Vakuudettomat lainat kannattaa kilpailuttaa huolellisesti

Me voimme kilpailuttaa vakuudettomat lainat puolestasi

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.

Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat ovat nykyään varsin suosittuja, sillä niiden hakeminen on nopeaa ja vaivatonta.

Toisin kuin vakuudellisissä lainoissa, vakuudettomiin lainoihin ei tarvitse hankkia henkilötakaajia tai muitakaan vakuuksia.

Meidän kilpailutuspalvelun kautta voit hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 euroon asti.

Täytä maksuton lainahakemuksemme jo tänään ja katso millä korolla sinä voisit saada vakuudetonta lainaa.

 


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Hae vakuudettomat laina helposti Varmalainan kautta

•  Tiesithän, että kaikki VarmaLaina.fi palvelun kautta haetut vakuudettomat lainat ovat täysin vakuudettomia, etkä tarvitse niihin henkilötakausta.

•  Voit nyt hakea vakuudetonta lainaa 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Teemme yhteistyötä jopa 30 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, joten löydämme varmasti sopivan lainatuotteen sinun tarpeeseesi.

•  Voit valita maksuajaksi 1-20 vuotta, joten pystyt itse vaikuttamaan kuukausierän suuruuteen vaihtamalla maksuaikaa. Saat täten helposti valittua itsellesi sellaisen kuukausierän, jonka maksaminen ei tuota ongelmia.

•  Vakuudettoman lainan hakeminen on aina huomattavasti nopeampaa, kuin tavallisen pankkilainan. Tärkein asia, mikä lainapalveluita kiinnostaa, on hakijan takaisinmaksukyky. Jos tämä on kunnossa, saat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

•  Sinun ei koskaan tarvitse selitellä, mihin olet lainaa käyttämässä. Pankista lainaa hakiessa voi monesti joutua virkailijalle selittämään tarkasti, että mihin olet lainasi käyttämässä. Tämä on monessakin tapauksessa epämiellyttävää, eikä ainakaan helpota lainan saantia. Siksi monet suosivatkin netistä haettua vakuudetonta lainaa, koska silloin sinulta ei tulla kyselemään lainasi käyttötarkoituksista.

•  Jos sinulla on aiempia pienempiä vakuudettomia lainoja ja olet hakemassa uutta lainaa, kannattaa kaikki lainat yhdistää yhdeksi. Näin sinun on helpompi hoitaa lainaan liittyvät asiat ja maksut. Voit myös säästää lainojen yhdistämisellä, kun et maksa monesta lainasta korkoa ja kulua, vaan kuluja kertyy vain yhdestä hyvin kilpailutetusta lainasta.

•  Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, kannattaa sitä hakea yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla vaikka oma avo-tai aviopuoliso, tai muu läheinen. Varsinkin suuremmissa lainasummissa tietyt lainapalvelut voivat vaatia, että hakijoita on kaksi, jotta lainaa voidaan myöntää.

•  Yhteishakijan kanssa haettuun lainaan voit saada myös huomattavasti paremman koron, kuin yksin haettuun lainaan. Kahdella hakijalla on huomattavasti parempi takaisinmaksukyky, joka vähentää myös lainapalvelun riskiä lainan myöntämisessä. Tällöin lainapalvelut voivat myöntää vakuudetonta lainaa pienemmällä korolla.

•  Voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat todella helposti yhdellä hakemuksella. Täytä vain sivuiltamme löytyvä lainahakemus ja me hoidamme lainasi kilpailuttamisen. Teemme tiivistä yhteistyötä yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joka taas varmistaa parhaat lainatarjoukset asiakkaillemme.

•  Toisin kuin normaaleissa pankkilainoissa, vakuudetonta lainaa voit hakea koska tahansa ilman minkäänlaista ajanvarausta. Otamme hakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Joten tee hakemus vaikka keskellä yötä ja aamulla herätessäsi pääsetkin jo tutustumaan saamisiisi lainatarjouksiin.

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat nopeuttavat lainaprosessia

Oletko tullut ajatelleeksi, että voit saada myös lainaa ilman vakuuksia?

Voiko isommankin lainan saada ilman vakuuksia tai henkilötakausta?

Miten ja mistä löydän vakuudettomat lainat?

Monella on mielikuva, että varsinkaan suurempia lainoja ei voi saada ilman vakuuksia.

Ja tämä on toki totta perinteisissä kivijalkapankeissa, mutta lainamarkkinoilla on tarjolla myös luotettavia lainapalveluita, joista lainanhakija löytää vakuudettomat lainat.

VarmaLaina.fi palvelun vakuudeton laina on nopea ja helppo hakea maksuttomalla lainahakemuksella.

Lainaa varten hakija ei tarvitse laisinkaan lainantakausta tai muita vakuuksia, oli hakemasi lainasumma sitten iso tai pieni.

VarmaLaina.fi lainojen kilpailutuspalvelun välittää hakija hakemuksen hetkessä noin 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle.

VarmaLaina.fi palvelun kautta saadut lainatarjoukset ovat täysin samat kuin, jos olisit itse hakenut lainaa kyseisiltä lainantarjoajilta.

Palvelun avulla säästät niin kallisarvoista aikaasi kuin rahojasi.

VarmaLaina.fi tekee tiivistä yhteistyötä kymmenien eri rahoitusalalla toimivien pankkien kanssa ja yksikään lainantarjoajista ei vaadi lainalle takausta.

