Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Pankkilaina

Aloita pankkilainan hakeminen vertailemalla useiden pankkien lainatarjoukset.

Meiltä saat lukuisten pankkien ja muiden rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset vain muutamassa minuutissa.

Me kilpailutamme pankkilainan puolestasi maksutta ja ilman riskiä.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä kun etsit pankkilainaa netistä

• Jos mielessäsi on pankkilainan tai kulutusluoton hakeminen, voit kilpailuttaa sen VarmaLaina.fi palvelussa täysin maksuttomasti. Kauttamme voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa 1 – 20 vuoden takaisinmaksuajalla.

 

•  Kaikki kauttamme haetut pankkilainat ovat aina vakuudetonta lainaa, eikä sinulta vaadita lainalle vakuuksia tai takausta. Halutessasi voit ottaa lainallesi yhteisvastuullisen takaajan lähipiiristäsi. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen henkilön kanssa on pankin luottotappioriski pienempi ja he voivat näin ollen myöntää paremmin suuremman summan lainaa paremmilla lainaehdoilla. 

 

•  Pankkilainaa haetaan yhä useammin suoraan verkosta. Syynä tähän on ehdottomasti rahoituksen hakemisen helppous ja nopeus.

 

•  Pankkilainan hakeminen netistä tapahtuu siten, että hakijan täyttää yhden maksuttoman lainahakemuksen ja VarmaLaina.fi välittää sen kilpailutettavaksi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Hakija saa vertailtavakseen lainatarjoukset, joista hän saa valita itselleen sopivan pankkilainan. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu kätevästi lainansaajan omilla verkkopankkitunnuksilla. 

Joustoluotto

Kulutusluotto

Pankkilaina verkosta

Vuosia sitten moni tuskin olisi ajatellut ottavansa pankkilainan verkosta. Nykyisin kaikki palvelut ovat siirtyneet nettiin, niin myös pankkilainat. Pankkilaina on määritelmältään mikä tahansa pankista haettava laina. Sillä voidaan tarkoittaa kulutusluottoa tai mitä muuta tahansa lainaa, joka myönnetään pankista.

Pankkilainaa voi nykyisin hakea helposti ja nopeasti suoraan maksuttomalla lainahakemuksella ja myönteisen lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti hakijan omilla verkkopankkitunnuksilla. Verkosta haettu pankkilaina ei ole yhtään sen riskialttiimpi haettava, kuin lainan hakeminen pankista – päinvastoin. Kun lainaa hakee verkosta tunnistautumalla palveluun omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, on lainan hakeminen hyvin turvallista suojatussa yhteydessä.

Kivijalkapankissa asiointi on vähentynyt viime vuosina merkittävästi. Kaikki rahoitukseen ja laskujen maksuun liittyvät asiat hoidetaan suurelta osin verkossa. Kun lainan hakemisen hoitaa netissä ei lainaneuvotteluun tarvitse varata käsittely – tai neuvotteluaikaa. Kaikki hoituu mutkattomasti verkossa aina lainahakemuksen täyttämisestä lainasopimuksen allekirjoittamiseen saakka. Nyt kuka tahansa vastuullisesti raha-asiansa hoitanut henkilö voi hakea lainaa kännykällä tai tietokoneella omalta kotisohvaltaan käsin.

 

Kuka voi hakea pankkilainaa netistä?

Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö.

Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä tai liikaa perintävelkaa.

Hakija ei tarvitse pankkilainan hakemiseen kuitenkaan henkilötakausta tai muita vakuuksia, vaan lainanhakija on itse vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea VarmaLaina.fi kautta lainaa ilman rekisteröitymistä.

 

Miten pankkilaina haetaan VarmaLainan kautta?

Pankkilainan hakeminen on tehty hakijalle hyvin helpoksi.

Hakija voi täyttää maksuttoman lainahakemuksen ihan mihin kellonaikaan tahansa päivään katsomatta eikä tulleet lainatarjoukset sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen.

VarmaLainan tehtävä on auttaa hakijaa löytämään juuri sellaisen pankkilainan, joka vastaa hänen lainatarvettaan ja on mahdollisimman edullinen.

Tämä kaikki on mahdollista, koska VarmaLaina kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen hetkessä jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jotka ovat halunneet tulla kilpailutuksen mukaan.

Mukana kilpailutuksessa on monia tunnettuja ja luotettavia pankkeja, kuten Nordea, POP Pankki, Bank Norwegian ja monia muita. Listauksen kaikista kilpailutuksessa mukana olevista lainantarjoajista näet selaamalla sivun alkuun.

Näin lainan kilpailuttaminen tapahtuu vaihe vaiheelta:

  1. Kun olet päättänyt hakea siirry sivun alkuun mistä löydät VarmaLainan lainahakemuksen.
  2. Halutessasi voit ennen lainahakemuksen täyttämistä tutustua lainantarjoajiin tarkemmin klikkaamalla ylävalikosta “lainapalvelut”. Kaikki sivulla esitellyt pankit ja rahoitusyhtiön ovat mukana kilpailutuksessa.
  3. Siirry täyttämään lainahakemus tiedoillasi ja lainasummalla minkä tarvitset.
  4. Hakemuksen lähettämisen jälkeen VarmaLaina.fi aloittaa lainahakemuksen kilpailuttamisen heti.
  5. Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksesi jo muutaman minuutin kuluttua.
  6. Vertaa tulleita lainatarjouksia toisiinsa ja valitse sopiva laina.
  7. Mikäli hyväksyt jonkun lainatarjouksista ja allekirjoitat lainasopimuksen saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

PankkilainaMiksi pankkilaina kannattaa kilpailuttaa?

Oli kyseessä pankkilaina, kulutusluotto, joustoluotto tai mikä tahansa muu rahoitus kannattaa tarvittava laina aina kilpailuttaa.

Lainan kilpailuttaminen VarmaLainalla ei ensinnäkään maksa mitään eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido hakijaa mihinkään.

Lainan kilpailuttamisen avulla hakija saa vertailtavakseen useamman pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset ja pääsee näin tarkastelemaan mistä löytyy sopivin laina.

Lainatarjousten määrä riippuu hakijan tiedoista, maksukyvystä sekä haettavasta lainasummasta.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoituslaitos tekee hakijalle oman riskianalyysin, jonka perusteella he päättävät lainatarjouksen jättämisestä.

 

Lainalaskurin avulla selvität minkä verran sinun kannattaa ottaa lainaa?

Lainalaskuri on oiva työkalu lainan suunnittelussa.

Laske lainalaskurin avulla miten lainasumma ja laina-aika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin sekä lainan kuukausierään.

Lainalaskuriin voi muuttaa lukemia niin useaan kertaan, kunnes laskelmat sopivan sinun talouteesi.

Jokainen pankki tekee oman riskianalyysinsa lainanhakijalle, joten lainalaskurin antama lukema voi poiketa pankin lainatarjouksesta, mutta hyvän arvioin lainalaskurilla kuitenkin aina saa.

Suosittelemme lainalaskurin käytön jälkeen täyttämään maksuttoman lainahakemuksen, niin saat henkilökohtaiset lainatarjoukset pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Mikä pankki myöntää helpoiten lainaa?

Tekel.fi | yrityslainalaskuri

Usein kysyttyjä kysymyksiä pankkilainasta:

Kuka voi hakea pankkilainaa?

Pankkilainaa voi hakea sähköisellä lainahakemuksella verkosta vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Tarvitseko pankkilainaa varten takaajan?

VarmaLaina.fi lainojen vertailu- ja kilpailutuspalvelu välittää lainahakemuksen pankeille ja lainantarjoajille jotka tarjoavat hakijalle lainatuotetta mihin ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta. Lainaa saa kuitenkin aina halutessaan hakea myös yhdessä toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa. Henkilötakaajan kanssa on paremmat mahdollisuudet saada suurempi pankkilaina alhaisemmalla lainakorolla.

Kuinka paljon pankkilainaa voi hakea?

Netistä voi hakea pankkilainaa jopa 60.000 euroon saakka.

Miksi pankkilaina kannattaa hakea netistä?

Jos pankkilainan hakee yhdestä pankista on lainan koron tai muiden kulujen vertailu vaikeaa. Kun täytät VarmaLaina.fi palvelussa yhden lainahakemuksen se kilpailutetaan hetkessä monen tunnetun pankin ja luotonmyöntäjän välillä. Lainan kilpailuttaminen on VarmaLainassa hakijalle maksutonta eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido mihinkään.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi