Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella

Yrityslainapalvelut

Yhteistyökumppanimme maksavat rahat seuraavien pankkien tileille saman päivän aikana: Osuuspankki, Tapiola, Nordea, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, Aktia tai Handelsbanken. Voit hakea yrityslainaa ympäri vuorokauden, mutta huomioithan, että rahat maksetaan lain puitteissa eri lainapalveluiden aukioloaikoina.

Kilpailuta yrityslaina

Me kilpailutamme yrityslainan puolestasi – täysin ilmaiseksi!

✔️ Hae yrityslainaa nopeasti

✔️ Ei reaalivakuuksia

✔️ Ei paperityötä

✔️ Ei hakemusmaksuja

✔️ Ei piilokuluja

Päivitetty: 26,maaliskuu, 2023

Kasvata ja kehitä liiketoimintaasi

✔️ Laajenna liiketoimintaasi

✔️ Palkkaa uusi työntekijöitä

✔️ Tee tarvitsemasi laitehankinnat

✔️ Kasvata varastoasi

✔️ Paikkaa hetkellinen kassavaje

Pyydä ilmainen lainatarjous ja katso kuinka paljon voit saada lainaa.

Yrityslaina

Voit hakea yrityslainaa oman tarpeesi mukaan jopa 8 000 000 euroon asti.

Täytä maksuton lainahakemus niin saat henkilökohtaiset lainatarjoukset nähtäväksesi.

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.


Lue nämä kun haet yrityslainaa netistä

• Hae yrityslaina VarmaLaina.fi palvelun kautta summille 1000 – 8 000 000 euroa.

• Yrityslaina myönnetään jopa 8 vuoden maksuajalla.

• Nostettu yrityslaina voidaan maksaa takaisin myös ennenaikaisesti. Tällöin maksat kulut vain siltä ajalta kun yrityslaina on ollut nostettuna.

•  Kaikki kauttamme haetut yrityslainat myönnetään ilman reaalivakuuksia.

• VarmaLaina.fi palvelun kautta saat nopeasti ilmaiset yrityslainatarjoukset juuri sinun tarpeeseesi soveltuvasta yrityslainasta.

• Lainahakemuksen täyttää noin 5 minuutissa.

• Hae nopeaa käyttöpääomaa laitehankintaan, varaston kasvattamiseen tai liiketoimintasi laajentamiseen / kehittämiseen.


Yrityslaina liiketoiminnan kasvuun ja kehitykseen

Uuden tai kasvavan yrityksen kehityksen hidastajana ei saisi olla rahoituksen puuttuminen. Monella uudella yrittäjällä on hyviä liike-ideoita, mutta mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseen loppuvat usein alkumetreille, kun tarvittavaa rahoitusta ei löydy yrittäjältä itseltä. Mistä sitten yrityslaina melko tuoreelle yritykselle? Tai vaihtoehtoisesti mistä löytyy yrityslaina jo pidempään toimineelle yritykselle, joka haluaa kehittää liiketoimintaansa entistä paremmaksi?

Perinteisesti yrittäjät hakevat lainaa omasta asiointipankista. Tämä on monelle yrittäjälle ensimmäisen ajatus, kun yrityslainaa lähdetään miettimään. Muitakin vaihtoehtoja on kuitenkin olemassa ja niihin tarkemmin perehdyttyään huomaa, että yrityslainan hakeminen netistä maksuttomalla verkkohakemuksella on yllättävän helppoa ja nopeaa. Monen yrittäjän päivät ovat pitkiä ja kiireisiä, eikä aikaa esimerkiksi pankin konttoriajan varaamiseen tahdo löytyä. Lisäksi lainaneuvotteluun sekä paperilomakkeiden täyttämiseen täytyy muistaa varata pari tuntia kallisarvoista työaikaa. Useat yrittäjät ovat huomanneet, että nopein tapa pyytää yrityslainatarjous on täyttää maksuton lainahakemus netissä. Hakemuksen lähettäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei koskaan sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen, vaan hakija saa tutustua saamiinsa lainatarjouksiin rauhassa, vaikka työpäivän jälkeen.

 

Miksi hakea yrityslaina netistä?

Yrityslainan hakeminen netistä on nykypäivänä aivan yhtä luotettavaa ja turvallista kuin lainan hakeminen pankista. Lainahakemuksen täyttämiseen menee aikaa keskimäärin viisi minuuttia, jonka jälkeen hakemus käsitellään noin yhden työpäivän aikana. Hakijan ei tarvitse täyttää monisivuisia paperilomakkeita, eikä maksaa hakemusmaksuja. Lainahakemus on lisäksi avoinna vuorokauden jokaisena tuntina mikä mahdollistaa sen, että yrittäjä voi täyttää lainahakemuksen juuri silloin, kun hänellä on siihen sopivasti aikaa. Yrityslainaa varten hakija ei tarvitse reaalivakuuksia, vaan lainan takaajana toimii yrittäjä itse. Selkeiden lainatarjousten avulla yrittäjä pystyy hetkessä selvittämään mahdollisuudet yrityslainaan sekä siihen, millä ehdoilla hän voi yrityslainaa saada. Yrityslainan hakemiseen palvelumme kautta on kolme hyvää syytä: Helppo lainahakemus, nopea lainapäätös sekä selkeät lainaehdot.

 

Yrityslaina – Lainaa yritykselle

Yrityslaina on tarkoitettu Suomessa toimivalle pienelle tai keskisuurelle yritykselle. Yrityslainaa voidaan myöntää myös uudelle yritystoimintaa aloittelevalle yritykselle. Haettavat lainasummat ovat 1000 eurosta jopa 8 miljoonaan euroon saakka. Laina-aika määräytyy haettavan lainasumman mukaan. Yrityslainan vuosikorko määräytyy yksilöllisesti. Päätökseen vaikuttaa oleellisesti yrityksen kassavirta, eikä niinkään yrityksen luottoluokitus. Muita huomioon otettavia asioita ovat lainan käyttökohde, rahoituslaskelmien realistisuus sekä edellisten vuosien mahdolliset tilinpäätökset. Lainahakemuksen yhteydessä hakijalta tullaan pyytämään yrityksen Y-tunnus sekä tiedot yrityksen liikevaihdosta ja toimialasta. Lisäksi hakemuksen käsittelyä varten tarvitaan yrittäjän sosiaaliturvatunnus sekä mobiililaitteella otettu kuva passista/henkilökortista.

Lainanhakukriteerit vaihtelevat eri yrityslainaa tarjoavien palveluiden välillä, joten varmin tapa selvittää onko yrittäjällä mahdollisuuksia saada yrityslainaa, on täyttää maksuton lainahakemus. Yrityslainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei sido yrittäjää mihinkään sopimukseen. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen yrittäjä on velvollinen maksamaan lainan takaisin sovitusti.

 

Mihin käyttötarkoitukseen yrityslaina on haettu?

Käyttötarkoituksia on yhtä monia kuin on yrityksiä – se on sanomatta selvää. Yritysmaailmassa tiettyihin asioihin joutuu toisinaan reagoimaan nopeasti ja toisinaan paikallaan on tarkempi harkinta. Liiketoiminnan kannalta ratkaisevaa on löytää juuri sillä hetkellä yritykselle sopiva rahoitus ja investoinnin kohde.

Tässä muutamia esimerkkejä mihin yrityslaina on otettu:

 • Korvaamaan kokonaan pankkilaina
 • Osaksi pankkilainaa, koska pankkilainalle yrittäjä on tarvinnut vakuudet
 • Laiteinvestointeihin (kassakoneet, tietokoneet tai esimerkiksi teollisuuskoneet)
 • Suurempaan yrityskauppaan, johon on täytynyt reagoida nopeasti
 • Aloittelevan yrityksen liiketoiminnan kasvuun
 • Henkilöstön palkkaamiseen sesonkiaikana
 • Liiketilojen uudistuksiin tai remonttiin

 

Mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun hakee yrityslainaa netistä?

 • Yrityksen tulee olla rekisteröitynyt Suomeen
 • Yrityksellä tulee olla suomalainen pankkitili ja yrityksen johto Suomessa

Muut ehdot riippuvat yrityslainaa tarjoavasta lainapalvelusta.

 

Muuta huomioitavaa: 

 • Yrityslainahakemuksen täyttäminen on aina maksutonta eikä lainatarjousten pyytäminen sido yrittäjää vielä mihinkään sopimukseen.
 • Lainapäätös perustuu yrityksen kassavirtaan, ei pelkästään luottoluokitukseen.
 • Lainaa varten ei yrityksen tarvitse kiinnittää vakuudeksi esim. koneita tai laitteita, vaan lainan takaajana toimii lainaa hakeva henkilö.
 • Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa tasaerissä
 • Lainan takaisinmaksun voi tarvittaessa tehdä aikaisemmin kuin mitä sopimuksessa on mainittu, jos yrityksen taloudellinen tilanne sen sallii

 

Yrityslaina ilman vakuuksia

Vakuudeton yrityslaina tarkoittaa, ettei lainaa varten tarvita raha- tai kiinteistövakuuksia. Ilman reaalivakuuksia tarvittavaa lainaa voi hakea pienet sekä keskisuuret yritykset. Lainan hakeminen ilman vakuuksia nopeuttaa huomattavasti lainaprosessia ja näin ollen lainanhakija saa jopa seuraavana päivänä tietää, onko hänen mahdollista saada yrityslainaa. Kun haetaan lainaa yritykselle, lainan omavelkaisena takaajana toimii lainanhakija itse. Yrityslainan hakeminen verkosta onnistuu ilman reaalivakuuksia, mutta pankista haettuun lainaan tarvitaan lähestulkoon aina yhteisvastuullinen hakija. Yksi suosituimmista käyttökohteista on ottaa vakuudeton yrityslaina pankin myöntämän lainan vakuudeksi. Näin päädytään toisinaan tekemään, kun haetaan isompaa rahoitusta pankilta ja lainalle pankki tarvitsee jonkin vakuuden. Tässä tapauksessa netistä otettu yrityslaina toimii pankkilainan vakuutena. Kun pankkilaina ja vakuudeton yrityslaina otetaan yhdessä, saadaan tarvittava rahoitus maltillisella lainan korolla. Nämä vakuudettomat yrityslainat ovat vuosien saatossa yleistyneet ja monet suomalaiset nykyään suosivat vakuudettomia yrityslainoja niiden helppouden ja nopeuden johdosta. Vakuudetonta yrityslainaa on mahdollista saada netistä 1000 – 8 milj. euroa. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat hetkessä alustavat yrityslainatarjoukset ja jos kaikki on kunnossa, laina maksetaan yrityksen pankkitilille kesimäärin kahden päivän sisällä. Voit hakea vakuudetonta yrityslainaa verkosta ilmaisella hakemuksella mihin vuorokauden aikaan tahansa.

 

Miksi yrityslaina kannattaa hakea VarmaLainan kautta?

VarmaLaina.fi on välittänyt suomalaisille kilpailukykyisiä kulutusluottoja jo useiden vuosien ajan. Nyt oli aika laajentaa toimintaa myös yrityslainaan. VarmaLaina.fi kautta haettu yrityslaina on juuri sopiva rahoitusmuoto pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat melko nopealla aikataululla lainaa yrityksen kasvuun tai kehitykseen. Palvelulle oli luontevaa laajentaa toimintaansa yrityslainaan, koska ajatuksena on ollut aina tarjota asiakkaille monipuolisia lainavaihtoehtoja. Lainasektori ja varsinkin yrityspuolen rahoitukset ovat nykyään hyvin kilpailtuja ja lainaa tarvitaan toisinaan nopeastikin kasvun ja kehityksen tukemiseksi. Sen vuoksi on tärkeää pystyä tarjoamaan yrittäjälle mahdollisuus nopeaan vakuudettomaan yrityslainaan, jonka hän voi hakea juuri silloin kun yrittäjällä itsellään on siihen riittävästi aikaa.

Tärkeimmät kulmakivet yrityslainassa ovat:

 • Yrityslainan nopea ja helppo hakeminen maksuttomalla lainahakemuksella
 • 100 % kotimainen palvelu suunnattuna juuri suomalaisille pk-yrittäjille
 • Kohtuulliset maksut – yrittäjä ei joudu maksamaan hakemusmaksuja
 • Reilua lainaamista – yrityslainan ehdot ovat selkeät, lainassa ei ole mitään piilokuluja.

 

Valitse sopiva rahoitus yrityksellesi

Rahoitustarpeet ovat hyvin erilaisia. Osa tarvitsee yrityslainaa suuremman summan, osalle yrittäjistä riittää lainaksi muutama tuhat euroa. Yrittäjä saa itse määrittää aina tarvitsemansa lainasumman 1000 – 8 miljoonan euron väliltä. Lainahakemuksen yhteydessä kerro hieman toimialastasi ja yrityksestäsi sekä paljonko tarvitset lainaa yrityksellesi liiketoiminnan vahdittamiseksi. Tarvittavan käyttöpääoman voit halutessasi käyttää esimerkiksi tarvittaviin laitteisiin, työntekijän palkkaamiseen, varaston kasvattamiseen tai vaikka liiketoiminnan laajentamiseen. Lainan maksusta saat kuukausittain laskun ja lainaa maksetaan joka kuukausi kiinteissä tasaerissä. Mikään ei kuitenkaan estä yritystä maksamasta lainaa takaisin ennakoitua nopeammin, jos yrityksen taloudellinen tilanne sen sallii.

Selvitä jo tänään paljonko voit saada lainaa. Sinulle lasketaan lainatarjous yrityskohtaisesti.

 

Lue myös:

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo