Lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset 20000 euron lainalle

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa 20000

Päivitetty: 30,syyskuu, 2022

*Esimerkkikorko: Lainan määrä 5000 €. Takaisinmaksuaika 3 vuotta. Nimelliskorko 4,50 %. Lainan todellinen vuosikorko 4,97 %. Avausmaksu 29 €. Tällöin luoton ja luottokustannusten kokonaiskulut on 5383,45 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa 20000

Oletko hakemassa lainaa 20000 euroa?

Tämän kokoinen laina on jo niin suuri, että se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa usealla eri pankilla.

Käyttämällä meidän maksutonta kilpailutuspalvelua, lainasi kilpailutetaan automaattisesti yli 30 pankin ja muun rahalaitoksen kesken.

 

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 20000 euroa

•  20000 euron laina ei ole enää mikään kovin pieni laina, joten kannattaa miettiä tarkkaan kaikki tarpeelliset asiat ennen sen hakemista. Laske ensimmäisenä kaikki omat tulosi yhteen ja vähennä siitä menosi. Nyt tiedät millaista kuukausierää sinun on mahdollista maksaa. Pystyt itse vaikuttamaan kuukausierään muuttamalla lainan maksuaikaa.

•  On hyvä idea laskea lainalaskurilla sellainen kuukausierä lainalle, jonka maksamisessa ei tule ongelmia ja rahaa jää myös säästöön. Lainalaskurin avulla on helppo hahmottaa miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa lainan kuukausierään ja kuluihin. 

•  Kun haet lainaa 20000 euroa, kannattaa maksuaika miettiä tarkkaan. Mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä pienempi on kuukausierän suuruus. Valitse heti tarpeeksi pitkä maksuaika, ja sitä myöten riittävän pieni kuukausierä.

•  Jos et ole varma omasta maksukyvystäsi, älä silloin hae lainaa. Myös silloin kannattaa lainan hakemista välttää, jos ei ole säännöllisiä tuloja tai ne ovat muuttumassa lähiaikoina.

•  Palvelumme kautta tavoitat yhdellä hakemuksella vähintään 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joten saat varmasti kattavan listauksen lainatarjouksia.

•  Kun haet lainaa 20000 euroa ja tiedät haluamasi maksuajan sekä kuukausierän, voit täyttää hakemuksen sivuillamme. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain odottaa, että saat lainatarjouksen monesta paikasta.

•  Lainan saaminen on perinteisiä pankkilainoja nopeampaa, koska kyseessä on vakuudeton laina. Et koskaan tarvitse vakuuksia tai takaajia, kun haet lainaa palvelumme kautta.

 

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Essi 34v, Ikaalinen

Varmalainan kautta lainan kilpailuttaminen onnistui hyvin. Sain monta lainatarjousta ja sain niistä vapaasti valita edullisimman.


Piia 43v, Kemi

Suurta lainaa hakiessa tiesin, että lainan ottaminen kannattaa miettiä tarkkaan ja tarjouksia pyytää useammasta paikasta. Varmalaina hoiti tämän homman hienosti puolestani.


Keijo 39v, Keuruu

Oli helppo tehdä lainahakemus vain yhteen paikkaan ja silti saada tarjouksia todella monelta lainapalvelulta. Näin edullinen lainakin löytyi varmemmin.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo