Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa 1000

Tarvitsetko lainaa 1000 euroa, mutta et tiedä mistä se kannattaa hakea?

Netissä toimii kymmeniä lainapalveluita joista voi hakea lainaa 1000 euroa, joten on varmaa että myös niiden hinnoissa on suuria eroja.

Aloita halvimman lainan etsiminen täyttämällä maksuton lainahakemus, niin me kilpailutamme lainan puolestasi.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Muutama vinkki ennen kuin haet lainaa 1000 euroa

•  Vaikka 1000 euron laina ei kuulostaisi suurelta, ei sitä silti kannata hakea hätiköiden. Kilpailuttamalla lainan, voit säästää merkittäviäkin summia. Lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa 1000 euroa, on todella monia, joten myös eroja lainapalveluiden välillä on todella paljon. VarmaLaina.fi auttaa sinua löytämään niistä juuri sinulle edullisimman lainan.

 

•  Mieti lainasi kuukausierän suuruus aina siten, että sinulle jää rahaa myös säästöön, eikä sinulle tule ongelmia lainan kuukausierien maksussa.

 

•  Emme suosittele hakemaan lainaa 1000 euroa, jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja. Lainan hakemista kannattaa välttää myös, jos tiedät tulojesi muuttuvat lähiaikoina.

 

•  Kun mietit 1000 euron lainan maksuaikaa, kannattaa valita maksuaika siten että pystyt hoitamaan kuukausierän huolettomasti. Maksuaikaa pidentämällä saat pienennettyä kuukausierää sille tasolle, että vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisi hetkellisesti, pystyt silti hoitamaan kuukausierän maksamisen. Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, joka tulee ottaa huomioon mitä tahansa lainaa hakiessa. Voit vertailla maksuajan vaikutusta lainan kuukausittain maksettavaan kuukausierään palvelustamme löytyvällä lainalaskurilla.

 

•  Kuukausierän suuruutta miettiessä kannattaa muistaa, että kaikille meistä saattaa tulla tilanteita, kun jonkun kuukauden tulot ovatkin muita pienemmät. Tämä ei kuitenkaan saisi vaikeuttaa lainan takaisinmaksua.

 

•  Hakemalla lainaa 1000 euroa palvelumme kautta, saat kilpailutettua lainasi helposti ja nopeasti. Täytä vain yksi lainatarjouspyyntö, jolloin me hoidamme lainan kilpailuttamisen puolestasi. Ennen lainan kilpailuttamista voit tutustua myös kulutusluottovertailuun, josta saat lisää tarkempaa tietoa lainojen kilpialuttamisesta.

 

•  Lainatarjoukset saatuasi vertaa ensin lainojen korkoja ja kuluja rauhassa keskenään. Tämän jälkeen voit valita niistä juuri sinulle sopivimman. Muista kiinnittää huomiota lainojen todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo lainan todelliset kulut.

 

•  Vaikka voidaan ajatella että 1000 euron laina on varsin pieni laina, voi sekin kuitenkin aiheuttaa maksuvaikeuksia. Lainaa hakiessa peräänkuulutetaankin lainanhakijan vastuullisuutta. Pienikin maksamatta jäänyt laina voi johtaa maksuhäiriömerkintään ja lainan perintään ja ulosottoon. Hae siis lainaa vastullisesti ja vain silloin, jos olet varma että sen takaisinmaksu onnistuu ongelmitta.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Etsin 1000 euron lainaa, kunnes löysin Varmalaina.fi palvelun. Kilpailutin lainani palvelun kautta ja löysin edullisimman lainan todella helposti.

Leila 46V, SEINÄJOKI

Tarvitsin lainaa 1000 euroa remontointiin. Varmalainan avulla minun ei tarvinnut tuhlata aikaa monien hakemusten täyttämiseen. Täytin yhden hakemuksen, jonka jälkeen sain useita lainatarjouksia, joista pystyin valitsemaan itselleni sopivimman remonttilainan.

Niina 37V, HELSINKI

Minulle tuli tilanne, kun tarvitsin lainaa 1000 euroa. Tämän palvelun avulla sain lainan todella nopeasti, eikä minun tarvinnut itse etsiä kaikkia mahdollisia lainapalveluita.

Joni 22V, VIRRAT

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi