Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa 3000

Tarvitsetko lainaa 3000 euroa?

Aloita lainan hakeminen kilpailuttamalla yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.

Täytettyäsi lainahakemuksen me kilpailutamme sen puolestasi ja toimitamme lainatarjoukset nähtäväksesi vain muutamassa minuutissa.


Lainaa 3000 euroa

Alla olevasta taulukosta näet edullisimman lainantarjoajan hintatiedot 3000 euron lainalle.

Voit valita 3000 euron lainalle 1 – 15 vuoden maksuajan.

LainaaLaina-aikaKuukausieräHakemus
3000€1 vuotta257€Hae lainaa
3000€2 vuotta131€Hae lainaa
3000€3 vuotta90€Hae lainaa
3000€4 vuotta69€Hae lainaa
3000€5 vuotta56€Hae lainaa
3000€6 vuotta48€Hae lainaa
3000€7 vuotta42€Hae lainaa
3000€8 vuotta38€Hae lainaa
3000€9 vuotta34€Hae lainaa
3000€10 vuotta32€Hae lainaa
3000€11 vuotta29€Hae lainaa
3000€12 vuotta28€Hae lainaa
3000€13 vuotta26€Hae lainaa
3000€14 vuotta25€Hae lainaa
3000€15 vuotta24€Hae lainaa


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Muista nämä ennen kuin haet lainaa 3000 euroa

•  Jos tarvitset lainaa heti 3000 euroa, kannattaa sinun ensimmäisenä laskea omat tulosi, jotta voit varmistaa että sinulla on varaa siihen. Ota tuloihisi huomioon myös kaikki mahdollise tuet, kuten lapsilisä ja asumistuki. Kun tiedät kokonaistulosi sinun on  helppoa miettiä millaista kuukausierää pystyt kuukaudessa maksamaan.

 

•  Kuukausierää pystyt muuttamaan vaihtamalla lainan maksuaikaa. Kuukausierä on silloin oikean kokoinen, kun laskujen jälkeen tilillesi jää myös hieman ylimääräistä. Kuukausierää laskiessa täytyy maksuana lisäksi ottaa huomioon lainan nimelliskorko ja muut kulut. Nämä kaikki voit laskea mediän monipuolisella lainalaskurillamme.

 

•  Jos sinulta puuttuu säännölliset tulot, tai sinusta tuntuu ettet pysty maksamaan lainaa takaisin ajallaan, emme suosittele lainan hakemista.

 

•  Lainapalveluiden koroissa ja kuluissa saattaa olla suuriakin eroja, kun haet lainaa 3000 euroa. Mitä suurempaa lainaa olet hakemassa, sitä suuremmaksi myös lainapalveluiden väliset erot voivat kasvaa. Siksi onkin tärkeää saada lainatarjous mahdollisimman monesta paikasta.

 

•  VarmaLaina.fi auttaa sinua saamaan lainatarjouksen useammasta pankista ja rahoituslaitoksesta. Mitä useamman lainatarjouksen saat, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on löytää sinulle halvin laina.

 

•  Lainaa kannattaa hakea aina rauhassa harkiten. Kun mietit lainaan ja sen takaisinmaksuun liittyvät asiat huolellisesti, voit säästää jopa satoja euroja.

 

•  Lainatarjousten pyytäminen on helppoa. Täytä vain sivuillamme oleva hakemus, ja saat heti useita lainatarjouksia. Vertaa ensin lainatarjousten kuluja ja korkoja aivan rauhassa ja valitse niistä paras tarjous, mikä sopii juuri sinulle parhaiten.

 

• Muista hakea lainaa vastuullisesti ja muistaen että nostettu laina tulee myös maksaa takaisin. Lainan maksamatta jättäminen voi pahimmillaan johtaa jopa maksuhäiriömerkintään. Lainaa ilman luottotietoja on merkinnän jälkeen mahdoton saada mistää. Luottotietojen menetys vaikeuttaa myös arkea, koska esimerkiksi harva vuokranantaja ottaa vuokralaisekseen henkilöä jolla on merkintä luottotiedoissa.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Satuin löytämään tämän palvelun lainaa etsiessäni. Palvelun käyttäminen kuulosti yksinkertaiselta, joten halusin testata sitä. Testattuani palvelua voin todeta että se todellakin oli yksinkertaista ja helppoa. Löysin myös itselleni lainan todella nopeasti.

Milla 26v, Säkylä

Minulle tuli tarve saada lainaa 3000 euroa, mutta tuntui etten löytänyt sopivaa lainapalvelua mistään. Sitten kuitenkin kokeilin Varmalaina.fi palvelua ja löysinkin sopivan lainan heti.

Tero 31v, Turku

En osaa tässä vaiheessa sanoa helpompaa tapaa lainan kilpailuttamiselle. Ei vienyt aikaakaan, kun sain monta lainatarjousta, joiden seasta satuinkin löytämään sopivan 3000 euron lainan.

Masa 30v, Salo

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi