Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa 20000

Oletko hakemassa lainaa 20000 euroa?

Tämän kokoinen laina on jo niin suuri, että se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa usealla eri pankilla.

Käyttämällä meidän maksutonta kilpailutuspalvelua, lainasi kilpailutetaan automaattisesti yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä ennen kuin haet lainaa 20000 euroa

•  20000 euron laina ei ole enää mikään kovin pieni laina, joten kannattaa miettiä tarkkaan kaikki tarpeelliset asiat ennen sen hakemista. Laske ensimmäisenä kaikki omat tulosi yhteen ja vähennä siitä menosi. Nyt tiedät millaista kuukausierää sinun on mahdollista maksaa. Pystyt itse vaikuttamaan kuukausierään muuttamalla lainan maksuaikaa.

 

•  On hyvä idea laskea lainalaskurilla sellainen kuukausierä lainalle, jonka maksamisessa ei tule ongelmia ja rahaa jää myös säästöön. Lainalaskurin avulla on helppo hahmottaa miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa lainan kuukausierään ja kuluihin. 

 

•  Kun haet lainaa 20000 euroa, kannattaa maksuaika miettiä tarkkaan. Mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä pienempi on kuukausierän suuruus. Valitse heti tarpeeksi pitkä maksuaika, ja sitä myöten riittävän pieni kuukausierä.

 

•  Jos et ole varma omasta maksukyvystäsi, älä silloin hae lainaa. Myös silloin kannattaa lainan hakemista välttää, jos ei ole säännöllisiä tuloja tai ne ovat muuttumassa lähiaikoina.

 

•  VarmaLaina.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella vähintään 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joten saat varmasti kattavan listauksen lainatarjouksia.

 

•  Kun haet lainaa 20000 euroa ja tiedät haluamasi maksuajan sekä kuukausierän, voit täyttää hakemuksen sivuillamme. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain odottaa, että saat lainatarjouksen monesta paikasta.

 

•  Lainan saaminen on perinteisiä pankkilainoja nopeampaa, koska kyseessä on vakuudeton laina. Et koskaan tarvitse vakuuksia tai takaajia, kun haet lainaa Varmalaina.fi:n kautta.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Varmalainan kautta lainan kilpailuttaminen onnistui hyvin. Sain monta lainatarjousta ja sain niistä vapaasti valita edullisimman.

Essi 34v, Ikaalinen

Suurta lainaa hakiessa tiesin, että lainan ottaminen kannattaa miettiä tarkkaan ja tarjouksia pyytää useammasta paikasta. Varmalaina hoiti tämän homman hienosti puolestani.

Piia 43v, Kemi

Oli helppo tehdä lainahakemus vain yhteen paikkaan ja silti saada tarjouksia todella monelta lainapalvelulta. Näin edullinen lainakin löytyi varmemmin.

Keijo 39v, Keuruu

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi