Lainaa 50000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset 50000 euron lainalle

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa 50000

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa 50000

Oletko hakemassa lainaa 50000 euroa, mutta et tiedä mistä pankista se kannattaa hakea?

Tärkeintä on aina lainan kilpailuttaminen, sillä näin suuressa lainassa pienikin ero lainan korossa tekee suuren summan lainan kokonaiskuluissa.

Jätä lainatarjouspyyntösi meidän kilpailutettavaksi, niin me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken.

Laina kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on sinulle maksutonta.

 

Jos tarvitsee lainaa 50000 euroa, se kannattaa kilpailuttaa hyvin

Kun puhutaan näinkin suuresta lainasta kuin 50000 euroa, tulee se kilpailuttaa todella tarkasti.

Näin suuressa lainassa pienikin muutos lainan korossa tekee todella paljon rahassa mitattuna.

Lainalaskurin mukaan yhden prosenttiyksikön muutos lainan nimelliskorossa vaikuttaa lainan kuluihin 2562,50 euron verran. (Laskettu 10 vuoden maksuajalla)

Lainan nimellinen vuosikorko voi olla väliltä 0 – 20 %, joten lainojen lopullisissa kustannuksissa on valtavia eroja.

Lue lisää lainojen koroista, marginaaleista ja lyhennystavoista Finanssivalvonnan sivulta.

Kun annat meidän kilpailuttaa lainan puolestasi, me kilpailutamme sen yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Valmiit lainatarjoukset toimitamme teidän nähtäväksenne, jotta voitte vertailla niitä kaikessa rauhassa.

 

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 50000 euroa

•  50000 euron laina alkaa olemaan suurimpia lainoja, joita tällä hetkellä netin kautta voi hakea. VarmaLainan kautta onnistuu kaikkien lainasummien kilpailuttaminen, joten voit hakea lainaa 50000 euroa kauttamme vaikka heti.

•  Suosittelemme hakemaan suurempaa lainaa aina yhteishakijan kanssa. Yhteishakijalla tarkoitetaan yleensä omaa avo-tai aviopuolisoa, tai muuta läheistä. Kun haette lainaa netistä yhdessä, paranee teidän maksukyky ja lainapalveluiden on huomattavasti helpompi myöntää teille suurempi kulutusluotto.

•  Voit hakea lainaa 50000 euroa mihin tarkoitukseen tahansa. Voit myös yhdistää lainoja, joita sinulle on kertynyt yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun kilpailut lainasi uudestaan, on sinun mahdollista tehdä selvää säästöä, kun et enää maksa korkoa ja kuluja monesta eri lainasta.

• Mieti valmiiksi, kuinka suuren kuukausierän haluat lainaasi. Voit vaikuttaa kuukausierään muuttamalla lainan maksuaikaa. Kuukausierä on silloin sopivan kokoinen, kun sinulle jää rahaa säästöönkin, kaikkien maksujen jälkeen. Voit koska tahansa maksaa lainaa takaisin kuukausierää suuremman määrän, mutta et koskaan vähempää. Siksi suosittelemme valitsemaan tarpeeksi pienen kuukausierän.

•  Ota kuukausierää miettiessä huomioon, ettei lainan maksamisessa saisi tulla ongelmia, vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisi hetkellisesti, tai sinulle tulee jotain yllättäviä kuluja.

•  Kun haet lainaa 50000 euroa kauttamme, varmistamme että saat varmasti tämän hetken parhaat lainatarjoukset. Kilpailutamme lainasi maksutta suosituilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä, jotka lähettävät lainatarjouksensa suoraan sinulle. Vertaa lainoja ja valitse itsellesi sopivin lainatarjous. Lainavertailua tehdessä vertaa ensin lainojen kuluja ja korkoja.

•  Tekemällä lainan kilpailuttamisen huolellisesti, voit säästää suuriakin summia lainasi kokonaiskustannuksissa. Varsinkin näin suurissa lainasummissa nuo kokonaiskustannukset voivat vaihdella todella paljon lainapalveluiden välillä.

 

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Piia 33v, Helsinki

Unelmana oli oma asunto, mutta sitä varten täytyi saada suurempaa lainaa. Kiitos VarmaLainan, sopiva laina löytyi ja oman asunnon hankkiminen etenee.


Kalle 40v, Vaasa

Erittäin monipuolinen lainan kilpailutus, joka onnistuu myös suuremmille lainasummille. Yllätyin myös siitä että sain lainan kilpailutuksen täysin ilmaiseksi.


Helena 51v, Helsinki

Onnistuin yhdistämään aiempia lainojani ja ottamaan siinä samalla myös vähän ylimääräistä lainaa. Sain todella kattavasta listasta valita itselleni sopivimman lainan, joka varmasti oli markkinoiden edullisin.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi