Kilpailuta laina yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken

Me kilpailutamme pankit puolestasi, täysin ilmaiseksi

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Päivitetty: 30,syyskuu, 2022

*Esimerkkikorko: Lainan määrä 5000 €. Takaisinmaksuaika 3 vuotta. Nimelliskorko 4,50 %. Lainan todellinen vuosikorko 4,97 %. Avausmaksu 29 €. Tällöin luoton ja luottokustannusten kokonaiskulut on 5383,45 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Kilpailuta laina ja säästä kuluissa

Kilpailuta laina kilpailutuspalvelumme kautta ja säästä rahaa lainan kuluissa ja koroissa.

Kilpailutamme lainahakemuksesi noin 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken, täysin ilmaiseksi.

Hae lainaa palvelumme kautta niin saat lainatarjoukset heti.

 

Miksi käyttää VarmaLaina.fi palvelua lainan kilpailuttamiseen:

Nopeus – saat lainatarjoukset vertailtavaksesi heti

Helppous – täyttämällä yhden hakemuksen saat monta lainatarjousta lähes samanaikaisesti vertailtavaksesi

Turvallisuus – VarmaLaina on 100 % kotimainen lainan kilpailutuspalvelu

Riskittömyys – lainahakemuksen lähettäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään

Ilmaista – kilpailutamme lainasi maksutta lähes 30 pankin ja rahoituslaitoksen välillä

 

Kilpailuta laina, niin vältyt liian kalliilta lainalta

Tiesitkö, että vain lainan kilpailuttamisella varmistat mahdollisimman edullisen lainan löytymisen?

Monet ihmiset edelleen tekevät sen virheen, että hyväksyvät ensimmäisen lainan, jota heille tarjotaan. Monet myös ajattelevat, että jos haluaa saada lainaa heti, se on otettava lainapalvelusta nopeasti ilman sen tarkempaa vertailua tai kilpailuttamista. Näin tehdessään lainanhakijalla ei ole mitään varmuutta siitä, onko otettu laina edullinen vai olisiko muualta löytynyt huomattavasti paremmilla lainaehdoilla oleva laina. Kun pyytää vain yhden tarjouksen, ei ole minkäänlaista vertailukohtaa. Ilman kilpailuttamista et voi tietää, maksatko lainastasi liikaa jatkossa? Muista siis kilpailuttaa laina ennen kuin teen lopullista lainapäätöstä.

Lainan kilpailuttaminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että pyydät lainatarjouksen mahdollisimman monelta lainapalvelulta. Mitä enemmän saat lainatarjouksia, sitä paremmin näet yleisen hintatason ja pystyt välttämään liian kalliita lainoja.

Lainatarjousten pyytäminen voi olla työlästä ja lainantarjoajien etsiminen voi viedä todella paljon aikaa. Siksi perustimme VarmaLaina.fi palvelun, jotta kuluttajien olisi helpompi kilpailuttaa laina, ilman että se vie turhan paljon aikaa.

Toimimme yhteistyössä noin 30 pankin ja lainantarjoajan kanssa, joten saat varmasti kattavasti erilaisia lainatarjouksia, oli lainantarpeesi sitten mikä tahansa. Palvelumme käyttö on täysin maksutonta ja todella helppoa.

Kun teet lainahakemuksen palvelussamme, välitämme sen suoraan yhteistyökumppaneillemme. Tämän jälkeen saat nopeasti lainatarjoukset nähtäville niiltä lainapalveluita, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Tarjoukset saatuasi voit rauhassa vertailla niitä ja valita niistä omaan tarpeeseen edullisimman. Sinulla on myös täysi oikeus hylätä vaikka kaikki saamasi tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

 

Kilpailuta laina VarmaLainassa

•  Kilpailuta laina netissä kotimaisen palvelumme avulla helposti ja nopeasti, se ei maksa sinulle mitään.

•  Me teemme yhteistyötä noin 30 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, joten kilpailuttamalla lainan kauttamme löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivan lainan.

•  Pääset itse vaikuttamaan myös kuukausierän suuruuteen valitsemalla haluamasi takaisinmaksuajan lainallesi. 

•  Kilpailuttamalla lainat huolellisesti, voit löytää mahdollisimman edullisen lainatarjouksen. Kauttamme se onnistuu täysin maksuttomasti.

•  Palvelumme kautta voit hakea lainaa nopeasti 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka, joten oli lainan tarpeesi pikavippi, joustoluotto tai kulutusluotto, löytyy siihen sopiva summa usein kauttamme.

•  Lainatarjousten pyytäminen ei koskaan maksa mitään, eikä se sido sinua ottamaan lainaa. Saatuasi lainatarjoukset vertaa ensin niiden kuluja ja korkoja, voit sen jälkeen päättää hyväksytkö jonkin tarjouksista vai et. Lainatarjousten hylkääminen ei aiheuta minkäänlaisia kustannuksia.

•  Kilpailuta laina joko yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakijana voi toimia esimerkiksi avo-tai aviopuoliso tai muu perheenjäsen. Kun hakijoita on kaksi, helpottuu suurempienkin lainasummien saanti huomattavasti.

•  Kahdestaan haettuun lainaan on mahdollista saada myös huomattavasti edullisempi korko ja pienemmät kulut, kuin yksin hakiessa. Tämä johtuu hakijoiden paremmasta takaisinmaksukyvystä ja siitä, että lainantarjoajan riski lainaamisessa pienenee.

•  Kilpailuta laina helposti ja nopeasti. Riittää kun täytät yhden lainahakemuksen sivuillamme, jonka jälkeen me välitämme sen yhteistyökumppaneillemme. Säästät näin huomattavan paljon aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse itse täyttää hakemusta erikseen jokaiseen lainapalveluun.

•  Voit tehdä hakemuksen koska tahansa, vaikka keskellä yötä. Lainantarjoajat ottavat hakemuksia vastaan jokaisena hetkenä vuorokaudesta. Hakemusten käsittely ja hyväksyttyjen lainojen maksu tapahtuu kuitenkin yleisesti klo 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Kilpailuta nykyinen laina uudelleen

 

Kilpailutettua lainaa ilman vakuuksia tai takausta

Kaikki palvelumme kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia. Tästä syystä lainahakemusten käsittely on todella nopeaa. Usein pankit vaativat lainaa vakuuden tai takauksen, mutta palvelumme kautta laina kilpailutetaan vain sellaisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, jotka tarjoavat vakuudetonta lainaa. Tämä ei kuitenkaan pois sulje sitä vaihtoehtoa ettetkö voisi hakea lainaa toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa. 

Nykyisen kilpailutilanteen myötä vakuudettomien lainojen hinnat ovat olleet kokoajan laskussa ja ovatkin erittäin varteenotettava vaihtoehto ihmiselle, joilla on tarve saada lainaa heti käyttöönsä. Joillain voi myös yksinkertaisesti olla tilanne, ettei tarvittavia vakuuksia tai takaajia löydy. Kun vakuudellisen lainan hakemiseen voi joutua varamaan aikaa jopa viikon tai kaksi, voi vakuudettoman lainan kilpailuttaa ja saada tilille jopa samana päivänä.

Vertaa lainoja Varmalaina.fi palvelussa

Kilpailuta laina summille 100 – 60.000 euroa

Etsimme ja kilpailutamme lainoja kuluttajien puolesta aina 60.000 euroon saakka.

Joten oli lainantarpeesi sitten mikä tahansa, onnistuu rahoituksen hakeminen ja kilpailuttaminen palvelumme kautta.

Vaikka suunnitelmissa olisikin vain pienen pikalainan hakeminen, ei kilpailuttamista kannata siltikään jättää tekemättä. Pienissäkin lainoissa voi olla suhteellisen suuria eroja.

Suuremmissa lainoissa hintaero olla jopa tuhansia euroja halvimman ja kalleimman lainan välillä. Tästä syystä on erittäin tärkeää vertailla lainat huolellisesti, eikä turhaan hätiköidä lainan hakemisessa, vaikka rahoitukselle olisikin nopea tarve. Lainahakemus tulee täyttää huolellisesti. Lainan hakemisen yhteydessä kannattaa myös arvioida, minkä verran tarvitsee lainaa ja minkä pituisen laina-ajan tarvitsee, jotta lainan takaisinmaksun kanssa ei tule ongelmia. Suosittelemme, että ennen lainan hakemista testaat lainalaskurin avulla, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa lainan kuukausieriin. 

Esimerkiksi pitkä takaisinmaksuaika saattaa houkutella, mutta on tärkeä huomioida, että venyttämällä maksuaikaa, kasvattaa myös lainan kokonaiskustannuksia. Valitse lainalaskurin avulla lainallesi omaan talouteesi nähden järkevä laina- aika. Tällä tarkoitetaan, että lainasumma, maksuaika sekä kuukausierä olisi tasapainossa kotitalouden muiden kulujen ja maksujen kanssa.

  1. Lainaa 7000 €, laina-aika 1 vuotta, korko 6,5%, tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä 609,07 €, lainakustannukset yhteensä: 7308,90 €
  2. Lainaa 7000 €, laina-aika 2 vuotta, korko 6,5%, tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä  316,82 €, lainakustannukset yhteensä: 7603,77 €
  3. Lainaa 7000 €, laina-aika 3 vuotta, korko 6,5%, tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä  219,54 €, lainakustannukset yhteensä: 7903,55 €
  4. Lainaa 7000 €, laina-aika 4 vuotta, korko 6,5%, tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä  171,22 €, lainakustannukset yhteensä: 8208,22 €
  5. Lainaa 7000 €, laina-aika 5 vuotta, korko 6,5%, tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä  141,96 €, lainakustannukset yhteensä: 8517,78 €
  6. Lainaa 7000 €, laina-aika 6 vuotta, korko 6,5%, tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä  122,67 €, lainakustannukset yhteensä: 8832,20 €

 

Vakuudettomien lainojen myöntämiskriteerit

Kilpailutamme lainasi vastuullisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken. Saadaksesi lainatarjoukset sinun tulee täyttää lainantarjoajien lainanmyöntämiskriteerit.

  • Olet vähintään 18 – vuotias
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot
  • Tulosi ovat säännölliset (palkka- tai eläketulot).

Suomen Pankin tekemän selvityksen mukaan vuonna 2021 kulutusluotto- ja rahalaitosten myöntämistä lainoista kaikki olivat vakuudettomia. Niiden osuus kotitalouksien kulutusluottokannasta kokonaisuudessaan oli kuitenkin hyvin pieni, vain 1 %. Ei voida siis sanoa, että kuluttajaluottoja myönnettäisiin heppoisin perustein. Lainanhaun yhteydessä hakijan tiedot tarkistetaan ja jos tiedoista selviää maksuhäiriömerkintä, ei lainaa voida myöntää. 

 

Voit kilpailuttaa vanhat lainat

Kannattaa huomioida, ettei lainan kilpailuttaminen koske vain uusia lainoja, vaan jo olemassa olevatkin lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin.

Vaikka olisitkin hakenut esimerkiksi muutama vuosi sitten hakenut edullisen lainan, voit nykypäivänä saada huomattavasti edullisempaa lainaa.

Lainamarkkinoilla kilpailu on kasvanut vuosi vuodelta, joka johtaa siihen, että lainantarjoajat alentavat lainojensa korkoja ja kuluja kilpaillessaan asiakkaista. 

Tästä syystä aiemmin haettu laina voi nykyisiin hintoihin verrattuna olla todella kallis. Kauttamme voit ilmaiseksi tarkistaa, millaisen lainatarjouksen saisit nykyiselle lainallesi.

Jos löydät paremman tarjouksen, hyväksy se ja maksa sillä aiempi lainasi pois.

Se on myös täysin riskitöntä, sillä jos löydät paremman tarjouksen, saat säästöä, mutta jos et jostain syytä löydä parempaa tarjousta, ei sinulle kerry mitään kulujakaan.

Vaikka et löytäisi parempaa tarjousta, niin ainakin voit olla varma, ettet maksa turhasta nykyisessä lainassasi.

 

Kuinka pitkän maksuajan voin lainalle valita?

Voit valita lainasi maksuajaksi 1 – 20 vuotta.

Laina-aikaa muuttamalla voit vaikuttaa tulevan lainasi kuukausierän suuruuteen. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.

Kuukausierän suuruuden valintaan kannattaa käyttää hetki aikaa. Liian suuri kuukausierä voi aiheuttaa ongelmia, varsinkin jos hakijalle tulee muita yllättäviä ja äkillisiä menoja. Liian pieni kuukausierä taas johtaa siihen, että lainalle kertyy turhaan korkoja ja kuluja.

Kuukausierän suuruus kannattaa valita siten, että sen maksaminen onnistuu ilman ongelmia ja rahaa jää kuukausittain myös säästöön muita äkillisiä menoja varten.

Voit käyttää lainalaskuria sopivan kuukausierän ja maksuajan löytymisen helpottamiseksi.

 

Kuka voi kilpailuttaa lainan?

Palvelumme palvelee kaikki täysi-ikäisiä suomalaisia. Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, jotta hän voi saada lainaa.

Yhteistyökumppaneillamme ovat omat ikärajat lainoilleen, joka tarkoittaa että 18 -vuotias ei välttämättä saa niin useita tarjouksia kuin esimerkiksi 23 vuotias.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainan kilpailuttamisesta:

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Lainan kilpailuttaminen kannattaa monesta syystä. Kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa ja jokainen lainantarjoaja pyrkii antamaan hakijalla parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Vakuudettomien lainojen korkoihin on tullut myös suuria muutoksia viimeisen vuoden aikana, mitä ovat laskeneet lainakorkoa alas.

Miten lainan kilpailuttaminen tapahtuu?

Lainan kilpailuttaminen on helppoa VarmaLaina.fi palvelun kautta. Täytä lainahakemuksen mihin lisäät velkasumman ja lainalle sopivan maksuajan. Täytät hakemuksen huolellisesti loppuun ja lähetät hakemuksen kilpailutettavaksi. VarmaLaina.fi kilpailuttaa hakemuksen hakijan puolesta hetkessä yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Ensimmäiset lainatarjoukset hakija saa vertailtavakseen jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.

Kenen kannattaa kilpailuttaa laina?

Jokainen joka haluaa tarkistaa, voisiko lainan kilpailuttamisen kautta saada lainaa edullisemmin ja paremmilla lainaehdoilla muualta kannattaa aloittaa lainan kilpailuttaminen.

Kuka voi kilpailuttaa lainan VarmaLaina palvelussa?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Kilpailutettava laina voi olla korkeintaan 60.000 euroa.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo