Kilpailuta yrityslaina

Nopea ja helppo tapa hakea yrityslaina. Yrityslainan hakeminen vie vain 5 minuuttia.

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Aloita lainan hakeminen tästä:

Omalaina - Yrityslaina

Pisteet 9,7/10 Erinomainen


Perustuu 8738 käyttäjän arvioon


Tärkeät tiedot:


Lainaa: 1000-8.000.000 €


Laina-aika: 3kk – 8 vuotta


Jopa 20+ lainatarjousta


 • Tuttu TV:stä
 • Kotimainen
 • Luotettava
 • Yrityslainaa 8.000.000 € asti
 • Maksuaika 3 kk – 8 vuotta

1. Valitse lainasumma ja maksuaika >> 2. Omalaina kilpailuttaa pankit puolestasi >> 3. Valitse paras lainatarjous >> 4. Laina maksetaan tilille


Zmarta - Yrityslaina

Pisteet 9,5/10 Erinomainen


Perustuu 7681 käyttäjän arvioon


Tärkeät tiedot:


Lainaa: 1000 – 350.000 €


Laina-aika: 1 – 36 kuukautta


Useita lainatarjouksia


 • Maksuton
 • Lainapäätös heti
 • Tuttu TV:stä
 • Yrityslainaa 350.000 € asti
 • Maksuaika 1 – 36 kuukautta

1. Valitse lainasumma ja maksuaika >> 2. Zmarta kilpailuttaa pankit >> 3. Valitse paras lainatarjous >> 4. Laina maksetaan tilille


Rahalaitos - Yrityslaina

Pisteet 9,1/10 Erinomainen


Perustuu 5815 käyttäjän arvioon


Tärkeät tiedot:


Lainaa: 1000-250.000 €


Laina-aika: 1 – 36 kuukautta


Jopa 10+ lainatarjousta


 • Kilpailuta maksutta
 • Nopea palvelu
 • TV:stä tuttu
 • Yrityslainaa 250 000 € asti
 • Maksuaika 1 – 36 kuukautta

1. Valitse lainasumma >> 2. Rahalaitos kilpailuttaa pankit >> 3. Valitse paras lainatarjous >> 4. Laina maksetaan tilille

✔️ Hae yrityslainaa nopeasti

✔️ Ei reaalivakuuksia

✔️ Ei paperityötä

✔️ Ei hakemusmaksuja

✔️ Ei Piilokuluja

Sivustomme suosituin yrityslaina

Hae yrityslainaa tästä

Kasvata ja kehitä liiketoimintaasi

✔️ Laajenna liiketoimintaasi

✔️ Palkkaa uusi työntekijöitä

✔️ Tee tarvitsemasi laitehankinnat

✔️ Kasvata varastoasi

✔️ Paikkaa hetkellinen kassavaje

Pyydä ilmainen lainatarjous ja katso kuinka paljon voit saada lainaa

Yrityslaina

Voit hakea yrityslainaa oman tarpeesi mukaan yllä olevasta yrityslainapalvelusta.

Täytä maksuton lainahakemus niin saat henkilökohtaisen lainatarjouksen nähtäväksesi.

Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.


Lue nämä kun haet yrityslainaa netistä

• Hae yrityslaina VarmaLaina.fi palvelun kautta summille 1000 – 8 000 000 euroa.

• Yrityslaina myönnetään jopa 8 vuoden maksuajalla.

• Nostettu yrityslaina voidaan maksaa takaisin myös ennenaikaisesti. Tällöin maksat kulut vain siltä ajalta kun yrityslaina on ollut nostettuna.

•  Kaikki kauttamme haetut yrityslainat myönnetään ilman reaalivakuuksia.

• VarmaLaina.fi palvelun kautta saat nopeasti ilmaisen yrityslainatarjouksen juuri sinun tarpeeseesi soveltuvasta yrityslainasta.

• Lainahakemuksen täyttää noin 5 minuutissa.

• Hae nopeaa käyttöpääomaa laitehankintaan, varaston kasvattamiseen tai liiketoimintasi laajentamiseen / kehittämiseen.


Yrityslaina liiketoiminnan kasvuun ja kehitykseen

Uuden tai kasvavan yrityksen kehityksen hidastajana ei saisi olla rahoituksen puuttuminen. Monella uudella yrittäjällä on hyviä liike-ideoita, mutta mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseen loppuvat usein alkumetreille, kun tarvittavaa rahoitusta ei löydy yrittäjältä itseltä. Mistä sitten yrityslaina melko tuoreelle yritykselle? Tai vaihtoehtoisesti mistä löytyy yrityslaina jo pidempään toimineelle yritykselle, joka haluaa kehittää liiketoimintaansa entistä paremmaksi?

Perinteisesti yrittäjät hakevat lainan omasta asiointipankista. Tämä on monelle yrittäjälle ensimmäisen ajatus, kun lainaa lähdetään miettimään. Muitakin vaihtoehtoja on kuitenkin olemassa ja niihin tarkemmin perehdyttyään huomaa, että yrityslainan hakeminen netistä maksuttomalla verkkohakemuksella on yllättävän helppoa ja nopeaa. Monen yrittäjän päivät ovat pitkiä ja kiireitä, eikä aikaa esimerkiksi pankin konttoriajan varaamiseen tahdo löytyä. Lisäksi lainaneuvotteluun sekä paperilomakkeiden täyttämiseen täytyy muistaa varata pari tuntia kallisarvoista työaikaa. Useat yrittäjät ovat huomanneet, että nopein tapa pyytää yrityslainatarjous on täyttää maksuton lainahakemus netissä. Hakemuksen lähettäminen tai tarjouksen vastaanottaminen ei koskaan sido hakijaa mihinkään lainasopimuksen, vaan hakija saa tutustua tulleeseen tarjoukseen rauhassa, vaikka työpäivän jälkeen.

 

Miksi hakea yrityslaina netistä?

Yrityslainan hakeminen netistä on nykypäivänä aivan yhtä luotettavaa ja turvallista kuin lainan hakeminen pankista. Lainahakemuksen täyttämiseen menee aikaa keskimäärin viisi minuuttia, jonka jälkeen hakemus käsitellään noin yhden työpäivän aikana. Hakijan ei tarvitse täyttää monisivuisia paperilomakkeita, eikä maksaa hakemusmaksuja. Lainahakemus on lisäksi avoinna vuorokauden jokaisena tuntina mikä mahdollistaa, että yrittäjä voi täyttää lainahakemuksen juuri silloin, kun hänellä on siihen sopivasti aikaa. Yrityslainaa varten hakija ei tarvitset reaalivakuuksia, vaan lainan takajana toimii yrittäjä itse. Selkeän hinnaston sekä lainatarjouksen avulla yrittäjä pystyy hetkessä selvittämään mahdollisuudet lainaan sekä millä ehdoilla hän voi saada yrityslainaa netistä. Yrityslainan hakemiseen suoraan nettihakemuksella on kolme hyvää syytä; Helppo lainahakemus, nopea lainapäätös sekä selkeät lainaehdot.

 

Yrityslaina – Lainaa yritykselle

Yrityslaina on tarkoitettu Suomessa toimivalla pienelle tai keskisuurelle yritykselle. Yrityslainaa voidaan myöntää myös uudelle yritystoimintaa aloitttelevalle yritykselle. Haettavat lainasummat ovat 2000 eurosta jopa 5 miljoonaan euroon saakka. Laina-aika määräytyy haettavan lainasumman mukaan. Yrityslainan vuosikorko määräytyy yksilöllisesti. Päätökseen vaikuttaa oleellisesti yrityksen kassavirta eikä niinkään yrityksen luottoluokitus. Muita huomioon otettavia asioita ovat lainan käyttökohde, rahoituslaskelmien realistisuus sekä edellisten vuosien mahdolliset tilinpäätökset. Lainahakemuksen yhteydessä hakijalta tullaan pyytämään yrityksen Y-tunnus sekä tiedot yrityksen liikevaihdosta ja toimialasta. Lisäksi hakemuksen käsittelyä varten tarvitaan yrittäjän sosiaaliturvatunnus sekä mobiililaitteella otettu kuva tai kuva passista/henkilökortista.

Lainanhakukriteerit vaihtelevat eri yrityslainaa tarjoavien palveluiden välillä, joten varmin tapa selvittää onko yrittäjällä mahdollisuuksia saada yrityslainaa, on täyttää maksuton lainahakemus. Yrityslainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjouksen vastaanottaminen ei sido yrittäjää mihinkään sopimukseen. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen yrittäjä on velvollinen maksamaan lainan takaisin sovitusti.

 

Hae yrityslainaa tästä

 

Mihin käyttötarkoitukseen yrityslaina on haettu?

Käyttötarkoituksia on yhtä monia kuin on yrityksiä – se on sanomatta selvää. Yritysmaailmassa tiettyihin asioihin joutuu toisinaan reagoimaan nopeasti ja toisinaan paikallaan on tarkempi harkinta. Liiketoiminnan kannalta ratkaisevaa on löytää juuri sillä hetkellä yritykselle sopiva rahoitus ja investoinnin kohde.

Tässä muutamia esimerkkejä mihin yrityslaina on otettu:

 • Korvaamaan kokonaan pankkilaina
 • Osaksi pankkilainaa, koska pankkilainalle yrittäjä on tarvinnut vakuudet
 • Laiteinvestointeihin (kassakoneet, tietokoneet tai esimerkiksi teollisuuskoneet)
 • Suurempaan yrityskauppaan, johon on täytynyt reagoida nopeasti
 • Aloittelevan yrityksen liiketoiminnan kasvuun
 • Henkilöstön palkkaamiseen sesonkiaikana
 • Liiketilojen uudistuksiin tai remonttiin

 

Mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun hakee yrityslainaa netistä?

 • Yrityksen tulee olla rekisteröitynyt Suomeen
 • Yrityksellä tulee olla suomalainen pankkitili ja yrityksen johto Suomessa

Muut ehdot riippuvat yrityslainaa tarjoavasta lainapalvelusta. Katso yrityslainalistauksesta palvelu, joka vastaa sinun lainatarvetta.

 

Muuta huomioitavaa: 

 • Hakemuksen täyttäminen on aina maksutonta eikä lainatarjouksen pyytäminen sido yrittäjää vielä mihinkään sopimukseen.
 • Päätös saako yritys lainaa perustuu yrityksen kassavirtaan, ei pelkästään luottoluokitukseen.
 • Lainaa varten ei yrityksen tarvitset kiinnittää vakuudeksi esim. koneita tai laitteita vaan lainan takaajana toimii lainaa hakeva henkilö.
 • Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa tasaerissä
 • Lainan takaisinmaksun voi tarvittaessa tehdä aikaisemmin kuin mitä sopimuksessa on mainittu, jos yrityksen taloudellinen tilanne sen sallii

 

Yrityslaina ilman vakuuksia

Vakuudeton yrityslaina tarkoittaa, ettei lainaa varten tarvita raha- tai kiinteistövakuuksia. Ilman reaalivakuuksia tarvittavaa lainaa voi hakea pienet sekä keskisuuret yritykset. Lainan hakeminen ilman vakuuksia nopeuttaa huomattavasti lainaprosessia ja näin ollen lainanhakija saa jopa seuraavana päivänä tietää, onko hänen mahdollista saada yrityslainaa. Kun haetaan lainaa yritykselle, lainan omavelkaisena takaajana toimii lainanhakija itse. Yrityslainan hakeminen verkosta onnistuu ilman reaalivakuuksia, mutta pankista haettuun lainaan tarvitaan lähes tulkoon aina yhteisvastuullinen hakija. Yksi suosituimmista käyttökohteista on ottaa vakuudeton yrityslaina pankin myöntämän lainan vakuudeksi. Näin päädytään toisinaan tekemään, kun haetaan isompaa rahoitusta pankilta ja lainalle pankki tarvitsee jonkin vakuuden. Tässä tapauksessa netistä otettu yrityslaina toimii pankkilainan vakuutena. Kun pankkilaina ja vakuudeton yrityslaina otetaan yhdessä, saadaan tarvittava rahoitus maltillisella lainakorolla. Nämä vakuudettomat yrityslainat ovat vuosien saatossa yleistyneet ja monet suomalaiset nykyään suosivat vakuudettomia yrityslainoja niiden helppouden ja nopeuden johdosta. Vakuudetonta yrityslainaa on mahdollista saada netistä 2000 – 5 milj. euroa. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat hetkessä alustavan yrityslainatarjouksen ja jos, kaikki on kunnossa laina maksetaan yrityksen suomalaiselle pankkitilille kesimäärin kahden päivän sisällä. Hae vakuudetonta yrityslainaa verkosta ilmaisella hakemuksella mihin vuorokauden aikaan tahansa.

 

Miksi yrityslaina kannattaa hakea VarmaLainan kautta?

VarmaLaina.fi välittänyt suomalaisille kilpailukykyisiä kulutusluottoja jo useiden vuosien ajan. Nyt oli aika laajentaa toimintaa myös yrityslainaan. VarmaLaina.fi kautta haettu yrityslaina on juuri sopiva rahoitusmuoto pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitset melko nopealla aikataululla lainaa yrityksen kasvuun tai kehitykseen. Palvelulle oli luontevaa laajentaa toimintaansa yrityslainaan, koska ajatuksena on ollut aina tarjota asiakkaille monipuolisia lainavaihtoehtoja. Lainasektori ja varsinkin yrityspuolen rahoitukset ovat nykyään hyvin kilpailtuja ja lainaa tarvitaan toisinaan nopeastikin kasvun ja kehityksen tukemiseksi. Sen vuoksi on tärkeää pystyä tarjoamaan yrittäjälle mahdollisuus nopeaan vakuudettomaan yrityslainaa, jonka hän voi hakea juuri silloin kun yrittäjällä itsellään on siihen riittävästi aikaa.

Tärkeimmät kulmakivet yrityslainassa ovat:

 • Yrityslainan nopea ja helppo hakeminen maksuttomalla lainahakemuksella
 • 100 % kotimainen palvelu suunnattuna juuri suomalaisille pk-yrittäjille
 • Kohtuulliset maksut – yrittäjä ei joudu maksamaan hakemusmaksuja
 • Reilua lainaamista – yrityslainan ehdot ovat selkeät, lainassa ei ole mitään piilokuluja.

Tutustu yrityslainoihin myös palvelussa VertaaYrityslainat.fi ja kilpailuta yrityslaina monella eri rahoitusyhtiöllä.

 

Valitse sopiva rahoitus yrityksellesi

Rahoitustarpeet ovat hyvin erilaisia. Osa tarvitsee lainaa suuremman summan, osalle yrittäjistä riittää lainaksi muutaman tuhat euroa. Yrittäjä saa itse määrittää aina tarvitsemansa lainasumman 2000 – 5 milj. euron väliltä. Lainahakemuksen yhteydessä kerro hieman toimialastasi ja yrityksestäsi sekä paljonko tarvitset lainaa yrityksellesi liiketoiminnan vahdittamiseksi. Tarvittavan käyttöpääoman voit halutessasi käyttää esimerkiksi tarvittaviin laitteisiin, työntekijän palkkaamiseen, varaston kasvattamiseen tai vaikka liiketoiminnan laajentamiseen. Lainan maksusta saat kuukausittain laskun ja lainaa maksetaan joka kuukausi kiinteissä tasaerissä. Mikään ei kuitenkaan estä yritystä maksamasta lainaa takaisin ennakoitua nopeammin, jos yrityksen taloudellinen tilanne sen sallii.

Selvitä jo tänään paljonko voit saada lainaa. Sinulle lasketaan lainatarjous yrityskohtaisesti.

On tärkeää pyytää lainatarjous, koska pelkkien esimerkkilaskelmien vertaileminen ei anna todellista kuvaa yrityksesi lainatarjouksesta.

 

Lue myös:

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi