VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 60000 euroa

•  60000 euroa on tällä hetkellä suurin laina, jota voit netin kautta hakea. Näin suurta lainaa harvemmin myönnetään yhdelle henkilölle, joten olisi suotavaa, että haet lainaa yhteishakijan kanssa. Tällöin teidän maksukyky paranee ja lainapalvelut voivat helpommin myöntää suurempaa lainaa.

 

•  Laske aina omat kuukausitulosi tarkasti, jotta voit miettiä millaista kuukausierää olet valmis maksamaan. Kuukausierä on silloin sopivan kokoinen, kun rahaa jää säästöön myös lainan lyhentämisen jälkeen.

 

•  Jos sinulle ei ole säännöllisiä tuloja, tai tiedät tulojesi pienenevän huomattavasti lähiaikoina, älä hae lainaa.

 

•  Sinulta ei koskaan kysellä, mihin olet lainaa hakemassa. Voit hakea lainaa 60000 euroa vaikka uutta autoa, asuntoa tai remonttia tai vaikka lainojen yhdistämistä varten.

 

•  Jos sinulla on useampia pienempiä lainoja, voit yhdistää lainasi yhdeksi järkevästi hoidettavaksi kokonaisuudeksi. Voit säästää lainojen kokonaiskustannuksista, kun maksat korkoa ja kulua vain yhdestä lainasta. Voit myös lainan uudelleen kilpailuttamisella saada huomattavasti edullisemman lainan kuin aiemmin,

 

•  Voit hakea VarmaLaina.fi palvelun kautta lainaa 60000 euroa, jolloin me kilpailutamme sen puolestasi. Näin itse säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse täytellä useita hakemuksia eri lainapalveluihin.

 

•  Riittää kun täytät yhden hakemuksen sivuillamme, jonka jälkeen kilpailutamme sen yhteistyökumppaneillamme. He lähettävät tämän jälkeen omat lainatarjouksensa suoraan sinulle. Voit sitten vapaasti valita näistä sinulle sopivimman. Voit myös koska tahansa hylätä vaikka kaikki hakemukset, koska lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Olen aina kuvitellut että suurien lainojen hakeminen ja kilpailuttaminen olisi todella vaikeaa. Nyt Varmalainan palvelua testattuani voin sanoa sen olevan todella helppoa!

Veli 48v, Mikkeli

Sain todella monipuolisen lainan kilpailutuksen helposti ja nopeasti, ja mikä parasta, kaikki täysin ilmaiseksi!

Peetu 35v, Riihimäki

Halusimme hakea lainaa uuden asunnon hankkimista varten. Varmalainan kautta onnistuimme siinä nopeasti ja saimme todella edullisen lainan. Saimme myös siinä samalla lainaa asunnon uudistamista varten. Kiitos!

Aino 38v, Raisio

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi