Bank Norwegian - Pankkilainaa 60.000 € asti

Kilpailuta Bank Norwegian ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Bank Norwegian ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Bank Norwegian – esittely

Bank Norwegian on Norjassa vuonna 2007 perustettu pankki, joka aloitti toiminnan Suomessa vuonna 2015. Suomessa palvelu toimii ainoastaan netissä, mikä ei toki ole huono asia. Digitaalisen palvelukokonaisuuden ansiosta lainaa hakevan kuluttajan ei tarvitse vierailla konttorissa tai käydä pitkiä lainaneuvotteluita pankissa. Hae lainaa sähköisellä lainahakemuksella ja saat alustavan lainatarjoukset nopeasti. Kilpailuta Bank Norwegian laina sekä 30 muuta lainantarjoajaa kauttamme yhdellä hakemuksella ja katso millaisia lainatarjouksia tulet saamaan.

Bank Norwegian lainapalvelusta voidaan myöntää vakuudetonta lainaa 1000 eurosta 60.000 euroon saakka  1- 15 vuoden maksuajalla sekä Bank Norwegian luottokortti jopa 10.000 euron luottorajalla. Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on sinulle maksutonta.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Bank Norwegian laina:

 • Hae pankkilainaa 1000 – 60.000 euroa
 • Maksuaikaa saa 1 – 15 vuotta
 • Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia
 • Ikäraja palvelussa on 23 vuotta
 • Alustava lainapäätös nopeasti
 • Bank Norwegian on yksi suosituimmista lainapalveluista netissä
 • Voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen
 • Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset nopeasti vertailtavaksesi

 

Hakuehdot lainanhakijalle

Bank Norwegian voi myöntää lainaa heti henkilöille, jotka täyttävät vähintään seuraavat kriteerit:

 • Ikää vähintään 23 vuotta
 • Olet Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta
 • Sinulla puhtaat luottotiedot eli ei maksuhäiriömerkintöjä tiedoissasi
 • Sinulla on suomalainen pankkitili ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset
 • Riittävä takaisinmaksukyky

Bank Norwegian laskee hakijalle aina henkilökohtaisen lainatarjouksen hakijan antamien tietojen perusteella. He voivat myös tietojen perusteella hylätä hakemuksen, mikäli he eivät pysty antamaan lainatarjousta. Palvelumme lainalaskuri auttaa sinua lisäksi vertailemaan lainan korkoja ja kuluja jo ennen lainahakemuksen täyttämistä, jos sinulle on epäselvää, minkä verran sinun kannattaa hakea lainaa maksuvaraasi nähden.

 

Lainan takaisin maksaminen

Haettu laina tulee aina maksaa ajallaan takaisin. Lainan takaisinmaksusuunnitelman näet Bank Norwegianin toimittamasta lainatarjouksesta. Tarjouksesta näet tarkasti sen, miten laina tulee maksaa takaisin. Tutustu siis rauhassa aina saamiisi tarjouksiin ja sen tietoihin ennen tarjouksen hyväksymistä.

Mikäli lainan jättää maksamatta takaisin, johtaa se lisäkuluihin maksumuistutusten ja mahdollisen perinnän johdosta. VarmaLaina.fi suosittelee lainaamaan vastuullisesti ja varmistamaan oman maksukyvyn ennen lainan hakemista.

VarmaLaina kilpailuttaa lainan luotontarjoajien kesken, jotka ovat finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo lisäksi Kilpailu- ja kuluttajavirasto.

 

Bank Norwegian lisätiedot

Bank Norwegian lainapalvelussa on mahdollista myös olemassa olevien lainojen yhdistäminen. Yhdistelylainaa voi hakea 60 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden maksuajalla. Yhdistämällä lainat säästää usein merkittävän summan kuukausitasolla, koska monen lainan aiheuttamat lainanhoitokustannukset poistuvat.

Olemassa olevat lainat voivat olla muun muassa pikavippejä, kulutusluottoja, joustoluottoja tai esimerkiksi osamaksuvelkaa. Lainojen yhdistämiseen liittyvä lainaprosessi onnistuu helposti Bank Norwegian palvelussa  ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen Bank Norwegian maksaa lainansaajan vanhan velan pois hänen puolestaan.

Bank Norwegian myöntää lainaa 1000 – 60.000 euroa, jonka hakeminen onnistuu helposti netin välityksellä. Heillä ei ole perinteistä kivijalkapankkia, vaan he toimivat ainoastaan netissä. Heidän tarjoaman kulutusluoton maltillinen korko ja hakemisen helppous on houkutellut suomalaisia hakemaan lainaa ja he ovatkin palvelleet jo tuhansia suomalaisia heidän rahoitustarpeissaan. Lainapalvelusta voi hakea lainaa kaikki yli 23-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

 

Bank Norwegian kulutusluotto

Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoa, jota voi hakea 1000 – 60000 euroa. Maksuaikaa lainalle voi valita joustavasti 1 – 15 vuotta. Laina-ajan voit valita hakemusta tehdessä ja se vaikuttaa tulevaan kuukausierääsi. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.

Kuukausierän suuruus kannattaa valita siten, että pystyt helposti hoitamaan sen, vaikka sinulle tulisikin äkillisiä menoja. Turhan pitkää maksuaikaa ei kannata valita, sillä silloin lainalle ehtii kertymään vain turhaan korkoja ja kuluja.

Bank Norwegian pankissa voi myös yhdistää useat pienet pikavipit yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. Lainojen yhdistäminen on vuosi vuodelta suositumpaa, sillä se tuo säästön lisäksi myös selkeyttä oman talouden hallintaan.

Bank Norwegian kulutusluotto on täysin vakuudeton pankkilaina, eikä siihen tarvita henkilötakaajia. Hakijalta vaaditaan kuitenkin riittävät tulot ja takaisinmaksukyky lainan saamiseksi. Mikään ei kuitenkaan estä hakijaa ottamasta lainalleen takausta, jos sellainen helposti lähipiiristä löytyy.

Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa, pienenee näin ollen myös lainantarjoajan luottotappioriski. Tästä syystä lainaa pystytään myöntämään mahdollisesti suurempi summa pidemmällä maksuajalla ja alhaisemmalla lainakorolla.

 

Lainan takaisinmaksu

Kulutusluotossa takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Kuukausierän suuruus on aina sama koko maksuajan alusta loppuun saakka. Voit kuitenkin tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä koska tahansa, jolloin lainasi lyhenee sen loppupäästä. Ylimääräiset lyhennykset eivät vaikuta tulevien kuukausien laskuihin, vaan ne täytyy maksaa normaalisti.

Sinulla on myös oikeus maksaa lainasi kokonaan takaisin koska tahansa. Suosittelemme ottamaan yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun ja varmistamaan heiltä jäljellä olevan lainasaldon, jotta osaat maksaa oikean summan takaisin. Laskujen maksutiedot pysyvät aina samana, jotka näet saamastasi laskusta tai kirjautumalla Bank Norwegian Omat Sivuni-palveluun. Omat-Sivuni-palvelussa voit myös hoitaa laskujen maksamisen kätevästi ja nopeasti.

 

Henkilökohtainen lainatarjous

Bank Norwegian tekee aina jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Hakijan saamaan korkoon vaikuttaa hakijan takaisinmaksukyky ja taloudellinen tilanne. Jos hakijalla on entuudestaan vähän menoja sekä muita lainoja ja kuitenkin hyvät tulot, niin sitä paremman koron hän saa lainalleen. Mitä pienempi riski Bank Norwegianilla on sille, ettei hakija pysty maksamaan lainaansa takasin, sitä pienemmän koron he voivat lainalle myöntää.

Pienempi korko on mahdollista saada myös silloin, kun hakee lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avo-tai aviopuoliso. Tällöin hakijoiden maksukyky paranee huomattavasti ja Bank Norwegianin riski lainan myöntämisessä pienenee, joka johtaa helpommin pienempään korkoon.

 

Lainalaskurilla laskettu esimerkki Bank Norwegian lainasta: 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää).

 

Bank Norwegian yhteystiedot

Bank Norwegian

Snarøyveien 36

1364 Fornebu, Norge

Org.nr. 991 455 671

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme. Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta. Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Bank Norwegian palvelusta

Kenelle Bank Norwegian voi myöntää lainaa?

Jos hakija on vähintään 23-vuotias, Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta, eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintöjä, voi hän saada lainaa. Hakijan maksukyky tarkistetaan aina ennen lainan myöntämistä.

Mitkä ovat Bank Norwegian lainasummat?

Lainasummat ovat 1000-60.000 euroa. Heidän lainalle voi rahoittaa suuriakin hankintoja. Voit myös yhdistää useat lainat yhdeksi ja säästää lainojen koroissa ja kuluissa.

Kuinka pitkä on lainan maksuaika?

Maksuaikaa lainalle saa 1-15 vuotta. Mitä suurempi lainasumma, sitä pidempi maksuaika sille voidaan myöntää. Pidemmät maksuajat takaavat sen, ettei kuukausierät kasva liian suuriksi.

Mikä on Bank Norwegianin lainatuote?

He myöntävät vakuudetonta kulutusluottoa. Se maksetaan kerralla hakijan tilille hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, jonka jälkeen sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo