POP Pankki - Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Kilpailuta POP-Pankki ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta POP-Pankki ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

POP Pankki – esittely

Bonum Pankki Oyj on POP Pankki OSK:n omistama talletuspankki. Bonum Pankki on POP Pankki – ryhmän sisäinen pankki, joka tuottaa POP Pankille niiden tarvitsemat palvelut. Kyseinen pankki tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja. POP Pankin palveluihin kuuluu muun muassa säästö- ja sijoitusneuvonta, vakuutukset, kortit, luotot sekä verkkopalvelut. Esittelemme tässä artikkelissa tarkemmin POP Pankin tarjoaman pikalaina-nimisen lainatuotteen, joka on vakuudeton kulutusluotto. Kyseistä lainaa voi hakea muutkin kuin POP Pankin asiakkaat, joten tutustu lainaan tarkemmin ja kilpailuta laina ilmaiseksi VarmaLaina-palvelun kautta.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

POP Pankki kulutusluotto:

POP Pankin tarjoaman kulutusluotto on suuruudeltaan 2000 eurosta jopa 20 000 euroon saakka. Lainaa varten sinun ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia. Lainaan saa takaisinmaksuaikaa 1 – 10 vuotta. Lainanlyhennys suoritetaan kerran kuukaudessa lainasopimuksessa sovitun takaisinmaksuohjelman mukaisesti. Halutessaan asiakas voi kuitenkin maksaa lainaa takaisin nopeammin ilman lisäkustannuksia.

POP pankki kulutusluotolla on mahdollista yhdistää myös jo olemassa olevat lainat yhteen selkeämpään lainakokonaisuuteen. Olemassa olevilla lainoilla tarkoitetaan esimerkiksi pikalainaa, kulutusluottoa, osamaksua, luottokorttivelkaa tai vaikka joustoluottoa. Maksamatonta lainaa voi olla kaksi tai useampi ja ne voivat lainatyypiltään olla erilaisia. Lainojen yhdistäminen on lähes aina taloudellisesti järkevää, koska jokaisesta lainasta joutuu erikseen maksamaan lainanhoitokulut.

Palvelun ikäraja on 23 vuotta ja lainaa POP Pankista voi hakea kaikkien pankkien asiakkaat. Aloita lainan kilpailuttaminen palvelumme kautta, niin kilpailutamme lainahakemuksesi hetkessä POP Pankilla sekä 30+ lainantarjoajalla.

Lainan kilpailuttaminen antaa sinulle hyvät mahdollisuudet löytää vertailun edullisin laina. Lainan todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa vertailla lainapalvelun tarjoamia muita etuja, kuten onko lainaan mahdollista saada maksuvapaata tai, onko sinulle tärkeää suosia kotimaista lainapalvelua.

 

POP Pankki lyhyesti:

 • Voit hakea lainaa heti 2000 – 20.000 euroa
 • Maksuaikaa saat 1 – 10 vuotta.
 • Palvelun ikäraja on 23 vuotta
 • Saat henkilökohtaisesti lasketun lainatarjouksen.
 • Lainaan ei vaadita vakuuksia tai henkilötakaajia.
 • Hae täysin uusi pankkilaina tai kilpailuta vanha laina uudelleen.
 • Voit myös yhdistää olemassa olevat lainasi yhdeksi.

Kiinnostuitko POP Pankki kulutusluotosta ja haluat aloittaa lainan kilpailuttamisen?

 

VarmaLaina.fi auttaa lainan kilpailuttamisessa seuraavasti:

 • Täytä maksuton lainahakemus
 • Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen välitämme hakemuksesi POP Pankille sekä 30 muulle lainantarjoajalle
 • Hetken kuluttua saat ensimmäisiä lainatarjouksia vertailtavaksesi
 • Tutustu tarjouksiin rauhassa ja valitse tarpeisiisi sopiva edullinen laina
 • Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen
 • Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan nopeasti tilillesi
 • Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy luotonantajan tekemän riskianalyysin perusteella
 • Tarkat laskelmat lainan kuluista ja korkomaksuista saat pyytämällä lainatarjoukset
 • Palvelustamme löytyvä maksuton lainalaskuri auttaa sinua lainan korkojen vertailussa

 

Hakuehdot

POP Pankki voi myöntää lainaa hakijalle, jos hän täyttää seuraavat ehdot:

Hakijan tulee olla vähintään 23 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot.

Hakijalla tulee lisäksi olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Lainaa maksetaan takaisin aina luotonmyöntäjän määrittämän lainasopimuksen mukaisesti.

Lainaa voi lyhentää suuremmassakin lainassa POP Pankki palvelun tarjoaman minimikuukausierän verran tai maksaa lainan kokonaan pois.

Lyhennys ei kuitenkaan voi koskaan olla minimilyhennystä pienempi summa. Lainalle asiakas saa lainasummasta riippuen takaisinmaksuaikaa 1 – 10 vuotta. Tänä aikana laina tulee maksaa pois kokonaisuudessaan. Ellei lainaa pysty maksamaan takaisin sopimusehtojen mukaisesti, aiheutuu tästä asiakkaalle lisäkuluja ja/tai maksuhäiriömerkintä.

Jos sinulla on ongelmia lainan takaisinmaksun kanssa, ota rohkeasti yhteyttä lainanmyöntäjään. Usein asiat saadaan soviteltua niin, että velallinen pystyy suoriutumaan veloistaan.

 

POP Pankki lisätiedot

POP Pankki palvelu tarjoaa myös pikavippiä, jossa lainasummat ovat samat kuin kulutusluotossa. Lainaa varten hakija ei tarvitse vakuuksia tai takausta. Laina maksamaan hakijan tilille jopa saman päivän aikana. Lainan todellinen vuosikorko määräytyy haettavan lainasumman ja maksuajan mukaan. Pyydä henkilökohtainen lainatarjous maksuttomalla lainahakemuksella.

 

Lainojen yhdistäminen

POP Pankki palvelun kautta hakija voi hakea myös yhdistelylainaa. Lainojen yhdistäminen on yleensä ajankohtaista, jos henkilöllä on kaksi tai useampi korkeakorkoinen pikavippi maksamatta. Lainojen yhdistämisen avulla hakija pääsee eroon monen lainan päällekkäisistä kuluista ja korkomaksuista. Lainojen yhdistäminen auttaa myös selkeyttämään taloudenhallintaa.

 

Näin kilpailutat POP Pankin lainan:

 • Täytä maksuton lainahakemus huolellisesti
 • Hakemuksen lähettämisen jälkeen lainahakemuksesi välitetään yhden sijaan 30+lainantarjoajalle
 • Saat suurimman osan lainatarjouksista jo saman päivän aikana
 • Tutustu lainatarjouksiin ja valitse sinulle parhaiten sopiva laina
 • Ellei mikään miellytä, hylkää kaikki ilman mitään kuluja

Huom. Jokainen lainantarjoaja tekee oman tarjouksensa hakukriteeriensä perusteella, joten vaikka et täyttäisi kaikkia POP pankin asettamia hakuehtoja, voit silti kilpailuttaa tarvitsemasi lainan. Jos hakuehtosi täyttyvät muulla lainantarjoajalla, he antavat sinulle oman henkilökohtaisen lainatarjouksen.

 

Joustava lainan takaisinmaksu

POP Pankki kulutusluotossa laina-aika on väliltä 1 – 10 vuotta. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Tarkan suunnitelman näet lainatarjouksesta, joka lähetetään sinulle ennen lopullista lainapäätöstä.

Lainaa tulee maksaa takaisin aina sopimuksen mukaisesti, mutta halutessaan lainansaaja saa tehdä ennenaikaisen lyhennyksen, jos se on taloudellisesti järkevää. Lainan ennen aikaisesta lyhennyserästä tai jostain muusta tarvittavasta muutoksesta tulee kuitenkin aina neuvotella ja sopia lainanmyöntäjän kanssa.

 

Henkilökohtaiset lainatarjoukset

Kilpailuttamalla lainasi POP Pankilla sekä 30+ lainantarjoajalla, saat hetkessä vertailtavaksesi henkilökohtaisia lainatarjouksia. Pelkkien esimerkkilaskelmien tulkitseminen ei anna oikeaa kuvaa siitä millä korolla ja muilla ehdoilla sinä voit saada lainaa.

Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksen vastaanottaminen on riskitöntä ja nopeaa. Pyydä yhden lainatarjouksen sijaan monta lainatarjousta -säästä aikaa ja rahaa.

 

POP Pankki yhteystiedot

Bonum Pankki Oyj | POP pankki

Suomi – Finland

Hevosenkenkä 3

02600 Espoo

Y-tunnus: 2192977-5

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme. Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta. Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä POP Pankista

Kuka voi saada lainaa POP Pankista?

Hakijalta vaaditaan vähintään 23 vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta ja puhtaita luottotietoja. Lainan saamiseksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja riittävän hyvä maksukyky.

Kuinka suurta lainaa POP Pankki tarjoaa?

Heidän tarjoamat lainasummat ovat 2000-20.000 euroa. Löydät varmasti sopivan lainasumman moneen eri tarpeeseen.

Kuinka pitkä maksuaika lainoissa on?

Lainan takaisinmaksuaika on 1 - 10 vuotta. Laina-aika riippuu haettavasta lainasummasta.

Millaista lainaa POP Pankki myöntää?

Heidän myöntämä lainatuote on vakuudeton kulutusluotto. Se maksetaan hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen kerralla hakijan tilille. Tämän jälkeen sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo