Lainalaskuri.fi

Lainalaskuri.fi

Lainalaskuri.fi – Vertaa ja kilpailuta

Lainalaskuri.fi palvelussa yhdistyvät kaksi tärkeää ominaisuutta, kun kyseessä on oman lainan tarkempi suunnittelu sekä lainan kilpailuttaminen.

Lainalaskuri.fi palvelun avulla hakija voi ensin suunnitella millaista lainaa hänen kannattaa hakea omaan maksukykyynsä nähden ja kun tämä asia on selvillä hän voi aloittaa samassa palvelussa varsinaisen lainan kilpailuttamisen.

Lainalaskuri.fi on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille, oli kyse sitten lainalaskurin käytöstä tai lainan hakemisesta.

Kerromme seuraavaksi miten lainalaskuria käytetään? Mitä lainalaskurin avulla pystyt laskemaan ja miten kulutusluoton kilpailuttaminen käytännössä tapahtuu?

 

Lainalaskuri.fi esittelyssä

Lainalaskuri.fi auttaa hakijaa lainan suunnittelussa ja lainan hakemisessa.

Lainalaskuri.fi on oiva työkalu laskea miten lainasumma ja maksuaika vaikuttavat mm. lainan kuukausierään, lainan korkoon sekä lainan kokonaiskustannuksiin. Suuntaa antavien laskelmien jälkeen hakija voi maksuttomalla hakemuksella pyytää itselleen yksilölliset lainatarjoukset noin 30 eri pankilta sekä rahoitusyhtiöltä. Kaikki tämä hoituu yhden palvelun avulla.

Lainalaskuri.fi palvelun kautta voit hakea lainaa heti summille 1000 – 60.000 euroa, 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa varten hakija ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta. Lainalaskurin käyttö tai lainan kilpailuttaminen usean lainantarjoajan välillä ei maksa asiakkaalle mitään eikä lainatarjouksen vastaanottaminen ole sitova päätös tarjouksen hyväksymiseen.

Lainalaskuri.fi on kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu, joka tekee yhteistyötä useiden Suomessa toimivien ja suomalaisten lainanmyöntäjien kanssa. Kaikki lainan kilpailuttamisessa mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset pyrkivät omien lainanhakukriteereidensä perusteella tarjoamaan hakijalle hänen tarpeisiinsa sopivaa lainaa. Lainan kilpailuttaminen monen eri lainapalvelun välillä on hakijalle aina suureksi eduksi, koska kilpailutuksessa mukana olevat lainantarjoajat haluavat herättää lainanhakijassa mielenkiinnon – ja siinä parhaiten onnistuu tarjoamalla edullista lainaa hyvillä lainaehdoilla.

Näin käytät Lainalaskuria:

Suunnittele oma lainasi syöttämällä lainalaskuriin tarvitsemasi lainan määrä sekä arvio lainan takaisinmaksuajasta.

Lainalaskuri laskee heti suuntaa antavan arvion lainan kuukausierästä, kuluista, korosta sekä kokonaiskuluista koko laina-ajalle.

Kun hakija on tehnyt tarvittavat laskelmat hän voi siirtyä varsinaisen lainahakemuksen täyttämiseen.

Hakemuksen huolellisen täyttämisen jälkeen lainahakemus välitetään Lainalaskuri.fi toimesta noin 30 pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi.

Hakija saa tutustua tulleisiin tarjouksiin ja päättää hyväksyykö jonkun lainatarjouksista vai hylkääkö kaikki ilman kuluja.

 

Vaatimukset lainanhakijalle

Lainalaskuri.fi kautta lainahakemus kilpailutetaan yli 30 eri lainantarjoajan välillä.

Jokaisella kilpailutuksessa mukana olevalla pankilla ja rahoitusyhtiöllä on hieman erilaiset ehdot lainanhakijalle.

Yleisesti ottaen lainaa voi palvelun kautta hakea henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot, riittävä maksukyky, Suomen kansalaisuus sekä 18 vuoden ikä.

Lainaa ilman luottotietoja ei voi hakea verkosta yhtään sen kevyemmin perustein kuin kivijalkapankistakaan.

 

Lainalaskuri.fi lainaesimerkki:

Esimerkkilaskelma: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €.

Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan kohdistuvat kulut, mutta lainatarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota myös muun muassa seuraaviin seikkoihin; onko lainaa mahdollista ottaa maksu- tai lyhennysvapaata laina-aikana tai onko lainan eräpäivää mahdollista muuttaa tarvittaessa?

 

Lainalaskuri.fi lainaesimerkki:

Lainalaskurilla laskettu esimerkki lainan koroista:

* Korko vaihtelee lainanmyöntäjäkohtaisesti. Esimerkkikorko 10 000 € lainasummalle 5 vuoden takaisinmaksuajalla on 5 %. 0 € perustamis-/hallinnointimaksulla todellinen vuosikorko on 6,26 %. Takaisinmaksettava summa on 11 623 € ja lainan kuukausikustannukset ovat 193,71 €/kk.

 

Lainalaskuri.fi yhteystiedot

Lainalaskuri.fi

Kotisivut: www.lainalaskuri.fi

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainalaskuri.fi

Suomi – Finland

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme.

Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta.

Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Lainalaskuri.fi palvelusta

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa Lainalaskuri.fi palvelussa?

Lainalaskuri.fi on maksuton palvelu, jonka kautta voi kilpailuttaa yhdellä hakemuksella monta pankkia ja muuta luotonantajaa. Käyttämällä palvelua säästät merkittävästi omaa aikaasi.

Kuinka paljon lainaa voi hakea Lainalaskuri.fi palvelusta?

Palvelun kautta voi pyytää lainatarjouksia summille 1000 - 60.000 euroa. Maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta.

Kuinka paljon Lainalaskuri.fi palvelun käyttö maksaa?

Lainalaskuri.fi on täysin maksuton palvelu, jossa voi kilpailuttaa lainaa mihin tahansa tarpeeseen.

Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia?

Ei vaadita. Kaikki pankit ja lainapalvelut joita Lainalaskuri.fi palvelu kilpailuttaa, myöntää lainaa ilman vakuuksia.

 

Lue myös nämä:

VarmaLaina.fi
Logo