Lainaa 2000 euroa

Me kilpailutamme lainan puolestasi

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä


Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä asiat ennen kuin haet lainaa 2000 euroa

•  2000 euron lainaa hakiessa, kannattaa sinun ensin laskea kaikki omat tulosi yhteen. Tämän jälkeen pystyt helposti arvioimaan, millaiseen kuukausierään sinulla on varaa. Vaikka lainasumma ei olisikaan sieltä suurimmasta päästä, voi kuukausierän suuruus silti yllättää, mikäli valitset liian lyhyen maksuajan.

•  Jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja, tai tiedät että tulosi tulevat pian tippumaan, emme suosittele hakemaan lainaa

•  Vaikka tarvitsisit lainaa heti, ei sitä kannata hakea kilpailuttamatta. Meidän kautta saat monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella, jolloin saat lainaa 2000 euroa varmasti edullisesti.

•  Kun olet hakemassa lainaa ja tiedät omat tulosi, voit miettiä kuukausierän suuruutta.  Kuukausierä kannattaa valita siten, että sinulle jää kuukausittain myös rahaa säästöön, eikä kaikki mene lainan maksuun. Kuukausierään pystyt vaikuttamaan maksuaikaa muuttamalla.

•  Maksuaikaa miettiessä ei kannata maksuaikaa valita kuitenkaan liian pitkäksi. Mitä pidempiin maksuaikoihin menemme, sitä enemmän lainallesi kertyy kuluja ja korkoja. Näissä kuluissa voi lainapalveluiden välillä olla suuriakin eroja, jonka johdosta onkin tärkeää saada tarjous mahdollisimman monesta paikasta.

•  Hakemalla lainaa 2000 euroa palvelumme kautta, kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Palvelumme käyttö on sinulle täysin maksutonta.

•  Kun olet tehnyt hakemuksen, saat lainatarjouksen useammasta paikasta. Tällöin pystyt vertailemaan niitä keskenään, sekä valitsemaan juuri sinun tilanteeseesi sopivimman.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Minulla oli todella kiire saada lainaa 2000 euroa. En halunnut kuitenkaan valita mitä tahansa kallista lainaa. Onneksi Varmalainan avulla löysin edullisen lainan nopeasti.

Mirka

29v, Oulu

Sain 2000 euron lainan haettua juuri omaan tarpeeseeni. Minun ei tarvinnut tehdä kuin yksi hakemus ja sain monta lainatarjousta. Minun ei siis tarvinnut kuluttaa aikaani tekemällä hakemuksia jokaiseen lainapalveluun erikseen.

Marjaana

55v, Rovaniemi

Suosittelen ehdottomasti Varmalaina.fi palvelun käyttöä muillekkin. Ei mennyt kauaa kun löysin lainan sopivaan hintaan.

Teemu

28v, Evijärvi

VarmaLaina.fi - Facebook

VarmaLaina.fi - Twitter

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.