Varma pankkilaina - Vertaa pankkilainat ja säästä

Me kilpailutamme pankit puolestasi, täysin ilmaiseksi

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Pankkilaina

Pankkilainan voit hakea verkosta ilman takaajia tai vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka. Aloita pankkilainan hakeminen vertailemalla useiden pankkien lainatarjoukset.

Meiltä saat useiden pankkien ja muiden rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset vain muutamassa minuutissa. Kilpailutamme pankkilainan puolestasi maksutta ja ilman riskiä. Tavoitat yhdellä hakemuksella noin 25 eri pankkia ja muuta rahalaitosta.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Mikä on pankkilaina?

Pankkilaina on tyypillisesti suurempien hankintojen rahoittamiseen haettu kertaluontoinen laina. Perinteisesti vakuudellinen pankkilaina on haettu kivijalkapankista, mutta nykyään suurin osa pankkilainoista haetaan verkosta. Pankkilaina haetaan usein asunnon ostoa varten, mutta yhtälailla pankkilainaa haetaan myös auton, kesämökin sekä veneen hankintaan. Pankkilainalla rahoitetaan myös kodinkoneet, huonekalut sekä muut suuremmat hankinnat. Pankkilaina voi olla vakuudellinen tai vakuudeton laina, joka käytännössä tarkoittaa, että vakuudelliseen lainaan hakija tarvitsee vakuudet tai henkilötakauksen ja vakuudettomaan riittää, että omat tulot ja maksuvara on riittävä. VarmaLaina kilpailuttaa pankkilainan lainantarjoajilla, jotka eivät vaadi lainaan vakuuksia tai takausta.

 

Pankkilaina verkosta

Vuosia sitten moni tuskin olisi ajatellut ottavansa pankkilainan verkosta. Nykyisin kaikki palvelut ovat siirtyneet nettiin, niin myös pankkilainat. Pankkilaina on määritelmältään mikä tahansa pankista haettava laina. Sillä voidaan tarkoittaa kulutusluottoa tai mitä muuta tahansa lainaa, joka myönnetään pankista.

Pankkilainaa voi nykyisin hakea helposti ja nopeasti suoraan maksuttomalla lainahakemuksella ja myönteisen lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti hakijan omilla verkkopankkitunnuksilla. Verkosta haettu pankkilaina ei ole yhtään sen riskialttiimpi haettava, kuin lainan hakeminen pankista – päinvastoin. Kun lainaa hakee verkosta tunnistautumalla palveluun omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, on lainan hakeminen hyvin turvallista suojatussa yhteydessä. Sähköisen järjestelmän avulla pystyy myös saamaan lainaa heti käyttöönsä ilman päivien odottelua.

Kivijalkapankissa asiointi on vähentynyt viime vuosina merkittävästi. Kaikki rahoitukseen ja laskujen maksuun liittyvät asiat hoidetaan suurelta osin verkossa. Kun lainan hakemisen hoitaa netissä ei lainaneuvotteluun tarvitse varata käsittely – tai neuvotteluaikaa. Kaikki hoituu mutkattomasti verkossa aina lainahakemuksen täyttämisestä lainasopimuksen allekirjoittamiseen saakka. Nyt kuka tahansa vastuullisesti raha-asiansa hoitanut henkilö voi hakea lainaa kännykällä tai tietokoneella omalta kotisohvaltaan käsin.

Pankkilaina netistä, koska:

 • voit hakea lainaa heti maksuttomalla lainahakemuksella
 • saat nopeasti vertailtavaksesi useita lainatarjouksia
 • et tarvitse pankkilainaa varten takaajia tai vakuuksia
 • voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroon asti sähköisellä nettihakemuksella
 • lainan korko alkaen 4,19 prosenttia

Hae pankkilainaa ilmaisella lainahakemuksella niin saat lainatarjoukset vertailtavaksi jo saman päivän aikana.

 

Lue nämä kun etsit pankkilainaa netistä

• Jos mielessäsi on pankkilainan, kulutusluoton tai pikavipin hakeminen, voit kilpailuttaa sen palvelussamme täysin maksuttomasti. Kauttamme voit hakea pankkilainaa 1000 – 60 000 euroa, 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

•  Kaikki kauttamme haetut pankkilainat ovat aina vakuudettomia lainoja, eikä sinulta vaadita lainalle vakuuksia tai takausta. Halutessasi voit ottaa lainallesi yhteisvastuullisen takaajan lähipiiristäsi. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen henkilön kanssa on pankin luottotappioriski pienempi ja he voivat näin ollen myöntää paremmin suuremman summan lainaa paremmilla lainaehdoilla. 

•  Pankkilainaa haetaan yhä useammin suoraan verkosta. Syynä tähän on ehdottomasti rahoituksen hakemisen helppous ja nopeus.

•  Pankkilainan hakeminen netistä tapahtuu siten, että hakijan täyttää yhden maksuttoman lainahakemuksen ja VarmaLaina.fi välittää sen kilpailutettavaksi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Hakija saa vertailtavakseen lainatarjoukset, joista hän saa valita itselleen sopivan pankkilainan. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu kätevästi lainansaajan omilla verkkopankkitunnuksilla.

 

Kuka voi hakea pankkilainaa netistä?

Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö.

Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä tai liikaa perintävelkaa.

Hakija ei tarvitse pankkilainan hakemiseen kuitenkaan henkilötakausta tai muita vakuuksia, vaan lainanhakija on itse vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea VarmaLaina.fi palvelun kautta.

Hae joustoluotto Varmalaina palvelusta

Miten pankkilaina haetaan VarmaLainan kautta?

Pankkilainan hakeminen on tehty hakijalle hyvin helpoksi.

Hakija voi täyttää maksuttoman lainahakemuksen ihan mihin kellonaikaan tahansa päivään katsomatta eikä tulleet lainatarjoukset sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen.

Meidän tehtävä on auttaa hakijaa löytämään juuri sellaisen pankkilainan, joka vastaa hänen lainatarvettaan ja on mahdollisimman edullinen.

Tämä kaikki on mahdollista, koska palvelumme kilpailuttaa lainahakemuksesi hetkessä jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jotka ovat halunneet tulla kilpailutuksen mukaan.

Mukana kilpailutuksessa on monia tunnettuja ja luotettavia pankkeja, kuten POP Pankki, Bank Norwegian ja monia muita. Listauksen kaikista kilpailutuksessa mukana olevista lainantarjoajista näet selaamalla sivun alkuun.

Näin lainan kilpailuttaminen tapahtuu vaihe vaiheelta:

 1. Kun olet päättänyt hakea siirry sivun alkuun mistä löydät maksuttoman lainahakemuksen.
 2. Halutessasi voit ennen lainahakemuksen täyttämistä tutustua lainantarjoajiin tarkemmin klikkaamalla ylävalikosta “lainapalvelut”. Kaikki sivulla esitellyt pankit ja rahoitusyhtiön ovat mukana kilpailutuksessa.
 3. Siirry täyttämään lainahakemus tiedoillasi ja lainasummalla minkä tarvitset.
 4. Hakemuksen lähettämisen jälkeen VarmaLaina.fi aloittaa lainahakemuksen kilpailuttamisen heti.
 5. Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksesi jo muutaman minuutin kuluttua.
 6. Vertaa tulleita lainatarjouksia toisiinsa ja valitse sopiva laina.
 7. Mikäli hyväksyt jonkun lainatarjouksista ja allekirjoitat lainasopimuksen saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

PankkilainaMiksi pankkilaina kannattaa kilpailuttaa?

Oli kyseessä pankkilaina, kulutusluotto, joustoluotto tai mikä tahansa muu rahoitus, kannattaa se kilpailuttaa huolellisesti. Lainan kilpailuttaminen palvelussamme ei maksa mitään, eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido sinua mihinkään. Kilpailuttamisen avulla saat vertailtavaksesi useamman pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset ja pääset näin tarkastelemaan mistä saat tarpeeseesi sopivan lainan heti tilille.

Lainatarjousten määrä riippuu lainanhakijan tiedoista, maksukyvystä sekä haettavasta lainasummasta. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoituslaitos tekee hakijalle oman riskianalyysin, jonka perusteella he päättävät lainatarjouksen jättämisestä.

Voit maksimoida lainatarjousten määrän pyytämällä useita lainatarjouksia ja kokeilla myös useita eri lainanvälityspalveluita.

 

Lainalaskurin avulla selvität minkä verran sinun kannattaa ottaa lainaa?

Lainalaskuri on hyvä työkalu lainan suunnittelussa.

Laske lainalaskurin avulla miten lainasumma ja laina-aika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin sekä lainan kuukausierään.

Lainalaskuriin voi muuttaa lukemia niin useaan kertaan, kunnes laskelmat sopivan sinun talouteesi.

Jokainen pankki tekee oman riskianalyysinsa lainanhakijalle, joten lainalaskurin antama lukema voi poiketa pankin lainatarjouksesta, mutta hyvän arvioin lainalaskurilla kuitenkin aina saa.

Suosittelemme lainalaskurin käytön jälkeen täyttämään maksuttoman lainahakemuksen, niin saat henkilökohtaiset lainatarjoukset pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

 

Pankkilaina netistä ilman vakuuksia

Pankkilaina voidaan hakea netin kautta ilman vakuuksia ja takaajia. Perinteisesti pankkilainaan on lähes aina vaadittu vakuudet tai henkilötakaajia ja niin on vieläkin jos lainaa hakee perinteisestä kivijalkapankista. Netin vakuudeton pankkilaina on nopeampi, mutta yleensä hieman kalliimpi kuin vakuudellinen pankkilaina.

Jos sinulla on mahdollisuus käyttää henkilötakaajaa ja lainalla ei ole kiire, saat sen todennäköisesti edullisemmin perinteisestä kivijalkapankista. Kun lainaa hakee kaksi yhteisvastuullista hakijaa myös henkilötakaajan tiedot tarkistetaan.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä pankkilainasta:

Kuka voi hakea pankkilainaa?

Pankkilainaa voi hakea sähköisellä lainahakemuksella verkosta vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Tarvitsetko pankkilainaa varten takaajan?

VarmaLaina.fi lainojen vertailu- ja kilpailutuspalvelu välittää lainahakemuksen pankeille ja lainantarjoajille jotka tarjoavat hakijalle lainatuotetta mihin ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta. Lainaa saa kuitenkin aina halutessaan hakea myös yhdessä toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa. Henkilötakaajan kanssa on paremmat mahdollisuudet saada suurempi pankkilaina alhaisemmalla lainakorolla.

Kuinka paljon pankkilainaa voi hakea?

Netistä voi hakea pankkilainaa jopa 60.000 euroon saakka.

Miksi pankkilaina kannattaa hakea netistä?

Jos pankkilainan hakee yhdestä pankista on lainan koron tai muiden kulujen vertailu vaikeaa. Kun täytät VarmaLaina.fi palvelussa yhden lainahakemuksen se kilpailutetaan hetkessä monen tunnetun pankin ja luotonmyöntäjän välillä. Lainan kilpailuttaminen on VarmaLainassa hakijalle maksutonta eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido mihinkään.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo