Lainasto - Nopea apu yllättävään rahan tarpeeseen

Kilpailuta Lainasto ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Kilpailuta Lainasto ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasto esittelyssä

Lainasto on GF Money Consumer Finance Oy:n omistama tuotemerkki. He ovat Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä ja hyväksymä lainanantaja. Heidän kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 100 – 3000 euroa. Laina-ajaksi asiakas saa 2 – 47 kuukautta. Lainasto on toiminut lainamarkkinoilla jo pitkään ja he ovat palvelleet jo satoja tuhansia asiakkaita. Vastuullisuus on yksi Lainaston toimintatavoista rakentaa luottamusta.

Lainahakemuksessa kysytään vain luotonmyöntämiseen liittyvät oleelliset tiedot. Lainasto myöntää luoton varmistaen, että lainanhakijalla on maksukykyä. Tämä on niin lainanhakijan kuin luotontarjoajan etu. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat Lainastolta virtuaalisen luottokortin vapaaseen käyttöösi. Lainaston joustoluotto toimii kuin luottokortti.

Hakemalla lainaa VarmaLainan kautta kilpailutamme lainahakemuksesi Lainaston lisäksi myös kymmenien muiden lainantarjoajien kesken. Tämä etu antaa sinulle mahdollisuuden tutustua muihinkin lainatarjouksiin helposti ja nopeasti. Lainan kilpailuttaminen VarmaLainan avulla ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään.

Täytä yksi lainahakemus maksuttomasti VarmaLaina.fi palvelussa, niin kilpailutamme Lainaston, sekä jopa 30 muuta lainapalvelua puolestasi.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Lainasto laina:

 • Voit hakea lainaa heti 100 – 3000 euroa
 • Lainan maksuaika on 2 – 47 kuukautta
 • Ikäraja on 18 vuotta
 • Lainaan ei vaadita vakuuksia, eikä takaajia
 • Lainasto on suomalaisomisteinen yritys
 • He ovat toimineet jo pitkään lainamarkkinoilla
 • Käytä hakemasi laina juuri siten, kuin itse haluat
 • Alustava lainapäätös nopeasti.

Lainasto

Hakuehdot

Lainasto lainaa saadaksesi sinun tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 • Hakijan tulee olla vähintään 22 vuotias Suomen kansalainen
 • Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakija ei saa olla ylivelkaantunut

Kun teet lainahakemuksen, tarkista että antamasi tiedot ovat oikein. Huolimattomasti täytetty lainahakemus viivästyttää tarjouksien saamista. Lainapalvelu tekee tarkan riskianalyysin hakijalle, sekä mahdollisen lainatarjouksen antamiesi tietojen perusteella.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Lainaa maksetaan takaisin aina lainasopimuksessa esitettyjen ehtojen mukaisesti. Jokaisella lainantarjoajalla on hieman erilaiset lainaehdot, joten on tärkeää tutustua tarkemmin lainatarjoukseen ja sen ehtoihin. Lainaston lainan takaisinmaksuaika on 2 – 47 kuukautta ja lainaa maksetaan kerran kuukaudessa. Mikään ei kuitenkaan estä asiakasta maksamasta lainaa takaisin ennakoitua nopeammin ilman lisäkustannuksia. Jos huomaat, että sinulla on vaikeuksia maksaa lainaan takaisin takaisinmaksuohjelman mukaisesti, ota viipymättä yhteyttä luotonantajaan. Maksamatta jäänyt laina johtaa pidemmällä aikavälillä ongelmiin.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Lainastosta

Kenelle Lainasto voi myöntää lainaa?

Hakijan tulee täyttää vähintään seuraavat kriteerit: Ikää vähintään 22 vuotta, Suomen kansalaisuus, ei maksuhäiriömerkintöjä ja riittävä takaisinmaksukyky. Lainasto tekee kuitenkin aina lopullisen lainapäätöksen jokaisen hakijan kohdalla heidän hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Kuinka paljon Lainastosta voi hakea lainaa?

Lainasummat ovat 100 - 3000 euroa. Tämä sopii erinomaisesti erilaisiin pieniin rahoitustarpeisiin.

Miten Lainaston laina maksetaan takaisin?

Maksuaika lainassa on 2 - 47 kuukautta, jonka aikana lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lainaa voi kuitenkin lyhentää vaadittua nopeammin tai maksaa koko laina kerralla takaisin koska tahansa.

Millainen on Lainaston myöntämä lainatuote?

Lainatuote on vakuudeton joustoluotto, johon ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Koska vakuuksia tai takaajia ei vaadita, on lainahakemusten käsittely todella nopeaa ja alustavan lainapäätöksen saakin lähes välittömästi.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo