VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä asiat ennen kuin haet lainaa 5000 euroa

•  Vertailemalla 5000 euron lainat, voit säästää jopa satoja euroja lainasi kokonaiskustannuksissa. Lainapalvelut myöntävät lainaa aina erilaisilla koroilla ja kuluilla. Käyttämällä meidän palvelua, löydät parhaiten lainaa 5000 euroa, sinulle edullisimmalla korolla.

 

•  Lainan maksuaikaa muuttamalla, voit suoraan vaikuttaa lainasi kuukausierään. Mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä pienemmän kuukausierän saat lainallesi.

 

•  Kuukausierää valitessa, kannattaa ottaa huomioon muutama asia. Ensinnäkin kuukausierän tulisi olla sellainen, että kaikkien maksujen jälkeen sinulle jää aina ylimääräistä tilillesi. Liian pitkää maksuaikaa ei kuitenkaan kannata turhaan valita, koska silloin lainallesi kertyy enemmän korkoa ja kuluja.

 

•  Kun haet lainaa 5000 euroa, huomaat että mitä pidempi maksuaika on, sitä vähemmän sillä on muutosta kuukausierään. Tästä syystä maksuaikaa ei kannata turhaan valita niin pitkäksi kuin vain mahdollista.

 

•  VarmaLaina.fi palvelun avulla lainojen yhdistäminenkin onnistuu todella helposti. Jos sinulle on kertynyt pienempiä lainoja, kertyy niistä kaikista erilaisia korkoja ja kuluja kuukausittain. Hakemalla yhden isomman lainan, jolla maksetaan pienemmät lainat pois, voit säästää selvää rahaa. Lainojen hoitaminen on myös helpompaa, kun sinulla on vain yksi selkeä laina, jota hoitaa.

 

•  Voit hakea 5000 euron lainan mihin tarkoitukseen tahansa. Tarvitset sitten lainaa remonttiin, autoon tai vaikka lomamatkaan, kannattaa se hakea Varmalainan kautta.

 

•  Täytä hakemus sivuillamme, jonka jälkeen saat useita lainatarjouksia. Vertaa ensin lainatarjousten kuluja ja korkoja niin löydät itsellesi parhaimman lainan todella helposti. Palvelumme käyttö on sinulle täysin maksutonta.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Varmalainan avulla löytyi 5000 euron laina todella vaivattomasti. Tulemme käyttämään palvelua jatkossakin, jos tulevaisuudessa tulee tarvetta uudelle lainalle.

Erkki 44v, Muurame

Suosittelemme palvelun käyttöä kaikille, jotka haluavat kilpailuttaa oman lainansa mahdollisimman helposti.

Seija 47v, Porvoo

On todella helpompaa löytää edullisin lainapalvelu tälläisen palvelun kautta, kuin itse vertailla kaikkia lainapalveluita yksitellen.

Jere 28v, Raahe

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi