Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa 45000

Tarvitsetko lainaa 45000 euroa, mutta et oikein tiedä mistä se kannattaisi hakea?

Me suosittelemme että kilpailutat näin suuren lainan huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Helpoiten pääset vertailemaan lainatarjouksia kun annat meidän kilpailuttaa lainan puolestasi.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Muista nämä ennen kuin haet lainaa 45000 euroa

•  Kymmenien tuhansien eurojen suuruisista lainoista puhuttaessa kannattaa aina miettiä, onko sinun mahdollista hakea lainaa jonkun toisen kanssa yhdessä. Jos haet lainaa 45000 euroa esimerkiksi avo-tai aviopuolison kanssa, paranee lainansaannin mahdollisuudet huomattavasti.

 

•  Kun hakijoita on kaksi, paranee heidän maksukykynsä. Tästä syystä lainapalveluiden on helpompi myöntää lainaa kahdelle, kuin yhdelle hakijalle. Yhteishakijan kanssa haettua lainaa voi saada myös huomattavasti paremmalla korolla.

 

•  Suurta lainaa hakiessa, tulisi hakijoilla olla säännölliset kuukausitulot. Tulojen tulisi olla niin hyvät, että rahaa on mahdollista laittaa säästöön, vaikka lyhentäisikin lainaa kuukausittain. Jos sinulla ei ole riittävän suuria tai säännölliä tuloja, voi liian suuren lainan hakeminen aiheuttaa maksuvaikeuksia pitkäksi ajaksi. Lainan maksamatta jättäminen johtaa lainan perintään ja maksuhäiriömerkintään. Laske siis tarkasti oma todellinen maksukykysi ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

 

•  Maksuaikaa lainalle voi valita 1-20 vuotta. Suuressa lainassa maksuajaksi harvemmin riittää muutama vuosi, joten kannattaa suosiolla valita tarpeeksi pitkä maksuaika. Eniten maksuajan valintaan vaikuttaa kuukausierän suuruus, mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.

 

•  Kaikki VarmaLaina.fi palvelun kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin tarvita takaajia. Yhteishakija parantaa lainansaantia, mutta ei kuitenkaan ole sama asia kuin takaaja.

 

•  Vertaillessa lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa 45000 euroa, voidaan nopeasti huomata kuinka suuria eroja lainapalveluiden hinnoissa on. Siksi lainan kilpailuttaminen kannattaakin hoitaa Varmalainan kautta, jotta saat lainatarjouksen mahdollisimman monesta paikasta.

 

• VarmaLaina.fi palvelusta voidaan myöntää lainaa jokaiselle luottotietoiselle Suomen kansalaiselle.

 

•  Palvelumme kautta saat monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme lainasi yli 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä, jotta saat varmasti edullisimman lainatarjouksen.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Mietimme jo, saammeko mistään lainaa 45000 euroa, koska se on jo varsin suuri laina, mutta Varmalainan kauttahan tämä lainan hakeminen oli erittäin joustavaa ja helppoa.

Jaakko 39v, Hämeenlinna

Olen aiemmin kilpailuttanut lainani aina lähettämällä yksittäisiä hakemuksia eri lainapalveluihin. Onneksi minun ei enää tarvitse tehdä niin koska löysin Varmalaina.fi palvelun, joka säästikin aikaani todella paljon.

Anna 47v, Vantaa

Varmalainan asiakaspalvelu oli erittäin mukava ja ammattitaitoinen. Saimme nopeasti neuvoja ongelmiimme ja saimmekin kilpailutettua lainamme ilman mitään ongelmia 🙂

Lilli 32v, Joensuu

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi