VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 20000 euroa

•  20000 euron laina ei ole enää mikään kovin pieni laina, joten kannattaa miettiä tarkkaan kaikki tarpeelliset asiat ennen sen hakemista. Laske ensimmäisenä kaikki omat tulosi yhteen ja vähennä siitä menosi. Nyt tiedät millaista kuukausierää sinun on mahdollista maksaa. Pystyt itse vaikuttamaan kuukausierään muuttamalla lainan maksuaikaa.

 

•  On hyvä idea laskea sellainen kuukausierä lainalle, jonka maksamisessa ei tule ongelmia ja rahaa jää myös säästöön.

 

•  Kun haet lainaa 20000 euroa, kannattaa maksuaika miettiä tarkkaan. Mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä pienempi on kuukausierän suuruus. Valitse heti tarpeeksi pitkä maksuaika, ja sitä myöten riittävän pieni kuukausierä.

 

•  Jos et ole varma omasta maksukyvystäsi, älä silloin hae lainaa. Myös silloin kannattaa lainan hakemista välttää, jos ei ole säännöllisiä tuloja tai ne ovat muuttumassa lähiaikoina.

 

•  VarmaLaina.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella vähintään 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joten saat varmasti kattavan listauksen lainatarjouksia.

 

•  Kun haet lainaa 20000 euroa ja tiedät haluamasi maksuajan, sekä kuukausierän, voit täyttää hakemuksen sivuillamme. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain odottaa, että saat lainatarjouksen monesta paikasta.

 

•  Lainan saaminen on perinteisiä pankkilainoja nopeampaa, koska kyseessä on vakuudeton laina. Et koskaan tarvitse vakuuksia tai takaajia, kun haet lainaa Varmalaina.fi:n kautta.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Varmalainan kautta lainan kilpailuttaminen onnistui hyvin. Sain monta lainatarjousta ja sain niistä vapaasti valita edullisimman.

Essi 34v, Ikaalinen

Suurta lainaa hakiessa tiesin, että lainan ottaminen kannattaa miettiä tarkkaan ja tarjouksia pyytää useammasta paikasta. Varmalaina hoiti tämän homman hienosti puolestani.

Piia 43v, Kemi

Oli helppo tehdä lainahakemus vain yhteen paikkaan ja silti saada tarjouksia todella monelta lainapalvelulta. Näin edullinen lainakin löytyi varmemmin.

Keijo 39v, Keuruu

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi