Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa 50000

Oletko hakemassa lainaa 50000 euroa, mutta et tiedä mistä pankista se kannattaa hakea?

Tärkeintä on aina lainan kilpailuttaminen, sillä näin suuressa lainassa pienikin ero lainan korossa tekee suuren summan lainan kokonaiskuluissa.

Jätä lainatarjouspyyntösi meidän kilpailutettavaksi, niin me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken.

Laina kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on sinulle maksutonta.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Jos tarvitsee lainaa 50000 euroa, se kannattaa kilpailuttaa hyvin

Kun puhutaan näinkin suuresta lainasta kuin 50000 euroa, tulee se kilpailuttaa todella tarkasti.

Näin suuressa lainassa pienikin muutos lainan korossa tekee todella paljon rahassa mitattuna.

Lainalaskurin mukaan yhden prosenttiyksikön muutos lainan nimelliskorossa vaikuttaa lainan kuluihin 2562,50 euron verran. (Laskettu 10 vuoden maksuajalla)

Lainan nimellinen vuosikorko voi olla väliltä 0 – 20 %, joten lainojen lopullisissa kustannuksissa on valtavia eroja.

Kun annat meidän kilpailuttaa lainan puolestasi, me kilpailutamme sen yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Valmiit lainatarjoukset toimitamme teidän nähtäväksenne, jotta voitte vertailla niitä kaikessa rauhassa.

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 50000 euroa

•  50000 euron laina alkaa olemaan suurimpia lainoja, joita tällä hetkellä netin kautta voi hakea. VarmaLaina.fi:n kautta onnistuu kaikkien lainasummien kilpailuttaminen, joten voit hakea lainaa 50000 euroa kauttamme vaikka heti.

 

•  Suosittelemme hakemaan suurempaa lainaa aina yhteishakijan kanssa. Yhteishakijalla tarkoitetaan yleensä omaa avo-tai aviopuolisoa, tai muuta läheistä. Kun haette lainaa netistä yhdessä, paranee teidän maksukyky ja lainapalveluiden on huomattavasti helpompi myöntää teille suurempi kulutusluotto.

 

•  Voit hakea lainaa 50000 euroa mihin tarkoitukseen tahansa. Voit myös yhdistää lainoja, joita sinulle on kertynyt yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun kilpailut lainasi uudestaan, on sinun mahdollista tehdä selvää säästöä, kun et enää maksa korkoa ja kuluja monesta eri lainasta.

 

• Mieti valmiiksi, kuinka suuren kuukausierän haluat lainaasi. Voit vaikuttaa kuukausierään muuttamalla lainan maksuaikaa. Kuukausierä on silloin sopivan kokoinen, kun sinulle jää rahaa säästöönkin, kaikkien maksujen jälkeen. Voit koska tahansa maksaa lainaa takaisin kuukausierää suuremman määrän, mutta et koskaan vähempää. Siksi suosittelemme valitsemaan tarpeeksi pienen kuukausierän.

 

•  Ota kuukausierää miettiessä huomioon, ettei lainan maksamisessa saisi tulla ongelmia, vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisi hetkellisesti, tai sinulle tulee jotain yllättäviä kuluja.

 

•  Kun haet lainaa 50000 euroa kauttamme, varmistamme että saat varmasti tämän hetken parhaat lainatarjoukset. Kilpailutamme lainasi maksutta suosituilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä, jotka lähettävät lainatarjouksensa suoraan sinulle. Vertaa lainoja ja valitse itsellesi sopivin lainatarjous. Lainavertailua tehdessä vertaa ensin lainojen kuluja ja korkoja.

 

•  Tekemällä lainan kilpailuttamisen huolellisesti, voit säästää suuriakin summia lainasi kokonaiskustannuksissa. Varsinkin näin suurissa lainasummissa nuo kokonaiskustannukset voivat vaihdella todella paljon lainapalveluiden välillä.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Unelmana oli oma asunto, mutta sitä varten täytyi saada suurempaa lainaa. Kiitos VarmaLainan, sopiva laina löytyi ja oman asunnon hankkiminen etenee.

Piia 33v, Helsinki

Erittäin monipuolinen lainan kilpailutus, joka onnistuu myös suuremmille lainasummille. Yllätyin myös siitä että sain lainan kilpailutuksen täysin ilmaiseksi.

Kalle 40v, Vaasa

Onnistuin yhdistämään aiempia lainojani ja ottamaan siinä samalla myös vähän ylimääräistä lainaa. Sain todella kattavasta listasta valita itselleni sopivimman lainan, joka varmasti oli markkinoiden edullisin.

Helena 51v, Helsinki

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi