VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Muista nämä ennen kuin haet lainaa 3000 euroa

•  Jos tarvitset lainaa 3000 euroa, kannattaa sinun ensimmäisenä laskea omat tulosi. Ota tuloihisi huomioon myös kaikki mahdollise tuet, kuten lapsilisä ja asumistuki. Kun tiedät kokonaistulosi, on sinun helppoa miettiä, millaista kuukausierää pystyt kuukaudessa maksamaan.

 

•  Kuukausierää pystyt muuttamaan vaihtamalla lainan maksuaikaa. Kuukausierä on silloin oikean kokoinen, kun laskujen jälkeen tilillesi jää myös hieman ylimääräistä.

 

•  Jos sinulta puuttuu säännölliset tulot, tai sinusta tuntuu ettet pysty maksamaan lainaa takaisin ajallaan, emme suosittele lainan hakemista.

 

•  Lainapalveluiden koroissa ja kuluissa saattaa olla suuriakin eroja, kun haet lainaa 3000 euroa. Mitä suurempaa lainaa olet hakemassa, sitä suuremmaksi myös lainapalveluiden väliset erot voivat kasvaa. Siksi onkin tärkeää saada lainatarjous mahdollisimman monesta paikasta.

 

•  VarmaLaina.fi auttaa sinua saamaan lainatarjouksen useammasta pankista ja rahoituslaitoksesta. Mitä useamman lainatarjouksen saat, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on löytää sinulle halvin laina.

 

•  Lainaa kannattaa hakea aina rauhassa harkiten. Kun mietit lainaan ja sen takaisinmaksuun liittyvät asiat huolellisesti, voit säästää jopa satoja euroja.

 

•  Lainatarjousten pyytäminen on helppoa. Täytä vain sivuillamme oleva hakemus, ja saat heti useita lainatarjouksia. Vertaa ensin lainatarjousten kuluja ja korkoja aivan rauhassa ja valitse niistä paras tarjous, mikä sopii juuri sinulle parhaiten.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Satuin löytämään tämän palvelun lainaa etsiessäni. Palvelun käyttäminen kuulosti yksinkertaiselta, joten halusin testata sitä. Testattuani palvelua voin todeta että se todellakin oli yksinkertaista ja helppoa. Löysin myös itselleni lainan todella nopeasti.

Milla 26v, Säkylä

Minulle tuli tarve saada lainaa 3000 euroa, mutta tuntui etten löytänyt sopivaa lainapalvelua mistään. Sitten kuitenkin kokeilin Varmalaina.fi palvelua ja löysinkin sopivan lainan heti.

Tero 31v, Turku

En osaa tässä vaiheessa sanoa helpompaa tapaa lainan kilpailuttamiselle. Ei vienyt aikaakaan, kun sain monta lainatarjousta, joiden seasta satuinkin löytämään sopivan 3000 euron lainan.

Masa 30v, Salo

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi