Ferratum Joustoluotto - Hae joustava rahoitus

Kilpailuta Ferratum ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Ferratum ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Ferratum Joustoluotto on monipuolinen

Ferratum on suosittu suomalainen lainantarjoaja, joka myöntää asiakkailleen joustavaa lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia. Ferratumin lainatuote on jatkuva joustoluotto, jossa on 4000 euron luottoraja. Joustoluotolta voi nostaa lainaa tililleen täysin oman tarpeen mukaan. Joustoluoton kulut kertyvät vain nostetun luoton osalta, eikä suinkaan sinulle myönnetystä luottorajasta. Joustoluottoa voivat hakea kaikki yli 22 vuotiaat suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Ferratum joustoluotto auttaa sinua arjen yllättävissä tilanteissa ja suurempien maksujen hoitamisessa. Voit nostaa tarvittavan summan lainaa luottotililtäsi ja maksat lainaa takaisin pienemmissä erissä. Näin sinulla ei mene koko ansaittua palkkaa tai säästöjä kulujen kattamiseen, vaan voit jakaa luoton maksamisen useammalla kuukaudelle. Tarvittaessa voit maksaa luoton takaisin kokonaan, jos taloudellinen tilanteesi sen sallii.

Kilpailuta Ferratum palvelumme kautta, niin saat lainatarjouksen Ferratumilta ja monelta muulta pankilta ja luotonmyöntäjältä.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Ferratum Joustoluotto lyhyesti:

  • Ikäraja on 22 vuotta
  • Voit hakea joustoluoton 4000 euron luottorajalla
  • Joustoluoton tyypillinen maksuaika 3 – 54 kuukautta
  • Joustava luotto – nosta lainaa luottorajasi puitteissa
  • Joustoluotto myönnetään ilman vakuuksia
  • Tililuotto toimii samalla tavoin kuin luottokortti
  • Ferratum toimii jo 23 maassa
  • Ensimmäinen nosto on tehtävä kello 7.00 – 23.00, jonka jälkeen luotto on käytössäsi 24/7
  • Lainan korko ja kulut määräytyy nostojen mukaan

 

Ferratum Joustoluotto

Ferratumin joustoluotto on kätevä apu arjen eri rahoituksiin. Luottotilin hakeminen on täysin ilmaista ja kuluja kertyy vasta, kun lainaa nostetaan tilille. Lainan korko ja kulut lasketaan sen mukaan, mitä nostat lainaa käyttöösi. Esimerkiksi 4000 euron luottorajasta voit nostaa tilille juuri sen verran kuin haluat, sekä voit tehdä niin useita nostoja kuin haluat, mikäli et nosta koko lainaa kerralla tilille.

Kun olet tehnyt hakemuksen ja joustoluotto on avattu sinulle, on se aina käytettävissäsi. Sinun ei siis tarvitse tehdä uusia hakemuksia aina, kun haluat nostaa lainaa tilille. Tästä syystä se toimii loistavana apuna erilaisissa äkillisissä ja yllättävissä menoissa, kun rahoitusta tarvitsee nopeasti.

 

Näin maksat lainaa takaisin

Joustoluotossa voit itse helposti vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti lyhennät lainaasi. Kuukausittain sinun tulee maksaa takaisin vähintään minimilyhennys, jonka suuruus riippuu käytetyn lainan määrästä.

Ferratum Joustoluotossa minimilyhennyksen suuruus on 3 % kokonaissaldosta, mutta kuitenkin vähintään 40 euroa kuukaudessa. Voit kuitenkin halutessasi maksaa minimilyhennystä suuremman summan kerralla, jolloin lainasi lyhenee nopeammin. Voit myös koska tahansa maksaa koko lainan kerralla takaisin. Tällöin suosittelemme ottamaan yhteyttä Ferratumin asiakaspalveluun ja pyytää heitä ilmoittamaan sinulle avoin lainasumma, jonka maksamalla lainasi kuitataan kokonaan maksetuksi.

Näet myös avoimen lainasumman kirjautumalla Ferratumin verkkosivuille omilla tunnuksilla, jotka saat hakemuksen teon yhteydessä tai voit kirjautua myös omilla verkkopankkitunnuksilla. Pääset myös maksamaan ja katsomaan kuukausierät kätevästi Ferratumin verkkosivujen kautta, josta näet nopeasti kaikki avoimet laskusi. Laskujen maksaminen onnistuu verkkomaksupainikkeilla, joten se nopeuttaa laskujen maksamista.

 

Näin haet Ferratum joustavaa

Ferratumin lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus huolellisesti ja tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein ennen hakemuksen lähettämistä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi. Mikäli hakemuksessa ei ilmene ongelmia, saat lopullisen lainapäätöksen myös nopeasti. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen on laina välittömästi käytettävissäsi. Vaikka kyseessä ei ole pikavippi, vaan joustoluotto, voi lainan käyttää pikavipin tavoin nopeaan rahatarpeeseen.

Ensimmäisen noston Ferratum maksaa hakijan tilille klo 7.00 – 23.00 välisenä aikana. Tämän jälkeen nostoja voi tehdä mihin kellonaikaan tahansa ja laina siirtyy hakijan tilille noin 5 minuutissa.

 

Ferratum joustavan korko ja kulut

Lainan korko ja palvelumaksut määräytyvät nostettavan luottosumman mukaan. Ellet nosta luottoa, et myöskään maksa mitään. Korkokuluihin vaikuttaa myös maksatko lainan kokonaan takaisin eräpäivänä vai maksatko lainaa takaisin pienemmissä erissä.

Pyydä maksuttomalla lainahakemuksella lainatarjoukset tarkempaan vertailuun. Jos tietosi ovat kunnossa ja hakuvaatimukset täyttyvät saat lainatarjouksen myös Ferratum Joustavasta. Tarjousten perusteella sinun on helppo arvioida, valitsetko Ferratum luoton vai jonkin muun lainaratkaisun.

Maksuttoman lainalaskurin avulla voi ennen lainan hakua suunnitella, minkä verran olet valmis maksamaan lainastasi kuukausierää tai korkoa. Samalla voit myös pohtia kestääkö taloudellinen tilanteesi lainan ottamisen ja uskaltaako lainaa ottaa epävakaassa taloustilanteessa.

 

Yhteystiedot:

Multitude Bank p.l.c.

ST Business Centre

120 The Strand

Gzira GZR 1027 Malta

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ferratum Joustoluotosta

Kenelle Ferratum Joustoluotto voidaan myöntää?

Ikäraja on 22 vuotta. Lainanhakijalla on oltava puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja riittävän suuri maksukyky. Ferratum tekee lopullisen päätöksen jokaisen hakijan kohdalla oman arvionsa mukaan, joka perustuu lainanhakijan antamiin tietoihin.

Kuinka suuren luottorajan saan?

Ferratum Joustava on varustettu jopa 4000 euron luottorajalla.

Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?

Maksuaika on 3 - 54 kuukautta. Jos teet uusia nostoja takaisinmaksun aikana, se luonnollisesti pidentää maksuaikaa.

Tarvitsenko lainaan vakuuksia tai takaajia??

Et tarvitse. Ferratum Joustoluotto myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo