Aktia - Hae pankkilaina nopeasti netistä

Kilpailuta Aktia ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Aktia ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Aktia esittelyssä

Aktia Pankki Oyj on Aktia-konsernin emoyhtiö. Aktia  -konserni tarjoaa asiakkailleen laajasti erilaisia pankkipalveluita, kuten varaisuudenhoitoon liittyviä palveluita sekä vakuutus- ja kiinteistövälityspalveluita. Perinteiseen tapaa pankista saa myös lainaa sekä keskittämisetuja. Aktia palvelee asiakkaitaan monipuolisesti myös digitaalisten kanavien kautta.

Aktian omistavat suomalaiset Aktia- ja säästöpankkisäätiöt, yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt kautta maan. Vuonna 2019 Aktialla oli Suomessa 32 konttoria, 767 kokoaikaista työntekijää ja noin 310 000 asiakasta. Sen markkinaosuus Suomen kotitalouksien talletuksista oli noin 3,3 %.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Aktia – Lainaa luotettavasti

Aktia tarjoaa asiakkailleen monenlaisia rahoitusratkaisuja. Aktia on tunnettu ja luotettava toimija lainasektorilla, joka on viime vuosina panostanut varsinkin digitaaliseen palveluntarjontaan. Pankkiasioiden hoitaminen onnistuu sujuvasti niin netissä kuin pankkikonttorissa. Nykyään asiakaskunta on levittäytynyt laajasta ympäri Suomen, joten sähköisen asioinnin tulee olla ajan tasalla.

Yksi Aktian rahoitusratkaisu on vakuudeton kulutusluotto, jonka avulla asiakas voi tehdä suurempia kertaostoksia, kun omat säästöt tai palkka ei niihin kerralla riitä. Käyttölaina on hyvä ratkaisu muun muassa huonekalujen hankintaan, kodin remonttiin tai vaikka lomamatkan toteuttamiseen. Vakuudetonta lainaa varten asiakas ei tarvitse henkilötakausta tai vakuuksia haetulle lainasummalle. Mikään ei kuitenkaan estä asiakasta ottamasta rinnalleen toista yhteisvastuullista hakijaa esimerkiksi avio- tai avopuolisoa. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen kanssa, ovat molemmat osapuolet tasavertaisesti vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Aktian vakuudettoman lainan voit kilpailuttaa Varmalainan kautta helposti maksutta. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen huolellisesti täytetty hakemus välitetään Aktialla sekä useammalle muulle pankille kilpailutettavaksi. Lainan monipuolinen kilpailuttaminen mahdollistaa, että voit saada lainaa edullisesti ja nopeasti. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainan kilpailuttaminen Aktialla ja monella muulla pankilla ei edellytä asiakkuutta kyseiseen pankkiin.

 

Aktia laina lyhyesti:

 • Aktia on vakavarainen, tunnettu pankki
 • Voit hakea lainaa heti monenlaiseen käyttötarkoitukseen
 • Lainaa ilman vakuuksia 2500 – 20 000 euroa
 • Rahoitusratkaisu voi olla muun muassa vakuudellinen kulutusluotto tai vakuudeton käyttölaina
 • Lainahakemus käsitellään heti ja laina maksetaan tilille 1 – 3 päivän kuluessa
 • Luotettavaa lainaa nopeasti ja turvallisesti
 • Kilpailuta maksuttomalla lainahakemuksella Aktia sekä yli 30 muuta pankkia ja rahoituslaitosta.

Kiinnostuitko Aktia Pankki lainatuotteesta ja haluat aloittaa lainan kilpailuttamisen?

 

VarmaLaina.fi auttaa sinua kilpailuttamaan lainan

 • Täytä ilmainen lainahakemus
 • Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen välitämme lainahakemuksesi Aktia Pankille sekä 30 pankille ja rahoituslaitokselle
 • Heti hakemuksen lähettämisen jälkeen saat veloituksetta lainatarjouksia katsottavaksesi
 • Tutustu tarjouksiin rauhassa ja valitse tarpeisiisi sopiva laina
 • Allekirjoita lainasopimus sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi.

 

Ota avuksesi helppo lainalaskuri

Aina ei ole helppo arvioida paljonko lainaa kannattaisi ottaa ja miten lainasumma vaikuttaa esimerkiksi kuukausierään?

Palvelumme tarjoama maksuton ja helppo lainalaskuri laskee valitun lainasumman, nimelliskoron ja laina-ajan mukaan muun muassa lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle sekä kuukausierän. Sinun ei tarvitse tarkalleen tietää, mikä on pankin tai rahoituslaitoksen määrittelemä nimelliskorko, perustamismaksu tai hoitokulu, mutta lainalaskurin avulla saat kuitenkin hyvin suuntaa antavan arvion lainan kustannuksista. Laskuri näyttää vaihteluvälin kiinteälle kuukausierälle ja todelliselle vuosikorolle pienimmän ja suurimman mahdollisen korkomarginaalin mukaan. Lainahakemuksen täytettyäsi saat lopullisen lainatarjouksen, jossa sinulle määritetään henkilökohtainen korkomarginaali ja siihen perustuva kiinteä kuukausierä.

