Pankit Suomessa - vertaa ja säästä

Vertaa pankit Suomessa ja kilpailuta pankkilaina yli 25 lainantarjoajan välillä

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Pankit Suomessa

Aloita pankkilainan hakeminen vertailemalla pankit Suomessa.

Me kilpailutamme pankkilainan puolestasi maksutta ja ilman riskiä.

Pankit Suomessa tarjoavat asiakkailleen monenlaisia pankkipalveluja kuten sijoitusneuvontaa, lainaa sekä vakuutuksia.

Kilpailuta ja vertaa pankit palvelumme avulla. Täyttämällä ja lähettämällä lainahakemuksen kilpailutamme sen hetkessä yli 25 pankin ja rahalaitoksen välillä.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Vertaa ja kilpailuta pankit

Suomessa toimii useita suomalaisia ja ulkomaalaisia pankkeja. Digitalisaation kehittyessä yhä useampi suomalainen ottaa pankkilainan muulta kuin täysin suomalaisesta pankista. Sähköiset järjestelmät ovat tuoneet eri pankkipalvelut lähemmäs kuluttajaa, mikä mahdollistaa pankkilainojen ja pankkien palvelujen kattavamman vertailun ja lainan hakemisen haluamastaan pankista.

Pankit Suomessa tarjoavat asiakkailleen monipuoliset palvelut. Henkilöasiakkaiden sekä yritysasiakkaiden käytetyimmät pankkipalvelut ovat laskujen maksut, päivittäiset pankkiasioinnit, talletukset, joista uusimpana osakesäästötilit sekä luottokorttien käyttö. Lainasummaltaan eniten pankista haetaan lainaa oman asunnon ostamista varten. Toiseksi eniten pankista haetaan vakuudetonta kulutusluottoa tai joustoluottoa.

Suomessa pankkitilin omistaa lähes jokainen täysi-ikäinen kansalainen, joka on suuri joukko maailman mittakaavassa. Suomalaiset arvostavat ja luottavat suomalaisiin pankkeihin, mutta lainan hakua ulkomaalaiselta pankiltakaan ei pidetä mitenkään huonona vaihtoehtona. Suomessa toimii useita luotettavia ja vakavaraisia pankkeja. Pankkeja Suomeen on tullut muun muassa Norjasta, Ruotsista, Tanskasta sekä Virosta.

 

Suomen pankit

 • Aktia
 • Hypo (asuntolainojen myöntämiseen erikoistunut pankki)
 • Danske Bank
 • Evli Pankki (sijoittamiseen erikoistunut pankki)
 • Nordea
 • Säästöpankki
 • Oma Säästöpankki
 • OP Ryhmä (Osuuspankki)
 • POP Pankki
 • S-Pankki
 • Säästöpankki
 • POP Pankki
 • Ålandsbanken

Ulkomaalaiset pankit Suomessa

 • Avida Finans AB
 • Bank Norwegian
 • Instabank
 • Resurs bank
 • Nordax Bank
 • Bigbank AS
 • Komplett Bank
 • BRAbank
 • Collector Bank
 • TF Bank
 • Ferratum Bank
 • Svea
 • Handelsbanken
 • Nordnet Bank AB

 

Pankit Suomessa sekä Suomessa toimivat ulkomaalaiset pankit

Sivustollamme on esiteltynä sekä suomalaisia pankkeja että Suomessa toimivat ulkomaalaisia pankkeja. Emme ole halunneet asettaa millään tavoin suomalaisia pankkeja paremmuusjärjestykseen, koska Suomessa toimivat ulkomaalaiset pankit ovat hyvinkin varteen otettavia vaihtoehtoja, varsinkin jos suunnitelmissa on lainan tai pienemmän pikavipin hakeminen. Vertailumme mukaan ulkomaalaiset pankit ovat kilpailukykyisiä Suomen pankkien rinnalla. Jos vertaillaan lainan korkoa, lainaehtoja sekä lainaprosessia päihittää moni Suomessa toimiva ulkomaalainen pankki perinteisen suomalaisen pankin. Toki kilpailuasetelmassa vaikuttaa aina monet tekijät ja monelle suomalaiselle voi muutaman prosenttiyksikön ero korossa olla samantekevää, kunhan lainan saa suomalaisesta pankista.

Nykyään suomalaiset ovat niin tottuneita hoitamaan pankkiasiansa verkossa ettei pankin konttorin sijainnilla ole suurta merkitystä, jos vain asiakaspalvelu ja asioiden hoitaminen sähköisesti on näppärää. Monet pankit ovatkin kehittäneet sähköisiä palvelujaan entistä tehokkaammiksi, koska suurin osa pankkipalveluista hoidetaan verkossa. Kuluttajat odottavat myös palveluilta nopeutta ja tehokkuutta, mikä on lisännyt pankeille painetta sähköisten palvelujen kehittämiseen.

 

Miten pankkeja Varmalainan kilpailutuspalvelussa on mukana?

Kilpailutuspalveluun saadaan mukaan uusia pankkeja tasaisin väliajoin, kun pankit saavat omat järjestelmänsä toiminaan sujuvasti verkossa. Tällä hetkellä kilpailutuksessa on mukana useita suomalaisia pankkeja ja sekä tunnettuja ulkomaalaisia pankkeja. Kaikkiaan lainapalveluita on kilpailutuksessa mukana noin 25. Pankeista mukana on muun muassa POP Pankki sekä Aktia. Ulkomaalaisista pankeista mukana ovat muun muassa Bank Norwegian, Nordax Bank sekä Collector. Koko listauksen pankeista ja rahoitusyhtiöstä näet klikkaamalla “lainapalvelut“.

Hae pankkilaina Varmalaina palvelusta

Miksi pankkilaina kannattaa kilpailuttaa?

Pankit Suomessa tarjoavat jokainen lainaa hieman eri lainaehdoilla. Lainatarjouksessa on esitettynä lainan korko, lainan maksuaika, myönnettävä lainasumma sekä lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle. Jos lainahakemuksen jättää vain yhden pankin arvioitavaksi ei koskaan saa selville, olisiko lainan voinut saada muualta paremmilla lainaehdoilla tai alhaisemmalla lainakorolla. Siitä syystä pankkilainan kilpailuttaminen monen eri pankin kesken on tärkeää.

Pankkilainan kilpailuttaminen on tehty palvelumme avulla niin helpoksi ettei siinä voi epäonnistua. Sinun tarvitsee vain täyttää maksuton lainahakemus huolellisesti kohta kohdalta ja lähettää hakemuksen mukaan kilpailutukseen. Täytetty lainahakemus ilmoittamillasi tiedoilla välitetään kilpailutettavaksi palvelussamme mukana oleville pankeille. Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee annettujen tietojen pohjalta riskianalyysin ja jos kaikki on kunnossa pankit välittävät oman lainatarjouksensa sinun katsottavaksi.

Tarjouksia vertailemalla pystyt arvioimaan, mikä pankeista tai rahoitusyhtiöistä pystyy tarjoamaan sinulle lainaa edullisesti. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen allekirjoitat lainasopimuksen pankin kanssa. Tämä tapahtuu sähköisellä lainasopimuksen allekirjoituksella.

 

Miksi hakea pankkilaina netistä?

Pankkilainojen vertailu on netissä maksutonta. Voit pyytää lainatarjoukset maksutta vertailtavaksi ja katsoa, mistä saat lainan edullisimmalla korolla. Lainatarjousten vastaanottaminen ei myöskään sido sinua mihinkään eli jos et löydä lainatarjousten joukosta itsellesi sopivaa lainaa sinun ei tarvitse hyväksyä yhtäkään lainatarjousta.

Varmalaina palvelua kannattaa käyttää pankkilainan kilpailuttamiseen, koska:

 • lainahakemuksen täyttäminen vie aikaa vain muutaman minuutin.
 • täytetty ja palveluun lähetetty lainahakemus tavoittaa hetkessä yli 30 pankkia ja rahalaitosta.
 • lainaa varten et tarvitse henkilötakaajia tai muita vakuuksia.
 • lainan korko on alkaen 4,19 %.
 • saat nopeasti selville, mikä lainantarjoaja pystyy tarjoamaan sinulle edullisinta lainaa.
 • ei pitkää odottelua – ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksesi muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Kuinka paljon on asuntolainan korkovähennys?

Usein kysyttyä pankeista Suomessa

Mistä tiedän onko pankki suomalainen?

Jos pankin pääkonttori sijaitsee Suomessa, kyseessä on suomalainen pankki. Kaikille ei kuitenkaan ole ehdottoman tärkeää, vaikka pankki ei olisi suomalainen, kunhan pankki noudattaa lakia ja asetuksia.

Ovatko pankit Suomessa turvallisia ja luotettavia?

Kyllä ovat. Niin kotimaiset kuin ulkomaalaiset pankit Suomessa ovat Finanssivalvonnan alaisuudessa.

Mistä pankista Suomessa saan lainaa pienellä korolla?

Kilpailuttamalla lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä saat hetkessä selville, mistä saat pienikorkoisen lainan. Vakuudettoman lainan korko on alkaen 4,19 %.

Mikä on paras pankki?

Vertailemalla pankit saat selville, mikä pankki sopii sinulle parhaiten. Yleensä pankin valintaan vaikuttaa, millä korolla pankki myöntää lainaa ja millaiset ovat pankin muut palvelut.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo