Komplett Bank - Hae joustavaa lainaa kaikkiin tilanteisiin

Kilpailuta Komplett Bank ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Komplett Bank ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Komplett Bank esittelyssä

Komplett Bank on norjalainen vuonna 2014 perustettu pankki. Suomessa he aloittivat toimintansa vuonna 2017. Komplett Bank tarjoaa asiakkailleen rahoitusratkaisuja, luottokorttia joustavalla maksuajalla sekä kattavan vakuutusvalikoiman. Komplett Bank Mastercard kerryttää bonuksia jokaisesta ostoksesta ja luotolle saa korotonta maksuaikaa jopa 50 päivän ajalle. Luottoraja luottokortissa on jopa 10 000 euroa. Komplett Bank kulutusluotto tarjoaa arjen rahoitusratkaisuja, kun lainaa tarvitsee heti tilille jopa 50 000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takausta. Komplett Bank lainassa ei ole määritelty tarkkaa kiinteää maksuaikaa, vaan maksuaikaan pääsee helposti itse vaikuttamaan. Lainaa voi maksaa aina oman taloudellisen tilanteen mukaan joko suuremman erän ja toisena kuukautena taas vuorostaan pienemmän erän. Aina sen hetkisen tilanteen mukaan. Tämä antaa lainan takaisinmaksuun tarvittavaa joustoa.

Kilpailuta Komplett Bank laina sekä yli 25 muuta lainantarjoajaa yhdellä lainahakemuksella. VarmaLaina kilpailuttaa lainan puolestasi hetkessä ja pääset jo saman päivän aikana vertailemaan lainatarjouksia. Lainan kilpailuttaminen ja tarkempi lainavertailu tuottaa usein tulosta ja tarjousten joukosta voi löytyä nopeasti edullinen laina vapaaseen käyttöösi.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Komplett Bank pankkilaina:

 • Hae lainaa heti summille 1000 – 50.000 euroa
 • Lainatuote on jatkuva joustoluotto
 • Ikäraja lainalle on 23 vuotta
 • Ei kiinteää maksuaikaa, päätä itse lyhennyksen määrä
 • Kuukaudessa veloitetaan vain korko ja kulut
 • Maksettuasi lainaa takaisin, on se heti uudelleen käytettävissä
 • Voit nostaa lainaa tilille sen verran kuin itse haluat
 • Lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia
 • Joustavat maksuehdot, kilpailukykyinen hinnoittelu

 

Komplett Bank lainan hakuehdot

Komplett Bank voi myöntää lainaa hakijalle, jolla:

 • On ikää vähintään 23 vuotta
 • Ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • On yli 10.000 euron säännölliset vuositulot
 • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
 • Riittävä takaisinmaksukyky

Komplett Bank tekee aina päätöksen hakemuksen hyväksymisestä ja hylkäämisestä hakijan antamien tietojen perusteella. He voivat tarvittaessa pyytää hakijalta tositteita palkka-tai eläketuloista, jotta he varmistuvat hakijan maksukyvystä. Todellinen vuosikorko riippuu hakijan antamista tiedoista, jonka perusteella Komplett Bank laskee lainatarjouksen. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

 

Lainan käyttökohteet

Komplett Bank palvelun kautta voit saada vakuudetonta lainaa 1000 – 50.000 euroa. Heidän myöntämä lainatuote on joustoluotto, joka toimii samalla tavalla kuin luottokortti. Jokainen jolle laina on myönnetty saa itse määrittää mihin ja milloin lainan käyttää. Yleisesti ottaen joustoluotto otetaan sellaiseen lainatarpeeseen, kun ei tarkoin osata määrittää vielä lainanhakuvaiheessa kuinka paljon lainaa tullaan tarvitsemaan. Joustoluottoa voidaan nimittäin nostaa aina sen hetkisen tarpeen mukaan omaan käyttöön ja lainan takaisinmaksu määräytyy sen mukaisesti. Lainan voi käyttää esimerkiksi kodin remonttiin, kesämökin kunnostamiseen, auton, veneen tai vaikka moottoripyörän ostoon. Joustoluotolla voi myös ostaa päivittäin tarvittavia tuotteita. Lainatarpeita ja käyttökohtia on yhtä paljon kuin lainanhakijoita.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Muista aina maksaa hakemasi laina ajallaan takaisin, jotta vältyt lisäkustannuksilta, kuten maksumuistutuksilta. Komplett Bankin maksusuunnitelman tiedot näet aina saamastasi lainatarjouksesta. Tutustu huolellisesti siihen ja muihin lainaehtoihin aina ennen tarjouksen allekirjoittamista.

Tutustumalla tarkasti maksusuunnitelmaan ja noudattamalla sitä jatkossa, ei sinulle pääse tulemaan ongelmia lainan takaisinmaksussa. Jos et ole varma jostain lainaan liittyvästä asiasta, ota yhteyttä lainapalvelun asiakaspalveluun. He mielellään neuvovat sinua lainaan liittyvissä kysymyksissä.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Komplett Bankista

Kuka voi saada lainaa Komplett Bankista?

Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta. Hakijalta vaaditaan myös puhtaat luottotiedot, yli 10.000 euron vuosittaiset tulot, suomalainen pankkitili ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Kuinka suurta lainaa voin hakea Komplett Bankista?

Komplett Bank myöntää lainoja 1000-50.000 euron luottorajalla. Maksat kuitenkin aina vain siitä osuudesta, minkä nostat tilillesi.

Miten lainaa maksetaan takaisin?

Komplett Bank veloittaa kuukausittain vain lainan korot ja kulut. Päätät siis itse, kuinka nopeasti lyhennät lainaasi.

Mikä on Komplett Bankin tarjoama lainatuote?

He tarjoavat jatkuvaa joustoluottoa. Saat siis lainan tietyllä luottorajalla, josta voit nostaa lainaa käyttöösi niin usein kuin tarvitset ja niin paljon kuin tarvitset (luottorajasi puitteissa). Kun lainaa maksetaan takaisin, siirtyy lyhennetty osuus pian käytettäväksi omalle luotolle.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo