Edullisin rahalaitos löytyy kilpailuttamalla

Rahalaitosten kilpailuttaminen kannattaa. Varmalaina.fi palvelussa teet sen nopeasti ja vaivattomasti.

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Rahalaitos

Aloita rahalaitosten kilpailuttaminen palvelumme kautta. Kilpailutamme puolestasi kaikkiaan 25+ rahalaitosta sekä pankkia. Kilpailuttamisen avulla saat nopeasti selville, mikä rahalaitos tarjoaa juuri sinulle henkilökohtaisesti edullisinta lainaa.

Älä turhaan tuhlaa aikaasi hakemalla lainaa useasta eri rahalaitoksesta, kun täyttämällä palvelussamme yhden hakemuksen tavoita hetkessä useita kymmeniä rahalaitoksia. Jos haluat tutustua Suomen suosituimpiin rahalaitoksiin, voit tutustua Top 10 – listaan palvelussa: Top10-lainat.fi – Rahalaitos

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Mikä on rahalaitos?

Rahalaitoksen jaetaan kolmeen eri sektoriin; keskuspankki, pankit sekä rahalaitokset.

Suomen keskuspankki on pääelin ja sen keskeisimpiin tehtäviin kuuluu seurata inflaation kehitystä, valuutan vakautta sekä toteuttaa rahapolitiikkaa Suomessa. Keskuspankki laskee liikkeelle valuutan lainaamalla sen eteenpäin valtiolle sekä pankeille. Keskuspankki on valtion omistuksessa, mutta sen toiminta on eriytettynä hallituksesta. Tarvittaessa hallitus voi puuttua rahapolitiikkaan.

Pankkien tehtävä on huolehtia valuuttavarantojen hallussapidosta sekä seurata, että maksu- ja muut rahoitusjärjestelmät toimivat turvallisesti. Suomen pankkien toimintaa säädellään Euroopan keskuspankin kautta. Pankkien keskeisimpiä tehtäviä on ottaa vastaan kansalaisten talletuksia sekä myöntää luottoja. Pankeilla on tarjottavanaan asiakkailleen myös erilaisia sijoitus- ja varallisuushoitopalveluita. Suomen suurimmat pankit ovat OP Ryhmä eli Osuuspankki, Nordea sekä Danske Bank.

Rahalaitokset lainaavat pääosin lainaa yksityishenkilöille. Osa rahalaitoksista myöntää myös yrityslainaa. Tyypillisesti tarjottavat lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, joustoluottoja tai pikalainaa. Viimeisen parin vuoden aikana rahalaitosten toimintaa on säädelty useampaan otteeseen ja säädöksillä on paranneltu vakuudettomien luottojen läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta. Tiukemman korkokaton myötä yhä useampi pankki on lähtenyt mukaan ja yhä useammin lainojen kilpailutuspalveluissa näkee, että asiakkaiden lainat kilpailutetaan sekä rahalaitosten että pankkien kesken.

 

Mitkä ovat rahalaitoksen vastuut?

Lainanhakija saa rahalaitokselta tietoa eri luottovaihtoehdoista. Lisäksi lainanhakijalla on oikeus saada tarkempaa tietoa luoton keskeisimmistä lainaehdoista sekä millaiset ovat hänelle tarjotun lainan kustannukset. Lainanhakijalle tarjotusta lainasta tulee näkyä lainasumma, maksuaika, lainan todellisen vuosikorko ja lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle.

Rahalaitoksen arvioivat lainanhaun yhteydessä hakijan luottokelpoisuuden, iän sekä maksuvaran.

Lainanhakijan tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen
  • Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä tai liikaa perintävelkaa
  • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö
  • Hakijan tulee osoittaa, että hänen maksuvaransa on riittävä
  • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot

Edellä mainitut seikat tulee olla kunnossa, jotta henkilölle voidaan myöntää lainaa. Jos jokin seikka ei puolla lainan myöntämistä rahalaitos ei tällöin anna hakijalle lainatarjousta. Jos lainanhakija hakee omaan maksuvaraansa nähden liian suurta lainaa voi toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan mukaantulo parantaa lainansaantimahdollisuuksia. Rahalaitoksen luottotappioriski pienenee, kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa. Näin ollen lainaa voidaan myöntää enemmän, paremmilla lainaehdoilla.

Yhteisvastuullisella hakijalla tarkoitetaan henkilöä, joka on päähakijan kanssa yhteisesti vastuussa lainan käytöstä ja lainan takaisinmaksusta. Yhteisvastuullisen hakijan luottotiedot tulee olla kunnossa ja hänellä tulee olla riittävä maksukyky. Yhteishakija voi olla päähakijan lähipiiristä oleva henkilö, jolla on suostumus lainanottamiseen yhteisvastuullisesti.

 

Millaista lainaa rahalaitokset tarjoavat?

Verkkohakemuksella haettavat lainat rahalaitoksilta ovat pääsääntöisesti vakuudettomia kuluttajaluottoja.

Kulutusluotto on haetuin lainatuote rahalaitokselta. Kulutusluottoa voi rahalaitoksesta riippuen hakea 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Laina-aika on 1 – 15 vuotta ja lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa sopimuksen mukaisissa lyhennyserissä. Kulutusluottoa varten hakijalta ei vaadita takaajia tai vakuuksia, mutta halutessaan lainahakija voi ottaa rinnalleen toisen rinnakkaishakijan.

Rahalaitokset tarjoavat kuluttajille myös jatkuvaa joustoluottoa sekä akuuttiin lainatarpeeseen nopeasti tilille maksettavaa pikavippiä. Joustoluotto on lainaehdoiltaan jatkuva luotto, joka myönnetään lainansaajalle tietyillä luottorajalla. Lainaa voi nostaa omaan käyttöön tarpeen mukaan ja joustoluoton kulut määräytyvät käyttöön otetun luoton mukaan. Kun luottoa maksaa takaisin, vapautuu lainaa uudelleen käyttöön.

Pikavippi on nopea laina, jossa lainasumma on suhteellisen pieni ja lainan takaisinmaksuaika lyhyt. Pikavippiä haetaan yleensä nopeaan lainatarpeeseen, kun hakija tarvitsee lainaa heti tilille.

Tyypillisesti laina rahalaitokselta haetaan auton ostoon, jonkin kulutustuotteen ostoa varten, lomamatkaan, huonekalujen hankintaan, veneen tai moottoripyörän käsirahaksi tai kodin remonttia varten. Lainatarpeet ovat hyvin vaihtelevia ja luoton käyttökohteen saa jokainen lainanhakija itse määrittää. Rahalaitos ei kysele tai vaadi tositteita, mihin lainaraha käytetään, mutta tietenkin jokaiselta lainanhakijalta odotetaan vastuullista lainanottoa.

 

Varmalainan kautta kilpailutat useat rahalaitokset

Rahalaitoksia löytyy verkosta useita kymmeniä ja sopivan rahalaitoksen valinta voi hakijalle olla vaikeaa. Mistä tietää, mikä rahalaitos myöntää edullista lainaa ja mistä tiedän, onko minulle tarjottu laina kilpailukykyinen muihin rahalaitoksiin verraten?

Lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen Varmalainan kautta voit selvittää asian nopeasti. Palvelumme kilpailuttaa lainan hetkessä yli 25 eri rahalaitoksen sekä pankin kesken. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva rahalaitos pyrkii antamaan sinulle parhaan koron lainatarjouksen. Saat itse rauhassa tutustua kotisohvallasi rahalaitosten tarjoamiin lainatarjouksiin ja päättää, minkä lainatarjouksista haluat valita. Ellei mikään lainatarjouksista ole odotustesi mukainen, voit huoletta hylätä kaikki lainatarjoukset ilman kuluja tai seuraamuksia.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten pyytäminen VarmaLainan kautta on sinulle aina maksutonta ja täysin riskitöntä. Anna rahalaitosten kilpailla sinusta, niin tiedät mikä rahalaitos myöntää kilpailukykyisintä lainaa.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Rahalaitoksesta:

Mikä on rahalaitoksen keskeisin tehtävä?

Rahalaitoksen tehtävänä on tarjota kuluttajille suunnattuja rahoitusvaihtoehtoja.

Kuka voi hakea lainaa rahalaitokselta?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Myöntääkö rahalaitos lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, jos lainanhakijalla on riittävä maksuvara sekä säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä. Lainanhakijan niin halutessaan hän voi hakea lainaa toisen yhteisvastuullisen henkilön kanssa.

Missä voi kilpailuttaa rahalaitokset?

VarmaLaina.fi on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Kauttamme voit kilpailuttaa kymmenet eri rahalaitokset. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva rahalaitos tekee luottopäätöksen, jonka perusteella he jättävät oman lainatarjouksen sinulle vertailtavaksi.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo