Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa 30000

Tarvitsetko lainaa 30000 euroa?

Aloita lainanhakeminen pyytämällä meiltä useiden tunnettujen pankkien lainatarjoukset.

Kauttamme tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä ennen kuin haet lainaa 30000 euroa

•  30000 euron laina on sen verran suuri, että tarvitset säännölliset tulot sen saamiseksi. Mikäli mahdollista, niin lainaa kannattaa hakea yhdessä esimerkiksi oman avo-tai aviopuolison kanssa. Kahdestaan haettuna lainan saanti helpottuu huomattavasti.

 

•  Kun haet lainaa 30000 euroa, voit valita maksuajaksi 1 – 20 vuotta. Maksuajan vaihtaminen vaikuttaa suoraan myös kuukausierän suuruuteen. On turvallisempaa valita aina tarpeeksi pitkä maksuaika, jolloin myös kuukausierä on sopivan pieni, eikä aiheuta ongelmia tulevaisuudessa. Lainan maksuajan valinnassa voit käyttää apuna palvelumme erittäin monipuolista lainalaskuri, jossa voit ottaa laskelmaan mukaan myös lainan nimelliskoron ja lainan muut kulut.

 

•  VarmaLaina.fi:n kautta voit myös hakea lainaa aiempien lainojen yhdistämiseen. Voit säästää huomattaviakin summia, kun et maksa monista pienistä lainoista erikseen korkoja ja kuluja, vaan kilpailutat yhden isomman lainan. Silloin sinun on helpompi hoitaa myös lainaan liittyvät maksutkin, kun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta.

 

•  Meidän palvelumme kautta voit saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Lainapalvelut eivät myöskään kysele sinulta, mihin olet lainaa käyttämässä. He varmistavat ainoastaan lainanhakijan maksukyvyn ja jos se on riittävä, voivat he myöntää lainaa.

 

•  Kannattaa miettiä valmiiksi, ennen kuin haet lainaa 30000 euroa, että kuinka paljon pystyt sitä lyhentämään kuukaudessa. Rahaa tulisi jäädä kuukausittain säästöönkin, kaikkien laskujen maksamisen jälkeen.

 

•  Varmalaina.fi on täysin kotimainen palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainasi yli 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Palvelu on käyttäjälle aina maksuton.

 

•  Lainaa hakeaksesi riittää että täytät sivuillamme olevan lainahakemuksen. Saat tämän jälkeen useammalta lainapalvelulta lainatarjouksen. Vertaa lainoja ja halutessasi voit hyväksyä niistä minkä haluat.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Halusin hakea lainaa 30000, mutta en tiennyt oikein mitään lainan kilpailuttamisesta. Varmalainan avulla hommani helpottuikin sitten huomattavasti.

Ossi 45v, Helsinki

Varmalainan kautta onnistuin vertailemaan 30000 euron lainat helposti. Näistä sain sitten vapaasti valita itselleni sopivimman lainan.

Nina 42v, Joensuu

Onnistuin mukavasti yhdistämään muutaman aiemman lainan, joita minulla oli. Samalla oli tarve pienelle lisälainalle. Nämä kaikki onnistuivat yhdellä hakemuksella.

Jaana 39v, Jyväskylä

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi