VertaaLainaa.fi

VertaaLainaa.fi

VertaaLainaa.fi esittelyssä

VertaaLainaa.fi on vuonna 2010 perustettu lainojen kilpailutus – ja vertailupalvelu, joka on nyt uudistunut viimeisen vuoden aikana.

Palvelulle on ollut ensiarvoisen tärkeää, tuoda lainantarjoajat esille mahdollisimman näkyvästi ja avoimesti sekä auttaa lainanhakijaa löytämään omaan tilanteeseen paras lainaratkaisu. Siinä missä suomalaiset ovat tottuneet vertailemaan hotellit, lomamatkat ja tavarat, on kilpailutus siirtynyt yhä enemmän myös lainoihin. VertaaLainaa – palvelussa lainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa maksuttomalla lainahakemuksella milloin vain.

VertaaLainaa kilpailuttaa lainan hetkessä jopa 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Heti kilpailuttamisen jälkeen saat lainat vertailtavaksi ja pääset valitsemaan itsellesi sopivimman lainan. Kilpailuttaminen on sinulle maksutonta eikä lainahakemuksen täyttäminen sido mihinkään.

VertaaLainaa.fi kautta voit hakea lainaa 1000 – 60.000 euroon saakka. Kilpailuttaminen aloitetaan heti kaikkien mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Kilpailutuksessa ovat lainantarjoajat, jotka eivät vaadi lainaan takaajia tai vakuuksia.

 

VertaaLainaa.fi tekee lainan kilpailuttamisesta avoimempaa

VertaaLainaa.fi palvelun sivuilla kerrotaan hyvin tarkasti ja yksityiskohtaisesti mihin lainahakemuksesi lähetetään. Pystyt tutustumaan ennen lainahakemuksen täyttämistä pankkeihin ja rahalaitoksiin, jossa laina kilpailutetaan. Kaikki VertaaLainaa.fi kanssa yhteistyössä olevat pankit ja rahoitusyhtiöt noudattavat joko finanssivalvonnan tai aluehallintoviraston määräyksiä. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV).

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjouksien vastaanottaminen halutulla lainasummalla sekä maksuajalla on ilmaista ja riskitöntä. Kilpailuta laina ja katso millaisia tarjouksia sinä voit saada. Käyttämällä maksutonta VertaaLainaa.fi palvelua saat nopeasti maksuttomat lainatarjoukset useammalta lainantarjoajalta vertailtavaksi.

 

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

  1. Lainan perusteellinen kilpailuttaminen ei vie paljon aikaa
  2. Lainahakemus kilpailutetaan aina yli 25 eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä
  3. Lainan kilpailuttaminen antaa sinulle hyvän käsityksen siitä mistä tarvittava laina kannattaa ottaa
  4. Lainan nimellinen vuosikorko on aina väliltä 4,19 – 20 %
  5. Lainan kilpailuttaminen on avointa, selkeää ja maksutonta
  6. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

Voit hakea vakuudetonta lainaa heti 1000 – 60.000 euroa.

Lainantarjoajien joukossa on erilaisia lainapalveluita, jotka myöntävät toisistaan poikkeavia lainasummia eri lainaehdoilla. Täytä VertaaLainaa.fi palvelussa yksi maksuton lainahakemus tarvitsemallasi lainasummalla ja valitset lainaan sopiva maksuaika.

Hakemus lähetetään kilpailutettavaksi ja saat nopeasti lainatarjoukset niistä palveluista, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle lainaa hakemallasi lainasummalla. Tarjottavat lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja.

 

Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?

Lainaan on mahdollista ottaa laina-ajaksi 1 – 15 vuotta. Lainan takaisinmaksuaikaan vaikuttaa hakemasi lainan määrä.

 

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia?

Kyllä. Kaikki VertaaLainaa.fi lainan kilpailuttamisessa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa ilman vakuuksia tai takausta. Vakuudeton laina on nopea ja helppo hakea, kun lainalle ei tarvitse etsiä henkilötakausta tai muuta vakuutta.

 

VertaaLainaa.fi asiakaspalvelu:

Sähköposti: asiakaspalvelu@vertaalainaa.fi

Asiakaspalvelumme palvelee vain sähköpostitse

Asiakaspalvelumme on avoinna kello 7.00 – 21.00

Kotisivut: www.vertaalainaa.fi

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme. Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta. Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 

VertaaLainaa kokemuksia

” Lainahakemuksen täyttäminen onnistui viidessä minuutissa. Heti hakemuksen lähettämisen jälkeen sain neljä lainatarjousta”.

” Nopea ja luotettava lainankilpailutuspalvelu”.

” Kaikki on hyvin selitetty ja lainan hakeminen tuntui turvalliselta”.

” Sain kuusi lainatarjousta vertailtavaksi, joista on yksi on selkeästi edullisempi kuin muut”.

” Suosittelen palvelua. Kotimaisuudesta plussaa.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä VertaaLainaa.fi palvelusta

Miksi laina kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

VertaaLainaa.fi on luotettava kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa kuluttajia löytämään itselleen mahdollisimman edullisen lainan.

Onko VertaaLainaa.fi maksullinen palvelu?

Ei ole. Palvelun käyttäminen on aina täysin maksutonta ja riskitöntä. Lainatarjousten pyytäminen on turvallista, eikä niiden pyytäminen sido sinua mihinkään.

Kuinka paljon voin hakea lainaa VertaaLainaa.fi palvelusta?

Voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 1000 - 60 000 euroa. Maksuaikaa saat oman valintasi mukaan 1 - 15 vuotta.

Kuinka monella pankilla VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainahakemukset?

Kun käytät VertaaLainaa.fi palvelua lainan kilpailuttamiseen, tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.

VarmaLaina.fi
Logo