Varmin tapa selvittää millä lainaehdoilla voit saada lainaa, on kilpailuttaa laina VarmaLainan hakemuksen avulla. Lainan kilpailuttaminen tai tarjouksien vastaanottaminen ei sido sinua koskaan mihinkään lainasopimukseen, vaan tarjoukset ovat vapaasti sinun vertailtavissa ja päätöksenteko toimii hyväksy tai hylkää periaatteella. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan lainan takaisin sopimuksessa olevien ehtojen mukaisesti.

 

Kuka voi hakea lainaa Aktialta?

Aktia pankki vaatii hakijalta seuraavanlaiset ehdot:

 • Hakijan tulee olla vähintään 24 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky
 • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä
 • Hakijan tiedoissa ei saa olla merkintöjä maksuhäiriöstä – lainaa ilman luottotietoja ei siis voi saada
 • Hakijan tulot tulee olla min. 20 000 euroa (brutto) vuodessa

Samanlaiset ehdot ovat jokaisella lainaa myöntävällä pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Ainoastaan ikäraja vaihtelee eri lainantarjoajien välillä. Kun täytät Varmalainan hakemuksen ei sinun tarvitse välittää tarkasti eri lainanmyöntäjien hakuehdoista. Jokainen lainantarjoaja tekee hakijalle tarkemman riskianalyysin, jonka perusteella he joko jättävät oman lainatarjouksensa tai sitten eivät. Kilpailutuksessa on mukana kuitenkin yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet saada useampi lainatarjous, vaikka kaikki hakuehdot eivät aina tarkalleen täyttyisikään.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Laina tulee aina maksaa takaisin sopimuksen ehtojen mukaan. Elämässä voi kuitenkin vastaan yllättäviä muutoksia, joihin ei osaa varautua. Aktia pankin kanssa pystyy aina neuvottelemaan maksusuunnitelman muutoksista tai hoitotilin muutoksista. Ota heti yhteyttä lainanmyöntäjään, jos lainan takaisinmaksun tai jonkin muun lainaan liittyvän asian kanssa tulee ongelmia.

 

Aktia lainan lisätiedot

Aktia pankki on panostanut digitaaliseen palveluun. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen asiakas voi tarkistaa omat lainassa tiedot Aktia verkkopankissa tai Aktia mobiilipankissa. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu hakijan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Lue lisää aiheesta: lainaa verkkopankkitunnuksilla.

 

Lainojen yhdistäminen

Aktia pankki auttaa lainanhakijaa yhdistämään nykyiset lainat yhteen selkeämpään kokonaisuuteen. Jos sinulla on jo aikaisemmin otettua lainaa Aktialta tai joltain muulta lainantarjoajalta, voit yhdistää lainat yhteen. Olemassa olevat lainat voivat olla esimerkiksi aikaisemmin otettuja pikavippejä tai muita lainatuotteita.  Lainojen yhdistäminen selkeyttää taloudenhallintaa ja pienentää lainan hoitokustannuksia, kun monen lainan sijaan hoitokulut tarvitsee maksaa vain yhdestä lainasta.

Yhdistelylainaa voit hakea maksuttoman lainahakemuksen avulla jopa 60 000 euroon saakka. Aktia tarjoaa vakuudetonta lainaa 20 000 euroon saakka 24 – 120 kuukauden maksuajalla.

 

Aktia Pankki yhteystiedot

Aktia Pankki Oyj

Suomi – Finland

Arkadiankatu 4-6

00100 Helsinki

Y-tunnus: 2181702-8

 

Asiakaspalvelu:

Henkilöasiakkaita palvelullaan arkisin klo 8 – 18 välisenä aikana.

Yritysasiakkaita palvellaan puhelimitse klo 9- 16 välisenä aikana.

Lisäksi käytössä on Chat Botti, joka vastaa yksikertaisiin kysymyksiin. Tätä palvelua on nopea käyttää, jos asiasi on selkeä ja liittyy vain yhteen kysymykseen.

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme. Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta. Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Aktia pankista

Kuka voi saada lainaa Aktia Pankista?

Hakijalta vaaditaan vähintään 24 vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta ja puhtaita luottotietoja. Lainan saamiseksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja riittävän hyvä maksukyky.

Kuinka suurta lainaa Aktia Pankki tarjoaa?

Heidän tarjoamat lainasummat käyttölainalle ovat 2500-20.000 euroa. Löydät varmasti sopivan lainasumman moneen eri tarpeeseen.

Kuinka nopeasti saan lainan käyttööni?

Lainahakemus käsitellään 1 - 3 arkipäivän aikana. Myönnetty laina maksetaan lainansaajan tilille heti.

Millaista lainaa Aktia Pankki myöntää?

Aktia pankilla on tarjottavaan asiakkaille monenlaista rahoitusratkaisua. Yksi lainatuotteista on vakuudeton Käyttölaina. Se maksetaan hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen kerralla hakijan tilille. Tämän jälkeen sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo