Lainaa 30000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset 30000 euron lainalle

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa 30000

Päivitetty: 30,syyskuu, 2022

*Esimerkkikorko: Lainan määrä 5000 €. Takaisinmaksuaika 3 vuotta. Nimelliskorko 4,50 %. Lainan todellinen vuosikorko 4,97 %. Avausmaksu 29 €. Tällöin luoton ja luottokustannusten kokonaiskulut on 5383,45 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa 30000

Tarvitsetko lainaa 30000 euroa?

Aloita lainan hakeminen pyytämällä meiltä useiden tunnettujen pankkien lainatarjoukset.

Kauttamme tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja muuta rahalaitosta.

Lainan kilpailuttaminen on sinulle maksutonta.

 

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 30000 euroa

•  30000 euron laina on sen verran suuri, että tarvitset säännölliset tulot sen saamiseksi. Mikäli mahdollista, niin laina kannattaa hakea yhdessä esimerkiksi oman avo-tai aviopuolison kanssa. Kahdestaan haettuna lainan saanti helpottuu huomattavasti.

•  Kun haet lainaa 30000 euroa, voit valita maksuajaksi 1 – 20 vuotta. Maksuajan vaihtaminen vaikuttaa suoraan myös kuukausierän suuruuteen. On turvallisempaa valita aina tarpeeksi pitkä maksuaika, jolloin myös kuukausierä on sopivan pieni, eikä aiheuta ongelmia tulevaisuudessa. Lainan maksuajan valinnassa voit käyttää apuna palvelumme lainalaskuria, jossa voit ottaa laskelmaan mukaan myös lainan nimelliskoron ja lainan muut kulut.

•  Palvelumme kautta voit myös hakea lainaa aikaisemmin haettujen lainojen yhdistämiseen. Voit säästää huomattaviakin summia, kun et maksa monista pienistä lainoista erikseen korkoja ja kuluja, vaan kilpailutat yhden isomman lainan. Silloin sinun on helpompi hoitaa myös lainaan liittyvät maksutkin, kun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta.

•  Meidän palvelumme kautta voit saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Lainapalvelut eivät myöskään kysele sinulta, mihin olet lainaa käyttämässä. He varmistavat ainoastaan lainanhakijan maksukyvyn ja jos se on riittävä, voivat he myöntää lainaa.

•  Kannattaa miettiä valmiiksi, ennen kuin haet lainaa 30000 euroa, että kuinka paljon pystyt sitä lyhentämään kuukaudessa. Rahaa tulisi jäädä kuukausittain säästöönkin, kaikkien laskujen maksamisen jälkeen. Lue lisää säästövinkkejä Kunkoululoppuu.fi artikkelista.

•  Varmalaina.fi on täysin kotimainen palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainasi yli 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Palvelu on käyttäjälle aina maksuton.

•  Lainaa hakeaksesi riittää että täytät sivuillamme olevan lainahakemuksen. Saat tämän jälkeen useammalta lainapalvelulta lainatarjouksen. Vertaa lainoja ja halutessasi voit hyväksyä niistä minkä haluat.

Lue myös:

 

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Ossi 45v, Helsinki

Halusin hakea lainaa 30000, mutta en tiennyt oikein mitään lainan kilpailuttamisesta. Varmalainan avulla hommani helpottuikin sitten huomattavasti.


Nina 42v, Joensuu

Varmalainan kautta onnistuin vertailemaan 30000 euron lainat helposti. Näistä sain sitten vapaasti valita itselleni sopivimman lainan.


Jaana 39v, Jyväskylä

Onnistuin mukavasti yhdistämään muutaman aiemman lainan, joita minulla oli. Samalla oli tarve pienelle lisälainalle. Nämä kaikki onnistuivat yhdellä hakemuksella.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo