkoon. Lainahakemuksen välitetään kilpailutettavaksi heti yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle, jotka arvioivat voivatko myöntää lainaa hakuehdoilla.

Miksi veronpalautus tarvitaan toisinaan ennakolta?

Syitä on monia. Toisinaan rahantarve yllättää ennalta arvaamatta ja rahaa tarvitsisi nopeasti. Jos tiedossa on veronpalautuksen muutaman kuukauden päästä, voi hakea veronpalautuksen vakuudettoman kulutusluoton muodossa nyt ja maksaa lainan takaisin veronpalautuksilla.

Mistä tiedän, paljonko saan veronpalautusta?

Näet veropalautuksesi määrän ja maksupäivän OmaVero-palvelusta. Voit kirjautua palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo