Lainaa nopeasti tilille jopa 60.000 € asti

Kilpailuta pankit, vertaa lainat ja saat lainaa nopeasti tilille ilman vakuuksia ja takaajia

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainaa nopeasti Varmalaina.fi palvelusta

Tarvitsetko lainaa nopeasti?

Vaikka nopea lainan tarve voi joskus yllättää ei lainaa kuitenkaan tulisi hakea ilman sen huolellista kilpailuttamista.

Me täällä VarmaLaina.fi palvelussa olemme valmiit kilpailuttamaan lainahakemuksesi yli 30 pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus palvelussamme, jonka jälkeen me kilpailutamme sen puolestasi.

Tiedämme, että sinä tarvitset lainaa nopeasti käyttöösi. Tämän vuoksi me toimitamme ensimmäiset lainatarjoukset nähtäväksesi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen jättämisestä. Pyrimme aina toimittamaan mahdollisimman monta lainatarjousta, jotta voisit vertailla mahdollisimman monen pankin ja muun luotonantajan lainatarjouksia.

Hae lainaa heti maksuttomalla lainahakemuksella niin varmista itsellesi nopean ja edullisen lainan.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Autamme sinua löytämään sopivan lainan nopeasti

Kun lainan saamisella on kova kiire, moni unohtaa lainojen kilpailuttamisen kokonaan ja valitsee ensimmäisen pikavipin mitä vastaan tulee. Tämä usein johtaa siihen, että maksaa lainastaan turhan kallista korkoa ja kuluja, kun nopealla kilpailuttamisella voisi löytää huomattavasti edullisemman jatkuvan joustoluoton tai jonkin muun lainan.

Lainan kilpailuttamisen ei tarvitse olla vaikeaa, eikä se välttämättä vie aikaa yhtään sen enempää kuin lainan hakeminen suoraan miltä tahansa lainantarjoajalta. VarmaLaina.fi palvelun kautta tavoitat jopa 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Saat hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen nopeasti useita lainatarjouksia nähtäville.

Aikaa tähän ei kulu yhtään sen enempää kuin se, että täyttäisit lainahakemuksen suoraan yhdelle lainantarjoajalle. Nyt kuitenkin yhden lainatarjouksen sijasta saat monta lainatarjousta, joita voit vapaasti vertailla keskenään. Lainatarjouksista kannattaa ensin vertailla lainojen todellista vuosikorkoa, näin saat valittua itsellesi edullisimman lainan helposti, eikä sinun tarvitse maksaa turhasta vaikka lainan saamisella olisikin kiire.

 

Lue nämä, jos tarvitset lainaa nopeasti

•  Kilpailuttamalla lainan kauttamme voit varmistaa että hakemuksesi kilpailutetaan huolellisesti. Jos olet epähuomiossa hakenut lainan jonka olet todennut liian kalliiksi, sinulla on aina 14 päivän peruutusoikeus. Jos päätät käyttää peruutusoikeuttasi, sinun tulee palauttaa nostamasi lainasumma kokonaisuudessaan.

•  Palvelemme kaikkia yli 18-vuotiaita Suomen kansalaisia, joille ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Maksuhäiriö syntyy siitä, kun jokin lasku jää maksamatta ja se etenee perintään. Halutessasi voit tarkistaa Suomen asiakastiedon sivuilta onko sinulla maksamattomia laskuja perinnässä.

•  Kauttamme saat lainapäätöksen lähes välittömästi ja ensimmäiset lainatarjoukset saat nopeasti nähtäville.

•  Voit hakea lainaa nopeasti 100-60.000 euroa.

•  Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 lainantarjoajaa nopeasti ja helposti.

•  Vaikka tarvitset lainaa nopeasti, ei lainan kilpailuttamista kannata missään nimessä unohtaa. Vain kilpailuttamalla varmistat edullisimman lainan löytymisen.

•  Mitä pienempää lainasummaa haet, sitä nopeammin se on mahdollista saada tilille. Suuremmissa kulutusluotoissa voi kestää hieman kauemmin, mutta riippuen lainantarjoajasta, on sekin mahdollista saada nopeasti käyttöön.

•  Palvelumme kautta haetut lainat myönnetään ilman vakuuksia. Tämä mahdollistaa lainahakemusten huomattavasti nopeamman käsittelyn verrattuna perinteisiin vakuudellisiin lainoihin.

Lainaa nopeasti

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Kaikki palvelumme kautta haetut lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Tämä auttaa silloin, kun tarvitaan lainaa nopeasti.

Kun lainantarjoajien ei tarvitse tarkistella hakijoiden vakuuksia, mahdollistaa se hakemusten nopean käsittelyn, jolloin lainatarjous saadaan lähetettyä asiakkaalle nopeasti. Perinteisen pankkilainan hakemiseen voi kulua päiviä, jopa viikkoja, riippuen vakuuksien tai takaajien löytymisestä ja siitä miten pankkiin saa varattua aikoja neuvotteluun. Kun haet lainaa netistä, voit saada saman lainasumman useiden päivien sijasta jopa samana päivänä tilillesi.

Vakuudettomat lainat ovat nostaneetkin suosiotaan jatkuvasti niiden nopeuden ja hakemisen helppouden johdosta. Jatkuva kilpailu lainamarkkinoilla on ajanut vakuudettomien lainojen hintoja jatkuvasti alaspäin ja ne ovatkin nykyisin erittäin kilpailukykyisiä verrattuna pankkilainoihin.

