Kilpailuta laina yli 25 pankin ja muun luotonantajan kesken

Me kilpailutamme pankit puolestasi, täysin ilmaiseksi

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Kilpailuta laina ja säästä kuluissa

Kilpailuta laina kilpailutuspalvelumme kautta ja säästä rahaa lainan kuluissa ja koroissa. Kilpailutamme lainahakemuksesi noin 25 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken, täysin ilmaiseksi. Kun haet lainaa palvelumme kautta niin saat lainatarjoukset heti. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei sido tai velvoita vielä mihinkään. Saat tutustua tulleisiin lainatarjouksiin rauhassa, vaikka kotisohvallasi.

Toimi näin ja saat hetkessä maksuttomat lainatarjoukset vertailtavaksesi:

 • Täytä ilmainen lainahakemus – Hakemus välitetään puolestasi useille pankeille ja rahoituslaitoksille
 • Vertaa lainatarjouksia – Saat jo saman päivän aikana lainatarjoukset katsottavaksesi
 • Hyväksy tai hylkää – Valitse sopiva lainatarjous tai hylkää kaikki, päätös on sinun ilman riskiä

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti ja laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana. Lainan ilman vakuuksia saat käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla mihin haluat. Usein laina otetaan johonkin suurempaan hankintaan kuten remontointiin, auton ostoon, juhlien järjestämiseen, lemmikin eläinlääkärikulujen kattamiseen tai esimerkiksi kodinkoneiden hankintaan. Lainan saa kuitenkin käyttää myös moneen muuhun tarkoitukseen esimerkiksi useamman lainan yhdistämiseen tai arjen kulujen kattamiseen.

Kilpailuta laina ilmaiseksi usean eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken, niin pääset vertailemaan ja katsomaan, mistä löytyy sinulle sopivin laina. Suosittelemme asiakkaidemme ottamaan edullisimman lainan, jos lainatarjouksen muut ehdot ovat joustavat ja selkeät.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

 

Miksi käyttää VarmaLaina.fi palvelua lainan kilpailuttamiseen:

Nopeus – saat lainatarjoukset vertailtavaksesi heti

Helppous – täyttämällä yhden hakemuksen saat monta lainatarjousta lähes samanaikaisesti vertailtavaksesi

Turvallisuus – VarmaLaina on 100 % kotimainen lainan kilpailutuspalvelu

Riskittömyys – lainahakemuksen lähettäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään

Ilmaista – kilpailutamme lainasi maksutta yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Puolueettomuus – me emme myönnä lainaa, vaan kilpailutamme lainasi kilpailutuksessa mukana olevien lainantarjoajien kesken. Sinä päätät, minkä lainatarjouksen hyväksyt.

 

Kilpailuta laina, niin vältyt liian kalliilta lainalta

Tiesitkö, että lainan kilpailuttamisella varmistat mahdollisimman edullisen lainan löytymisen? Monet ihmiset edelleen tekevät sen virheen, että hyväksyvät ensimmäisen lainan, jota heille tarjotaan. Monet myös ajattelevat, että jos haluaa saada lainaa heti, se on otettava lainapalvelusta nopeasti ilman sen tarkempaa vertailua tai kilpailuttamista. Näin tehdessään lainanhakijalla ei ole mitään varmuutta siitä, onko kyseessä edullinen laina vai olisiko muualta löytynyt huomattavasti paremmilla lainaehdoilla oleva lainasopimus.

Kun pyytää vain yhden lainatarjouksen, ei ole minkäänlaista vertailukohtaa. Ilman kilpailuttamista et voi tietää, maksatko lainastasi liikaa? Muista siis kilpailuttaa laina ennen kuin teen lopullista lainapäätöstä. Lainan kilpailuttaminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että pyydät lainatarjouksen mahdollisimman monelta lainapalvelulta. Mitä enemmän saat lainatarjouksia, sitä paremmin näet yleisen korkotason ja pystyt välttämään liian kalliit lainat. Lainatarjoksista näet lainan perustiedot kuten myönnettävän lainasumman ja laina-ajan. Tämän lisäksi lainasta tulee ilmoittaa todellinen vuosikorko. 

 

Lainan kilpailuttaminen helposti ja nopeasti

Lainatarjousten pyytäminen voi olla työlästä ja lainantarjoajien etsiminen aikaa vievää, jos koko hakuprosessista aikoo selvitä yksin. Osa lainanhakijoista ei myöskään ole täysin vakuuttuneita kaikkien lainantarjoajien luotettavuudesta, hinnoittelun läpinäkyvyydestä tai turvallisesta luotonannosta. Siksi perustimme VarmaLaina.fi palvelun, jotta kuluttajien olisi helpompi kilpailuttaa laina, ilman että se vie turhan paljon aikaa ja herättää epäilyksiä lainantarjoajia kohtaan. Toimimme yhteistyössä noin 25 pankin ja lainantarjoajan kanssa, joten saat kattavasti erilaisia lainatarjouksia oli lainantarpeesi sitten, mikä tahansa. Palvelumme käyttö on täysin maksutonta ja todella helppoa. Kun täytä lainahakemuksen palvelussamme, välitämme sen suoraan kilpailutuksessa mukana oleville pankeille ja rahoitusyhtiöille. Kaikkien kilpailutuksessa olevien lainantarjoajien taustatiedot ja laillisuudet toimia lainamarkkinoilla on tarkistettu, joten lainahakija voi turvallisin mielin kilpailuttaa lainansa palvelussa.

Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat nopeasti lainatarjoukset nähtäville niiltä lainapalveluita, jotka voivat myöntää sinulle lainaa. Tarjoukset saatuasi voit rauhassa vertailla lainoja ja valita niistä omaan tarpeeseen edullisimman. Sinulla on myös täysi oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia. Jos päädyt hyväksymään lainatarjoukset saat tarkemmat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen valitsemaltasi pankilta. Pääsääntöisesti laina allekirjoitetaan sähköisesti henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille viipymättä. 

Ota käyttöösi maksuton lainojen kilpailutuspalvelu ilman riskiä. Täytä hakemus jo tänään, niin saat lainatarjoukset vertailtavaksesi heti.

 

Miksi lainan kilpailuttaminen kannattaa?

Lainan kilpailuttaminen on tärkeä askel, kun haluat löytää sopivan ja edullisen lainan.

Tässä 5 syytä, miksi lainan kilpailuttaminen kannattaa:

 1. Säästät rahaa: Kun kilpailutat lainaa, voit löytää edullisemman lainan ja säästää rahaa. Lainojen korot ja kulut voivat vaihdella merkittävästi eri lainanantajien välillä, joten kilpailuttamalla lainan voit varmistaa, että löydät sopivan ja edullisen lainan.
 2. Löydät sopivan lainan: Lainojen kilpailuttaminen auttaa sinua löytämään sopivan lainan tarpeisiisi. Voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita sopivimman lainan takaisinmaksuaikataulun ja lainaehtojen mukaan.
 3. Kilpailuttaminen on helppoa: Lainojen kilpailuttaminen on nykyään helppoa ja nopeaa. Voit kilpailuttaa lainan helposti verkossa useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken.
 4. Voit valita luotettavan lainanantajan: Kilpailuttamalla lainan voit tutustua eri lainanantajien maineeseen ja valita luotettavan ja ammattitaitoisen lainanantajan. Näin voit välttää mahdolliset huijaukset ja epäluotettavat lainanantajat.
 5. Et sitoudu mihinkään: Lainojen kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit tutustua eri lainatarjouksiin ja valita sopivimman vaihtoehdon ilman, että joudut sitoutumaan mihinkään.

 

Kilpailuta laina VarmaLainassa jopa 60 000 euroon saakka

•  Kilpailuta laina netissä kotimaisen palvelumme avulla helposti ja nopeasti, se ei maksa sinulle mitään.

•  Me teemme yhteistyötä noin 30 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, joten kilpailuttamalla lainan kauttamme löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivan lainan.

•  Pääset itse vaikuttamaan myös kuukausierän suuruuteen valitsemalla haluamasi takaisinmaksuajan lainallesi. 

•  Kilpailuttamalla lainat huolellisesti, voit löytää mahdollisimman edullisen lainatarjouksen. Kauttamme se onnistuu täysin maksuttomasti.

•  Palvelumme kautta voit hakea lainaa nopeasti 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka, joten oli lainan tarpeesi pikavippi, joustoluotto tai kulutusluotto, löytyy siihen sopiva summa usein kauttamme.

•  Lainatarjousten pyytäminen ei koskaan maksa mitään, eikä se sido sinua ottamaan lainaa. Saatuasi lainatarjoukset vertaa ensin niiden kuluja ja korkoja, voit sen jälkeen päättää hyväksytkö jonkin tarjouksista vai et. Lainatarjousten hylkääminen ei aiheuta minkäänlaisia kustannuksia.

•  Kilpailuta laina joko yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakijana voi toimia esimerkiksi avo-tai aviopuoliso tai muu perheenjäsen. Kun hakijoita on kaksi, helpottuu suurempienkin lainasummien saanti huomattavasti.

•  Kahdestaan haettuun lainaan on mahdollista saada myös huomattavasti edullisempi korko ja pienemmät kulut, kuin yksin hakiessa. Tämä johtuu hakijoiden paremmasta takaisinmaksukyvystä ja siitä, että lainantarjoajan riski lainaamisessa pienenee.

•  Kilpailuta laina helposti ja nopeasti. Riittää kun täytät yhden lainahakemuksen sivuillamme, jonka jälkeen me välitämme sen yhteistyökumppaneillemme. Säästät näin huomattavan paljon aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse itse täyttää hakemusta erikseen jokaiseen lainapalveluun.

•  Voit tehdä hakemuksen koska tahansa, vaikka keskellä yötä. Lainantarjoajat ottavat hakemuksia vastaan jokaisena hetkenä vuorokaudesta. Hakemusten käsittely ja hyväksyttyjen lainojen maksu tapahtuu kuitenkin yleisesti klo 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

 

Kilpailutettua lainaa ilman vakuuksia tai takausta

Kaikki palvelumme kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia. Tästä syystä lainahakemusten käsittely on todella nopeaa. Usein pankit vaativat lainaan vakuuden tai takauksen, mutta palvelumme kautta laina kilpailutetaan vain sellaisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, jotka tarjoavat vakuudetonta lainaa. Tämä ei kuitenkaan pois sulje sitä vaihtoehtoa ettetkö voisi hakea lainaa toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa. Kun lainaa hakee kaksi yhteisvastuullista hakijaa pienenee pankin luottotappioriski. Tästä syystä pankki voi myöntää lainaa suuremman summan, paremmilla lainaehdoilla. 

Vakuudeton lainaVakuudellinen laina
Lainaa1000 - 60 000 € 10 000 € ylöspäin
Laina-aika1 - 15 vuotta1 - 15 vuotta
Lainan korko alk. 4,19 %2 %
Vakuudetei tarvitaasunto, mökki, arvopaperit
Hakemusverkossa ajanvarauksella
Lainapäätösheti2 - 14 arkipäivää

 

Kilpailuta laina 60 000 euroon saakka

Etsimme ja kilpailutamme lainoja kuluttajien puolesta aina 60.000 euroon saakka. Joten oli lainantarpeesi mikä tahansa, onnistuu rahoituksen hakeminen ja kilpailuttaminen palvelumme kautta 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Vaikka suunnitelmissa olisikin vain pienen pikalainan hakeminen, ei kilpailuttamista kannata siltikään jättää tekemättä. Pienissäkin lainoissa voi olla suhteellisen suuria eroja. Suuremmissa lainoissa hintaero olla jopa tuhansia euroja halvimman ja kalleimman lainan välillä. Tästä syystä on erittäin tärkeää vertailla lainat huolellisesti, eikä turhaan hätiköidä lainan hakemisessa, vaikka rahoitukselle olisikin nopea tarve.

Lainahakemus tulee täyttää huolellisesti. Lainan hakemisen yhteydessä kannattaa myös arvioida, minkä verran tarvitsee lainaa ja minkä pituisen laina-ajan tarvitsee, jotta lainan takaisinmaksun kanssa ei tule ongelmia. Suosittelemme, että ennen lainan hakemista testaat lainalaskurin avulla, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa lainan kuukausieriin. Esimerkiksi pitkä takaisinmaksuaika lainassa saattaa houkutella, mutta on tärkeä huomioida, että venyttämällä maksuaikaa, kasvattaa myös lainan kokonaiskustannuksia. Valitse lainalaskurin avulla lainallesi omaan talouteesi nähden järkevä laina- aika. Tällä tarkoitetaan, että lainasumma, maksuaika sekä kuukausierä olisi tasapainossa taloutesi muiden kulujen ja maksujen kanssa.

Seuraavien esimerkkilaskelmien avulla huomaat, miten maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään ja lainan kokonaiskustannuksiin. 

 1. Lainaa 7000 €, laina-aika 1 vuotta, korko 6,5%, tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä 609,07 €, lainakustannukset yhteensä: 7308,90 €
 2. Lainaa 7000 €, laina-aika 2 vuotta, korko 6,5%, tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä  316,82 €, lainakustannukset yhteensä: 7603,77 €
 3. Lainaa 7000 €, laina-aika 3 vuotta, korko 6,5%, tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä  219,54 €, lainakustannukset yhteensä: 7903,55 €
 4. Lainaa 7000 €, laina-aika 4 vuotta, korko 6,5%, tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä  171,22 €, lainakustannukset yhteensä: 8208,22 €
 5. Lainaa 7000 €, laina-aika 5 vuotta, korko 6,5%, tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä  141,96 €, lainakustannukset yhteensä: 8517,78 €
 6. Lainaa 7000 €, laina-aika 6 vuotta, korko 6,5%, tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä  122,67 €, lainakustannukset yhteensä: 8832,20 €

 

Vakuudettomien lainojen myöntämiskriteerit

Kilpailutamme lainasi vastuullisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken. Saadaksesi lainatarjoukset sinun tulee täyttää lainantarjoajien lainanmyöntämiskriteerit.

 • Olet vähintään 18 – vuotias (osalla lainantarjoajista 20 – 23 vuotta)
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Tulosi ovat säännölliset (palkka- tai eläketulot)
 • Olet Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö
 • Sinulla on suomalainen pankkitili

Suomen Pankin tekemän selvityksen mukaan vuonna 2021 kulutusluotto- ja rahalaitosten myöntämistä lainoista kaikki olivat vakuudettomia. Niiden osuus kotitalouksien kulutusluottokannasta kokonaisuudessaan oli kuitenkin hyvin pieni, vain 1 %. Ei voida siis sanoa, että kuluttajaluottoja myönnettäisiin heppoisin perustein. Lainanhaun yhteydessä hakijan tiedot tarkistetaan ja jos tiedoista selviää maksuhäiriömerkintä, ei lainaa voida myöntää. Yksikään lainan kilpailutuksessa mukana oleva pankki tai rahoituslaitos ei myönnä lainaa luottotiedottomalle. 

 

Kilpailuta nykyiset lainat

Kannattaa huomioida, ettei lainan kilpailuttaminen koske vain uusia lainoja, vaan jo olemassa olevatkin lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Vaikka olisitkin hakenut esimerkiksi muutama vuosi sitten hakenut edullisen lainan, voit nykypäivänä saada huomattavasti edullisempaa lainaa. Lainamarkkinoilla kilpailu on kasvanut vuosi vuodelta, joka johtaa siihen, että lainantarjoajat alentavat lainojensa korkoja ja kuluja kilpaillessaan asiakkaista.  Tästä syystä aiemmin haettu laina voi nykyisiin hintoihin verrattuna olla todella kallis.

Kauttamme voit ilmaiseksi tarkistaa, millaisen lainatarjouksen saisit nykyiselle lainallesi. Jos löydät paremman tarjouksen, hyväksy se ja maksa sillä aiempi lainasi pois. Se on myös täysin riskitöntä, sillä jos löydät paremman tarjouksen, saat säästöä, mutta jos et jostain syytä löydä parempaa tarjousta, ei sinulle kerry mitään kulujakaan. Vaikka et löytäisi parempaa tarjousta, niin ainakin voit olla varma, ettet maksa turhasta nykyisessä lainassasi.

Näin kilpailutat vanhat lainasi uudelleen:

 1. Laske, minkä verran sinulla on lainoja maksamatta
 2. Lisää summa lainahakemukseen ja täytä hakemus huolellisesti loppuun saakka
 3. Lähetä lainahakemus ja odottele heti lainatarjouksia
 4. Vertaa tarjouksia vanhan lainan korkoon ja kuluihin
 5. Jos lainatarjousten joukosta löytyy nykyistä lainasopimusta edullisempi laina, hyväksy lainatarjous
 6. Allekirjoita uusi lainasopimus, niin laina maksetaan tilillesi
 7. Maksa vanhat lainasi kokonaisuudessaan pois

Lainan maksuajan valinta

Voit valita lainasi maksuajaksi 1 – 15 vuotta. Laina-aikaa muuttamalla voit vaikuttaa tulevan lainasi kuukausierän suuruuteen. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä. Kuukausierän suuruuden valintaan kannattaa käyttää hetki aikaa. Liian suuri kuukausierä voi aiheuttaa ongelmia, varsinkin jos hakijalle tulee muita yllättäviä ja äkillisiä menoja. Liian pieni kuukausierä taas johtaa siihen, että lainalle kertyy turhaan korkoja ja kuluja. Kuukausierän suuruus kannattaa valita siten, että sen maksaminen onnistuu ilman ongelmia ja rahaa jää kuukausittain myös säästöön muita äkillisiä menoja varten. Voit käyttää lainalaskuria sopivan kuukausierän ja maksuajan löytymisen helpottamiseksi.

Pankit ja rahoituslaitokset tarkistavat lainan kilpailuttamisen yhteydessä lainanhakijan luottotiedot sekä arvioivat lainanhakijan maksuvalmiutta, mutta lainantarjoajien on vaikea arvioida täysin hakijan maksuvaraa, koska jokainen käyttää varojaan hyvin eri tavoin. Luotonmyöntämisessä on tärkeää myös tiedostaa oma vastuu lainan ottamisesta. Lainaa tulisi aina ottaa omaan taloudelliseen tilanteeseensa nähden niin, että lainanlyhennyksen jälkeen rahaa jäisi laskujen maksamiseen, ruokaan ja harrastuksiin riittävästi. Suositeltavaa olisi myös, että kaikkien pakollisten kulujen jälkeen palkasta tai eläkkeestä jäisi rahaa lisäksi säästöön pieni summa.

 

Lainan kilpailuttaminen VarmaLainassa – kilpailutuksessa yli 30 lainanmyöntäjää

Palvelumme palvelee kaikki täysi-ikäisiä suomalaisia. Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, jotta hän voi saada lainaa. Pankeilla ja rahoituslaitoksilla on omat ikärajat lainoilleen, joka tarkoittaa että 18 -vuotias ei välttämättä saa niin useita tarjouksia kuin esimerkiksi 23 – vuotias. VarmaLaina ei voi vaikuttaa pankkien tai rahoituslaitosten hakuvaatimuksiin tai lainan myöntämiseen. 

Lainan kilpailuttaminen kannattaa kuitenkin tehdä, vaikka olisit hieman epävarma, voitko saada lainaa. Lainan kilpailuttaminen Varmalaina-palvelussa on sinulle täysin maksutonta ja riskitöntä. Eli vaikka et saisi lainaa tai et halua hyväksyä mitään lainatarjouksista, et ole sitoutunut mihinkään tai sinulta ei veloiteta mitään kuluja. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan lainan sovitusti takaisin.

Aloita lainan kilpailuttaminen VarmaLainassa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Lainahakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina. Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakemus välitetään heti kilpailutettavaksi lainantarjoajille. Tietojesi ollessa kunnossa saat jo muutaman minuutin kuluttua lainatarjoukset vertailtavaksi ja pääset valitsemaan lainan omien lainanhakutoiveidesi perusteella. Vertaa lainoja lainasumman. maksuajan, todellisen vuosikoron sekä muiden lainaehtojen mukaan. Tällä tavoin löydät itsellesi lainan pienellä korolla ja joustavilla lainaehdoilla.

 

Ota nämä asiat huomioon lainatarjouksissa, kun olet kilpailuttanut lainan

Lainojen kilpailuttaminen on hyvä tapa löytää sopiva ja edullinen laina. Kun olet kilpailuttanut lainan ja vastaanottanut lainatarjouksia, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat asiat:

Lainan koron lisäksi kannattaa tarkistaa myös mahdolliset muut kulut, kuten avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut lisäkulut. Nämä voivat vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin merkittävästi.

Lainatarjouksessa on yleensä mainittu lainan takaisinmaksuaika. Kannattaa varmistaa, että takaisinmaksuaika sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen ja että se on riittävän pitkä tai lyhyt tarpeisiin nähden.

Lainatarjouksissa voi olla myös muita ominaisuuksia, kuten mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin tai joustavat takaisinmaksuehdot. Näitä ominaisuuksia kannattaa arvioida omien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

Lainan kilpailutus kokemuksia asiakkailta

VarmaLaina kilpailuttaa kuukaudessa tuhansia lainahakemuksia. Meille on äärimmäisen tärkeä saada asiakkailta palautteita, miten lainan kilpailuttaminen on heidän kohdallaan onnistunut. Näiden asiakaskokemusten perusteella pystymme kehittämään palvelua entistä asiakasystävällisempään suuntaan.

Näin asiakkaat ovat kommentoineet lainojen kilpailuttamista VarmaLainassa:

“Lainan kilpailuttaminen oli helppoa”

“Täytin yhden lainahakemuksen ja sain viisi lainatarjousta vertailtavakseni”

“Suosittelin palvelua ystävällenikin”

“Ripeää toimintaa. Kilpailuttaminen tapahtui muutamassa minuutissa”

“Ei pakottamista eikä mitään ylimääräistä. Kaikki hoitui luotettavasti”


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Usein kysyttyä aiheesta: Lainan kilpailuttaminen

Kenen kannattaa kilpailuttaa laina?

Jokainen joka haluaa tarkistaa, voisiko lainan kilpailuttamisen kautta saada lainaa edullisemmin ja paremmilla lainaehdoilla muualta kannattaa aloittaa lainan kilpailuttaminen.

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Lainan kilpailuttaminen kannattaa monesta syystä. Kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa ja jokainen lainantarjoaja pyrkii antamaan hakijalla parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Vakuudettomien lainojen korkoihin on tullut myös suuria muutoksia viimeisen vuoden aikana, mitä ovat laskeneet lainakorkoa alas.

Miten lainan kilpailuttaminen tapahtuu?

Lainan kilpailuttaminen on helppoa VarmaLaina.fi palvelun kautta. Täytä lainahakemuksen mihin lisäät velkasumman ja lainalle sopivan maksuajan. Täytät hakemuksen huolellisesti loppuun ja lähetät hakemuksen kilpailutettavaksi. VarmaLaina.fi kilpailuttaa hakemuksen hakijan puolesta hetkessä yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Ensimmäiset lainatarjoukset hakija saa vertailtavakseen jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä

Kuka voi kilpailuttaa lainan?

Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Kilpailutettava laina voi olla korkeintaan 60.000 euroa.

Onko lainan kilpailuttaminen ilmaista?

Kyllä, lainojen kilpailuttaminen on yleensä ilmaista kaikkien pankkien asiakkaille.

Kuinka kauan lainojen kilpailuttaminen kestää?

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen hakemus välitetään sähköisesti useille lainantarjoajille kilpailutettavaksi. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua.

Voiko lainatarjouksen hylätä?

Kyllä, voit hylätä lainatarjouksen ilman seuraamuksia. Lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan voit tutustua eri vaihtoehtoihin ja valita parhaan tarjouksen.

Kuinka suuren lainan voin kilpailuttaa?

Voit kilpailuttaa lainan aina jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää blogista:

VarmaLaina.fi
Logo