Lainaa 35000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä


Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 35000 euroa

•  35000 euron lainaa on kaikista kannattavinta hakea yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on yleensä avo-tai aviopuoliso tai muu läheinen. Kun haette lainaa yhdessä, paranee teidän maksukyky, jolloin lainapalvelut voivat helpommin myöntää teille lainaa helposti.

•  Maksuaikaa saat jopa 15 vuotta, kun haet lainaa 35000 euroa. Maksuaika kannattaa valita sen mukaan, millaista kuukausierää voit maksaa. Mitä pienemmän kuukausierän haluat, sitä pidempi maksuaika sinun tulee valita.

•  Lainojen yhdistäminen on yksi asia, johon ihmiset hakevat suurempaa lainaa. On usein edullisempaa maksaa vain yhtä lainaa kerralla, kuin montaa pienempää. Voit saada lainan huomattavasti pienemmällä korolla, kun kilpailutat sen VarmaLainan kautta.

•  Laske kuukausierä siten, että sinulla jää rahaa säästöön myös lainan lyhentämisen jälkeen. Myös silloin kun sinulle tulee yllättäviä menoja, tulisi lyhennykset saada hoidettua ajoissa.

•  Kaikki palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin koskaan tarvita takaajia. Tämä mahdollistaa perinteistä pankkilainaa nopeamman käsittelyn ja saat lainaa huomattavasti nopeammin.

•  Mikäli haluat kilpailuttaa lainasi nyt heti, onnistuu se yksinkertaisesti täyttämällä sivuillamme oleva lainahakemus. Tämän jälkeen lainapalvelut lähettävät omat lainatarjouksensa suoraan sinulle. Vertaa lainoja ja  lainatarjouksia rauhassa ja valitse niistä itsellesi sopivin. Varmalainan kautta on mahdollista kilpailuttaa laina jopa 30 pankilla ja rahoituslaitoksella. Tämä kaikki onnistuu vain yhdellä hakemuksella! 

•  Kun olet hakemassa lainaa 35000 euroa, on sinulla oltava säännölliset tulot. Lainapalvelut varmistavat aina hakijan takaisinmaksukyvyn ja vain silloin, jos se on riittävä, voivat he myöntää lainaa.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Haaveissamme oli remontoida omaa taloamme ja tarvitsimme tähän lainaa. Saimme monta hyvää tarjousta Varmalainan kautta, joiden avulla voimme tehdä haaveistamme totta.

Anneli

47v, Jämsä

Meille tuli äkillinen tarve suurelle lainalle. Tämän palvelun avulla lainan hakeminen nopeutui ja helpottui huomattavasti.

Tarmo

53v, Isojoki

Palvelun käyttäminen oli todella helppoa. Saimme mieheni kanssa hyviä lainatarjouksia, joista vertailemme meille sopivinta vaihtoehtoa.

Eija

44v, Kouvola

VarmaLaina.fi - Facebook

VarmaLaina.fi - Twitter

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.