Halino - Lainaa arkeen ja juhlaan

Kilpailuta Halino ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Halino ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Halino esittelyssä 

Halino-lainaa myöntää TF Bank AB, Suomen sivuliike, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1987. Suomessa yhtiö o aloittanut toimintansa vuonna 1999. Pankin toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta. Suomessa pankin palvelutoimintaan kuuluu vakuudeton kulutusluotto. Halinon kautta kuluttajat voivat hakea lainaa 500 – 6000 euroa. Maksuaikaa lainalle voi valita 1 – 5 vuotta.

Pankkiosakeyhtiä TF Bank on 6aloittanut toimintansa vuonna 1987 ja Suomessa pankki on toiminut vuodesta 1999 lähtien. TF Bank tarjoaa kuluttajille Halino- nimellä vakuudettomia kuluttajaluottoja, joiden hinnoittelu on selkeä. Sähköisen hakemuksen avulla lainahakemuksen käsittely on nopeaa ja laina voidaan myöntää jopa saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

VarmaLaina.fi palvelun avulla Halino sekä 30+ muun luotonantajan kilpailuttaminen onnistuu kätevästi yhdellä hakemuksella. Halinon lainan sekä monen muun lainantarjoajan lainat vertailet ilmaiseksi VarmaLainan kautta. Aloita lainan kilpailuttaminen, niin saat lainatarjoukset nopeasti vertailtavaksesi.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Halino laina:

 • Hae lainaa 500 – 6000 euroa
 • Maksuaika valittavissa väliltä  1 – 5 vuotta
 • Palvelun ikäraja on 22 vuotta
 • Lainaa voi hakea ilman vakuuksia ja henkilötakaajia
 • Saat itse päättää hakemasi lainan käyttötarkoituksen
 • Pankki on toiminut Suomessa jo vuodesta 1999
 • Lainatarjoukset ovat yksilöllisiä ja perustuvat antamiisi tietoihin

 

Kuka voi hakea Halino lainaa?

Voit saada Halino lainaa, mikäli täytät seuraavat vaatimukset:

 • Olet vähintään 22-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka-tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 • Omistat julkisen puhelinliittymän

Halino tekee päätöksen lainan myöntämisestä hakijan antamien tietojen ja taloudellisen tilanteen perusteella. Alustavan lainapäätöksen saat nopeasti. Mikäli lainapäätös on hyväksytty, toimitetaan lopullinen lainatarjous asiakkaalle mahdollisimman nopeasti.

 

Vakuudeton Halino-laina

Lainasummat

Voit hakea lainaa 500 – 6000 euroa. Lainasumman voit valita 100 euron tarkkuudella vastaamaan juuri sinun lainan tarvetta. Lainaa voi hakea hyvin monenlaiseen eri käyttötarkoitukseen. Tyypillisesti pienempi laina haetaan auton korjauskuluihin, pintaremonttiin, veneen hankintaan, lemmikin eläinlääkärikulujen maksamiseen tai laskujen hoitamiseen. Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia, joten laina voidaan maksaa heti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen, jolloin laina sopii akuuttiinkin lainatarpeeseen.

Laina-aika

Maksuaika on väliltä 1 – 5 vuotta. Maksuajan voit valita itse yhden vuoden tarkkuudella. Laina-aikaan vaikuttaa myös haettu lainasumma. Jos sinun on vaikea hahmottaa, minkä verran lainaa kannattaa ottaa ja millaisen laina-ajan haluaisit lainaa valita, voit ottaa avuksesi VarmaLainan lainalaskurin. Laskurin avulla sinun on helppo vertailla, miten laina-aika vaikuttaa lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin.

Jotta vältyt taloudellisilta ongelmilta, tulee sinun tutustua tarkasti saamiisi lainatarjouksiin ennen niiden hyväksymistä. Tarkan maksusuunnitelman ja tulevien erien suuruudet näet saamastasi tarjouksesta. Tutustu siihen ja allekirjoita se vasta, kun olet varmistunut omasta maksukyvystäsi. Tarvittaessa saat apua ja tietoa lainapalvelun asiakaspalvelusta. Noudata valitsemasi lainapalvelun maksusuunnitelmaa tarkasti, jotta vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta mitä voi kertyä, mikäli lainaa ei maksa ajoissa takaisin.

Lainaa ilman vakuuksia

Kun päätät kilpailuttaa Halino-lainan palvelussamme, et tarvitse siihen mitään vakuuksia tai henkilötakaajia. VarmaLaina kilpailuttaa lainasi vain pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotka eivät vaadi lainaan takaajia tai vakuuksia. Halino – laina on vakuudeton 500 – 6000 euron laina.

Edullinen hinnoittelu

Halino-lainassa on edullinen hinnoittelu ja koska lainasummat ovat pieniä, ei lainan kuukausierä nouse korkeaksi. Halino ei veloita lainan perustamisesta tai nostosta kuluja. Lainan voi aina maksaa ennenaikaisesti takaisin, mutta lainan maksu onnistuu hyvin myös pienemmissä maksuerissä.

 

Halino yhteystiedot:

Halino / TF Bank AB, Suomen sivuliike

Y-tunnus: 2594352-3

PL 5600

00002 Helsinki

Puhelin: 0206 90191

Sähköposti: info@halino.fi

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Halinosta

Kuka voi hakea lainaa Halinolta?

Lainaa voidaan myöntää kaikille 22 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea oman tarpeensa mukaan 500 - 6000 euroa.

Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?

Voit valita hakemallesi lainalle maksuajaksi 1-5 vuotta.

Minkä tyyppinen lainatuote Halinon myöntämä laina on?

Halinon lainatuote on vakuudeton kulutusluotto.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo