Lainaa 45000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset 45000 euron lainalle

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa 45000

Päivitetty: 30,syyskuu, 2022

*Esimerkkikorko: Lainan määrä 5000 €. Takaisinmaksuaika 3 vuotta. Nimelliskorko 4,50 %. Lainan todellinen vuosikorko 4,97 %. Avausmaksu 29 €. Tällöin luoton ja luottokustannusten kokonaiskulut on 5383,45 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa 45000 euroa

Tarvitsetko lainaa 45000 euroa, mutta et oikein tiedä mistä se kannattaisi hakea?

Me suosittelemme että kilpailutat näin suuren lainan huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Helpoiten pääset vertailemaan lainatarjouksia kun annat meidän kilpailuttaa lainan puolestasi.

 

Muista nämä ennen kuin haet lainaa 45000 euroa

•  Kymmenien tuhansien eurojen suuruisista lainoista puhuttaessa kannattaa aina miettiä, onko sinun mahdollista hakea lainaa jonkun toisen kanssa yhdessä. Jos haet lainaa 45000 euroa esimerkiksi avo-tai aviopuolison kanssa, paranee lainansaannin mahdollisuudet huomattavasti.

•  Kun hakijoita on kaksi, paranee heidän maksukykynsä. Tästä syystä lainapalveluiden on helpompi myöntää lainaa kahdelle, kuin yhdelle hakijalle. Yhteishakijan kanssa haettua lainaa voi saada myös huomattavasti paremmalla korolla.

•  Suurta lainaa hakiessa, tulisi hakijoilla olla säännölliset kuukausitulot. Tulojen tulisi olla niin hyvät, että rahaa on mahdollista laittaa säästöön, vaikka lyhentäisikin lainaa kuukausittain. Jos sinulla ei ole riittävän suuria tai säännöllisiä tuloja, voi liian suuren lainan hakeminen aiheuttaa maksuvaikeuksia pitkäksi ajaksi. Lainan maksamatta jättäminen johtaa lainan perintään ja maksuhäiriömerkintään. Laske siis tarkasti oma todellinen maksukykysi ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

•  Maksuaikaa lainalle voi valita 1-20 vuotta. Suuressa lainassa maksuajaksi harvemmin riittää muutama vuosi, joten kannattaa suosiolla valita tarpeeksi pitkä maksuaika. Eniten maksuajan valintaan vaikuttaa kuukausierän suuruus, mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.

•  Kaikki palvelumme kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin tarvita takaajia. Yhteishakija parantaa lainansaantia, mutta ei kuitenkaan ole sama asia kuin takaaja.

•  Vertaillessa lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa 45000 euroa, voidaan nopeasti huomata kuinka suuria eroja lainapalveluiden hinnoissa on. Siksi lainan kilpailuttaminen kannattaakin hoitaa Varmalainan kautta, jotta saat lainatarjouksen mahdollisimman monesta paikasta.

• VarmaLaina.fi palvelusta voidaan myöntää lainaa jokaiselle luottotietoiselle Suomen kansalaiselle.

•  Palvelumme kautta saat monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme lainasi yli 30 pankilla ja rahalaitoksella, jotta saat varmasti edullisimman lainatarjouksen.

 

Lue myös:

 

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Jaakko 39v, Hämeenlinna

Mietimme jo, saammeko mistään lainaa 45000 euroa, koska se on jo varsin suuri laina, mutta Varmalainan kauttahan tämä lainan hakeminen oli erittäin joustavaa ja helppoa.


Anna 47v, Vantaa

“Olen aiemmin kilpailuttanut lainani aina lähettämällä yksittäisiä hakemuksia eri lainapalveluihin. Onneksi minun ei enää tarvitse tehdä niin koska löysin Varmalaina.fi palvelun, joka säästikin aikaani todella paljon.


Lilli 32v, Joensuu

Varmalainan asiakaspalvelu oli erittäin mukava ja ammattitaitoinen. Saimme nopeasti neuvoja ongelmiimme ja saimmekin kilpailutettua lainamme ilman mitään ongelmia 🙂


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo