Collector Bank - Joustavaa lainaa 25.000 € asti

Kilpailuta Collector Bank ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Collector Bank ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Collector pankkilaina esittelyssä

Collector on Ruotsissa perustettu pankki, joka toimii tällä hetkellä myös Suomessa, Norjassa ja Saksassa. Pankki tarjoaa erilaisia rahoitusratkaisuja henkilö-ja yritysasiakkaille. Yrityksille Collectorilla on tarjottavanaan maksuratkaisut verkkokauppaan sekä yritysrahoitus. Yksityishenkilöille Collector tarjoaa joustavaa lainaa 2000 – 25.000 euroa, johon on mahdollista saada maksuaikaa maksimissaan 10 vuotta. Collector laina soveltuu monenlaisiin hankintoihin tai vaikka pienempien ja korkeakorkoisten lainojen yhdistämiseen. Näiden lisäksi pankilla on korollinen säästötili yksityisasiakkaille.

Kilpailuta Collector pankkia ja 30 muuta lainantarjoajaa helposti VarmaLaina.fi palvelun avulla. Lainahakemuksen täyttämisen ja hakemuksen lähettämisen jälkeen laina kilpailutetaan Collectorilla sekä monella muulla kilpailutuksessa mukana olevalla rahoitusyhtiöllä. Parhaassa tapauksessa saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan lainan. Lainapäätökseen vaikuttaa usein, lainan korko sekä lainan muut lainaehdot, jotka näet lainatarjouksista. Aloita lainan kilpailuttaminen niin saat lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Collector pankkilaina:

 • Lainaa 25000 euroon asti
 • Maksuaika on 2 – 10 vuotta.
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Ruotsissa perustettu pankki, joka toimii jo neljässä maassa
 • Voit käyttää hakemasi lainan juuri siten, kuin itse haluat
 • Lainatarjouksen pyytäminen on aina maksutonta
 • Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa
 • Yksilölliset lainapäätökset ja lainatarjoukset
 • Me kilpailutamme Collector pankin ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa puolestasi.

 

Collector pankin vakuudeton joustolaina

Collector joustolaina on vakuudeton laina, joten hakija voi ottaa lainaa ilman vakuuksia yksin. Lainan käyttökohteen saa jokainen lainanhakija itse määrittää. Collector laina sopii muun muassa uudemman auton ostoon tai pienempien lainojen yhdistämiseen. Jokainen lainanhakija itse tietää parhaiten mihin lainaa tarvitsee ja siihen myös Collector luottaa. Collector palvelun lainatuote ei ole pikavippi, mutta toki lainan voi käyttää pikalainan tavoin äkilliseen lainatarpeeseen.

Vakuudetonta lainaa voidaan myöntää 2000 – 25 000 euroa 2 – 10 vuoden maksuajalla. Lainan takaisinmaksuaika riippuu haettavasta lainasummasta ja laina maksetaan takaisin kerran kuukaudessa maksusuunnitelman mukaisesti. Lainan käyttökohdetta ei ole erikseen rajattu, joten myönnetyn lainan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, mihin tarvitsee. Laina maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen heti tilille.

 

Hakuehdot Collector lainalle

Collector voi myöntää sinulle lainaa heti, jos sinulla on:

 • Ikää vähintään 20 vuotta
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Tulot vähintään 15000 euroa vuodessa
 • Ollut vakituinen osoite Suomessa vähintään 2 vuotta
 • Puhtaat luottotiedot

Collector tekee aina yksilölliset lainapäätökset hakijoiden antamien tietojen perusteella. Tietojen perusteella he tekevät päätöksen siitä, voivatko myöntää lainaa vai ei. Alustavan lainapäätöksen saat nopeasti ja hyväksytyille hakijoille pyritään antamaan lainatarjous mahdollisimman nopeasti. Jos kaikki tarvittavat tiedot on lähetetty ja kaikki on kunnossa, siirtyy laina tilille jopa saman päivän aikana. Sähköisellä lainasopimuksen allekirjoittamisella varmistat, että saat lainan nopeasti tilillesi. Lue lisää aiheesta: lainaa verkkopankkitunnuksilla.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Muista aina varmistaa oma maksukykysi ennen lainan hakemista. Hyväksy lainatarjous vasta kun olet varma, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin. Maksusuunnitelmat voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä. Tästä syystä sinun on hyvä tarkistaa saamastasi lainatarjouksesta, miten lainaa maksetaan takaisin. Lainatarjouksista näet tarjottavan lainasumman, maksuajan, lainan todellisen vuosikoron sekä lainan kuukausierän.

Kaikki palvelumme luotonantajat toimivat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston valvonnassa. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Mahdollisten maksuongelmien kohdalla tulee aina ensimmäisenä ottaa yhteys lainapalvelun asiakaspalveluun. He neuvovat mielellään kaikissa lainaan liittyvissä asioissa. Laskuja ei kannata jättää maksamatta, vaan sopia asiasta lainanmyöntäjän kanssa mahdollisimman nopeasti. Näin vältyt erilaisilta lisäkustannuksilta, kuten maksumuistutuksilta ja perintäkuluilta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Collectorista

Kuka voi saada Collector-lainaa?

Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias. Hänellä tulee olla säännölliset tulot ja riittävä maksukyky. Hakijan luottotiedot tarkistetaan aina automaattisesti, joten maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille.

Kuinka suurta lainaa Collector myöntää?

Lainasummat ovat 2000-25.000 euroa. Alustavan lainapäätöksen saat nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Mitkä ovat lainan takaisinmaksuajat?

Laina-aika on valittavissa 2-10 väliltä. Valitse sellainen maksuaika, jossa on sopivan kokoinen kuukausierä. Älä turhaan valitse liian suurta tai pientä kuukausierää.

Mikä on Collectorin lainatuote?

Kyseessä on joustolaina, joka sopii moneen erilaiseen tarpeeseen. Tarvitsetpa sitten lainaa remonttiin, auton ostoon tai vaikkapa ihan arjen kuluihin, sopii Collectorin laina siihen.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo