VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 50000 euroa

•  50000 euron laina alkaa olemaan suurimpia lainoja, joita tällä hetkellä netin kautta voi hakea. VarmaLaina.fi:n kautta onnistuu kaikkien lainasummien kilpailuttaminen, joten voit hakea lainaa 50000 euroa kauttamme vaikka heti.

 

•  Suosittelemme hakemaan suurempaa lainaa aina yhteishakijan kanssa. Yhteishakijalla tarkoitetaan yleensä omaa avo-tai aviopuolisoa, tai muuta läheistä. Kun haette lainaa yhdessä, paranee teidän maksukyky ja lainapalveluiden on huomattavasti helpompi myöntää teille suurempaa lainaa.

 

•  Voit hakea lainaa 50000 euroa mihin tarkoitukseen tahansa. Voit myös yhdistää aiempia pienempiä lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun kilpailut lainasi uudestaan, on sinun mahdollista tehdä selvää säästöä, kun et enää maksa korkoa ja kuluja monesta eri lainasta.

 

• Mieti valmiiksi, kuinka suuren kuukausierän haluat lainaasi. Voit vaikuttaa kuukausierään muuttamalla lainan maksuaikaa. Kuukausierä on silloin sopivan kokoinen, kun sinulle jää rahaa säästöönkin, kaikkien maksujen jälkeen. Voit koska tahansa maksaa lainaa takaisin kuukausierää suuremman määrän, mutta et koskaan vähempää. Siksi suosittelemme valitsemaan tarpeeksi pienen kuukausierän.

 

•  Ota kuukausierää miettiessä huomioon, ettei lainan maksamisessa saisi tulla ongelmia, vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisi hetkellisesti, tai sinulle tulee jotain yllättäviä kuluja.

 

•  Kun haet lainaa 50000 euroa kauttamme, varmistamme että saat varmasti tämän hetken parhaat lainatarjoukset. Kilpailutamme lainasi maksutta suosituilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä, jotka lähettävät lainatarjouksensa suoraan sinulle. Vertaa lainoja ja valitse itsellesi sopivin lainatarjous. Lainavertailua tehdessä vertaa ensin lainojen kuluja ja korkoja.

 

•  Tekemällä lainan kilpailuttamisen huolellisesti, voit säästää suuriakin summia lainasi kokonaiskustannuksissa. Varsinkin näin suurissa lainasummissa nuo kokonaiskustannukset voivat vaihdella todella paljon lainapalveluiden välillä.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Unelmana oli oma asunto, mutta sitä varten täytyi saada suurempaa lainaa. Kiitos VarmaLainan, sopiva laina löytyi ja oman asunnon hankkiminen etenee.

Piia 33v, Helsinki

Erittäin monipuolinen lainan kilpailutus, joka onnistuu myös suuremmille lainasummille. Yllätyin myös siitä että sain lainan kilpailutuksen täysin ilmaiseksi.

Kalle 40v, Vaasa

Onnistuin yhdistämään aiempia lainojani ja ottamaan siinä samalla myös vähän ylimääräistä lainaa. Sain todella kattavasta listasta valita itselleni sopivimman lainan, joka varmasti oli markkinoiden edullisin.

Helena 51v, Helsinki

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi