Aktia - Hae pankkilaina nopeasti netistä

Kilpailuta Aktia ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Kilpailuta Aktia ja 30+ muuta lainapalvelua

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Varmalaina.fi  /  Lainapalvelut  /  Aktia

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


aktia pankki

Aktia – esittely

Aktia Pankki Oyj on Aktia-konsernin emoyhtiö. Aktia palvelee asiakkaitaan monipuolisesti digitaalisten kanavien kautta.

Palveluntarjontaan kuuluu varainhoito-, pankki- ja henkivakuutuspalvelut. Aktian omistavat suomalaiset Aktia- ja säästöpankkisäätiöt, yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt kautta maan.

 

Aktia – lainaa luotettavasti

Aktia tarjoaa asiakkailleen monenlaisia rahoitusratkaisuja. Aktia on tunnettu ja luotettava toimijan lainasektorilla, joka on viime vuosina panostanut varsinkin digitaaliseen palveluntarjontaan.

Pankkiasioiden hoitaminen onnistuu sujuvasti niin netissä kuin pankkikonttorissa. Nykyään asiakaskunta on levittäytynyt laajasta ympäri Suomen, joten sähköisen asioinnin tulee olla ajan tasalla.

Yksi Aktian rahoitusratkaisu on vakuudeton kulutusluotto, jonka avulla asiakas voi tehdä suurempia kertaostoksia, kun omat säästöt tai palkka ei niihin kerralla riitä. Käyttölaina on hyvä ratkaisu muun muassa huonekalujen hankintaan, kodin remonttiin tai vaikka lomamatkan toteuttamiseen.

Vakuudetonta lainaa varten asiakas ei tarvitse henkilötakausta tai vakuuksia haetulle lainasummalle. Mikään ei kuitenkaan estä asiakasta ottamasta rinnalleen toista yhteisvastuullista hakijaa esimerkiksi avio- tai avopuolisoa. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen kanssa, ovat molemmat osapuolet tasavertaisesti vastuussa lainan takaisinmaksusta.

 

Aktia laina lyhyesti:

 • Aktia on vakavarainen, tunnettu pankki
 • Lainaa heiltä saa monenlaiseen käyttötarkoitukseen
 • Rahoitusratkaisu voi olla muun muassa vakuudellinen kulutusluotto tai vakuudeton käyttölaina
 • Lainahakemus käsitellään 1 – 3 arkipäivän aikana
 • Luotettavaa lainaa nopeasti ja turvallisesti
 • Kilpailuta helpolla hakemuksella Aktia sekä yli 30 muuta pankkia ja rahoituslaitosta.

Kiinnostuitko Aktia Pankki lainatuotteesta ja haluat aloittaa lainan kilpailuttamisen?

VarmaLaina.fi auttaa sinua kilpailuttamaan lainan usean lainanmyöntäjän kesken – näin saat parhaat lainatarjoukset ja varmasti edullisen lainan.

 • Klikkaa alla olevaa painiketta
 • Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen välitämme lainahakemuksesi Aktia Pankille sekä 30 pankille ja rahoituslaitokselle
 • Heti hakemuksen lähettämisen jälkeen alat saamaan lainatarjouksia katsottavaksesi
 • Tutustu tarjouksiin rauhassa ja valitse tarpeisiisi sopiva laina
 • Allekirjoita lainasopimus sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi.

 

Ota avuksesi helppo lainalaskuri

Aina ei ole helppo arvioida paljonko lainaa kannattaisi ottaa ja miten lainasumma vaikuttaa esimerkiksi kuukausierään?

Palvelumme tarjoama maksuton ja helppo lainalaskuri laskee valitun lainasumman, nimelliskoron ja laina-ajan mukaan muun muassa lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle sekä kuukausierän. Lainanhakijalle ei toki voi tarkalleen tietää mikä on pankin tai rahoituslaitoksen määrittelemä nimelliskorko, perustamismaksu tai hoitokulu, mutta lainalaskurin avulla saa kuitenkin hyvin suuntaa antavan arvion lainan kustannuksista. Varmin tapa selvittää millä lainaehdoilla voit saada lainaa, on kilpailuttaa laina VarmaLainan hakemuksen avulla.

Lainan kilpailuttaminen tai tarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa koskaan mihinkään lainasopimukseen, vaan tarjouksen on vapaasti hakijan vertailtavissa ja päätöksen teko toimii hyväksy tai hylkää periaatteella. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainansaaja on velvollinen maksamaan lainan takaisin sopimuksessa olevien ehtojen mukaan.

Artikkelitekstissä; lainojen korkokatto 10 % vuoden 2020 loppuun, kerrotaan miten hallitus linjasi kulutusluottojen korkokaton 10 prosenttiin aikaisemman 20 prosenttia.

Päivitetty: Väliaikainen 10 % korkokatto poistui 30.9.2021

 

Kuka voi hakea lainaa Aktialta?

Aktia pankki vaatii hakijalta seuraavanlaiset ehdot:

Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Hakijalla tulee olla säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä.

Hakijan tiedoissa ei saa olla merkintöjä maksuhäiriöstä – lainaa ilman luottotietoja ei siis voi saada.

Hakijan tulot tulee olla min. 20 000 euroa (brutto) vuodessa.

Samanlaiset ehdot ovat jokaisella lainaa myöntävällä pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Ainoastaan ikäraja vaihtelee eri lainantarjoajien välillä.

Kun täyttää Varmalainan hakemuksen, ei hakijan tarvitse välittää tarkasti eri lainanmyöntäjien hakuehdoista. Jokainen lainantarjoaja tekee hakijalle tarkemman riskianalyysin, jonka perusteella he joko jättävät hakijalle oman lainatarjouksensa tai sitten eivät. Kilpailutuksessa on mukana kuitenkin yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joten hakijalla on hyvät mahdollisuudet saada useampi lainatarjous, vaikka kaikki hakuehdot eivät aina tarkalleen täyttyisikään.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Laina tulee aina maksaa takaisin sopimuksen ehtojen mukaan. Elämässä voi kuitenkin vastaan yllättäviä muutoksia, joihin ei osaa varautua. Aktia pankin kanssa pystyy aina neuvottelemaan maksusuunnitelman muutoksista tai hoitotilin muutoksista. Ota heti yhteyttä lainanmyöntäjään, jos lainan takaisinmaksun tai jonkin muun lainaan liittyvän asian kanssa tulee ongelmia.

 

Aktia lainan lisätiedot

Aktia pankki on panostanut digitaaliseen palveluun. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen asiakas voi tarkistaa omat lainassa tiedot Aktia verkkopankissa tai Aktia mobiilipankissa.

Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu hakijan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Lue lisää aiheesta: lainaa verkkopankkitunnuksilla.

 

Lainojen yhdistäminen

Aktia pankki auttaa lainanottajaa yhdistämään nykyiset lainat yhteen selkeämpään kokonaisuuteen. Jos sinulla on jo aikaisemmin otettua lainaa Aktialta tai joltain muulta lainantarjoajalta, voit yhdistää lainat yhteen. Jotka voivat olla esimerkiksi aikaisemmin otettuja pikavippejä tai muita lainatuotteita.  Lainojen yhdistäminen selkeyttää taloudenhallintaa ja pienentää lainan hoitokustannuksia, kun monen lainan sijaan hoitokulut tarvitsee maksaa vain yhdestä lainasta.

 

Aktia pankki lainaesimerkki:

Lainalaskurilla laskettu esimerkkilaina: Lainaa 5000 euroa, Laina-aika 48 kuukautta, Kuukausierä 118 – 134 euroa, Todellinen vuosikorko 6,68 – 14,22 %. Luoton korko on 3 kk euribor + henkilökohtainen marginaali väliltä 4,5 – 11,5 %, tilinhoitopalkkio 3,9 euroa/kk ja avausmaksu 60 euroa.

Laskuri näyttää vaihteluvälin kiinteälle kuukausierälle ja todelliselle vuosikorolle pienimmän ja suurimman mahdollisen korkomarginaalin mukaan. Lainahakemuksen täytettyäsi saat lopullisen lainatarjouksen, jossa sinulle määritetään henkilökohtainen korkomarginaali ja siihen perustuva kiinteä kuukausierä.

 

Aktia Pankki yhteystiedot

Aktia Pankki Oyj

Suomi – Finland

Mannerheimintie 14

00100 Helsinki

Y-tunnus: 2181702-8

 

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe 8.00 – 20.00

La 10.00 – 17.00

Su 10.00 – 15.00

Puh. 010 247 010

 

Aktia kokemuksia

Voit jättää oman palautteesi ja kokemuksesi Aktiaan liittyen ja voit lukea muiden käyttäjien kokemuksia Aktia pankista TrustPilotin sivustolta.

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme.

Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta.

Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä POP Pankista

Kuka voi saada lainaa Aktia Pankista?

Hakijalta vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta ja puhtaita luottotietoja. Lainan saamiseksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja riittävän hyvä maksukyky.

Kuinka suurta lainaa Aktia Pankki tarjoaa?

Heidän tarjoamat lainasummat käyttölainalle ovat 2500-20.000 euroa. Löydät varmasti sopivan lainasumman moneen eri tarpeeseen.

Kuinka nopeasti saan lainan käyttööni?

Lainahakemus käsitellään 1 - 3 arkipäivän aikana. Myönnetty laina maksetaan lainansaajan tilille heti.

Millaista lainaa Aktia Pankki myöntää?

Aktia pankilla on tarjottavaan asiakkaille monenlaista rahoitusratkaisua. Yksi lainatuotteista on vakuudeton Käyttölaina. Se maksetaan hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen kerralla hakijan tilille. Tämän jälkeen sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä.

Päivitetty: 1,heinäkuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


VarmaLaina.fi