 

Vakuudeton laina tilillesi nopeasti

Vakuudellisten lainojen hakeminen on aina työläämpi ja pidempi hakuprosessi, koska ennen myönteisen lainapäätöksen saamista, on selvitettävä lainanottajan vakuudet sekä takaajan antamat tiedot.

Monelle kynnyskysymys on myös se mistä löytää lainalleen sopiva takaaja?

Sopivan takaajan löytäminen ei aina ole helppoa, eikä kaikki tapahdu edes muutamassa päivässä.

Vakuudellisen lainan hakemiseen saat varata aikaa viikon tai kaksi, toisin kuin vakuudettoman lainan voit saada lainaa heti tilillesi jopa samana päivän kun olet jättänyt lainahakemuksen.

 

Vakuudettomat lainat arkeen ja juhlaan

Vakuudettomalla lainalla voit rahoittaa mitkä tahansa menot, juhlat tai muut suunnitelmat.

Voit käyttää lainan uudemman auton hankintaan, kesämökin remontoimiseen, kesähäiden järjestämiseen tai vaikka ulkomaan matkaan perheen kanssa.

Usealle suomalaiselle juuri vakuudeton laina on ollut hyvä ratkaisu sen vuoksi, ettei lainan käyttötarkoituksia tarvitse selitellä pankkivirkailijalle.

Pankkilainaa hakiessa tulee helposti kiusallinen olo, jos kertoo lainan menevät urheiluauton ostamiseen tai pikavippien pois maksamiseen.

Vakuudettoman lainan saat käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla juuri siihen tarkoitukseen mihin itse haluat tai tarvitset.

Vakuudeton laina on omiaan myös silloin, kun haluat päästä eroon pienistä korkeakorkoisista ja mieltä painavista pikavipeistä.

Yhdistä lainat VarmaLainan kautta lainalla, johon ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai vakuuksia.

 

Vakuudettomat lainat on helppo hakea nettihakemuksella

Nykyään ihmisillä on jatkuva kiire ja työajat eivät ole pelkästään kello kahdeksasta neljään.

Pankkikonttoriajan varaaminen aukioloaikojen puitteissa voi olla haastavaa ja vakuudellisen lainan hakeminen venyy, vaikka lainaa tarvitsisi kipeästi heti.

VarmaLaina.fi lainapalvelun kautta vakuudettoman lainan hakeminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa maksuttomalla lainahakemuksella.

Täytä helppokäyttöinen lainahakemus hetkessä ja hakemuksesi välitetään useille lainantarjoajille välittömästi.

Saat vakuudettomia ja kilpailukykyisiä lainatarjouksia jo muutamassa minuutissa ja pääset valitsemaan tarjousten joukosta parhaan lainatarjouksen.

Hyväksyttyäsi jonkun tarjouksista saat pian lopullisen lainapäätöksen ja myönnetty laina maksetaan kertaluontoisesti heti tilillesi.

Myönnetyn lainan saat käyttää vapaasti mihin haluat, ilman sukulaisten tai ystävien mukaan ottamista lainantakaajiksi.

 

Paljonko vakuudetonta lainaa voi hakea?

VarmaLainan kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 60000 euroon asti.

Oli hakemasi laina suuri tai pieni se kilpailutetaan aina useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä.

Hae lainaa ilman vakuuksia 100 – 60.000 euroa, niin saat lainatarjoukset vertailtavaksesi alle kahdessa minuutissa.

Lainatarjousten vertailun apuna voit käyttää palvelumme maksutonta lainalaskuria.

 

Kuinka pitkän maksuajan vakuudettomaan lainaan saa?

Vakuudettomaan lainaan saa VarmaLaina.fi palvelussa maksuaikaa 1 – 20 vuotta.

 

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa?

VarmaLaina.fi palvelun kautta jokainen 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen voi hakea vakuudetonta lainaa.

Hakijalla tulee lisäksi olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

 

Voiko vakuudettomat lainatarjoukset pyytää ilman sitoutumista?

Kyllä voi.

Lainatarjouksen pyytäminen tai tarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa vielä mihinkään sopimukseen.

Pyydä maksuton ja vakuudeton lainatarjous ilman mitään riskiä.

 

Maksaako VarmaLaina.fi palvelun käyttäminen?

Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen VarmaLaina.fi palvelun kautta ei maksa hakijalle mitään.

Voit kilpailuttaa lainan palvelun avulla täysin maksutta luotettavasti ja turvallisesti.

VarmaLaina.fi on kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu, joka on auttanut jo tuhansia suomalaisia löytämään itselleen edullisen vakuudettoman lainan.

VarmaLainan kautta voit hakea uutta lainaa ilman vakuuksia, kilpailuttaa jo olemassa olevat lainasi uudelleen tai hakea yhdistelylainaa ilman henkilötakausta.

 

VarmaLaina.fi kilpailuttaa vakuudettoman lainan puolestasi, täysin ilmaiseksi

VarmaLaina.fi palvelussa kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa vakuudettoman lainan summille 100 – 60.000 euroa.

Me kilpailutamme lainasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Kun olet täyttänyt oman hakemuksesi, saat lainapäätöksen välittömästi ja ensimmäiset lainatarjoukset nähtäväksesi alle kahdessa minuutissa.

Lainaa

Joustoluotto

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi