VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Muutama vinkki ennen kuin haet lainaa 1000 euroa

•  Vaikka 1000 euron laina ei kuulostaisi suurelta, ei sitä silti kannata hakea hätiköiden. Kilpailuttamalla lainan, voit säästää merkittäviäkin summia. Lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa 1000 euroa, on todella monia, joten myös eroja lainapalveluiden välillä on todella paljon. VarmaLaina.fi auttaa sinua löytämään niistä juuri sinulle edullisimman.

 

•  Mieti lainasi kuukausierän suuruus aina siten, että sinulle jää rahaa myös säästöön, eikä sinulle tule ongelmia lainan kuukausierien maksussa.

 

•  Emme suosittele hakemaan lainaa 1000 euroa, jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja. Lainan hakemista kannattaa välttää myös, jos tiedät tulojesi muuttuvat lähiaikoina.

 

•  1000 euron lainan maksuaikaa miettiessä, kannattaa valita maksuaika siten, että pystyt hoitamaan kuukausierän huolettomasti. Maksuaikaa pidentämällä saat pienennettyä kuukausierää sille tasolle, että vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisi hetkellisesti, pystyt silti hoitamaan kuukausierän maksamisen.

 

•  Kuukausierän suuruutta miettiessä kannattaa muistaa, että kaikille meistä saattaa tulla tilanteita, kun jonkun kuukauden tulot ovatkin muita pienemmät. Tämä ei kuitenkaan saisi vaikeuttaa lainan takaisinmaksua.

 

•  Hakemalla lainaa 1000 euroa palvelumme kautta, saat kilpailutettua lainasi helposti ja nopeasti. Täytä vain yksi lainatarjouspyyntö, jolloin me hoidamme lainan kilpailuttamisen puolestasi.

 

•  Lainatarjoukset saatuasi vertaa ensin lainojen korkoja ja kuluja rauhassa keskenään. Tämän jälkeen voit valita niistä juuri sinulle sopivimman.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Etsin 1000 euron lainaa, kunnes löysin Varmalaina.fi palvelun. Kilpailutin lainani palvelun kautta ja löysin edullisimman lainan todella helposti.

Leila 46V, SEINÄJOKI

Tarvitsin remonttilainaa 1000 euroa. Varmalainan avulla minun ei tarvinnut tuhlata aikaa monien hakemusten täyttämiseen. Täytin yhden hakemuksen, jonka jälkeen sain useita lainatarjouksia, joista pystyin valitsemaan itselleni sopivimman.

Niina 37V, HELSINKI

Minulle tuli tilanne, kun tarvitsin lainaa 1000 euroa. Tämän palvelun avulla sain lainan todella nopeasti, eikä minun tarvinnut itse etsiä kaikkia mahdollisia lainapalveluita.

Joni 22V, VIRRAT

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi