Lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset 60000 euron lainalle

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa 60000

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa 60000

Tarvitsetko lainaa 60000 euroa, mutta et tiedä mistä se kannattaa hakea?

Ennen kuin allekirjoitat lainasopimusta, kannattaa sinun kilpailuttaa laina usealla eri pankilla.

Helpoiten kilpailutat näin suuren lainan käyttämällä meidän maksutonta lainojen kilpailutuspalveluamme.

Täyttämällä yhden hakemuksen palvelussamme tavoitat yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä.

Lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

 

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 60000 euroa

•  60000 euroa on tällä hetkellä suurin laina, jota voit netin kautta hakea. Näin suurta lainaa harvemmin myönnetään yhdelle henkilölle, joten olisi suotavaa, että haet lainaa yhteishakijan kanssa. Tällöin teidän maksukyky paranee ja lainapalvelut voivat helpommin myöntää suurempaa lainaa.

•  Laske aina omat kuukausitulosi tarkasti, jotta voit miettiä millaista kuukausierää olet valmis maksamaan. Kuukausierä on silloin sopivan kokoinen, kun rahaa jää säästöön myös lainan lyhentämisen jälkeen. Lainalaskurilla voit laskea miten kuukausierän suuruus vaihtelee eri nimelliskorolla ja maksuajalla.

•  Jos sinulle ei ole säännöllisiä tuloja, tai tiedät tulojesi pienenevän huomattavasti lähiaikoina, älä hae lainaa.

•  Sinulta ei koskaan kysellä, mihin olet lainaa hakemassa. Voit hakea lainaa 60000 euroa vaikka uutta autoa, loma-asuntoa, remonttia tai vaikka lainojen yhdistämistä varten.

•  Jos sinulla on useampia pienempiä lainoja, voit yhdistää lainat yhdeksi järkevästi hoidettavaksi kokonaisuudeksi. Voit säästää lainojen kokonaiskustannuksista, kun maksat korkoa ja kulua vain yhdestä lainasta. Voit myös lainan uudelleen kilpailuttamisella saada huomattavasti edullisemman lainan kuin aiemmin. Katso lisätietoa ja neuvoja lainojen yhdistämiseen myös Takuusäätiön nettisivuilta.

•  Voit hakea palvelumme kautta lainaa 60000 euroa, jolloin me kilpailutamme sen puolestasi. Näin itse säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse täytellä useita hakemuksia eri lainapalveluihin.

•  Riittää kun täytät yhden hakemuksen sivuillamme, jonka jälkeen kilpailutamme sen yhteistyökumppaneillamme. He lähettävät tämän jälkeen omat lainatarjouksensa suoraan sinulle. Voit sitten vapaasti valita näistä sinulle sopivimman. Voit myös koska tahansa hylätä vaikka kaikki hakemukset, koska lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

 

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Veli 48v, Mikkeli

Olen aina kuvitellut että suurien lainojen hakeminen ja kilpailuttaminen olisi todella vaikeaa. Nyt Varmalainan palvelua testattuani voin sanoa sen olevan todella helppoa. Hain lainaa 60000 ja sain viimein yhdistettyä omat pienet lainani.


Peetu 35v, Riihimäki

Sain todella monipuolisen lainan kilpailutuksen helposti ja nopeasti, ja mikä parasta, kaikki täysin ilmaiseksi. Haimme lainaa 60000 euroa ja saimme kaikkiaan 6 varsin tutun pankin lainatarjoukset, joista pääsimme valitsemaan meidän tarkoitukseen sopivimman tarjouksen.


Aino 38v, Raisio

Halusimme hakea lainaa uuden asunnon hankkimista varten. Varmalainan kautta onnistuimme siinä nopeasti ja saimme todella edullisen lainan. Saimme myös siinä samalla lainaa asunnon uudistamista varten.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi