Lainaa 1000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset 1000 euron lainalle

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa 1000

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa 1000 euroa

Tarvitsetko lainaa 1000 euroa, mutta et tiedä mistä se kannattaa hakea?

Netissä toimii kymmeniä lainapalveluita joista voi hakea lainaa 1000 euroa, joten on varmaa että myös niiden hinnoissa on suuria eroja.

Aloita lainan etsiminen täyttämällä maksuton lainahakemus, niin me kilpailutamme lainan puolestasi.

Lainan kilpailuttaminen useiden lainantarjoajien välillä antaa hyvät mahdollisuudet löytää lainamarkkinoiden edullisin laina.

 

Lainavertailu 1000 euroa

Alla olevasta taulukosta näet esimerkki kuukausierät 1000 euron lainalle.

Voit valita 1000 euron lainalle 1 – 5 vuoden maksuajan.

LainaaLaina-aikaKuukausieräHakemus
1000€1 vuotta86€Hae lainaa
1000€2 vuotta44€Hae lainaa
1000€3 vuotta30€Hae lainaa
1000€4 vuotta23€Hae lainaa
1000€5 vuotta19€Hae lainaa

Muutama vinkki ennen kuin haet lainaa 1000 euroa

•  Vaikka 1000 euron laina ei kuulostaisi suurelta, ei sitä silti kannata hakea hätiköiden. Kilpailuttamalla lainan, voit säästää merkittäviäkin summia. Lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa 1000 euroa, on todella monia, joten myös eroja lainapalveluiden välillä on todella paljon. VarmaLaina.fi auttaa sinua löytämään niistä juuri sinulle edullisimman lainan.

•  Mieti lainasi kuukausierän suuruus aina siten, että sinulle jää rahaa myös säästöön, eikä sinulle tule ongelmia lainan kuukausierien maksussa.

•  Emme suosittele hakemaan lainaa 1000 euroa, jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja. Lainan hakemista kannattaa välttää myös, jos tiedät tulojesi muuttuvat lähiaikoina.

•  Kun mietit 1000 euron lainan maksuaikaa, kannattaa valita maksuaika siten että pystyt hoitamaan kuukausierän huolettomasti. Maksuaikaa pidentämällä saat pienennettyä kuukausierää sille tasolle, että vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisi hetkellisesti, pystyt silti hoitamaan kuukausierän maksamisen. Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, joka tulee ottaa huomioon mitä tahansa lainaa hakiessa. Voit vertailla maksuajan vaikutusta lainan kuukausittain maksettavaan kuukausierään palvelustamme löytyvällä lainalaskurilla.

•  Kuukausierän suuruutta miettiessä kannattaa muistaa, että kaikille meistä saattaa tulla tilanteita, kun jonkun kuukauden tulot ovatkin muita pienemmät. Tämä ei kuitenkaan saisi vaikeuttaa lainan takaisinmaksua.

•  Hakemalla lainaa 1000 euroa palvelumme kautta, saat kilpailutettua lainasi helposti ja nopeasti. Täytä vain yksi lainatarjouspyyntö, jolloin me hoidamme lainan kilpailuttamisen puolestasi. Ennen lainan kilpailuttamista voit tutustua myös kulutusluottovertailuun, josta saat lisää tarkempaa tietoa lainojen kilpailuttamisesta.

•  Lainatarjoukset saatuasi vertaa ensin lainojen korkoja ja kuluja rauhassa keskenään. Tämän jälkeen voit valita niistä juuri sinulle sopivimman. Muista kiinnittää huomiota lainojen todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo lainan todelliset kulut.

•  Vaikka voidaan ajatella että 1000 euron laina on varsin pieni laina, voi sekin kuitenkin aiheuttaa maksuvaikeuksia. Lainaa hakiessa peräänkuulutetaankin lainanhakijan vastuullisuutta. Pienikin maksamatta jäänyt laina voi johtaa maksuhäiriömerkintään ja lainan perintään ja ulosottoon. Hae siis lainaa vastuullisesti ja vain silloin, jos olet varma että sen takaisinmaksu onnistuu ongelmitta.

 

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Leila 46v, Seinäjoki

Etsin 1000 euron lainaa, kunnes löysin Varmalaina.fi palvelun. Kilpailutin lainani palvelun kautta ja löysin edullisen lainan todella helposti.


Niina 37v, Helsinki

Tarvitsin lainaa 1000 euroa remontointiin. Varmalainan avulla minun ei tarvinnut tuhlata aikaa monien hakemusten täyttämiseen. Täytin yhden hakemuksen, jonka jälkeen sain useita lainatarjouksia, joista pystyin valitsemaan itselleni sopivimman remonttilainan.


Joni 22v, Virrat

Minulle tuli tilanne, kun tarvitsin lainaa 1000 euroa. Tämän palvelun avulla sain lainan todella nopeasti, eikä minun tarvinnut itse etsiä kaikkia mahdollisia lainapalveluita.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi