Lainaa 35000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset 35000 euron lainalle

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa 35000

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa 35000 euroa

Tarvitsetko lainaa 35000 euroa, mutta et tiedä mistä se kannattaa hakea?

Meidän palvelumme auttaa sinua löytämään itsellesi edullisen lainatarjouksen kymmenien lainantarjoajien joukosta.

Täytä vain yksi hakemus palvelussamme, niin me toimitamme sinulle heti useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina – lisäksi se on sinulle maksutonta ja riskitöntä.

 

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 35000 euroa

•  35000 euron lainaa on kaikista kannattavinta hakea yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on yleensä avo-tai aviopuoliso tai muu läheinen. Kun haette lainaa yhdessä, paranee teidän maksukyky, jolloin lainapalvelut voivat helpommin myöntää teille lainaa. (Lue lisää lainaamiseen liittyvistä riskeistä blogi -artikkelistamme).

•  Maksuaikaa saat jopa 15 vuotta, kun haet lainaa 35000 euroa. Maksuaika kannattaa valita sen mukaan, millaista kuukausierää voit maksaa. Mitä pienemmän kuukausierän haluat, sitä pidempi maksuaika sinun tulee valita.

•  Lainojen yhdistäminen on yksi asia, johon ihmiset hakevat suurempaa lainaa. On usein edullisempaa maksaa vain yhtä lainaa kerralla, kuin montaa pienempää. Voit saada lainan huomattavasti pienemmällä korolla, kun kilpailutat sen palvelumme kautta.

•  Laske kuukausierä siten, että sinulla jää rahaa säästöön myös lainan lyhentämisen jälkeen. Myös silloin kun sinulle tulee yllättäviä menoja, tulisi lyhennykset saada hoidettua ajoissa.

•  Kaikki palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin koskaan tarvita takaajia. Tämä mahdollistaa perinteistä pankkilainaa nopeamman käsittelyn ja saat lainaa huomattavasti nopeammin.

•  Mikäli haluat kilpailuttaa lainasi nyt heti, onnistuu se yksinkertaisesti täyttämällä sivuillamme oleva lainahakemus. Tämän jälkeen lainapalvelut lähettävät omat lainatarjouksensa suoraan sinulle. Vertaa lainoja ja  lainatarjouksia rauhassa ja valitse niistä itsellesi sopivin. Varmalainan kautta on mahdollista kilpailuttaa laina jopa 30 pankilla ja rahoituslaitoksella. Tämä kaikki onnistuu vain yhdellä hakemuksella.

•  Kun olet hakemassa lainaa 35000 euroa, on sinulla oltava säännölliset tulot. Lainapalvelut varmistavat aina hakijan takaisinmaksukyvyn ja vain silloin, jos se on riittävä, voivat he myöntää lainaa.

 

Lue myös nämä:

 

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Anneli 47v, Jämsä

Haaveissamme oli remontoida omaa taloamme ja tarvitsimme tähän lainaa. Saimme monta hyvää tarjousta Varmalainan kautta, joiden avulla voimme tehdä haaveistamme totta.


Tarmo 53v, Isojoki

Meille tuli äkillinen tarve suurelle lainalle. Tämän palvelun avulla lainan hakeminen nopeutui ja helpottui huomattavasti.


Eija 44v, Kouvola

Palvelun käyttäminen oli todella helppoa. Saimme mieheni kanssa hyviä lainatarjouksia, joista vertailemme meille sopivinta vaihtoehtoa.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi