Apple AirPods vai AirPods Pro? – Vertailussa langattomat kuulokkeet

AirPods

Yritätkö valita Apple AirPods vs AirPods Pron välillä? Ymmärrämme, miksi olet kiinnostunut näistä kahdesta Applen parhaista kuulokkeista, mutta sinun on tiedettävä joitain asioita ennen kuulokkeiden ostamista. Nämä langattomat kuulokkeet voivat näyttää samanlaisilta, mutta näiden kahden mallin välillä on monia eroja.

 

Apple AirPods vai AirPods Pro – kummat langattomat kuulokkeet kannattaa ostaa?

Alkuperäiset Apple AirPodit ovat helposti tunnistettavissa katukuvasta ja erittäin suosittuja. Silti AirPods Pro edustaa huipentumaa vuosien mittaiselle työlle todellisen langattoman tekniikan parissa, mikä tarkoittaa, että ne ovat Applen kuulokkeiden korkeampi versio – ja niillä on myös kalliimpi hintalappu. AirPods Prot ovat poikkeuksellisen helpot kuulokkeet ottaa käyttöön. AirPods Prot ovat mukavat korvissa ja niissä on useita erinomaisia ominaisuuksia, kuten aktiivinen melunvaimennus.

Saattaa vaikuttaa siltä, että AirPods Prot on aina parempi valinta. Mutta on kuitenkin muutakin harkittavaa. Ne ovat paljon kalliimmat kuin tavalliset AirPodit, mikä sai monet ihmiset miettimään, kannattaako päivittää AirPods Prohon vai kannattaako heidän pitää kiinni halvemmissa AirPodeissa, jotka Apple päivitti vuonna 2019. Lisäksi AirPods 3 -kuulokkeet ovat toinen vaihtoehto niille, jotka haluavat kokeilla Applen in-ear-kuulokkeita.

 

AirPods Prot ovat vedenkestävät

Jos haluat ottaa Applen kuulokkeet mukaan kuntosalille, valitse kalliimpi AirPods Pro. Niillä on IPX4-luokitus, mikä tarkoittaa, että ne ovat hien- ja vedenkestäviä verrattuna ei-vedenkestäviin AirPodeihin. Ei tarkoita, että sinun kannattaisi ottaa uudet huippuluokan AirPods Prosi uima-altaaseen – jos ne putoavat tai pysyvät veden alla liian kauan, ne menevät rikki.

 

AirPods Proissa on korvatyynyt

Täydellisen istuvuuden takaamiseksi AirPods Pro tarjoaa enemmän räätälöintiä kuin Apple AirPods. Laatikon sisältä löydät useita korvatyynyjä, ja jos et ole varma, mitä käyttää, Apple jopa auttaa sinua löytämään oikean istuvuuden nopealla äänitestillä ja räätälöi äänen korvasi rakenteeseen sopivaksi.

“Keskustelu Boost”

Keskustelu Boost on suunniteltu auttamaan sinua kuulemaan keskustelut selkeämmin puhuessasi ihmisten kanssa kasvokkain. Kun ominaisuus on käytössä, AirPods Pron mikrofonit eristävät muut äänet ympäristöstäsi.

 

Apple AirPods vs AirPods Pro: Onko niissä yhtäläisyyksiä?

Olemme keskittyneet eroihin toistaiseksi, mutta langattomilla nappikuulokkeella on paljon myös yhteistä.

Molemmat ovat langattomia kuulokkeita lähes samankokoisella latauskoteloilla ja noin 3,5 tunnin akunkestolla yhdellä latauksella ja yli 24 tuntia akkukotelon kanssa.

Niillä on myös kohtuullisen samanlainen äänenlaatu, mutta äänimaailmassa/kirkkaudessa on vain pieniä eroja. Molemmat käyttävät uutta Apple H1 Wireless -sirua, joka mahdollistaa handsfree- Hey Siri -toiminnon, toimivat saumattomasti iOS:n kanssa ja molemmat ob integroitu Applen Find My -verkkoon.

Eli kummat kannattaa ostaa?

Jos ulkopuoliset äänet häiritsevät sinua töissä tai työmatkalla, tarvitset vedenpitävyyttä kuntosalille tai olet herkkä paineen muodostumiselle korvissasi, Apple AirPods Prosta kannattaa maksaa hieman enemmän.

Mutta jos tärkeimpiä huolenaiheitasi ovat äänenlaatu tai akun kesto, voit säästää paljon rahaa käyttämällä pelkkiä AirPodeja.

 

Langattomat kuukokkeet – hintaero?

AirPods Pro langattomat kuulokkeet ovat noin sata euroa kalliimmat kuin Apple AirPodsit. Jokatapauksessa molemmista malleista joudut maksamaan reippaasti yli 100 euroa. Jos samalla ostat itsellesi uuden puhelimen nousee kokonaishinta muutamaan tuhanteen euroon. Kuitenkin niin kuulokkeisiin kuin puhelimeen kannattaa panostaa, koska usein langattomat kuulokkeet sekä älypuhelin kestävät käytössä useita vuosia.

Tiesitkö, että voit ottaa kalliimpiin ostoksiin pikavipin tai joustoluoton?

Kauttamme voit hakea lainaa kalliimpien hankintojen rahoittamiseen 100 eurosta alkaen. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen kilpailutamme vielä lainan useiden pankkien ja rahalaitosten välillä, jotta varmistamme, että saat vertailtavaksesi mahdollisimman kilpailukykyiset lainatarjoukset.

Hae lainaa jo tänään, niin pääset huomenna tekemään hyviä ostoksia.

VarmaLaina.fi