Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa 35000

Tarvitsetko lainaa 35000 euroa, mutta et tiedä mistä se kannattaa hakea?

Meidän palvelumme auttaa sinua löytämään itsellesi edullisen lainatarjouksen kymmenien lainantarjoajien joukosta.

Täytä vain yksi hakemus palvelussamme, niin me toimitamme sinulle useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä ennen kuin haet lainaa 35000 euroa

•  35000 euron lainaa on kaikista kannattavinta hakea yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on yleensä avo-tai aviopuoliso tai muu läheinen. Kun haette lainaa yhdessä, paranee teidän maksukyky, jolloin lainapalvelut voivat helpommin myöntää teille lainaa helposti. (Lue Yle.fi:n tekemä tutkimus siitä, miten maksukyky vaikuttaa lainan saamiseen.)

 

•  Maksuaikaa saat jopa 15 vuotta, kun haet lainaa 35000 euroa. Maksuaika kannattaa valita sen mukaan, millaista kuukausierää voit maksaa. Mitä pienemmän kuukausierän haluat, sitä pidempi maksuaika sinun tulee valita.

 

•  Lainojen yhdistäminen on yksi asia, johon ihmiset hakevat suurempaa lainaa. On usein edullisempaa maksaa vain yhtä lainaa kerralla, kuin montaa pienempää. Voit saada lainan huomattavasti pienemmällä korolla, kun kilpailutat sen VarmaLainan kautta.

 

•  Laske kuukausierä siten, että sinulla jää rahaa säästöön myös lainan lyhentämisen jälkeen. Myös silloin kun sinulle tulee yllättäviä menoja, tulisi lyhennykset saada hoidettua ajoissa.

 

•  Kaikki palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin koskaan tarvita takaajia. Tämä mahdollistaa perinteistä pankkilainaa nopeamman käsittelyn ja saat lainaa huomattavasti nopeammin.

 

•  Mikäli haluat kilpailuttaa lainasi nyt heti, onnistuu se yksinkertaisesti täyttämällä sivuillamme oleva lainahakemus. Tämän jälkeen lainapalvelut lähettävät omat lainatarjouksensa suoraan sinulle. Vertaa lainoja ja  lainatarjouksia rauhassa ja valitse niistä itsellesi sopivin. Varmalainan kautta on mahdollista kilpailuttaa laina jopa 30 pankilla ja rahoituslaitoksella. Tämä kaikki onnistuu vain yhdellä hakemuksella! 

 

•  Kun olet hakemassa lainaa 35000 euroa, on sinulla oltava säännölliset tulot. Lainapalvelut varmistavat aina hakijan takaisinmaksukyvyn ja vain silloin, jos se on riittävä, voivat he myöntää lainaa.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Haaveissamme oli remontoida omaa taloamme ja tarvitsimme tähän lainaa. Saimme monta hyvää tarjousta Varmalainan kautta, joiden avulla voimme tehdä haaveistamme totta.

Anneli 47v, Jämsä

Meille tuli äkillinen tarve suurelle lainalle. Tämän palvelun avulla lainan hakeminen nopeutui ja helpottui huomattavasti.

Tarmo 53v, Isojoki

Palvelun käyttäminen oli todella helppoa. Saimme mieheni kanssa hyviä lainatarjouksia, joista vertailemme meille sopivinta vaihtoehtoa.

Eija 44v, Kouvola

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi