Vakuudettomat lainat kannattaa kilpailuttaa huolellisesti

Me voimme kilpailuttaa vakuudettomat lainat puolestasi

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat kuten pikavipit, ovat nykyään varsin suosittuja sillä niiden hakeminen on nopeaa ja vaivatonta.

Toisin kuin vakuudellisissa lainoissa, vakuudettomiin lainoihin ei tarvitse hankkia henkilötakaajia tai muitakaan vakuuksia.

Varmalaina on lainavertailupalvelu, jonka kautta voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroon asti.

Täytä maksuton lainahakemuksemme jo tänään ja katso millä korolla sinä voisit saada vakuudetonta lainaa.

Hae vakuudetonta lainaa Varmalainan kautta:

  • Lainaa alkaen 4,19 % korolla
  • Helppo lainaprosessi ilman takaajien tai vakuuksien hankkimista
  • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
  • Maksuton lainahakemus ja nopea lainan kilpailuttaminen
  • Lainalle 1 – 15 vuotta maksuaikaa.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Vakuudeton laina tilillesi nopeasti

Vakuudellisten lainojen hakeminen on työläämpi ja pidempi hakuprosessi, koska ennen myönteisen lainapäätöksen saamista, on selvitettävä lainanottajan vakuudet sekä takaajan antamat tiedot.

Monelle kynnyskysymys on myös se mistä löytää lainalleen sopiva takaaja? Sopivan takaajan löytäminen ei aina ole helppoa eikä kaikki tapahdu edes muutamassa päivässä.

Vakuudellisen lainan hakemiseen saat varata aikaa viikon tai kaksi toisin kuin vakuudettoman lainan voit saada tilillesi jopa samana päivänä, kun olet jättänyt lainahakemuksen.

 

Kilpailutamme vakuudettoman lainan puolestasi täysin ilmaiseksi

Palvelussamme kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa vakuudettoman lainan summille 1000 – 60.000 euroa.

Me kilpailutamme lainasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Kun olet täyttänyt oman hakemuksesi, saat lainapäätöksen välittömästi ja ensimmäiset lainatarjoukset nähtäväksesi alle kahdessa minuutissa. Lainan kilpailuttaminen ei siis vie mitenkään merkittävästi aikaasi, mutta saamasi säästösi voi olla huomattava.

Vakuudettoman lainan korko on alkaen 4,19 prosenttia ja laina saa edullisesti ilman, että lainaa tarvitse hankkia vakuuksia tai takausta. Toki on selvää, että vakuudellisen lainan saa alhaisemmalla korolla, mutta jos lainanhakija tarvitsee lainaa heti, voi parempi lainaratkaisu olla vakuudeton laina.

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat nopeuttavat lainaprosessia

  • Oletko tullut ajatelleeksi, että voit saada myös lainaa ilman vakuuksia?
  • Voiko isommankin lainan saada ilman vakuuksia tai henkilötakausta?
  • Miten ja mistä löydän vakuudettomat lainat?

Monella on mielikuva, että varsinkaan suurempia lainoja ei voi saada ilman vakuuksia. Tämä toki on totta perinteisissä kivijalkapankeissa, mutta lainamarkkinoilla on tarjolla myös luotettavia lainapalveluita, joista lainanhakija löytää vakuudettomat lainat.

Palvelumme vakuudeton laina on nopea ja helppo hakea maksuttomalla lainahakemuksella. Lainaa varten ei tarvita lainantakausta tai muita vakuuksia, oli hakemasi lainasumma sitten iso tai pieni. Lainojen kilpailutuspalvelumme välittää hakemuksesi hetkessä noin 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Palvelumme kautta saadut lainatarjoukset ovat täysin samat kuin, jos olisit itse hakenut lainaa kyseisiltä lainantarjoajilta. Palvelumme avulla säästät niin kallisarvoista aikaasi kuin rahojasi. Palvelumme tekee tiivistä yhteistyötä kymmenien eri rahoitusalalla toimivien pankkien kanssa ja yksikään lainantarjoajista ei vaadi lainalle takausta. Nopeimmillaan saat vakuudettoman lainan jopa saman päivän aikana. 

Lue myös: Miksi vakuudeton laina kannattaa valita?

 

Vakuudettomat lainat moneen eri tarkoitukseen

Vakuudettomalla lainalla voit rahoittaa mitkä tahansa menot, juhlat tai muut suunnitelmat.

Voit käyttää lainan uudemman auton hankintaan, kesämökin remontoimiseen, kesähäiden järjestämiseen tai vaikka ulkomaan matkaan perheen kanssa.

Usealle suomalaiselle juuri vakuudeton laina on ollut hyvä ratkaisu sen vuoksi, ettei lainan käyttötarkoituksia tarvitse selitellä pankkivirkailijalle. Pankkilainaa hakiessa tulee helposti kiusallinen olo, jos kertoo lainan menevät urheiluauton ostamiseen tai pikavippien pois maksamiseen. Vakuudettoman lainan saat käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla juuri siihen tarkoitukseen mihin itse haluat tai tarvitset. Vakuudeton laina on omiaan myös silloin, kun haluat päästä eroon pienistä korkeakorkoisista ja mieltä painavista pikavipeistä. 

Vakuudettoman lainan voi hakea myös olemassa olevien lainojen yhdistämiseen. Yhdistä lainat palvelumme avulla yhdistelylainalla, johon ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai vakuuksia. Lainojen yhdistäminen ilman vakuuksia onnistuu 60 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden maksuajalla. 

 

Vakuudettomat lainat on helppo hakea nettihakemuksella

Nykyään ihmisillä on jatkuva kiire ja työajat eivät ole pelkästään kello kahdeksasta neljään. Pankkikonttoriajan varaaminen aukioloaikojen puitteissa voi olla haastavaa ja vakuudellisen lainan hakeminen venyy, vaikka lainaa tarvitsisi kipeästi heti.

VarmaLaina.fi lainapalvelun kautta vakuudettoman lainan hakeminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa maksuttomalla lainahakemuksella. Täytä helppokäyttöinen lainahakemus hetkessä ja hakemuksesi välitetään useille lainantarjoajille välittömästi. Saat vakuudettomia ja kilpailukykyisiä lainatarjouksia jo muutamassa minuutissa ja pääset valitsemaan tarjousten joukosta parhaan lainatarjouksen. Hyväksyttyäsi jonkun tarjouksista saat pian lopullisen lainapäätöksen ja myönnetty laina maksetaan kertaluontoisesti heti tilillesi. Myönnetyn lainan saat käyttää vapaasti mihin haluat, ilman sukulaisten tai ystävien mukaan ottamista lainantakaajiksi.

Lue myös: Vakuudellisen ja vakuudettoman lainan erot

 

Vakuudellinen ja vakuudeton laina vertailussa

Vakuudeton lainaVakuudellinen laina
Lainaa1000 - 60 000 € 10 000 € ylöspäin
Laina-aika1 - 15 vuotta1 - 15 vuotta
Lainan korko alk. 4,19 %2 %
Vakuudetei tarvitaasunto, mökki, arvopaperit
Hakemusverkossa ajanvarauksella
Lainapäätösheti2 - 14 arkipäivää

 

Hae vakuudettomat laina helposti palvelumme kautta

•  Tiesithän, että kaikki palvelumme vakuudettomat lainat ovat täysin vakuudettomia, etkä tarvitse niihin edes henkilötakausta.

•  Voit nyt hakea vakuudetonta lainaa 1000 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Teemme yhteistyötä jopa 30 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, joten löydämme varmasti sopivan lainatuotteen sinun tarpeeseesi.

•  Voit valita maksuajaksi 1-15 vuotta, joten pystyt itse vaikuttamaan kuukausierän suuruuteen vaihtamalla maksuaikaa. Saat täten helposti valittua itsellesi sellaisen kuukausierän, jonka maksaminen ei tuota ongelmia.

•  Vakuudettoman lainan hakeminen on aina huomattavasti nopeampaa, kuin tavallisen pankkilainan. Tärkein asia, mikä lainapalveluita kiinnostaa, on hakijan takaisinmaksukyky. Jos tämä on kunnossa, saat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

•  Sinun ei koskaan tarvitse selitellä, mihin olet lainaa käyttämässä. Pankista lainaa hakiessa voi monesti joutua virkailijalle selittämään tarkasti, että mihin olet lainasi käyttämässä. Tämä on monessakin tapauksessa epämiellyttävää, eikä ainakaan helpota lainan saantia. Siksi monet suosivatkin netistä haettua vakuudetonta lainaa, koska silloin sinulta ei tulla kyselemään lainasi käyttötarkoituksista.

•  Jos sinulla on aiempia pienempiä vakuudettomia lainoja ja olet hakemassa uutta lainaa, kannattaa kaikki lainat yhdistää yhdeksi. Näin sinun on helpompi hoitaa lainaan liittyvät asiat ja maksut. Voit myös säästää lainojen yhdistämisellä, kun et maksa monesta lainasta korkoa ja kulua, vaan kuluja kertyy vain yhdestä hyvin kilpailutetusta lainasta.

•  Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, kannattaa sitä hakea yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla vaikka oma avo-tai aviopuoliso, tai muu läheinen. Varsinkin suuremmissa lainasummissa tietyt lainapalvelut voivat vaatia, että hakijoita on kaksi, jotta lainaa voidaan myöntää.

•  Yhteishakijan kanssa haettuun lainaan voit saada myös huomattavasti paremman koron, kuin yksin haettuun lainaan. Kahdella hakijalla on huomattavasti parempi takaisinmaksukyky, joka vähentää myös lainapalvelun riskiä lainan myöntämisessä. Tällöin lainapalvelut voivat myöntää vakuudetonta lainaa pienemmällä korolla.

•  Voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat todella helposti yhdellä hakemuksella. Täytä vain sivuiltamme löytyvä lainahakemus ja me hoidamme lainasi kilpailuttamisen. Teemme tiivistä yhteistyötä yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joka taas varmistaa parhaat lainatarjoukset asiakkaillemme.

•  Toisin kuin normaaleissa pankkilainoissa, vakuudetonta lainaa voit hakea koska tahansa ilman minkäänlaista ajanvarausta. Otamme hakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Joten tee hakemus vaikka keskellä yötä ja aamulla herätessäsi pääsetkin jo tutustumaan saamisiisi lainatarjouksiin.

vakuudettomat lainat

Paljonko vakuudetonta lainaa voi hakea?

Palvelumme kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 60000 euroon asti. Oli hakemasi laina suuri tai pieni se kilpailutetaan aina useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Hae lainaa ilman vakuuksia 1000 – 60.000 euroa, niin saat lainatarjoukset vertailtavaksesi alle kahdessa minuutissa.

Lainatarjousten vertailun apuna voit käyttää palvelumme maksutonta lainalaskuria.

 

Kuinka pitkän maksuajan vakuudettomaan lainaan saa?

Vakuudettomaan lainaan voit valita 1 – 15 vuoden maksuajan.

 

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa?

Palvelumme kautta jokainen 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen voi hakea vakuudetonta lainaa.

Hakijalla tulee lisäksi olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

 

Voiko vakuudettomat lainatarjoukset pyytää ilman sitoutumista?

Kyllä voi. Lainatarjouksen pyytäminen tai tarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa vielä mihinkään sopimukseen. Pyydä maksuton ja vakuudeton lainatarjous ilman mitään riskiä.

 

Maksaako Varmalaina-palvelun käyttäminen?

Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen  palvelumme kautta ei maksa hakijalle mitään. Voit kilpailuttaa lainan palvelun avulla täysin maksutta luotettavasti ja turvallisesti. Olemme kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu, joka on auttanut jo tuhansia suomalaisia löytämään itselleen edullisen vakuudettoman lainan. Palvelumme kautta voit hakea uutta lainaa ilman vakuuksia, kilpailuttaa jo olemassa olevat lainasi uudelleen tai hakea yhdistelylainaa ilman henkilötakausta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä vakuudettomista lainoista:

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa?

Lainaa ilman vakuuksia voi hakea henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus tai hänellä on pysyvä osoite Suomessa. Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakijalla ei saa olla merkintää luottotiedoissa.

Kuinka paljon vakuudetonta lainaa voi saada?

Vakuudetonta lainaa voi saada netistä 1000 eurosta aina 60.000 euroon saakka. Suurempiin lainoihin tarvitaan lähes aina vakuudet tai henkilötakaus.

Millainen lainatuote vakuudeton laina on?

Kyseessä on yleensä vakuudeton kulutusluotto, pikavippi tai joustoluotto. Asuntolainan yhteydessä ostettava asunto toimii vakuutena noin 70 % asti. Loppuosaan eli noin 30 % tarvitaan vakuudet.

Mikä on vakuudettoman lainan korko?

Vakuudettoman lainan korko on alkaen 4,19 %. Lainakorkoon vaikuttaa hakijan maksukyky sekä haettava lainasumma ja minkä lainantarjoajan lainan hän hyväksyy. Kilpailuta vakuudeton laina VarmaLaina.fi kautta, niin saat vertailtavaksesi lainatarjouksia mistä pääset valitsemaan itsellesi edullisimman lainan koron.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo