Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa 2000

Tarvitsetko lainaa 2000 euroa, mutta et tiedä mistä se kannattaisi hakea?

Täyttämällä lainahakemuksen meidän palvelussamme, me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken.

Meidän palvelustamme saat aina useita lainatarjouksia vain muutamassa minuutissa, joten pääset heti vertailemaan eri pankkien antamia lainatarjouksia.


Lainaa 2000 euroa

Alla olevasta taulukosta näet edullisimman lainantarjoajan hintatiedot 2000 euron lainalle.

Voit valita 2000 euron lainalle 1 – 15 vuoden maksuajan.

LainaaLaina-aikaKuukausieräHakemus
2000€1 vuotta171€Hae lainaa
2000€2 vuotta88€Hae lainaa
2000€3 vuotta60€Hae lainaa
2000€4 vuotta46€Hae lainaa
2000€5 vuotta38€Hae lainaa
2000€6 vuotta32€Hae lainaa
2000€7 vuotta28€Hae lainaa
2000€8 vuotta25€Hae lainaa
2000€9 vuotta23€Hae lainaa
2000€10 vuotta21€Hae lainaa
2000€11 vuotta20€Hae lainaa
2000€12 vuotta18€Hae lainaa
2000€13 vuotta17€Hae lainaa
2000€14 vuotta16€Hae lainaa
2000€15 vuotta16€Hae lainaa


Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä asiat ennen kuin haet lainaa 2000 euroa

•  2000 euron lainaa hakiessa, kannattaa sinun ensin laskea kaikki omat tulosi yhteen. Tämän jälkeen pystyt helposti arvioimaan, millaiseen kuukausierään sinulla on varaa. Vaikka lainasumma ei olisikaan sieltä suurimmasta päästä, voi kuukausierän suuruus silti yllättää, mikäli valitset liian lyhyen maksuajan.

 

•  Jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja, tai tiedät että tulosi tulevat pian tippumaan, emme suosittele hakemaan lainaa. Varsinkin jos olet lomautettuna tai tiedät että voit jäädä työttömäksi, ei lainaa kannata silloin hakea sillä se voi aiheuttaa maksuvaikeuksia, jotka puolestaan voivat johtaa jopa maksuhäiriömerkinnän saamiseen.

 

•  Vaikka tarvitsisit lainaa heti, ei sitä kannata hakea kilpailuttamatta. Meidän kautta saat monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella, jolloin saat lainaa 2000 euroa varmasti edullisesti.

 

•  Kun olet hakemassa lainaa ja tiedät omat tulosi, voit miettiä kuukausierän suuruutta.  Kuukausierä kannattaa valita siten, että sinulle jää kuukausittain myös rahaa säästöön, eikä kaikki mene lainan maksuun. Kuukausierään pystyt vaikuttamaan maksuaikaa muuttamalla. Lainalaskurilla voit laskea tarkemmin sen, miten maksuaika ja lainan korko vaikuttaa maksettavan kuukausierän suuruuteen.

 

•  Maksuaikaa miettiessä ei kannata maksuaikaa valita kuitenkaan liian pitkäksi. Mitä pidempiin maksuaikoihin menemme, sitä enemmän lainallesi kertyy kuluja ja korkoja. Näissä kuluissa voi lainapalveluiden välillä olla suuriakin eroja, jonka johdosta onkin tärkeää saada tarjous mahdollisimman monesta paikasta.

 

•  Hakemalla lainaa 2000 euroa palvelumme kautta, kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Palvelumme käyttö on sinulle täysin maksutonta.

 

•  Kun olet tehnyt hakemuksen, saat lainatarjouksen useammasta paikasta. Tällöin pystyt vertailemaan niitä keskenään, sekä valitsemaan juuri sinun tilanteeseesi sopivimman. Lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. Tästä syystä on aina järkevää pyytää maksuttomat ja riskittömät tarjouksen vertailtavakseen.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Minulla oli todella kiire saada lainaa 2000 euroa. En halunnut kuitenkaan valita mitä tahansa kallista lainaa. Onneksi Varmalainan avulla löysin edullisen lainan nopeasti.

Mirka 29v, Oulu

Sain 2000 euron lainan haettua juuri omaan tarpeeseeni. Minun ei tarvinnut tehdä kuin yksi hakemus ja sain monta lainatarjousta. Minun ei siis tarvinnut kuluttaa aikaani tekemällä hakemuksia jokaiseen lainapalveluun erikseen.

Marjaana 55v, Rovaniemi

Suosittelen ehdottomasti Varmalaina.fi palvelun käyttöä muillekkin. Ei mennyt kauaa kun löysin lainan sopivaan hintaan.

Teemu 28v, Evijärvi

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi