Lainaa nopeasti tilille jopa 60.000 € asti

Saat lainaa nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa nopeasti

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa nopeasti Varmalaina.fi palvelusta

Tarvitsetko lainaa nopeasti?

Vaikka nopea lainan tarve voi joskus yllättää, ei lainaa kuitenkaan tulisi hakea ilman sen huolellista kilpailuttamista.

Me täällä VarmaLaina.fi palvelussa olemme valmiit kilpailuttamaan sinunkin lainahakemuksesi yli 30 pankin ja muun rahalaitoksen kesken.

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus palvelussamme, jonka jälkeen me kilpailutamme sen puolestasi.

Tiedämme, että sinä tarvitset lainaa nopeasti käyttöösi. Tämän vuoksi me toimitammekin ensimmäiset lainatarjoukset nähtäväksesi jo muutaman minuutin sisällä lainahakemuksen jättämisestä.

Pyrimme aina toimittamaan mahdollisimman monta lainatarjousta, jotta voisit vertailla mahdollisimman monen pankin ja muun luotonantajan lainatarjouksia.

 

Lue nämä, jos tarvitset lainaa nopeasti

•  Kilpailuttamalla lainan kauttamme voit varmistaa että hakemuksesi kilpailutetaan huolellisesti. Jos olet epähuomiossa hakenut lainan jonka olet todennut liian kalliiksi, sinulla on aina 14 päivän peruutusoikeus. Jos päätät käyttää peruutusoikeuttasi, sinun tulee palauttaa nostamasi lainasumma kokonaisuudessaan.

•  Palvelemme kaikkia yli 18-vuotiaita Suomen kansalaisia, joille ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Maksuhäiriö syntyy siitä, kun jokin lasku jää maksamatta ja se etenee perintään. Halutessasi voit tarkistaa Suomen asiakastiedon sivuilta onko sinulla maksamattomia laskuja perinnässä.

•  Kauttamme saat lainapäätöksen lähes välittömästi ja ensimmäiset lainatarjoukset saat nopeasti nähtäville.

•  Voit hakea lainaa nopeasti 100-60.000 euroa.

•  Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 lainantarjoajaa nopeasti ja helposti.

•  Vaikka tarvitset lainaa nopeasti, ei lainan kilpailuttamista kannata missään nimessä unohtaa. Vain kilpailuttamalla varmistat edullisimman lainan löytymisen.

•  Mitä pienempää lainasummaa haet, sitä nopeammin se on mahdollista saada tilille. Suuremmissa kulutusluotoissa voi kestää hieman kauemmin, mutta riippuen lainantarjoajasta, on sekin mahdollista saada nopeasti käyttöön.

•  Palvelumme kautta haetut lainat myönnetään ilman vakuuksia. Tämä mahdollistaa lainahakemusten huomattavasti nopeamman käsittelyn verrattuna perinteisiin vakuudellisiin lainoihin.

Lainaa nopeasti

Autamme sinua löytämään halvinta lainaa nopeasti

Kun lainan saamisella on kova kiire, moni unohtaa lainojen kilpailuttamisen kokonaan ja valitsee ensimmäisen pikavipin mitä vastaan tulee.

Tämä usein johtaa siihen, että maksaa lainastaan turhan kallista korkoa ja kuluja, kun nopealla kilpailuttamisella voisi löytää huomattavasti edullisemman jatkuvan joustoluoton tai jonkin muun lainan.

Lainan kilpailuttamisen ei tarvitse olla vaikeaa, eikä se välttämättä vie aikaa yhtään sen enempää kuin lainan hakeminen suoraan miltä tahansa lainantarjoajalta.

VarmaLaina.fi palvelun kautta tavoitat jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Saat hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen nopeasti useita lainatarjouksia nähtäville.

Aikaa tähän ei kulu yhtään sen enempää kuin se, että täyttäisit lainahakemuksen suoraan yhdelle lainantarjoajalle. Nyt kuitenkin yhden lainatarjouksen sijasta saat monta lainatarjousta, joita voit vapaasti vertailla keskenään. Lainatarjouksista kannattaa ensin vertailla lainojen todellista vuosikorkoa, näin saat valittua itsellesi edullisimman lainan helposti, eikä sinun tarvitse maksaa turhasta vaikka lainan saamisella olisikin kiire.

 

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Kaikki palvelumme kautta haetut lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Tämä auttaa silloin, kun tarvitaan lainaa nopeasti.

Kun lainantarjoajien ei tarvitse tarkistella hakijoiden vakuuksia, mahdollistaa se hakemusten nopean käsittelyn, jolloin lainatarjous saadaan lähetettyä asiakkaalle nopeasti.

Perinteisen pankkilainan hakemiseen voi kulua päiviä, jopa viikkoja, riippuen vakuuksien tai takaajien löytymisestä ja siitä miten pankkiin saa varattua aikoja neuvotteluun.

Kun haet lainaa netin kautta, voit saada saman lainasumman useiden päivien sijasta jopa samana päivänä tilillesi.

Vakuudettomat lainat ovat nostaneetkin suosiotaan jatkuvasti niiden nopeuden ja hakemisen helppouden johdosta.

Jatkuva kilpailu lainamarkkinoilla on ajanut vakuudettomien lainojen hintoja jatkuvasti alaspäin ja ne ovatkin nykyisin erittäin kilpailukykyisiä verrattuna pankkilainoihin.

 

Kuinka nopeasti laina on mahdollista saada?

Tähän vaikuttaa suoraan muutama asia, jotka määrittävät kuinka nopeasti kuluttaja saa lainan tilille.

 • Hakemuksen tiedot
  Hakemusta täyttäessä kannattaa olla huolellinen ja varmistaa ennen lähettämistä että tiedot ovat oikein ja kaikki tarvittavat tiedot on lisätty. Puutteelliset tai väärät tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen, joka taas hidastaa lainan saamista.
 • Hakijan taloudellinen tilanne
  Mitä parempi hakijan maksukyky on, sitä useampi lainatarjouksia hän luultavasti tulee saamaan. Mitä useampi lainahakemus, sitä laajemmat mahdollisuudet hakijalla on valita edullisin ja nopein laina.
 • Hakemuksen jättöaika
  Otamme hakemuksia vastaan koska tahansa, mutta yhteistyökumppaneidemme yleisimmät aukioloajat ovat klo 7-23. Jos siis teet hakemuksen yöllä, otamme sen vastaan ja välitämme eteenpäin. Lainantarjoajat kuitenkin voivat käsitellä hakemuksen ja antaa lainatarjouksen vasta seuraavana aamuna, kun palvelut taas aukeavat. Lainojen myöntäminen yöllä on kiellettyä Suomen laissa.
 • Haettu lainasumma
  Jos tarvitsee lainaa nopeasti, on pienempi lainasumma huomattavasti helpompi saada nopeasti tilille. Esimerkiksi kun haetaan lainaa 1000 euroa, sen voi saada tilille jopa 15 minuutissa. Jos taas haetaan lainaa 20000 euroa, voi sen käsittelyaika olla hieman pidempi. Suuremmankin lainasumman voi saada tilille saman päivän aikana, riippuen hieman sitä, koska hakemus on lähetetty.

   

Suurempi laina kannattaa hakea yhteishakijan kanssa

Suuremmissa lainasummissa lainan saaminen tilille voi olla hitaampaa kuin pienissä lainasummissa.

Yksi asia, joka saattaa nopeuttaa suuremmankin lainan saamista, on hakea sitä yhteishakijan kanssa.

Yhteishakija voi olla esimerkiksi aviopuoliso tai muu perheenjäsen. Kun laina haetaan kahdestaan, on molemmat yhtälailla vastuussa lainan takaisinmaksusta ja siihen liittyvistä asioista.

Kun hakijoita on kaksi, paranee hakijoiden maksukyky, jonka avulla lainantarjoajien on helpompi myöntää suurempaakin lainaa nopeasti.

Tietyillä lainantarjoajille voi olla myös erilaisia ehtoja, kuten esimerkiksi se että yli 10000 euron lainaa ei voi hakea ilman yhteishakijaa.

 

Lainojen vertailua ei kannata unohtaa

Kuten olemme edellä jo maininneet, ei lainavertailua kannata unohtaa, oli lainalla sitten kuinka kiire tahansa.

Pienissäkin lainasummissa voi olla yllättävänkin suuria hintaeroja eri lainantarjoajien välillä. Ja mitä suurempiin summiin menemme, sitä suuremmaksi nämä hintaerot muodostuvat.

Käyttämällä palveluamme pääset nopeasti vertailemaan eri lainantarjoajien tarjouksia. Useiden lainatarjousten pyytäminen onkin ainut tapa verrata lainoja.

Koska lainatarjousten korot ja kulut vaihtelevat aina hakijoiden mukaan, ei voida määrittää yhtä tiettyä lainantarjoajaa josta jokainen saisi halvinta lainaa.

Aloita lainavertailu täyttämällä hakemus sivuillamme. Saat lainapäätöksen välittömästi ja tämän jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset nähtäville nopeasti.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi