TF Bank - Pankkilaina turvallisesti netistä

Kilpailuta TF Bank ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta TF Bank ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

TF Bank esittelyssä

TF Bank AB sivuliike avattiin Suomessa 2014. Toimintaa Suomessa on kuitenkin ollut vuodesta 1999. TF Bank on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa yksityishenkilöille vakuudettomia kulutusluottoja sekä säästämiseen liittyviä palveluja. Pankki on ollut luotettava rahoittaja jo yli 25 vuoden ajan.  TF Bank on perustettu Ruotsissa ja vuoteen 2002 pankki oli laajentanut toimintaansa jo Norjaan sekä Tanskaan. Vuoden 2004 jälkeen laajentumista on tapahtunut myös Latviaan, Liettuaan , Saksaan sekä Puolaan.

TF Bank myöntää kuluttajille lainaa jopa 30.000 euroa ilman vakuuksia tai takausta. Maksuaikaa lainalle myönnetään 2-10 vuotta. Pankin kautta on myös mahdollisuus pitää maksuvapaita kuukausia, jotka auttavat silloin, kun tuleekin yllättäviä menoja joihin ei ole osannut varautua.

TF Bank on VarmaLaina- palvelun kilpailutuksessa on mukana. Tämä mahdollistaa, että täyttämällä yhden lainahakemuksen tavoita sekä TF Bankin sekä noin 30 muuta lainantarjoajaa. Lainan kilpailuttaminen mahdollisimman monen eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken antaa sinulle parhaat edellytyksen löytää lainamarkkinoiden edullisin laina.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

TF Bank laina lyhyesti:

 • Hae lainaa netistä 2500 – 30 000 euroa
 • Maksuaikaa lainalle saa 2- 10 vuotta
 • Ikäraja palvelussa on 22 vuotta
 • He ovat toimineet rahoitusalalla yli 25 vuotta
 • Lainatuote on vakuudeton kulutusluotto
 • Ei vaadi henkilötakaajia
 • Ei vaadi selityksiä lainan käyttökohteista
 • Tunnetaan aikaisemmin nimellä Credento
 • Lainahakemuksen voit tehdä täysin maksuttomasti
 • Tarjouksen vastaanottaminen on ilmaista, eikä sido mihinkään sopimukseen

 

Hakuehdot

TF Bank voi myöntää lainaa hakijalle, joka täyttää seuraavat ehdot:

 • Täyttänyt vähintään 22 vuotta
 • Luottotiedot kunnossa, ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Julkinen matkapuhelinliittymä
 • Säännölliset palkka-tai eläketulot
 • Vakituinen osoite Suomessa

Lopullinen lainapäätös perustuu TF Bankin kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, joka tehdään hakijan antamien tietojen perusteella. Hakijalla tulee olla riittävän hyvä maksukyky, jotta laina voidaan myöntää hänelle.

 

Lainan takaisinmaksaminen

TF Bank myöntää lainan hakijoille, joilla on riittävän hyvä maksukyky. Hakijan on kuitenkin lopulta itse varmistettava, jotta pystyy maksamaan lainan ajallaan takaisin.

Tarkan maksusuunnitelman näet saamastasi lainatarjouksesta. Tarjouksesta näet myös muut lainaan liittyvät tiedot, kuten lainamäärä, maksuaika ja kokonaiskustannukset. VarmaLaina.fi suosittelee aina tutustumaan kaikkiin lainaehtoihin tarkasti ja vasta, kun olet varmistunut omasta maksukyvystä niin allekirjoita lainatarjous.

Mikäli laskut jättää maksamatta, voi niihin kertyä lisäkuluja erilaisten maksumuistutusten ja perinnän muodossa. Lainaa on hyvin vaikea saada, jos luottotiedot ovat menneet. Sen vuoksi on tärkeä huolehtia lainan maksusta ajallaan tai sopia lainantarjoajan kanssa uusista maksujärjestelyistä.

 

TF Bank lisätietoa lainasta

Credenton nimi on on muuttunut TF Bank Lainaksi. Nimenmuutos ei vaikuta olemassa olevien lainojen lainaehtoihin tai ominaisuuksiin.

TF Bank toimii sähköisten järjestelmien kautta tehokkaasti ja luotettavasti verkossa. Palvelut ovat pitkälti automatisoituja, mikä mahdollistaa lainahakemuksen nopean käsittelyn. Täyttämällä huolellisesti maksuttoman lainahakemuksen varmistat, että laina voidaan käsitellä heti. Jos tiedot ovat puutteellisia viivästyttää tämä lainapäätöksentekoa.

Henkilökohtaisesta lainatarjouksesta näet aina tarvittavat tiedot lainasta, lainan takaisinmaksusta ja muista lainaehdoista. Laina ei ole pikavippi, mutta sen voi käyttää pikavipin tavoin muun muassa nopeaan rahantarpeeseen. TF Bankin tarjoamat lainat yksityishenkilöille ovat vakuudeton kulutusluotto sekä säästötili. Pankin palveluiden joukosta löytyy nykyään myös luottokortti.

 

Kilpailuta TF Bank Varmalainan kautta

TF Bank on VarmaLainan lainan kilpailutuksessa mukana. Voit kilpailuttaa TF Bankin sekä lähes 30 muuta lainantarjoajaa yhdellä maksuttomalla lainahakemuksella. Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen laina kilpailutetaan hetkessä kaikkien kilpailutuksessa mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Kilpailutustilanne antaa sinulle hyvät mahdollisuudet edullisen lainan löytämiseen, koska jokainen kilpailutuksessa mukana oleva luotontarjoaja pyrkii antamaan kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on sinulle aina täysin ilmaista, eikä lainatarjouksiin tutustuminen velvoita sinua lainan ottamiseen. Jos lainatarjousten joukosta löytyy sopiva laina, solmit lainasopimuksen valitsemasi pankin kanssa. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti pankkitunnuksilla ja myönnetty laina maksetaan tilillesi heti.

 

TF Bank yhteystiedot:

TF Bank AB, Suomen sivuliike

PL 5600

00002 Helsinki

 

TF Bank asiakaspalvelu:

TF Bank asiakaspalvelu palvelee:

Ma – Pe klo 8.00 – 16.00

Yhteydenotot onnistuvat TF Bankin yhteydenottolomakkeen kautta tai

soittamalla numeroon 020690681

Sähköposti: info@tfbank.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä TF Bankista

Kenelle TF Bank voi myöntää lainaa?

TF Bankilta voit saada lainaa, jos olet vähintään 22-vuotias, Suomen kansalainen, sinulla on puhtaat luottotiedot ja riittävän hyvä maksukyky. TF Bank antaa sinulle lopullisen lainapäätöksen, jonka he tekevät hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Kuinka paljon TF Bank myöntää lainaa?

TF Bankilta haettavat lainasummat ovat 2500 - 30.000 euroa.

Kuinka pitkän maksuajan TF Bank lainaan voi valita?

Maksuajat ovat valittavissa 2-10 vuoden väliltä. Maksuaika määrittää myös kuukausierän suuruuden. Pidempi maksuaika takaa sen, että kuukausierä ei kasva liian suureksi.

Mikä on TF Bankin myöntämä lainatuote?

Pankki myöntää vakuudetonta kulutusluottoa, joka maksetaan kerralla hakijan tilille. Lainan saamiseksi ei vaadita vakuuksia tai takaajia.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo