Rahoitu.fi

Esittelyssä Rahoitu.fi 

Rahoitu.fi on kotimainen lainanvälityspalvelu, joka etsii kuluttajille parhaat ja edullisimmat lainat. Palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa heti 2000-60.000 euroa ja maksuajaksi voi valita 1 – 15 vuotta. Rahoitua palveluaan voi käyttää, jos hakija on vähintään 20-vuotias, hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja hän asuu vakituisesti Suomessa. Rahoitu.fi:n kautta haettuihin lainoihin ei tarvitse vakuuksia eikä takaajia.

Rahoitu.fi on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuosien ajan ja heillä hyvin kattava asiakaskunta. Rahoitu auttaa suomalaisia rahoitukseen liittyvissä pulmatilanteissa ja yhdellä lainahakemuksella lainanhakija tavoittaa hetkessä jopa yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta. Trustpilot- sivuston asiakaskokemuksen mukaan Rahoitu.fi on saanut erinomaiset tähtiarvostelut.

Hae lainaa tästä

Rahoitu.fi kilpailuttaa lainasi

Rahoitu toimii yhteistyössä useiden pankkien ja lainantarjoajien kanssa. Kun hakija tekee hakemuksen heidän sivuillaan, he välittävät sen automaattisesti omille yhteistyökumppaneilleen. Rahoitu.fi ei itse myönnä lainaa. Valmiit lainatarjoukset ovat nopeasti sinun katsottavaksi ja pääset vertailemaan lainoja. Vertailun avulla löytyy usein edullisin laina, jonka saat tilille maksun jälkeen käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla mihin haluat.

Sinulla on myös oikeus hylätä kaikki hakemukset, eikä siitä aiheudu hänelle mitään kustannuksia. Lainan kilpailuttaminen on siis täysin riskitöntä, sillä mitään kuluja ei kerry, ellei hakija hyväksy jotain saamistaan lainatarjouksista.

Lainan kilpailuttaminen tapahtuu täysin samalla tavalla kuin minkä tahansa netissä tarjottavan lainan hakeminen. Siirry vain Rahoitu.fi sivulle ja täytä lainahakemus. Saat tämän jälkeen nopeasti useita lainatarjouksia, jos täytät kilpailutuksessa mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten hakuvaatimukset.

Hae lainaa tästä

Lainojen yhdistäminen Rahoitu.fi palvelun avulla

Voit myös helposti yhdistää aiemmat lainasi yhdeksi Rahoitu.fi:n avulla. Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle suuriakin säästöjä, kun et joudu enää maksamaan usean lainan korkoja ja kuluja. Yhdistelylaina myös helpottaa talouden hallintaa, kun sinun tarvitsee enää muistaa vain yhden lainan hoitaminen usean pienen lainan sijaan.

Kun lainoja on kertynyt useita, on niiden eräpäivissä ja kuukausierissä hankala pysyä mukana. Tästä voi aiheutua helposti se, että jokin lasku jää maksamatta, mikä taas kerryttää kuluja muistutuslaskujen muodossa.

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti siten, että aloitat laskemalla kaikki olemassa olevat lainat yhteen. Voit myös helposti yhdistää osamaksut ja luottokorttivelat. tai luottokorttimaksut. Kun tiedät lainojesi kokonaissumman, tiedät kuinka suurta lainaa sinun tulee hakea. Rahoitu.fi etsii sinulle edullisimmat yhdistelylainat, joilla voit maksaa aikaisemmat lainasi pois ja jäljelle jää vain yksi huolellisesti kilpailutettu ja edullinen laina.

 

Hae lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa

Varsinkin suuremmissa summissa, voi rinnakkaishakijan lisääminen olla pakollista lainan saamiseksi. Jos tulosi ovat melko pienet tai sinulla on ennestään lainaa, ovat mahdollisuudet suurien lainojen saamisessa melko pienet. Rinnakkaishakijana voi toimia esimerkiksi avio-tai avopuoliso. Kahden hakijan kohdalla takaisinmaksukyky suurenee, jolloin lainantarjoajat uskaltavat myöntää suuremmankin kulutusluoton helpommin. Myös mahdollisuus pienempään korkoon paranee kahden hakijan kohdalla huomattavasti.

Rinnakkaishakijan tulee täyttää samat Rahoitu.fi:n vaatimukset, eli vähintään 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja riittävä takaisinmaksukyky. On tärkeää, että molemmat ovat selvillä lainan hakemisesta ja siitä, että kumpikin hakija on vastuussa koko lainasta, ei vain sen puolikkaasta.

Lainan kilpailuttaminen onnistuu samalla tavalla kuin yksin hakiessa, mutta yhdessä hakiessa tulee hakemukseen täyttää molempien tiedot. Yleisimmin laina haetaan yhdessä oman kumppanin kanssa, mutta myös esimerkiksi toinen vanhemmista voi toimia toisena hakijana täysi-ikäisen lapsen lainahakemuksessa.

Jos haluat lukea lisää lainojen kilpailuttamisesta, tutustu meidän talousblogiimme.

 

Rahoitu.fi lainaesimerkki:

Lainalaskurilla voit laskea, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainasi kuukausierään ja lainan kokonaiskustannuksiin. Kun olet tehnyt arviolaskelman, voit pyytää henkilökohtaiset lainatarjoukset Rahoitu- palvelun kautta. Lainasi kilpailutetaan yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken ja valmiit lainatarjoukset välitetään sinulle heti vertailtavaksi.

 

Rahoitu yhteystiedot

Rahoitu / Oy Salus Group Ab

Runeberginkatu 5 B

00100 Helsinki

Y-tunnus: 2765805-6

 

Rahoitu.fi asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09.00 – 16.00.

Puhelin: 09-2316 3052

Sähköposti: info@salusgroup.fi

Voit myös käyttää Chat-palvelua kotisivuilla osoitteessa www.rahoitu.fi.

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme. Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta. Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 

Rahoitu kokemuksia

Voit jättää oman palautteesi ja kokemuksesi Rahoitu.fi palveluun liittyen tai lukea muiden käyttäjien kokemuksia TrustPilotin sivustolta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Rahoitu.fi palvelusta

Miksi laina kannattaa hakea Rahoitu.fi palvelun kautta?

Rahoitu.fi on ilmainen lainojen kilpailutuspalvelu, jonka kautta tavoitat yhdellä hakemuksella useita pankkeja ja muita luotonantajia. Teet lainavertailusta helpompaa, kun saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Paljonko Rahoitu.fi palvelun käyttö maksaa?

Rahoitu.fi on lainanhakijalle 100% maksuton palvelu. Voit siis huoletta pyytää lainatarjouksia ilman, että ne maksaisi sinulle mitään.

Paljonko voin saada lainaa?

Voit hakea lainaa summille 2000 - 60 000 euroa. Lainasumman voit valita itse oman tarpeesi mukaan.

Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?

Voit valita lainallesi maksuajaksi 1 - 15 vuotta. Haettu lainasumma vaikuttaa tarjottuun maksuaikaan

VarmaLaina.fi
Logo