Omalaina.fi

Omalaina

Omalaina.fi esittelyssä

Omalaina.fi on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen keskittynyt lainapalvelu. Palvelun kautta voi kilpailuttaa lainaa 500 – 60.000 euroa täysin ilmaiseksi. Omalaina toimii yhteistyössä jopa yli 25 pankin ja lainantarjoajan kanssa ja palvelu on erikoistunut etsimään kuluttajille mahdollisimman selkeitä lainaratkaisuja. Lainahakemus täytetään Omalaina.fi verkkosivuilla, kuten missä tahansa lainapalvelussa, mutta erona on se, että saat useita lainatarjouksia hakemuksellesi. Jätetty lainahakemus tavoittaa hetkessä jopa yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta ja hakija pääsee valitsemaan henkilökohtaisista lainatarjouksista itselleen parhaiten sopivan lainan. Tyypillisesti hakijan lainapäätökseen vaikuttaa, että hyväksytyksi tulee laina, jossa lainan korko on edullinen ja lainaehdot joustavat.

Omalaina palvelua voi käyttää kaikki yli 18 vuotta täyttäneet suomalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot. Omalainan kilpailutuspalvelua ovat käyttäneet jo sadat tuhannet suomalaiset. Monelle palvelu on myös TV:stä tuttu. Omalaina on valittu kymmenen parhaan lainapalvelun joukkoon palvelussa Top10-lainat.fi. Lue lisää: Omalaina – Top10-lainat.fi

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

 

Omalaina.fi kilpailuttaa lainat täysin ilmaiseksi

Monet kuluttajat sortuvat edelleen hakemaan lainaa heti ensimmäisestä paikasta, jota heille tarjotaan. Tämä johtaa monesti liian kalliin pikavipin ottamiseen ja pahimmassa tapauksessa maksuvaikeuksiin, kun haettuun lainaan ei ole tutustuttu kunnolla. Siksi onkin erittäin tärkeää, että hakee lainaa vastuullisesti ja tutustuu moniin eri vaihtoehtoihin, ennen lainasopimuksen allekirjoitusta.

Lainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, jotta pystyy helpommin välttämään turhan kalliita lainoja. Lainan kilpailuttaminen ilman apua on kyllä mahdollista, mutta se on erittäin työlästä. Siksi Omalaina.fi kehitti oman palvelunsa auttamaan ihmisiä edullisimman lainan löytämisessä. Käyttämällä heidän palvelua säästät aikaa ja vaivaa, sekä parannat mahdollisuuksiasi halvimman lainan löytämisessä.

Heidän palvelun käyttö on kuluttajille täysin ilmaista ja riskitöntä. Lainatarjousten pyytäminen ei maksa mitään, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit katsoa millaisia lainatarjouksia saisit ja valita vasta sen jälkeen hyväksytkö jonkun tarjouksista vai et. Sinulla on täysi oikeus hylätä vaikka kaikki saamasi tarjoukset, mikäli mikään tarjouksista ei kuulosta hyvältä.

 

Omalaina.fi toimintaperiaate

Kuluttajille Omalaina.fi palvelun käyttö on erittäin helppoa. Lainan kilpailuttaminen onnistuu seuraavasti:

 • Siirry Omalaina.fi palvelun verkkosivuille
 • Täytä ensin perustietosi hakemukseen, jonka jälkeen pääset tekemään varsinaisen lainahakemuksen,
 • Täytä hakemukseen tietosi huolellisesti. Väärät tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen.
 • Lähetä lainahakemus, jonka jälkeen Omalaina.fi välittää sen yhteistyökumppaneilleen.
 • Saat tämän jälkeen heiltä lainatarjoukset nähtäville.
 • Vertaile lainatarjoukset huolellisesti ja valitse niistä sinulle sopivin.
 • Allekirjoita haluamasi lainatarjous, jonka jälkeen laina siirretään tilillesi.

 

Yhdistä useat lainat yhdeksi

Omalaina.fi toimii hyvänä apuna myös silloin, jos haluat yhdistää aiemmat lainasi yhdeksi. Lainojen yhdistäminen on lähes aina kannattavaa, sillä on täysin turhaa maksaa monien eri lainojen päällekkäisiä korkoja ja kuluja. Saat selvää säästöä kun kilpailutat yhden edullisemman lainan, jolla maksat aikaisemmat kalliit lainat pois.

Aloita lainojen yhdistäminen sillä, että lasket kaikki aikaisemmat lainasi yhteen. Voit halutessasi liittää tähän myös esimerkiksi luottokorttimaksut tai muut osamaksut, jos sinulle on kertynyt sellaisia. On järkevää yhdistää kaikki sellaiset maksut ja lainat, joita joudut lyhentämään joka kuukausi. Kun tiedät millaisella summalla saat kaikki aikaisemmat laskut ja maksut maksettua, voit kilpailuttaa lainasi Omalainan kautta.

Lainojen yhdistämisellä voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja vuosittain.

 

Kilpailuta vanha lainasi uudelleen

Tiesitkö, että on järkevää kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen tasaisin väliajoin? Lainojen hinnoittelu muuttuu jatkuvasti kilpailun lisääntymisen myötä. Voi olla että muutama vuosi sitten laina on nykyään mahdollista vaihtaa paljon edullisempaan.

Vanhan lainan kilpailuttaminen on täysin riskitöntä, sillä voit helposti katsoa millaisen lainatarjouksen saisit nykyään. Jos kuitenkaan et saa parempaa tarjousta, kuin mitä nykyinen lainasi on, voit hylätä kaikki saamasi tarjoukset. Vaikka hylkäät kaikki saamasi tarjoukset, ei sinulle kerry mitään kuluja.

Kannattaa siis tarkistaa, ettet maksa nykyisistä lainoistasi liikaa, koska voit ainoastaan hyötyä siitä tai muuten et maksa mistään.

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

 

Kuka voi hakea lainaa Omalaina palvelusta?

Omalaina, kuten monet muutkin lainapalvelut, on asettanut tietyt ehdot ja kriteerit hakijoilleen. Vaikka tässä kappaleessa käsitellään yleisiä ehtoja, suositellaan aina tarkistamaan palvelun virallisilta sivuilta ajantasaiset tiedot. Tässä on kuitenkin yleiskatsaus siihen, kuka voi hakea lainaa Omalaina palvelusta:

 1. Ikäraja: Useimmiten lainapalveluilla on vähimmäisikäraja hakijoille. Omalainassa tämä raja on 18 vuotta.
 2. Vakituinen osoite Suomessa: Hakijan on yleensä oltava vakituinen asukas Suomessa ja hänellä on oltava suomalainen henkilötunnus.
 3. Säännölliset tulot: Lainan myöntämiseen vaaditaan usein näyttöä säännöllisistä tuloista, kuten palkkatuloista tai eläkkeestä.
 4. Puhtaat luottotiedot: Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, sillä ne voivat estää lainan saamisen. Omalaina tarkistaa hakijan luottotiedot ennen lainan myöntämistä.
 5. Henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa: Lainan saamiseksi hakijalla on oltava oma henkilökohtainen pankkitili, jonne rahat siirretään.
 6. Sähköinen tunnistautuminen: Hakijan on pystyttävä tunnistautumaan sähköisesti esimerkiksi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 7. Muut mahdolliset ehdot: Joissakin tapauksissa Omalaina saattaa vaatia muita dokumentteja tai tietoja, kuten työsopimusta tai muita tulojen näyttöjä.

On hyvä huomata, että vaikka hakija täyttäisi kaikki edellä mainitut ehdot, se ei takaa lainan saamista. Lainapäätös perustuu aina yksilölliseen arvioon hakijan taloudellisesta tilanteesta ja kyvystä maksaa laina takaisin.

Jos olet epävarma omasta kelpoisuudestasi lainanhakijana, suositellaan ottamaan yhteyttä suoraan Omalainan asiakaspalveluun tai tutustumaan tarkemmin palvelun sivuilla oleviin tietoihin. Lainaa hakiessa on aina tärkeää toimia vastuullisesti ja varmistaa, että oma taloudellinen tilanne sallii lainan takaisinmaksun.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa Omalaina palvelusta?

Omalaina-palvelussa lainasumma voi vaihdella hakijasta ja hänen taloudellisista olosuhteistaan riippuen. Lainan minimisumma on 500 euroa, mikä tekee palvelusta kätevän pienempien, yllättävien menojen kattamiseen. Toisaalta, suurimmillaan voit hakea jopa 60 000 euron lainaa, mikäli taloudellinen tilanteesi ja maksukykysi sallivat sen. Tämä suurempi summa voi olla avuksi esimerkiksi kodin remontteihin, autohankintoihin tai muihin merkittäviin investointeihin.

Lainasummaa määriteltäessä Omalaina ottaa huomioon hakijan tulot, menot ja muut taloudelliset seikat. Siksi on tärkeää, että esität kaikki tarvittavat tiedot tarkasti ja totuudenmukaisesti lainahakemuksessa. Myös lainan korko ja muut kulut voivat vaikuttaa haettavaan lainasummaan ja siihen, kuinka paljon lainaa lopulta myönnetään.

Jos olet epävarma siitä, kuinka paljon voit hakea lainaa tai minkä suuruisen lainan taloudellinen tilanteesi kestää, suositellaan käyttämään Omalaina-palvelun lainalaskuria tai konsultoimaan heidän asiakaspalveluaan ennen hakemuksen jättämistä.

 

Omalaina.fi asiakaspalvelu

Omalaina.fi / Sambla Group Oy

Urho Kekkosen katu 7B

00100 HELSINKI

(ei asiakaspalvelua)

Y-tunnus: 2521965-8

Saamasi lainapäätökset ja tarjoukset pääset näkemään helposti oman tilisi kautta, kun kirjaudut omilla tunnuksilla Omalainan sivustolle.

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme. Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta. Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 

Omalaina kokemuksia

Voit jättää oman palautteesi ja kokemuksesi Omalainaan liittyen tai lukea muiden käyttäjien kokemuksia TrustPilotin sivustolta.

Saamiemme palautteiden mukaan Omalaina kokemukset ovat olleet positiivisia.

“Kilpailutin lainani Omalainan kautta. Kaikki toimi nopeasti ja sain kaikkiaan viisi lainatarjousta”.

“Lainahakemuksen täyttäminen oli helppoa”.

“Sain lainatarjouksen ja valitsin niistä yhden. Lainasopimuksen allekirjoitin sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi”.

“Laina maksettiin tililleni jo samana päivänä hakemuksen lähettämisestä”. 

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Omalaina.fi palvelusta

Kuka voi hakea lainaa Omalaina.fi palvelusta?

Lainaa voi hakea kaikki täysi-ikäiset suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Lainaa voi hakea summille 500 - 60 000 euroa.

Kuinka pitkä maksuaika lainoissa on?

Omalaina.fi palvelun kautta lainaa hakiessa saat valita maksuajaksi 1 - 20 vuotta.

Minkä tyyppistä lainaa Omalaina.fi palvelusta voi hakea?

Omalaina.fi toimii tiiviissä yhteistyössä noin 25 eri pankin ja muun luotonantajan kanssa, joten sieltä voi hakea pienlainaa, joustoluottoa, kulutusluottoa ja pankkilainaa.

VarmaLaina.fi
Logo