 

Kuinka nopeasti laina on mahdollista saada?

Tähän vaikuttaa suoraan muutama asia, jotka määrittävät kuinka nopeasti kuluttaja saa lainan tilille.

 • Hakemuksen tiedot
  Hakemusta täyttäessä kannattaa olla huolellinen ja varmistaa ennen lähettämistä että tiedot ovat oikein ja kaikki tarvittavat tiedot on lisätty. Puutteelliset tai väärät tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen, joka taas hidastaa lainan saamista.
 • Hakijan taloudellinen tilanne
  Mitä parempi hakijan maksukyky on, sitä useampi lainatarjouksia hän luultavasti tulee saamaan. Mitä useampi lainahakemus, sitä laajemmat mahdollisuudet hakijalla on valita edullisin ja nopein laina.
 • Hakemuksen jättöaika
  Otamme hakemuksia vastaan koska tahansa, mutta yhteistyökumppaneidemme yleisimmät aukioloajat ovat klo 7-23. Jos siis teet hakemuksen yöllä, otamme sen vastaan ja välitämme eteenpäin. Lainantarjoajat kuitenkin voivat käsitellä hakemuksen ja antaa lainatarjouksen vasta seuraavana aamuna, kun palvelut taas aukeavat. Lainojen myöntäminen yöllä on kiellettyä Suomen laissa.
 • Haettu lainasumma
  Jos tarvitsee lainaa nopeasti, on pienempi lainasumma huomattavasti helpompi saada nopeasti tilille. Esimerkiksi kun haetaan lainaa 1000 euroa, sen voi saada tilille jopa 15 minuutissa. Jos taas haetaan lainaa 20000 euroa, voi sen käsittelyaika olla hieman pidempi. Suuremmankin lainasumman voi saada tilille saman päivän aikana, riippuen hieman sitä, koska hakemus on lähetetty.

   

Suurempi laina kannattaa hakea yhteishakijan kanssa

Suuremmissa lainasummissa lainan saaminen tilille voi olla hitaampaa kuin pienissä lainasummissa.

Yksi asia, joka saattaa nopeuttaa suuremmankin lainan saamista, on hakea sitä yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi aviopuoliso tai muu perheenjäsen. Kun laina haetaan kahdestaan, on molemmat yhtälailla vastuussa lainan takaisinmaksusta ja siihen liittyvistä asioista. Kun hakijoita on kaksi, paranee hakijoiden maksukyky, jonka vuoksi lainantarjoajien on helpompi myöntää suurempaakin lainaa nopeasti. Tietyillä lainantarjoajille voi olla myös erilaisia ehtoja, kuten esimerkiksi se että yli 10000 euron lainaa ei voi hakea ilman yhteishakijaa.

 

Lainojen vertailua ei kannata unohtaa

Kuten olemme edellä jo maininneet, ei lainavertailua kannata unohtaa, oli lainalla sitten kuinka kiire tahansa. Pienissäkin lainasummissa voi olla yllättävänkin suuria hintaeroja eri lainantarjoajien välillä. Ja mitä suurempiin summiin menemme, sitä suuremmaksi nämä hintaerot muodostuvat.

Käyttämällä palveluamme pääset nopeasti vertailemaan eri lainantarjoajien tarjouksia. Useiden lainatarjousten pyytäminen onkin ainut tapa verrata lainoja. Koska lainatarjousten korot ja kulut vaihtelevat aina hakijoiden mukaan, ei voida määrittää yhtä tiettyä lainantarjoajaa josta jokainen saisi halvinta lainaa.

Aloita lainavertailu täyttämällä hakemus sivuillamme. Saat lainapäätöksen välittömästi ja tämän jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset nähtäville nopeasti.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä, kun tarvitaan lainaa nopeasti:

Kuinka nopeasti lainaa voi saada?

Lainatarjoukset saat vertailtavaksi jo muutamassa minuutissa. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen ja allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti heti voidaan laina maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana. Pienemmät lainasummat voidaan yleensä maksaa nopeammin kuin suuremmat lainat.

Miten varmistan, että saan lainaa nopeasti?

Lainaprosessi etenee pankin ja rahoituslaitosten sähköisten järjestelmien tahdissa. Nopeimmillaan saat lainatarjoukset 1 - 2 minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Täyttämällä lainahakemuksen huolellisesti nopeutat lainaprosessia huomattavasti.

Onko lainan kilpailuttaminen hidasta?

Ei ole. Lainaa ei kannata jättää sen vuoksi kilpailuttamatta, että ajattelee sen viivästyttävän lainapäätöstä. Lainatarjoukset saat heti vertailtavaksi ja pääset valitsemaan itsellesi sopivimman lainan. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan tilillesi nopeasti.

Mihin lainaa tarvitaan nopeasti

Jokaisella lainanhakijalla on omat lainatarpeen ja syyt hakea lainaa nopeasti. Tyypillisesti nopea laina tarvitaan, kun kodinkone, puhelin tai auto hajoaa eikä itsellä ole rahaa maksaa kaikkia kuluja kerralla.

 

Lainaa nopeasti


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo