VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 10000 euroa

•  Kuten tiedät 10 000 euron kulutusluotto ei ole enää mikään aivan pieni laina, kannattaa sinun laskea tarkkaan omat tulosi ja menosi, ettei lainan takaisinmaksun kanssa tule ongelmia. Muista ottaa huomioon myös mahdolliset lapsilisät, asumistuet, sekä muut mahdolliset tuet.

 

•  Muista jättää pientä pelivaraa kuukausittain, eli toisin sanoen rahaa pitäsi jäädä hieman myös säästöön, vaikka lyhentäsitkin omaa lainaasi.

 

•  Älä hae lainaa jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja, tai jos tiedät että tulosi tulevat muuttumaan lähiaikoina.

 

•  Mieti tarkkaan kuin pitkän maksuajan otat. Jos haet lainaa 10000 euroa, kannattaa siihen valita mielummin hieman pidempi maksuaika, joka takaa sopivan pienen kuukausierän.

 

•  Maksuaikaa valitessa tulee aina muistaa se, että jollekin kuukaudelle osuu varmasti joitain yllättävi menoja, joten ne eivät saa silloin vaikeuttaa lainan takaisinmaksua.

 

•  Kun haet lainaa 10000 euroa, kannattaa sinun kilpailuttaa se erittäin huolellisesti. Palvelumme avulla teet kilpailuttamisesta helppoa ja vaivatonta, koska sinun tarvitsee täyttää vain yksi ainoa lainatarjouspyyntö.

 

•  Kun olet pyytänyt lainatarjoukset palvelustamme, vertaa ensin niitä toisiinsa ja valitse niistä juuri sinun tilanteeseen sopivin.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Tarvitsin lainaa 10000 euroa nopeasti, jonka löysinkin Varmalaina.fi palvelun avulla noin 15 minuutissa.

Esa 33v, Helsinki

Varmalaina.fi avulla sain kilpailutettua 10000 euron lainan todella vaivattomasti.

Anna 40v, Rovaniemi

Palvelun avulla löysin varmasti edullisimman 10000 euron lainan. Varmalaina.fi:n avulla minun ei tarvinnut itse huolehtia lainani kilpailuttamisesta, vaan he hoitivat sen puolestani. Suosittelen palvelua ehdottomasti kaikille, jotka haluavat löytää edullisimmat lainat mahdollisimman helposti ja nopeasti.

Kalle 25v, Joensuu

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi