VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä, jos tarvitset edullista lainaa nopeasti

•  Kilpailuta laina kauttamme, jotta varmistat että saat edullista lainaa, etkä maksa liian kalliita korkoja ja kuluja.

 

•  Palvelemme kaikkia yli 18-vuotiaita Suomen kansalaisia, joille ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

 

•  Kauttamme saat lainapäätöksen lähes välittömästi ja ensimmäiset lainatarjoukset saat nopeasti nähtäville.

 

•  Voit hakea lainaa nopeasti 100-60.000 euroa.

 

•  Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 lainantarjoajaa nopeasti ja helposti.

 

•  Vaikka tarvitset lainaa nopeasti, ei lainan kilpailuttamista kannata missään nimessä unohtaa. Vain kilpailuttamalla varmistat edullisimman lainan löytymisen.

 

•  Mitä pienempää lainasummaa haet, sitä nopeammin se on mahdollista saada tilille. Suuremmissa kulutusluotoissa voi kestää hieman kauemmin, mutta riippuen lainantarjoajasta, on sekin mahdollista saada nopeasti käyttöön.

 

•  Kaikki VarmaLaina.fi palvelun kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia. Tämä mahdollistaa lainahakemusten huomattavasti nopeamman käsittelyn verrattuna perinteisiin vakuudellisiin lainoihin.

Lainaa nopeasti tilille

Tarvitsetko lainaa nopeasti?

Haluatko löytää halvimman vaihtoehdon, etkä maksaa liian kallista korkoa?

Etkö halua täyttää monia erillisia hakemuksia erikseen jokaiseen lainapalveluun?

Jos vastasit kyllä edes yhteen kysymykseen, suosittelemme että jatkat lukemista.

Autamme sinua löytämään halvinta lainaa nopeasti

Kun lainaa tarvitsee nopeasti, sorrutaan harmittavan usein ottamaan lainaa ensimmäiseltä lainantarjoajalta, jolta sitä saa.

Tämä usein johtaa siihen, että maksaa lainastaan turhan kallista korkoa ja kuluja, kun nopealla kilpailuttamisella voisi löytää huomattavasti edullisemman lainan.

Lainan kilpailuttamisen ei tarvitse olla vaikeaa, eikä se välttämättä vie aikaa yhtään sen enempää kuin lainan hakeminen suoraan miltä tahansa lainantarjoajalta.

VarmaLaina.fi palvelun kautta tavoitat jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Saat hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen nopeasti useita lainatarjouksia nähtäville.

Aikaa tähän ei kulu yhtään sen enempää kuin se, että täyttäisit lainahakemuksen suoraan yhdelle lainantarjoajalle. Nyt kuitenkin yhden lainatarjouksen sijasta saat monta lainatarjousta, joita voit vapaasti vertailla keskenään.

Näin saat valittua itsellesi edullisimman lainan helposti, eikä sinun tarvitse maksaa turhasta, vaikka tarvitsitkin lainaa nopeasti.

Hae lainaa tästä!

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Kaikki palvelumme kautta haetut lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Tämä auttaa silloin, kun tarvitaan lainaa nopeasti.

Kun lainantarjoajien ei tarvitse tarkistella hakijoiden vakuuksia, mahdollistaa se hakemusten nopean käsittelyn, jolloin lainatarjous saadaan lähetettyä asiakkaalle nopeasti.

Perinteisen vakuudellisen pankkilainan hakemiseen voi kulua päiviä, jopa viikkoja, riippuen vakuuksien tai takaajien löytymisestä ja siitä miten pankkiin saa varattua aikoja neuvotteluun.

Kun haet lainaa netistä, voit saada saman lainasumman useiden päivien sijasta jopa samana päivänä tilillesi.

Vakuudettomat lainat ovat nostaneetkin suosiotaan jatkuvasti niiden nopeuden ja hakemisen helppouden johdosta.

Jatkuva kilpailu lainamarkkinoilla on ajanut vakuudettomien lainojen hintoja jatkuvasti alaspäin ja ne ovatkin nykyisin erittäin kilpailukykyisiä verrattuna pankkilainoihin.

Kuinka nopeasti laina on mahdollista saada?

Tähän vaikuttaa suoraan muutama asia, jotka määrittävät kuinka nopeasti kuluttaja saa lainan tilille.

 • Hakemuksen tiedot
  Hakemusta täyttäessä kannattaa olla huolellinen ja varmistaa ennen lähettämistä että tiedot ovat oikein ja kaikki tarvittavat tiedot on lisätty. Puutteelliset tai väärät tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen, joka taas hidastaa lainan saamista.
 • Hakijan taloudellinen tilanne
  Mitä parempi hakijan maksukyky on, sitä useampi lainatarjouksia hän luultavasti tulee saamaan. Mitä useampi lainahakemus, sitä laajemmat mahdollisuudet hakijalla on valita edullisin ja nopein laina.
 • Hakemuksen jättöaika
  Otamme hakemuksia vastaan koska tahansa, mutta yhteistyökumppaneidemme yleisimmät aukioloajat ovat klo 7-23. Jos siis teet hakemuksen yöllä, otamme sen vastaan ja välitämme eteenpäin. Lainantarjoajat kuitenkin voivat käsitellä hakemuksen ja antaa lainatarjouksen vasta seuraavana aamuna, kun palvelut taas aukeavat. Lainojen myöntäminen yöllä on kiellettyä Suomen laissa.
 • Haettu lainasumma
  Jos tarvitsee lainaa nopeasti, on pienempi lainasumma huomattavasti helpompi saada nopeasti tilille. Esimerkiksi kun haetaan lainaa 1000 euroa, sen voi saada tilille jopa 15 minuutissa. Jos taas haetaan lainaa 20000 euroa, voi sen käsittelyaika olla hieman pidempi. Suuremmankin lainasumman voi saada tilille saman päivän aikana, riippuen hieman sitä, koska hakemus on lähetetty.

   

Suurempi laina nopeasti yhteishakijan kanssa

Suuremmissa lainasummissa lainan saaminen tilille voi olla hitaampaa kuin pienissä lainasummissa.

Yksi asia, joka saattaa nopeuttaa suuremmankin lainan saamista, on hakea sitä yhteishakijan kanssa.

Yhteishakija voi olla esimerkiksi aviopuoliso tai muu perheenjäsen. Kun laina haetaan kahdestaan, on molemmat yhtälailla vastuussa lainan takaisinmaksusta ja siihen liittyvistä asioista.

Kun hakijoita on kaksi, paranee hakijoiden maksukyky, jonka avulla lainantarjoajien on helpompi myöntää suurempaakin lainaa nopeasti.

Tietyillä lainantarjoajille voi olla myös erilaisia ehtoja, että esimerkiksi yhteishakija pitää olla, jos haetaan lainaa 10000 euroa tai yli. 

Lainojen vertailua ei kannata unohtaa

Kuten olemme edellä jo maininneet, ei lainavertailua kannata unohtaa, oli lainalla sitten kuinka kiire tahansa.

Pienissäkin lainasummissa voi olla yllättävänkin suuria hintaeroja eri lainantarjoajien välillä. Ja mitä suurempiin summiin menemme, sitä suuremmaksi nämä hintaerot muodostuvat.

Käyttämällä VarmaLaina.fi palvelua, pääset nopeasti vertailemaan eri lainantarjoajien tarjouksia. Useiden lainatarjousten pyytäminen onkin ainut tapa verrata lainoja.

Koska lainatarjousten korot ja kulut vaihtelevat aina hakijoiden mukaan, ei voida määrittää yhtä tiettyä lainantarjoajaa josta jokainen saisi halvinta lainaa.

Aloita lainavertailu täyttämällä hakemus sivuillamme. Saat lainapäätöksen välittömästi ja tämän jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset nähtäville nopeasti.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi